Box 24 Kasino Review

Box 24 Kasino

bigstarbigstarbigstarbigstarbigstaralus teuing 1 Star2 Béntang3 Béntang4 Béntang5 Béntang (562 sora, rata-rata: 4.00 kaluar ti 5)

Loading ...

$ 16000 Bonus

website: box24casino.com
software: microgamingnetentplaytech

Aktip saprak: 2003
rojongan: [EMAIL PROTECTED]
Cara pembayaran: visa-éléktron melengkung-32px-visa-melengkung-32pxukash-melengkung-32pxpaypal-melengkung-32pxneteller-melengkung-32pxMasterCard-melengkung-32px jeung nu lianna ...

Box24-screenshot1
box24casino-screenshot3
box24casino-screenshot2

Review of Box24 Kasino

Box24 Kasino mangrupikeun salah sahiji ti saeutik casinos Top Game anu kuat di pasar, sareng sapertos sadayana Top Game kasino, Box24 masih nampi pamaén anyar ti Amérika Serikat. Sacara stylistically, katingalina aya posisi pikeun ngagampangkeun pasar anu langkung ngora, kalayan musik panyokong Lounge House anu raoseun anu ngajadikeun pernyataan anu nyegerkeun tina "panongton palsu" sampel anu anjeun nguping dina seueur casinos online. Urang nyandak katingal pikeun ningali naha éta kunjungan.

Kaulinan nu disadiakeun ku software Game Top

Anjeun tiasa ngunduh Box24 Kasino kanggo komputer dumasar Windows, tapi henteu aya versi flash muter instan anu sayogi pikeun pamaén dina sistem anu sanés. Seleksi kira-kira kaulinan 120 beurat dina mesin slot, kadua video reel 5 sareng variasi klasik reel 3. Aya sababaraha jackpots kutang badag anu ditawarkeun diantara sadayana casinos TopGame. Sareng Box4 Kasino nyaeta dimana anjeun hoyong maén anjeun meunang salah sahiji ieu, kusabab kasino na mayar kutang jackpotsna dina hiji pinang tunggal, teu siga anu paling kasino TopGame. Aya ngan saeutik pamilihan tabel méja sanaos, kalayan versi Éropa Roulette, Blackjack, Casino War, Baccarat, 3 Card Poker sareng sanés sanés. Salaku tambahan aya sababaraha video poker sareng kaulinan parlor sapertos Keno sareng Scratchcards.

Box24 promosi jeung bonus

Box 24 némbongan janten rada serius ngeunaan spoiling konsumén anyar - aya bonus sadia on unggal opat deposit mimiti Anjeun dina kasino di. Salian éta unggal bulan pamaén anu refunded nepi ka 10% tunai deui wae karugian dina bulan saméméhna yén teu ngaku kalawan promotion a. Anjeun oge bakal manggihan program ganjaran nu earns Anjeun titik comp bari Anjeun muterkeun nu bisa ditebus keur maén tunai, sarta ningali program sobat.

Box24 Blangkon, fairness, sarta kaamanan

Box 24 anu dipiboga ku parusahaan dumasar di Siprus ngaranna ThoughtLinks, tapi kasino sorangan dilisensikeun tur diatur dina Curacao. Perusahaan sarua owns sababaraha casinos lianna kayaning Hideung Inten Kasino jeung Spartan liang. Ieu narima opat currencies utama, sarta transaksi bisa dipigawé kalayan rupa-rupa kartu kiridit, sarta e-dompet (tingali katuhu pikeun daptar lengkep).

Inpo Box24 urang dina kaulinan adil nujul kana keur bebas diaudit tur nalungtik ku pihak katilu, tanpa sabenerna mentioning anu éta. Aya henteu diterbitkeun laporan persentase payout yén urang bisa manggihan dina website. kasino di employs standar téknologi enkripsi industri pikeun ngamankeun transaksi anjeun kalawan kasino, sarta ogé migunakeun idéntifikasi jeung anti panipuan prosedur ketat.

Rojongan customer

Box24 Kasino employs departemén rojongan customer sorangan anu hartosna anjeun meunang mun ngobrol batur anu dedicated kana kasino anjeun maén dina. Rojongan bisa dikontak 24 / 7 via email, telepon bébas tol, fax atawa hirup obrolan.

Gemblengna Kasino Box24 mangrupakeun salah sahiji hadé Top Game casinos Powered di operasi di momen - kanyataanna urang nyarankeun Anjeun ulah unggal kasino séjén Top Game da eta leuwih di group ieu. Mun anjeun mikaresep kaulinan ditawarkeun ku Top Game atanapi anu panasaran kana cobaan aranjeunna, Box24 sia hiji try.