Norwegia Online loka Kasino

1 Star2 Béntang3 Béntang4 Béntang5 Béntang (543 sora, rata-rata: 5.00 kaluar ti 5)

Loading ...Judi henteu teras-terasan sareng popularitas lega di Norwégia. Dina taun '40an sareng 50an, bahkan kaulinan kartu saderhana henteu disatujuan ku masarakat. Ayeuna Norwégia gaduh dua perusahaan milik negara, anu ngagaduhan hak nawiskeun judi Norwegia. Norsk Tipping ngatur lotre, taruhan olahraga sareng gim instan, sareng Norsk Rikstoto ngatur taruhan dina balap kuda. Slot pohara populér di nagara éta, tapi éta dilarang di 2007, teras dipidangkeun deui dina bentuk terminal video interaktif anu meryogikeun kartu khusus. Kartu ieu dikaitkeun kana rekening bank pamaén sareng tunduk kana watesan anu ketat.

Garawangi online di Norwégia

Judi online sah di Norwégia, tapi kaayaan di dieu rada rumit. Norsk Tipping, perusahaan nagara anu ngontrol sadaya taruhan lotre sareng olahraga di Norwégia, angkat online di 2002. Ayeuna ieu mangrupikeun hiji-hijina situs wéb anu pamaén Norwegia sacara sah tiasa nempatkeun taruhan olahraga, ti saprak Désémber 2008 pikeun ngagunakeun jasa situs asing judi online di Norwégia haram.

Larangan éta kalebet sirkuit anu sami sareng hukum judi di Amérika Serikat - Norges Bank henteu kéngingkeun mindahkeun dana tina rekening Norwegia kana rekening operator judi asing. Nanging, pamaréntah ngarencanakeun pikeun méréskeun ngahalangan panyadia asing teu acan dilaksanakeun, sareng operator asing sayogi pikeun pamaén lokal.

Daptar Top 10 Norwegia Online loka Kasino

Top 10 Best Éropa Online Casinos 2021:

kasinotawaranalat maén Kasino
1th

Meunang nepi ka € 140 Wilujeng sumping Bonus
meunangkeun $ 88 FREE Taya deposit diperlukeun

desktopMobileTablétMaén!
Maén Casimba Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
2nd

100% nepi ka € 4000 - ekslusif nawiskeun!
meunangkeun € 15 Chip bébas

desktopMobileTablétMaén!
3th

100% deposit munggaran bonus nepi ka € 200 haratis kalawan kode bonus WELCOME777
77 Free Spins Taya deposit Bonus

desktopMobileTablétMaén!
Maénkeun Kampung Jackpot
18 +, T & C urang nerapkeun
4th

100 spins bébas di Grand Ivy
$ 800 FREE tambahan

desktopMobileTablétMaén!
5th

Ieu gé ganda deposit mimiti Anjeun sareng 100% nepi ka $ 100 Wilujeng sumping Bonus
$ 65 FREE Wilujeng sumping Bonus

desktopMobileTablétMaén!
6nd

meunang anjeun $ 1600 FREE
Meunang tawaran ekslusif anjeun ayeuna!

desktopMobileTablétMaén!
7th

meunang anjeun € 3,200 Wilujeng sumping bonus
€ 45 Mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
8th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
9th

300% nepi ka $ 3,200
€ 40 mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
10th

meunang anjeun $ 1000 FREE
!!! tawarkeun ekslusif !!!

desktopMobileTablétMaén!
11th

meunang anjeun € 5000 Wilujeng sumping Bonus
€ 100 FREE signup Bonus

desktopMobileTablétMaén!
12th

meunang anjeun 200% nepi ka € 400
Easter Bunny bonus

desktopMobileTablétMaén!

Top 10 Best AS Online Casinos 2021:

1th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
2th

$ 5,000 bonus on deposit 5 mimiti Anjeun -! Ekslusif nawiskeun!
$ 1,000s di bonus tambahan - unggal minggu!

desktopMobileTablétMaén!
3th

$ 2500 bonus !!! SPINS FREE kaasup!
Cashback ngabagéakeun bonus! Candak deui 25% tina deposit anjeun!

desktopMobileTablétMaén!
4th

Wilujeng sumping pakét - 100 FREE SPINS + $ 2500 bonus
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
5th

bonus Wilujeng sumping $ 777 FREE on Anjeun tilu deposit munggaran
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
6st

$3,750 Kasino Wilujeng sumping Bonus
meunang tilu 100 bonus% mana

desktopMobileTablét Maén!
7th

$4,000 tambahan
Paké Kupon kode: CASINO400

desktopMobileTablétMaén!
8th

400% bonus nepi ka $ 3,000 FREE
JACKPOTS kutang

desktopMobileTablétMaén!
9th

$ 50 FREE chip [Kode: SILVER50] OR
555% Wilujeng sumping bonus [Kode: SOAK555]

desktopMobileTablétMaén!
10th

$ 400 Wilujeng sumping Bonus
$ 10,000 FREE

desktopMobileTablétMaén!
11nd

Meunang nepi ka $3000 di bonus Wilujeng sumping
Leuwih Mimiti Tilu panan anjeun

desktopMobileTablétMaén!

Situs casinos online nu nampa pamaén ti Norwégia

Tingali daptar situs kasino online anu nampi pamaén ti Norwégia, sareng nawiskeun kaulinan anu saé sareng aman. Di dieu anjeun bakal mendakan rupa-rupa hiburan tina mesin slot dugi ka kaulinan kasino langsung ti anu ngical parangkat lunak sapertos NetEnt, Merkur, IGT, Novoline, Microgaming, Betsoft, Rival Gaming, sareng seueur deui anu sanés.
Anjeun oge bisa maca ulasan kami tina situs kasino online, janten sadar tina promosi pangalusna online, bonus na pilihan pembayaran sadia pikeun pamaén ti Norwégia.

Judi di Norwégia


Dinten ieu kami neraskeun perjalanan urang ngalangkungan nagara-nagara Skandinavia sareng jalan urang perenahna di nagara fjords anu éndah, curug anu indah, és sareng aurora kutub - di Norwégia. Nagara luar biasa ieu kalayan iklim anu karasa henteu ngantepkeun anjeun henteu paduli. Kami ngalangkungan jalan-jalan di Oslo, ogé mendakan kumaha kaayaan judi. Naon rusiah sareng kakhususan anu ngajaga nagara ieu?

Kasimpulan artikel:

  •   Norwégia - sakedik ngeunaan nagara sareng sajarah na;
  •   casinos dumasar-Land di nagara nu teu ayeuna sadia tur haram;
  •   judi:
  •   Dua perusahaan «Norsk Tipping» sareng «Norsk Rikstoto» - berwenang ngalaksanakeun judi;
  •   Lotre anu otorisasi, taruhan dina acara olahraga, kartu scratch, keno, poker ti saprak 2015.
  •   casinos online di nagara éta:
  •   kabéh casinos asing geus ngalarang saprak 2010, loba nuluykeun maén illegally, saprak teu sakabeh situs internasional anu diblokir;
  •   norsk-tipping.no/kongkasino - hiji-hijina situs anu disatujuan.
  •   Lima wisata Norwegia Oslo ibukota jeung alamat;
  •   fakta metot ngeunaan Norwégia jeung pangeusi na.

 

A sajarah ringkes Norwégia

Norwégia mangrupikeun karajaan Éropa Kalér, anu perenahna di bagéan kulon Semenanjung Skandinavia. Nagara ieu ogé kalebet paburencay pulau-pulau leutik.

Paling dipikaresep, nami nagara éta asalna tina kecap Old Norse ” Norðrvegr ", Anu hartosna" jalan ka kalér. " Sareng kedah diperhatoskeun, iklim anu karasa pisan di nagara éta tetep aya dina sajarahna. Saatos jaman és di anu ayeuna Norwégia parantos iklim anu pikaresepeun pisan, janten padumukanana padet.

Tapi ku kanaékan kapadetan tanaga bumi ngaleutikan, sareng saparo jalu ti masarakat hoyong pisan kasohor sareng kabeungharan. Kusabab kitu, teu lami pisan jaman penaklukan Viking, daérah anu panghasilanana dugi ka Turki nyalira.

Dina abad 18-19 Norwegia aya dina pangaruh tatangga Denmark sareng Swédia sareng ampir kaleungitan status nagara merdeka. Tapi dina taun 1905 hasil tina sora populér union sareng Swédia dibubarkeun sareng nagara ngagaduhan kadaulatan. Ayeuna monarki konstitusional Norwégia, nami raja nyaéta Harold V.

Judi di Norwégia

Hayu urang nyarios sakaligus, judi di nagara ieu strogo pisan. Upami dibandingkeun sareng nagara-nagara tatangga Swédia sareng Finlandia mangrupikeun hukum anu paling parah ngeunaan judi. Di nagara éta ngan ukur aya 2 perusahaan («Norsk Tipping» sareng «Norsk Rikstoto»), anu berwenang ngalaksanakeun judi. Dasarna éta lotre, tohan dina acara olahraga sareng keno. Aranjeunna tunduk kana Kamentrian Kabudayaan, anu ogé netepkeun aturanana nyalira. Ieu kalebet wates umur dugi ka 18 taun.

Mesin slot di Norwégia ngalaman kembangan gancang dina 2001-2004, tapi di 2007 pamaréntah ngenalkeun kendali anu ketat pikeun ukuranana sareng ngirangan jumlahna sacara signifikan. Tina judi online di nagara éta henteu tuah anu langkung saé: ti saprak Juni 2010, sadaya situs peuntas laut utama anu dilarang di Norwégia, sareng bank anu ngahalangan sadaya kartu debit sareng kiridit di kasino online Norwegia di seluruh dunya.

Tangtosna, upami anjeun badé nyusun poker partiyu- an anu sanés di bumi, maka anjeun bakal nganggur nanaon. Tapi upami éta bakal sacara sistematis sareng aparat penegak hukum anu ditugaskeun pikeun status bisnis anjeun anu sibuk - tanggung jawab kriminal ka anjeun moal kabur. Kusabab sikep anu ketat pikeun judi dina berita sering nyebarkeun laporan razia di kasino ilegal sareng klub poker, sareng minat penggemar kedah maénkeun pikeun senang di luar nagara.

atraksi Oslo

  1. Museum Kapal Viking. Alamat: Huk Aveny 35. Kusabab 1931, kempelan ieu kapal pleases panon na pikiran hayang weruh turistov.Ekspozitsiya mangrupakeun pesawat ruang angkasa 3, diwangun dina abad ka-9th, sarta lain dina seabed leuwih ti 1,000 taun.
  2.  Munch Museum. Alamat: Toyengata, 53. Musium ieu parantos ngempelkeun sakitar 28,000 lukisan, poster, skétsa sareng artefak anu ngiringan kahirupan seniman hébat. Nu datang sahandapeun 18 taun gratis asup ka musium. Di dieu nunjukkeun pilem ngeunaan seniman sareng ngayakeun konsér sareng pagelaran.
  3. Taman Hiburan "Tusenfrid". Alamat: Hoyungsletta, 1407 As (éta sakitar 20 km ti Oslo). Salila taman ieu ngagaduhan reputasi taman hiburan ekstrim di Skandinavia. Upami anjeun ngagaduhan saraf tina waja, kami nyarankeun anjeun nyobian «Speed ​​Monster»: mobil balap kalayan kapasitas 6,000 tenaga kuda bakal ngembangkeun kecepatan 90 km / jam dina ngan 2 detik sareng rally 7 kali anjeun bakal dina kaayaan tina beuratna. Aya ogé taman cai, tempat wisata barudak sareng seueur kafe.
  4. Taman "Gustav Vigeland." Alamat: Gerbang Nobel 32. Naha anjeun langkung resep mertimbangkeun patung dina hawa terbuka? Maka pilihan ieu anjeun sampurna. Di dieu, diantara tangkal anu diawat sareng bentang anu éndah anjeun bakal mendakan 212 patung tina granit sareng gangsa.
  5. Gedong Aula Kota. Alamat: Fridtjof Nansens plass. Wangunan bersejarah anu pikaresepeun ti luar sareng jero pikaresepeun pisan. Ti saprak 1990 éta diayakeun di dieu Hadiah Nobel. Di jero gedong anjeun bakal mendakan hiasan kamar anu megah, lukisan megah sareng fresko anu hipu.

fakta metot ngeunaan Norwégia jeung Norwegians

  • Norwégia mangrupikeun nagara alit - ngan sakitar 5 juta jiwa. Harta alam utama Norwégia - minyak. Éta kapanggih dina 1969 sareng ti saprak diékspor ka Éropa;
  • Paperclip nimukeun tur dipaténkeun dina Norwegia Johan Valer;
  • Cuaca di Norwégia ngarobah laju kilat. Bahkan aya paribasa anu aya hubunganana: "Kuring henteu resep cuaca urang? Henteu masalah, antosan 15 menit “;
  • «Brunost» - kéju embe coklat, salah sahiji ngeunah anu paling dipikaresep di nagara ieu;
  • Jumlah murangkalih di kulawarga didieu mangrupikeun tanda karaharjaan anu paling jelas. Jumlah rata-rata barudak di kulawarga - tilu;
  • Lambang raja tiasa dibaca motto "Sadayana pikeun Norwégia";
  • 5 gaji lokal pikeun 7 sarébu euro, tapi pajeg di nagara ieu tinggi, jeung produk pisan mahal, sanajan jasa leuwih mahal (taksi, perbaikan, jsb);
  • "Aquavit" (Latin pikeun "Cai Hirup") - minuman beralkohol nasional dina 35 - 50% diolah alkohol kentang, diinpus mangtaun-taun dina rempah (jinten, katumbiri, adas, bijil, kayu manis, adas, St. John's wort). Tapi ngan ulah mésér alkohol. Dijual ngan di toko khusus «Vinmonopolet». Alkomarketov jaringan ieu dipimilik ku nagara sareng ngan ukur dianggo dina dinten minggu.

Norwégia dina peta Éropa

Norwégia dina peta Éropa

ricardo kasino