Spanyol Online loka Kasino

1 Star2 Béntang3 Béntang4 Béntang5 Béntang (255 sora, rata-rata: 5.00 kaluar ti 5)

Loading ... Spanyol mangrupikeun nagara paling judi di dunya, nanging di 1812 lotre munggaran diayakeun di dieu. Di 1977, pamaréntah Spanyol mutuskeun dina pangaturan hukum judi. Mimitina, éta ngan ukur pikeun judi, anu didasarkeun kana katerampilan, sareng di 1981 dilegalkeun mesin slot sareng hiburan judi anu sami. Dina awal taun 80an langkung ti belasan operator nampi lisénsi pikeun muka kasino di Spanyol. Catetan pikeun anu nganjang kana diréktori judi online kami yén dinten ayeuna industri judi Spanyol berkembang pesat. Nagara ieu ngagaduhan langkung ti 60 kasino sareng sakitar saparapat juta mesin kaulinan.

Di 2012 diberlakukeun kana parobahan législatif énggal, kalebet régulasi operator kasino online, ogé pendirian hukuman pikeun ngatur judi ilegal. Régulator industri judi di nagara éta nyaéta Kantor Pusat pikeun pangaturan judi (Dirección General de Ordenación del Juego). Fungsi utama Kantor nyaéta penerbitan lisénsi, kendali operasi perusahaan judi, ogé panerapan denda upami aya kagiatan ilegal.

Garawangi online di Spanyol

Pikeun waktos anu lami, henteu aya hukum khusus anu ngatur kagiatan situs judi online di Spanyol. Nanging, ti saprak 2002, pamaréntah Spanyol parantos mimiti ngalih ka arah pangaturan sareng legalisasi situs web kasino online. Ieu nyababkeun nyoko kana hukum online anu aya hubunganana pikeun judi di Spanyol, anu tungtungna netepkeun dasar pikeun operator lisénsi.

Undang-undang éta dikuatkeun dina Juni 2012, sareng ti saprak éta langkung ti 70 operator judi parantos dilisensikeun. Nanging, aturan anu ketat sareng pajak 25% nyéépkeun seueur operator henteu dina bisnis, kumaha ogé, pasar judi online di nagara éta berkembang pesat. Dugi ka ayeuna, mesin slot online dilarang di Spanyol. Tapi anggota parlemén parantos mutuskeun ngarobihna, sareng di akhir Juli 2014 Slot online parantos nampi lampu héjo.

Daptar Top 10 Spanyol Online loka Kasino

Top 10 Best Éropa Online Casinos 2021:

kasinotawaranalat maén Kasino
1th

Meunang nepi ka € 140 Wilujeng sumping Bonus
meunangkeun $ 88 FREE Taya deposit diperlukeun

desktopMobileTablétMaén!
Maén Casimba Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
2nd

100% nepi ka € 4000 - ekslusif nawiskeun!
meunangkeun € 15 Chip bébas

desktopMobileTablétMaén!
3th

100% deposit munggaran bonus nepi ka € 200 haratis kalawan kode bonus WELCOME777
77 Free Spins Taya deposit Bonus

desktopMobileTablétMaén!
Maénkeun Kampung Jackpot
18 +, T & C urang nerapkeun
4th

100 spins bébas di Grand Ivy
$ 800 FREE tambahan

desktopMobileTablétMaén!
5th

Ieu gé ganda deposit mimiti Anjeun sareng 100% nepi ka $ 100 Wilujeng sumping Bonus
$ 65 FREE Wilujeng sumping Bonus

desktopMobileTablétMaén!
6nd

meunang anjeun $ 1600 FREE
Meunang tawaran ekslusif anjeun ayeuna!

desktopMobileTablétMaén!
7th

meunang anjeun € 3,200 Wilujeng sumping bonus
€ 45 Mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
8th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
9th

300% nepi ka $ 3,200
€ 40 mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
10th

meunang anjeun $ 1000 FREE
!!! tawarkeun ekslusif !!!

desktopMobileTablétMaén!
11th

meunang anjeun € 5000 Wilujeng sumping Bonus
€ 100 FREE signup Bonus

desktopMobileTablétMaén!
12th

meunang anjeun 200% nepi ka € 400
Easter Bunny bonus

desktopMobileTablétMaén!

Top 10 Best AS Online Casinos 2021:

1th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
2th

$ 5,000 bonus on deposit 5 mimiti Anjeun -! Ekslusif nawiskeun!
$ 1,000s di bonus tambahan - unggal minggu!

desktopMobileTablétMaén!
3th

$ 2500 bonus !!! SPINS FREE kaasup!
Cashback ngabagéakeun bonus! Candak deui 25% tina deposit anjeun!

desktopMobileTablétMaén!
4th

Wilujeng sumping pakét - 100 FREE SPINS + $ 2500 bonus
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
5th

bonus Wilujeng sumping $ 777 FREE on Anjeun tilu deposit munggaran
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
6st

$3,750 Kasino Wilujeng sumping Bonus
meunang tilu 100 bonus% mana

desktopMobileTablét Maén!
7th

$4,000 tambahan
Paké Kupon kode: CASINO400

desktopMobileTablétMaén!
8th

400% bonus nepi ka $ 3,000 FREE
JACKPOTS kutang

desktopMobileTablétMaén!
9th

$ 50 FREE chip [Kode: SILVER50] OR
555% Wilujeng sumping bonus [Kode: SOAK555]

desktopMobileTablétMaén!
10th

$ 400 Wilujeng sumping Bonus
$ 10,000 FREE

desktopMobileTablétMaén!
11nd

Meunang nepi ka $3000 di bonus Wilujeng sumping
Leuwih Mimiti Tilu panan anjeun

desktopMobileTablétMaén!

Situs kasino online narima pamaén ti Spanyol

Tingali daptar situs kasino online anu nampi pamaén ti Spanyol, sareng nawiskeun kaulinan anu saé sareng aman. Di dieu anjeun bakal mendakan rupa-rupa hiburan tina mesin slot dugi ka kaulinan kasino langsung tina anu ngical parangkat lunak sapertos NetEnt, Merkur, IGT, Novoline, Microgaming, Betsoft, Rival Gaming, sareng seueur deui anu sanés.
Anjeun oge bisa maca ulasan kami tina situs kasino online, janten sadar tina promosi pangalusna online, bonus na pilihan pembayaran sadia pikeun pamaén ti Spai

Judi di Spanyol


Eureun salajengna dina rute anu ditingali ku CasinoToplists - éta cerah Spanyol sareng ibukota na anu megah. Madrid enchants sareng ngagumbirakeun ku sajarahna, arsitéktur anu elegan, sikep anu wajib pikeun kahirupan. Fans emosi caang adrenalin bakal resep ka buruan, klub sareng kasino di nagara éta!

Kasimpulan artikel:

  •    A bit sajarah jeung géografi ti Spanyol;
  •    Kasino jeung Garawangi:
  •    casinos dumasar-Land anu diwenangkeun tur legalized bisnis judi;
  •    Kaleungitan dina kasino mangrupa investasi gagal lamun karugian ngaleuwihan gains, pajak nurun.
  •    The kasino pangbadagna nagara:
  •    Kasino de Madrid;
  •    Gran Madrid;
  •    Gran Kasino Aranjuez.
  •    Pangwangunan keusik Las Vegas - komplek na nyaéta 2022;
  •    Lima tempat wisata Madrid sareng alamat;
  •    fakta metot ngeunaan Spanyol sarta pangeusi na.

 

Lokasi Spanyol jeung latar sajarah ringkes

Karajaan Spanyol - salah sahiji Éropa anu paling indah, marahmay sareng haneut.

Nami puitisna, anu anéhna, anjeunna nyandak tina basa Fénisia, dimana "i-punks" ditarjamahkeun salaku "Beach hyraxes (kelenci)."

Tétéla, sateuacan leres-leres aya seueur sato. Kiwari, Spanyol - nagara anu bangga sareng awéwé geulis, anu karep pikeun kahirupan, tari, seni sareng petualangan dipikaterang ku sakumna dunya.

Ibukota Spanyol, Madrid mangrupikeun sajarah anu reueus diantarana ti abad ka sapuluh. Kiwari, metropolis ieu mangrupikeun tempat langkung ti tilu juta jalma, mangrupikeun kakuatan anu anteng ti tempat-tempat lami sareng istana karajaan digabungkeun sareng raména jalan raya anu sibuk, seueur toko, réstoran sareng klub.

Casinos na Garawangi di Spanyol

Spanyol - nagara anu gagabah pisan, dipercaya yén dimaénkeun unggal atanapi ampir unggal. Spaniards resep lotre, kaulinan kartu, tohan sareng tangtosna kasino. Pikeun 2013 dina kaulinan éta nyéépkeun langkung ti 10 milyar euro. Dina hal ieu, rata-rata warga nagara nyéépkeun kasenangan sapertos kitu sekitar 480 euro per taun, anu jauh langkung luhur tibatan di nagara sanés.

Usaha judi di Spanyol dilegalkeun. Aya periode nalika hak sareng kasempetan pikeun pamaén sareng anu gaduh judi parah pisan dilanggar, tapi dinten ayeuna dilakukeun sacara sah. Di 2011, éta dilaksanakeun pikeun legalisasi numutkeun peraturan EU. Dina waktos anu sasarengan aya sababaraha larangan, salaku conto, kasino ngan ukur tiasa beroperasi di kota ageung, langkung saé di luar wates kota. Umur pangunjung - ti 18 taun. Perusahaan kaulinan kedah aya dina jarak anu tangtu.

hukum anu teu acan pernah dilakukeun numutkeun karugian na sami sareng kasino dina investasi anu gagal diadopsi dina 2013. Dina akhir taun, upami karugian na langkung tina jumlah kameunangan, éta ngirangan pangmayaran pajak. Tapi ku pajak penghasilan anjeun kedah mayar diperyogikeun.

Tangtosna, kaulinan kahirupan konsentrasi di tengah ibu kota. Madrid bangga bangga tina tilu kasino panggedéna sareng paling éndah di nagara éta bahkan Éropa.

Kasino de Madrid

Kasino pangkolotna sareng paling canggih di ibukota Spanyol - Casino de Madrid. Wangunan lima tingkat kalayan teras hateupna aya di Alcalá Street, 15. Dina 1836, fasilitas dibuka salaku klub pikeun bangsawan jegud anu hoyong Gamble nyéépkeun waktosna. Wangunanana mangrupikeun conto anu pangsaéna pikeun Belle Époque, interiorna ogé dilestarikan dina gaya aslina: marmer bodas, gilding, karpét méwah, gorden sareng taplak meja.

Kasino de Madrid nyiptakeun 12 kamar ageung, sampurna dilengkepan pikeun judi. Diantara hal-hal séjén, anu datang tiasa ngaregepkeun lukisan aslina ku seniman terkenal, patung sareng barang antik. Aya kolam renang sareng klub olahraga, sauna, sareng sababaraha réstoran, ogé ruang baca. Régionis mahal pisan, tapi pantes. Éta di dieu di 2011, lulus EPT final - European Poker Tour, anu biasana diayakeun di Monte Carlo. Poker populér pisan di Spanyol; panggihan sareng ilubiung dina turnamén poker (ageung atanapi alit) salami cicing di nagara éta saderhana pisan.

Gran Madrid

Kasino panggedéna dianggap Spanyol Gran Madrid, tempatna 29 kilométer kalér ibukota. Région dibuka taun 1981, lega daérahna 8000 méter pasagi, teu aya reureuhna aya 200 mesin slot sareng sababaraha rupa slot.

Wangunan tilu tingkat, anu ngagaduhan kasino ieu mangrupikeun gedong panggedéna sareng paling éndah di Éropa, sacara rutin dipiceun iklan sareng presentasi. Desainna dieksekusi dina gaya vintage 50an. Dina usum usum pikeun lalaki pakéan kode - jas sareng dasi. Éta pikaresepeun pikeun didatangan réstoran sahenteuna bagian tina wisata, jadi geulis sadayana dihias.

Gran Kasino Aranjuez

Di belah kidul tengah Madrid, ngan 35 km di luar kota ayana Kasino legendaris anu sanés - Gran Casino Aranjuez. Éta kabuka unggal dinten, nawiskeun tamu henteu ngan ukur sababaraha jinis judi, tapi ogé kasempetan pikeun ngaraosan tuangeun lezat di réstoran, bersenang-senang di diskotik atanapi ngiringan acara flamenco anu aheng nasional.

Euro Vegas di 2022

Kasino ibukota henteu ngan ukur imah judi anu terkenal aya di unggal daérah resort. Rencana pikeun ngarengsekeun pangwangunan komplek panggedena Pasir Las Vegas, di 2022 pikeun dirobih janten Euro-Vegas. Proyék ieu ngalibatkeun 12 komplek hiburan gabungan, anu salian ti kasino bakal kalebet kamar sareng 18 rébu mesin slot, kamar konperénsi, kamar hotél, toko, réstoran sareng bahkan téater.

Saatos réngsé pangwangunan Las Vegas Pasir bakal janten kasino panggedéna di Éropa, beban sadidinten dirancang pikeun tetep nyaman 36 rébu pangunjung. Skala anu belum pernah terjadi sebelumnya untuk Dunia Tua!

Spanyol dina peta Éropa

Spanyol dina peta Éropa

atraksi Madrid

  1. Museo del Prado. Alamat: Paseo del Prado. Musium anu megah aya di gedong bersejarah, di jero tamu nampilkeun lukisan ti Spanyol, Italia, Belanda sareng Flemish.
  2. Walikota Plaza. Alamat: Wali Kota Plaza. Daérah Madrid anu saé ieu, anu ngagumkeun ku gamelan arsitéktur mewah.
  3. Istana Karajaan. Alamat: Calle Bailén. Bénténg Moor kuno kuno ayeuna parantos janten tempat tinggal resmi sareng kabuka pikeun kunjungan. Kamar dihias ku lukisan ti para genius ngalukis.
  4. Museum Cofii Ratu. Alamat: Calle de Santa Isabel, 52. Pusat seni ieu parantos ngempelkeun karya pelukis anu paling pikaresepeun dina abad ka-XNUMX.
  5. Alun-alun Cibeles. Alamat: Plaza de la Cibeles. Daérah anu luar biasa éndah narik perhatian cai mancur abad XVIII ku patung Cybele - déwi kasuburan.

fakta metot ngeunaan Spanyol sarta Spaniards

  • Di Spanyol, langkung seueur dibanding nagara-nagara sanés di Éropa, bar, réstoran sareng cafe. Bumi Trapeznichat didieu ampir teu ditampi.
  • Warna-warna bendera nasional dipilih kalayan ngahargaan banténg: beureum - getih, konéng - pasir.
  • Di Spanyol ditampi nikah / nikah saatos 30 taun, sareng murangkalih mimiti - saatos 35-40.
  • nagara geus diwenangkeun pertikahan sami-kelamin.
  • Paling sering, anu Spanyol ganda surname ti rajana teh.
  • Summer turun sahandapeun hujan di Spanyol ampir teu mungkin.
  • Nagara ieu aya di jazirah Ibéria nimukeun gitar, musket a, paralon a, a roko, stapler a, péso Navajo na goatskin.
  • Spanyol - tempat kalahiran Chupa Chups, bungkus permén anu kawéntar mendakan dirina Salvador Dali!
Eurobet kasino mobile