Kidul Afrika loka Kasino Online

1 Star2 Béntang3 Béntang4 Béntang5 Béntang (423 sora, rata-rata: 5.00 kaluar ti 5)

Loading ...

Afrika Kidul nyaéta salah sahiji wewengkon nu pikaresepeun pikeun operator judi. Tapi judi kiwari online di nagara éta nyaéta parah kawates, tur sawatara waktu ka tukang sarta sacara umum ieu ngalarang.

Top 5 casinos online populér di Aprika Kidul
Dina hiji larangan ketat, judi murag kana 1992. Hijina relief pikeun industri ieu tanggal 1994, nalika pamaréntah anyar Afrika Selatan diadopsi parobahan judi panerapan, legalizing judi di casinos dumasar tanah-, kitu ogé tohan olahraga sarta tohan on balap kuda di Internet. The amendments sumping kana gaya wungkul di 1996.

Tapi, kiwari Africans Selatan kalawan bébas bisa maénkeun dina situs web asing tina casinos online, sanajan kanyataan yén éta dianggap haram. Loba lembaga online, sanajan prohibitions, neruskeun nampa pamaén ti Afrika Kidul, maturan aranjeunna kasempetan maén dina jajaran Afrika Selatan (R).

Sawala ngeunaan amendments législatif di tingkat pamaréntah Afrika Kidul nyaéta abad nu lumangsung. Ieu diperkirakeun yén casinos pas online masih bakal legalized. Ieu nembe dilaporkeun yén pamaréntah Republik Afrika Kidul sapuk mun dibere lisensi 10 pikeun casinos online. Ieu bakal janten hambalan signifikan pikeun ngembangkeun industri di wewengkon. Sanajan kitu, dina momen lisensi ieu masih teu dilaksanakeun.

Perusahaan Slotegrator, anu boga pangalaman éksténsif salaku supplier sarta konsultan di pasar judi online, dipigawé hiji survéy online sahiji situs judi paling dilongok ti Afrika Kidul. Dumasar ieu, para ahli nyieun rating tina 10 pang populerna Afrika Selatan casinos online.

Daptar Top 10 Aprika Kidul Online loka Kasino

Top 10 Best √Čropa Online Casinos 2021:

kasinotawaranalat maén Kasino
1th

Meunang nepi ka ‚ā¨ 140 Wilujeng sumping Bonus
meunangkeun $ 88 FREE Taya deposit diperlukeun

desktopMobileTablétMaén!
Maén Casimba Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
2nd

100% nepi ka ‚ā¨ 4000 - ekslusif nawiskeun!
meunangkeun ‚ā¨ 15 Chip b√©bas

desktopMobileTablétMaén!
3th

100% deposit munggaran bonus nepi ka ‚ā¨ 200 haratis kalawan kode bonus WELCOME777
77 Free Spins Taya deposit Bonus

desktopMobileTablétMaén!
Maénkeun Kampung Jackpot
18 +, T & C urang nerapkeun
4th

100 spins bébas di Grand Ivy
$ 800 FREE tambahan

desktopMobileTablétMaén!
5th

Ieu gé ganda deposit mimiti Anjeun sareng 100% nepi ka $ 100 Wilujeng sumping Bonus
$ 65 FREE Wilujeng sumping Bonus

desktopMobileTablétMaén!
6nd

meunang anjeun $ 1600 FREE
Meunang tawaran ekslusif anjeun ayeuna!

desktopMobileTablétMaén!
7th

meunang anjeun ‚ā¨ 3,200 Wilujeng sumping bonus
‚ā¨ 45 Mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
8th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
9th

300% nepi ka $ 3,200
‚ā¨ 40 mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
10th

meunang anjeun $ 1000 FREE
!!! tawarkeun ekslusif !!!

desktopMobileTablétMaén!
11th

meunang anjeun ‚ā¨ 5000 Wilujeng sumping Bonus
‚ā¨ 100 FREE signup Bonus

desktopMobileTablétMaén!
12th

meunang anjeun 200% nepi ka ‚ā¨ 400
Easter Bunny bonus

desktopMobileTablétMaén!

Top 10 Best AS Online Casinos 2021:

1th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
2th

$ 5,000 bonus on deposit 5 mimiti Anjeun -! Ekslusif nawiskeun!
$ 1,000s di bonus tambahan - unggal minggu!

desktopMobileTablétMaén!
3th

$ 2500 bonus !!! SPINS FREE kaasup!
Cashback ngabagéakeun bonus! Candak deui 25% tina deposit anjeun!

desktopMobileTablétMaén!
4th

Wilujeng sumping pakét - 100 FREE SPINS + $ 2500 bonus
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
5th

bonus Wilujeng sumping $ 777 FREE on Anjeun tilu deposit munggaran
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
6st

$3,750 Kasino Wilujeng sumping Bonus
meunang tilu 100 bonus% mana

desktopMobileTablét Maén!
7th

$4,000 tambahan
Paké Kupon kode: CASINO400

desktopMobileTablétMaén!
8th

400% bonus nepi ka $ 3,000 FREE
JACKPOTS kutang

desktopMobileTablétMaén!
9th

$ 50 FREE chip [Kode: SILVER50] OR
555% Wilujeng sumping bonus [Kode: SOAK555]

desktopMobileTablétMaén!
10th

$ 400 Wilujeng sumping Bonus
$ 10,000 FREE

desktopMobileTablétMaén!
11nd

Meunang nepi ka $3000 di bonus Wilujeng sumping
Leuwih Mimiti Tilu panan anjeun

desktopMobileTablétMaén!

Usaha judi di Afrika Kidul diidinan ti saprak 1994. Sagala jinis judi dilegalkeun, kecuali pikeun séktor online. Ngan ukur taruhan olahraga sareng taruhan dina balap kuda anu diijinkeun online. Langkung ti 40 kasino damel di Afrika Kidul. Kasino panglobana nyaéta di Johannesburg, propinsi Gauteng. Aya 4 kasino ageung, anu sadayana ngempelkeun langkung ti 180 tabel kanggo kaulinan kartu, langkung ti 5,200 mesin slot sareng video poker.

businness Afrika Selatan
Sumber poto: News of Garawangi

Kasino panggedéna GrandWest Casino & Entertainment World aya di Cape Town. Aya 79 tabel pikeun kaulinan, 10 tabel poker, langkung ti 2500 mesin slot sareng video poker.

The merek paling kawentar casinos Afrika Kidul:

  • Tsogo Sun nahan lisensi 14;
  • Sun International - 13 lis√©nsi;
  • Peermont Global - 8 lis√©nsi;
  • London Clubs International - 1 lis√©nsi;
  • Gurun Istana Kasino;
  • Leithlo Resort.

Pendapatan tina judi di Afrika Kidul tetep sami sareng diukur dina milyaran Rand Afrika Kidul. Pikeun fiskal 2015-2016 penghasilan kotor tina bisnis judi légal berjumlah ZAR 26.3 milyar atanapi USD 1.86 milyar. Panghasilan pangbadagna dibawa ku kasino - 70.5% tina pendapatan kotor.

Dina waktos anu sami, kaseueuran pamaén nyandak bagian dina lotre nasional - 78.9%. Ngan 10.6% maén dina kasino. Tilu perempat penduduk kantos ngiringan maen judi. Langkung ti satengah warga nganggap kasino atanapi judi rada pantes pikeun ngatur luang.

pedaran ringkes Aprika Kidul

Afrika Kidul nyaéta Républik Afrika Kidul, républik parlemén di Afrika kidul. Ieu mangrupikeun nagara anu paling maju di buana sareng hiji-hijina nagara Afrika di G20 ("Dua Puluh Duaan").

Nagara ieu mikawanoh 11 basa nagara, éta ngagaduhan seueur urang bule, Asia sareng hideung. Anu mimiti ngajajah Walanda dina taun 1652. Afrika Kidul ngagaduhan masa lalu anu beunghar - dina abad ka-19 perang Anglo-Boer diperjuangkeun pikeun intan sareng emas, dina abad ka-20 aya apartheid anu panjang. Sadaya ieu nyéépkeun kaayaan pikeun pamekaran bisnis, ékonomi, sareng masarakat.

Mata uang nyaéta rand Afrika Kidul, dilambangkeun ku ZAR atanapi R. Laju dina bulan Désémber 2016 mangrupikeun USD 0.0709 pikeun ZAR 1 atanapi ZAR 14.1 kanggo USD 1.

Nagara éta utamina ngekspor intan, emas, platinum, mesin sareng alat. Impor - minyak sareng produk. Afrika Kidul urutan 39 dina réngking nagara dimana langkung gampang pikeun ngalaksanakeun bisnis.

Sajarah judi di Afrika Kidul

Bisnis judi di Afrika Kidul dilarang dugi ka taun 1994. Hukum, anu disebat Undang-Undang Judi Afrika Kidul, diadopsi dina 1965, ngalarang sagala jinis judi, kecuali pikeun balap kuda. Aranjeunna diaku salaku olahraga.

Kasino haram mimitian ngembangkeun saprak akhir taun 1970an. Aranjeunna damel di bantustans Boputatsvan, Siskey, Transkei, Venda.

Bantustans - fenomena khusus dina sajarah Afrika Kidul. Aranjeunna rada mirip sareng reservasi di Amérika Serikat, tapi ngagaduhan ciri anu sami. Ieu mangrupikeun daérah anu dianggo pikeun nyayogikeun penduduk hideung pribumi di Afrika Kidul. Sababaraha bantustan ngagaduhan kamerdékaan, sareng ieu ngamungkinkeun pikeun ngatur bisnis judi. Salaku conto, di Bophuthatswane ngawangun kota-kasino Sun City.

Ngan étnis Afrika Kidul anu tiasa cicing di bantustans, sareng kaseueuran warga nagara henteu sacara hukum tiasa lebet kana lembaga ieu. Nanging, dugi ka 1995 aya sakitar 2000 kasino di nagara éta.

Nalika apartheid réngsé dina taun 1994, sareng pamaréntahan démokrasi ngawasa, sadaya jinis judi direngsekeun. National Gambling Act, anu dikaluarkeun dina 1996, nyatujuan sistem lisénsi kasino sareng undian nagara. Balap kuda dikenal deui salaku hiji bentuk judi.

–ė–≥–ĺ—Ä–Ĺ—č–Ļ –Ī–ł–∑–Ĺ–Ķ—Ā –≤ –ģ–ź–†
Sumber poto: News of Garawangi

Panerapan tina judi di Afrika Kidul

Wates umur pikeun pamaén Afrika Kidul nyaéta 18 taun. Bawah umur teu ngagaduhan hak maén dina pendirian judi.

Aya tilu meta watesan kerangka hukum keur judi di Afrika Kidul:

  • Garawangi Act Nasional 1996;
  • National Gambling Act 2004 - ngalengkepan anu saacanna;
  • Garawangi Nasional amandemen Act 2008, anu tiasa nangtoskeun posisi tina bisnis judi online.

National Gambling Act of 1996 jelas-jelas nunjukkeun kumaha lis√©nsi kasino kedah disebarkeun diantawis propinsi nagara. Jumlah total lis√©nsi nya√©ta 40 lembar. √Čta disebarkeun sapertos kieu:

  • Propinsi Kulon-Cape (tengah - Cape Town) - 5 lis√©nsi;
  • Propinsi Kal√©r-Cape (Kimberley) - 3;
  • Propinsi W√©tan-Cape (Bisho) - 5;
  • KwaZulu-Natal (Pietermaritzburg) - 5;
  • Nagara Gratis (Bloemfontein) - 4;
  • Propinsi Kal√©r-Kulon (Mafeking) - 5 lis√©nsi;
  • Gauteng (Johannesburg) - 6;
  • Mpumalanga (Nelspruit) - 4;
  • Limpopo atanapi Propinsi Kal√©r (Polokwane) - 3 lis√©nsi.

Numutkeun Ajip Rosidi sarua, teu éntitas (organisasi atawa jalma) boga hak nyekel leuwih ti lisensi kasino 16 sakuliah nagara atawa leuwih ti lisensi 2 dina propinsi misah.

Nasional Garawangi Act ngahartikeun:

  • terminologi tina judi;
  • naon dianggap maen judi a;
  • m√©kanisme operasi D√©wan Garawangi Nasional.

Régulator tina judi di Afrika Kidul

Dewan Judi Nasional - régulator kaayaan judi di Afrika Kidul. Tugas régulator kalebet:

  • nangtukeun aturan ku nu bisnis judi ngoperasikeun;
  • ngalakonan investigations;
  • kumpulkeun statistik;
  • jawab nu penanganan ditangtoskeun tina judi.

nu Biro Afrika kiduleun Standards tanggung jawab di standarisasi, nguji, analisis, calibration jeung sertifikasi mesin kaulinan, sistem ngawaskeun √©l√©ktronik jeung alat kasino lianna.

Asosiasi Kasino Afrika Selatan

Aya pamaén sanés dina bisnis judi di Afrika Kidul - Asosiasi Kasino Afrika Kidul (CASA). Asosiasi diadegkeun dina 2003. Tugas konci organisasi:

  • ngahiji operator kasino jeung shareholders;
  • nyadiakeun √©mbaran leuwih lengkep ngeunaan kasino ka umum;
  • pikeun ngahontal pamahaman gede tur transparansi tina bisnis judi.

Organisasi ngahijikeun ampir sadaya kasino di nagara éta. Perwakilan pamaréntah nyalira nyepeng 37% saham tina sagala rupa kasino darat. Anggota asosiasi nyayogikeun langkung ti 100,000 padamelan.

Panerapan tina judi online di Afrika Kidul

Undang-Undang Amandemen Judi Nasional 2008, anu dugi ka ayeuna teu acan direngsekeun, ngakuan bisnis judi online di Afrika Kidul sabagian haram. Sarua haram salaku organisasi judi online, sareng ilubiung dina éta. Sawaréh - kusabab henteu sadayana jinis judi online dilarang.

Hukum ngalarang anu disebut "gim interaktif":

  • kaulinan kasino;
  • poker;
  • bingo.

diwenangkeun:

  • olahraga tohan online;
  • tohan on balap kuda online;
  • sareng sacara umum bisnis tukang buku. Alami, anu ngatur SM kedah ngagaduhan lis√©nsi ti pamar√©ntah.

Sagala subjek, naha organizer sahiji ramatloka atanapi bank ngalakonan transaksi keur judi di Internet, geus dihukum ku denda R 10 juta (USD 709 sarébu) jeung / atawa 10 taun istilah panjara.

Nanging, hukum henteu nyayogikeun hukuman pikeun pamaén individu. Tina ieu nuturkeun yén pamaén tiasa maén dina kasino, anu sérpér na ditempatkeun di luar negeri.

Rupa judi di Afrika Kidul

Board Garawangi Nasional konduktor klasifikasi handap tina judi pikeun akun na:

  • kasino - kaulinan dewan sareng liang;
  • ongkos kana balap kuda jeung olahraga, nu ditawarkeun dina bookmakers na sweepstakes;
  • mesin sareng bets kawates sarta hadiah Mesin payout -Limited (LPM);
  • Bingo-tradisional jeung ngaliwatan terminal √©l√©ktronik (Electronic Bingo terminal, EBT).

casinos Afrika Selatan nawarkeun rupa-rupa kaulinan kartu, aneh teu ukur keur √Čropa, tapi og√© pikeun buana Afrika Selatan.

  • Salaku conto, di Cape Town kaulinan anu popul√©r pisan nya√©ta klawerjas (klawerjas) - kaulinan Walanda baheula anu nyogok, √©ta masih popul√©r di Walanda. Tujuanana pikeun ngumpulkeun jumlah panyogok anu optimal.
  • Kaulinan Kaluka (kalookie) - jinis rummy. Tujuanana nya √©ta pikeun menc√©t kombinasi anu tangtu.
  • Thuni (Thuni atanapi Thunee) mangrupikeun kaulinan anu has di Afrika Kidul. Dasarna, √©ta popul√©r di Asia. Aturan gim og√© ngabutuhkeun anjeun pikeun nyetak sababaraha poin.

kaulinan langkung anu populér di Aprika Kidul:

  • cribbage mangrupa kartu kaulinan Inggris;
  • canasta (canasta) - sp√©si√©s rhammi;
  • samba (samba) - varian terusan;
  • skat (skat) - kaulinan nyogok ti J√©rman;
  • ucing jeung beurit (spite and Malice) - bentuk cacing pita kalapa;
  • shithead (shithead) - kaulinan pikeun leungitna sadaya kartu.

Revenues tina judi bisnis di Afrika Kidul

Pikeun fiskal panghasilan kotor 2015-2016 tina bisnis judi légal amounted mun ZAR 26.3 miliar atawa Rp 1.86 milyar.

  • Panghasilan pangged√©na dibawa ku kasino - 70.5% tina pendapatan kotor atanapi USD 1.3 milyar;
  • saatos aranjeunna aya harga - 16.9% atanapi USD 315 juta;
  • teras LPM (Mesin Pembayaran Terbatas, mesin kalayan pambayaran terbatas) - 9.0% atanapi USD 167 juta;
  • di tempat kaopat bingo - 3.6% tina pendapatan kotor atanapi USD 66 juta.

Propinsi mawa revenues kotor béda ti judi:

  • Industri judi di propinsi Gauteng ngasilkeun paling - 40% atanapi USD 745 juta dina fiskal 2015-2016;
  • tempat kadua dikawasaan ku propinsi Western-Tanjung -15.6% atawa USD 291 juta;
  • tempat katilu dicandak ku KwaZulu-Natal - 18.5% atanapi USD 344 juta.

Gauteng ngahasilkeun panghasilan kotor pangluhurna dina kasino, saham sareng bingo. Panghasilan pangluhurna di sektor LPM ditampi ku propinsi Kulon-Cape - 30%.

Jumlah mesin slot dina kasino darat di Afrika Kidul di 2015 nyaéta 23,415. Panghasilan tina slot - USD 969 jutaan

Jumlah tabel di 2015 dina sadaya kasino di nagara éta nyaéta 932 lembar. Panghasilan ti aranjeunna nyaéta USD 237 juta.

Perpajakan tina judi di Afrika Kidul

Pangurangan kana anggaran nagara ogé diperkirakeun jutaan jutaan. Di 2015, otoritas Afrika Kidul nampi $ 262 juta tina bisnis judi. Ieu mangrupikeun 28% tina pendapatan kotor pendirian judi.

  • deductions Pajak ngawengku tilu rupa pangmayaran:
  • Pajak perusahaan dikumpulkeun ti perusahaan. Nilaina dumasarkeun kana pendapatan perusahaan;
  • pajeg judi - dikumpulkeun ti anu gaduh lis√©nsi ku aparat propinsi. Nilaina diitung numutkeun kana pendapatan kotor tina anu gaduh ijin;
  • pajeg nilai tambah - diitung dumasar kana nilai tambah dina unggal tahapan produksi sareng bursa barang sareng jasa. √Čta og√© ditagihkeun ka kasino, san√©s ka pama√©n.
Afrika Kidul
Sumber poto: News of Garawangi

Judi bisnis online di Afrika Kidul

Sanaos kanyataan yén judi online di Afrika Kidul dilarang, sadaya pamaén nyalira sanggup ngagunakeun jasa kasino internasional. Pamaén tiasa nanem modal dina mata uang lokal, anu saderhana jasa. Tapi aya hiji nuansa: ti 4 Oktober 2016, otoritas tiasa nyita kameunangan pamaén online. Departemen Perdagangan sareng Industri nyebarkeun amandemen anyar kana RUU Amandemen Judi Nasional, numutkeun ka pengadilan éta ngagaduhan hak pikeun nyita sareng nahan kemenangan pamaén.

Maka, anjeun tiasa maén online - tapi sanés kanyataan yén anjeun tiasa kéngingkeun kameunangan, sabab bahkan transaksi di jero negeri dilarang.

Ban kasino online

Kaulinan kasino online, bingo sareng lotre anu teu dilisensikeun dilarang dina 2010, nalika pengadilan propinsi Gauteng ngalarang kasino online Swaziland Dumasar Pigg Puncak. Saméméhna diciptakeun, sareng ti saprak éta sadaya kasino online doméstik parantos pareng dilarang.

Ngan tilu tipe judi online téh légal:

  • platform online sahiji lotre nasional;
  • olahraga tohan;
  • tohan on balap kuda.

Sadayana anu san√©s kalebet kana anu disebat "pasar abu". √Čta tetep kedah ditingali naha pamar√©ntah bakal neraskeun nimbali legalisasi bisnis online atanapi henteu.

Bill Bill Garawangi Jauh

Kanggo sababaraha waktu, bil Jauh Garawangi Bill, nu bisa legalize judi online di Afrika Kidul, ieu dibahas.

RUU Bill Jauh Garawangi dianggap:

  • isu lis√©nsi;
  • jumlah ganjaran jeung hadiah;
  • tanggung jawab propinsi jeung Board Nasional;
  • standar pikeun alat-alat kasino online;
  • isu ngeunaan mayungan hak pama√©n.

Act, contona, prescribed watesan handap:

  • forbade ma√©n minors;
  • forbade lending ka pama√©n;
  • dugi watesan iklan jeung promosi kasino online.

Dina Méi 2016 nu Bill proyék Jauh Garawangi ieu ditolak.

Wawakil Departemen Trade sarta Industri, nu ogé ngurus industri hiburan, yakin yén tagihanana draws perhatian cukup kana masalah sosial pakait sareng judi online.

Lamun RUU ieu dianggap on May 27, 2016, hiji anggota Nasional Partéi Pambébasan Shaik Emam (Shaik Emam) pamadegan pikeun nampik nampa tagihanana:

"Karir jalma biasa musnah kusabab aranjeunna ngantepkeun kerah bodas nutupan karugianana ku biaya."

Ieu mangrupikeun sentimen umum di pamar√©ntah. Nyatana, aya lobi anu cukup kuat pikeun kasino darat anu henteu resep kanyataan y√©n halaman w√©b nyandak seueur pamilon ti aranjeunna. Lawan tagihanana ditit√©nan, contona, pikeun bisnis online di √Čropa: halaman w√©b dipilih ku ampir 20% tamu kana kasino offline.

The supporter ti RUU APP jeung wawakil ti Alliance Démokratik, Geordin Hill-Lewis (Geordin Hill-Lewis) mertimbangkeun ieu kasalahan:

"Peraturan industri mangrupikeun cara anu paling sa√© pikeun ngajagaan masarakat. Undang-undang Amandemen Judi Nasional 2008 teu acan katampi dugi ka ayeuna. Kusabab ieu, judi online kaserang kabingungan. ‚ÄĚ

Pendukung legalisasi kalungguhan bisnis online sareng argumen sapertos kitu: pamaréntah kaleungitan jutaan randa, henteu ngesahkeun hukum wéb-kasino. The Association of Casinos of South Africa (Casino Association of SA) nyebatkeun inohong sapertos:

"Nagara leungiteun sakitar ZAR 110 juta (USD 7.8 juta) dina kasino online ilegal. Dina waktos anu sasarengan, kabijakan agr√©sif kasino online ngajantenkeun lembaga-lembaga tanah kaleungitan artos. Keuntungan dina kauntungan kalem kana 0.6%. ‚ÄĚ

Dina waktos ayeuna, masalah sareng bisnis online tetep teu kab√©r√©s. ‚ÄĚ

kasino online pangalusna pikeun Afrika Kidul

Di handap ieu daptar casinos online mana panganteur nu ngamungkinkeun Africans Selatan maén kalawan sagala amenities:

  • Springbook kasino;
  • Yebo;
  • Kasino Las Vegas;
  • Liang Magic;
  • Thunderbolt;
  • Bodas Lotus Kasino.

mesin slot online di casinos Afrika Selatan

casinos Afrika Selatan nawiskeun lima reel liang video populér umum di tempat online:

  • Gladiator;
  • Rally Emas;
  • Safary Panas;
  • Jackpot Sadayana;
  • Hulk Jackpot;
  • P√©rak Pelor;
  • Lebaran Lebaran.

Démografi judi di Afrika Kidul

Numutkeun simkuring Garawangi Nasional 2016, 15.3% tina total populasi anu terus judi.

Salila lima taun aya sakedik panurunan dina jumlah pamaén dina sektor kasino, bingo, taruhan sareng LPM. Tapi mésér tikét ka lotre nagara ningkat.

Contona, dina April 2015, anu statistik handap anu ditalungtik:

  • 78.9% pama√©n meuli tiket lotre kaayaan;
  • 11.2% muter scratch-kartu;
  • 10.6% - dina kasino;
  • 7.1% - lotre swasta;
  • 6.2% - balap kuda sareng tohan olahraga;
  • 0,4% - bingo;
  • 0,3% - LPM;
  • 17.5% keur aya di judi ilegal.

Kaulinan judi haram diaku di lembaga anu teu dilisensikeun sareng kasino online. Peryogi dicatet yén sababaraha taun ka pengker jumlah pamilon judi ilegal parantos turun. Dina bulan Nopémber 2012, 41% pamaén maénkeun ilegal. Ayeuna di 2015-2016 - ngan 17.5%.

Judi diaku ngan 9.9% tina total pamaén. Langkung seueur kulit hideung mimiti maénkeun -19.8% dina 2015-2016. Jumlah pamaén, anu umurna ti 25 taun, beuki nambahan.

kasino online Australia

Henteu pisan tugas gampang milih anu pangalusna kasino online Australia anu ditawarkeun. Ti moment pamekar parangkat lunak judi online anu unggul parantos sumping ka pasar nagara anu luar biasa di kompetisi ieu parantos janten sa√© pisan. √Čta sababna kami parantos nganjang sababaraha jam ma√©n blackjack, roulette, pokies online, video poker, liang kaulinan sareng kaulinan san√©sna anu gambler biasana milih dina casinos anu b√©da pikeun pama√©n Australia. Janten ku urang tiasa nyarios naon anu urang resep sareng naon anu urang henteu resep dina unggal situs AU kasino online khusus sareng urang ayeuna tiasa nas√©hat kana pangsa√©na kasino online Australia anu langkung dasar dumasar kana kanyataan anu urang.

kasino online pangalusna Australia boga on tawaran

Nalika urang mutuskeun pikeun manggihan nu pangalusna kasino online Australia geus di tawaran urang ngan hayang ngahemat waktos pamaén '. Supados datang loka urang moal bakal perlu tetep pilari kanggo AU situs kasino online nu diakalan meh luyu aranjeunna paling, tapi milih hiji tina daptar kami gantina tur mimitian ngarasakeun kaulinan hébat katuhu jauh. Jeung sanajan tugas ieu mah salah gampang, kami geus dipilih sababaraha casinos anu pas kriteria kami paling.

Kriteria kami dipaké teu nyusahkeun teuing. Mimiti sakabeh urang dibayar perhatian deukeut jeung kualitas sarta kuantitas kaulinan unggal kasino online pikeun pamaén Australia boga. Beuki variasi liang, roulette, blackjack, video poker, pokies online, sarta kaulinan kasino séjén nu hadé.

Lajeng, aya oge bonus. Ieu sabenerna perkara kumaha sababaraha ieu jeung naon Jumlah maranéhanana. The wilujeng sumping bonus nu kumaha pamaén biasana meunang lamun mimitina ngagabung hiji kasino online tur eta mangrupa bonus penting pasti. Tapi teu kudu ngan hiji pikaresepeun ogé. Sadaya sorts sejenna bonus perlu dibawa kana tinimbangan. Sarta saprak éta promosi ogé bisa mantuan dina boosting bankrolls pamaén 'kami geus dipariksa naon aranjeunna sarta naha maranéhna téh diteundeun dina rutin. Taya deui waktos wasting

Gunana pikeun nyebutkeun yén salah sahiji hal nu paling penting pikeun sagala pamuter nyaeta kumaha gampang éta pikeun deposit duit keur kasino hiji jeung ka mundur duit ti dinya. Pilihan perbankan kudu jadi rupa tur merenah keur datang tina situs kasino online alus. Sarta lamun datang ka casinos online pikeun pamaén ti Australia jeung Selandia Anyar maranéhna kudu boga pisan populerna POLi e-dompét bareng jeung kartu debit, kartu kiridit dina daptar solusi pembayaran online maranéhanana. Tambih Deui, kasalametan sakabéh transaksi perbankan boga jadi prioritas luhur tina kasino online anjeun milih.

Kabéh dina sakabéh urang gaduh dieu daptar luhur casinos online pangalusna pikeun pamaén Australia. Ku kituna ayeuna bakal aya teu kudu anjeun méakkeun waktu surfing internet keur loka kasino pangalusna, saprak anjeun bisa nyokot salah sahiji jalma urang nawiskeun na méakkeun waktu maén kaulinan favorit anjeun gantina. Sangkan nu pilarian malah leuwih merenah keur anjeun kami geus kabagi casinos kana kategori nu ngawengku contona maranéhanana jeung bonus pangbadagna, maranéhanana anu nawarkeun pilihan widest of pokies online jeung saterusna.

Ngagunakeun tips kami kudu di situs urang Anjeun bakal tiasa ngamimitian Mayar tur unggul dina menit. Sarta saprak casinos paling didaptarkeun nawiskeun versi tina kaulinan diadaptasi alat Android ogé pikeun iPhones na iPads kaulinan bisa diputer wae jeung di tempat mana wae salami anjeun gaduh sambungan internét.

baruntung kode bonus kasino creek