Online loka Kasino Perancis

1 Star2 Béntang3 Béntang4 Béntang5 Béntang (235 sora, rata-rata: 4.99 kaluar ti 5)

Loading ...Ahéngna, di Paris sareng lingkunganana anu caket henteu aya judi. Ieu kusabab kanyataan yén dina hukum Perancis ayeuna, kasino tiasa ditempatkeun ngan ukur di daérah anu resmi nampi status Resort sareng ti Paris, jarakna langkung ti 100 kilométer. Hiji-hijina pengecualian nyaéta kasino di Engen. Daérah resor ieu aya 14 km ti Champs Elysées. Kasino kabuka di Engen-les-Bains nyaéta dina taun 1901. Saatos 10 taun, éta téater dibuka, sareng nalika jaman perang rumah sakit di dieu. Dina taun 1988 éta dibeli ku Groupe Lucien Barrière. Di 2001 gedong ieu leres-leres direkonstruksi, sareng kasino énggal dibuka dina April 2002. Interior kasino mendesain desainer terkenal Jacques Garcia. Anjeunna ngahias cai mancur cahaya kasino, langit-langit ku béntang, danau sareng parabot méwah. Dugi ka ayeuna, pendirian judi di Engen - kasino paling nguntungkeun di Perancis. Éta ngagaduhan tabel pikeun poker stud, blackjack, ogé roulette Inggris sareng Perancis sareng kaulinan sanés. Aya ogé mesin slot.

Daptar Top 10 Perancis Online loka Kasino

mesin slot dina casinos di Engen-les-Bains

Pendirian judi munggaran di Perancis dibuka di Paris dina abad ka-17. Kajadian ieu ngagaduhan peran penting dina pamekaran industri judi, henteu ngan ukur di Perancis tapi di seluruh dunya. Mimiti, judi mangrupikeun cara pikeun ngeusian deui kas nagara, kauntungan ékonomi tina ayana lembaga-lembaga ieu kabuktosan, janten, mimiti muncul kasino anyar. Saatos Revolusi Perancis, kasino dilarang, teras populér deui. Pamaén kasino anu munggaran ngan ukur tiasa maén dina sajumlah terbatas judi sareng roulette, tapi ku pamekaran industri judi parantos ngalegaan sajumlah judi anu ditawarkeun. Omong-omong, ayeuna resep kana popularitas sapertos roulette diciptakeun, numutkeun kaseueuran sejarawan, éta di Perancis. Penemuan atribut na Blaise Pascal, filsafat, sareng matématika anu dikerjakeun dina penemuan gerak abadi.

Dinten di Perancis aya lima grup nu kagolong kana kasino panggedéna nagara:
- Groupe of Lucien Barrière;
- Partouche «Partouche»;
- Joa «Joao”;
- Emeraude «Emrod”;
- Trancan «Transhan».

Казино “Barrièrede Deauville”

Sababaraha lembaga ieu kalebet kasino Barrièrede Deauville, anu perenahna di kota Deauville. Sejarah kasino ieu ampir 150 taun. Éta kauninga dina 1864, éta mangrupikeun inisiator Duc de Morny, tapi bisnis kasino na goréng sareng éta ditutup. Kapanggihan anyar lembaga ieu parantos lumangsung di 1912. Pikeun anjeunna, éta diwangun gedong anyar dina tradisi arsitektur Aténia, gedong ieu aya di jaman ayeuna. Kasino ieu parantos janten tempat anu dipikaresep pikeun krim masarakat Perancis sareng Inggris, ogé seueur pangusaha sareng selebriti. Permaénan kaulinan ieu - mangrupikeun simbol kaéngan Perancis sareng kamewahan. Kiwari, lembaga ieu ngagaduhan kaponakan awewe Lusena Barrier, anu dingaranan pikeun ngahargaan pendirian judi. Kasino ieu ngagaduhan seueur judi: 325 mesin slot sareng 24 tabel kaulinan pikeun kaulinan di Punto Banco, Roulette, Blackjack, Craps, sareng anu sanésna. Aya ogé tilu bar, tilu réstoran, banquet sareng fasilitas konferensi, hotél tujuh ratus korsi. Pikeun angkat ka kasino kedah nampilkeun dokumén idéntitas sareng ilubiung dina kaulinan dina tabel anjeun kedah ngadaptar heula.

Kasino «le Lyon VERT»

Kasino «LE LYON VERT» dibuka taun 1882, sareng di 1991 mimiti kagolong kana grup Partouche. Tempatna di Lyon. Pendirian judi ieu diwangun ku aula judi anu ageung, réstoran sareng hotél alit. Dina kasino ieu sapertos di tempat judi sanés anu sanés di Perancis, aya sajumlah ageung mesin kaulinan: video poker, aya 174 sareng 224 nyetél slot mékanis. Aya ogé kasempetan maén dina roulette Amérika sareng Éropa, poker Texas Hold'em, blackjack sareng kaulinan sanés anu dipikaresep. Nalika istirahat, anjeun tiasa linggih di réstoran, ngaraosan asakan anu saé.

Kasino «Aix-en-Provence»

Kasino Aix-en-Provence, langkung dikenal salaku Pasino, dibuka dina taun 1923. Pangwangunanana janten proyék pangwangunan perkotaan ageung anu dikembangkeun ku Kotamadya. Proyék diwangun ku imah judi, rumah sakit termal, istana ageung sareng taman anu saé. Kasino Pasino tiasa maénkeun sababaraha kaulinan kasempetan, kaasup ngagaduhan kasempetan maén dina mesin slot, video poker, roulette sareng video, sajaba ti éta, rupa-rupa kaulinan kartu sareng hiburan sanésna. Terus dilakukeun seueur kagiatan rekreasi, kalebet rupi-rupi konser sareng pagelaran, sandiwara téater.

Kasino «tujuh»

TUJUH kasino panggedéna di Perancis, ngaliput legana 650 méter pasagi, narik pikeun ukuranana, ogé hiburan sareng éksterior méwah sareng hiasan interior. Éta tiasa dibandingkeun sareng kaéndahan intan. Éta ngarujuk kana generasi anyar pendirian judi. Di pedalaman ideu kasino dipangaruhan dongeng Roald Dahl "Charlie sareng Pabrik Coklat." Kasino henteu tiasa ngan ukur maénkeun kaulinan kasempetan pikeun artos, tapi ogé pikeun mikaresep hiburan anu sanés.

Kasino «Cannes Croisette»

Kasino «Cannes Croisette» aya di jantung Palais des Festivals anu kawéntar di Cannes, ngagaduhan grup Lucien Barrière. Total luas pendirian gim nyaéta 3,000 méter pasagi. Kamar kaulinan dihias dina gaya modéren. Di aula kasino anjeun tiasa maénkeun kaulinan sapertos poker, blackjack, roulette, baccarat sareng mesin slot di ditu. Daérah kasino aya sababaraha bar, réstoran gastronomic sareng klub malam. Anjeun tiasa mesen kamar di hotél.

Judi di Perancis


Sakuduna nyarios "Paris" sareng "Menara Eiffel", sabab seueur haté mimiti ngéléhkeun langkung gancang sareng imajinasi ngalukis gambar romantis. Dinten ayeunaToplists bakal nganjang ka bumi cinta sareng kabébasan - Perancis. Janten, pikeun nyusun deui paribasa anu kasohor, nyaéta tugas urang ayeuna "ningali Paris sareng maén."

Kasimpulan artikel:

  •    Perancis - sababaraha kecap ngeunaan sajarah sareng géografi;
  •    judi:
  •    judi kasino legalized lokasina di wewengkon Resort;
  •    Éta tanggung jawab Departemen Interior.
  •    The casinos kawentar di Perancis:
  •    Club Aviation Club de France di Paris;
  •    Kasino Enghien 14 km ti Paris;
  •    judi imah di Megève Mont Blanc.
  •    Lima wisata di Paris jeung alamat;
  •    fakta metot ngeunaan nagara jeung pangeusi na.

 

Lokasi Perancis, sarta tukang sajarah ringkes

Perancis - nagara anu narik pisan di Éropa Kulon parantos ngalaman sababaraha waktos sesah, tapi ngajantenkeun janten salah sahiji nagara anu paling raoseun sareng aman di dunya. Ngaran lengkep nagara - Républik Perancis. Di Perancis, hak masarakat sareng bangsa sacara éksklusif pikeun masarakat. Motto - "Liberty, Equality, Fraternity."

Kapala nagara nyaéta présidén, Francois Hollande, tapi seueur kakuatan anu dipasihan Perdana Menteri Manuel Valls. Ayeuna, langkung ti 66 juta jalma di Perancis, anu 90% - warga nagara éta. Komposisi nasional warna-warni pisan sareng rupa-rupa, sanaos kanyataan yén Perancis nguasaan. Aya seueur urang Alsatians, lotaringtsev, Inggris, Yahudi, Flemish, Catalans, Basques, Corsicans, Armenians.

Ibukota Perancis - Paris anu saé, anu, sakumaha anjeun terang, ningali sareng maot dina katengtreman. Sejarah kota metropolis modéren, anu tempatna sakitar 2.5 juta jalma, dimimitian dina abad ka-XNUMX SM. e. Ieu mangrupikeun pusat budaya, sajarah, ékonomi sareng politik anu hadé, matak kagum ku kageulisan sareng pesona hébat.

Perancis nguntungkeun nunjukkeun urat judi pikeun wargana sareng pangunjungna, di daérah seueur kasino sareng imah judi, tapi ogé aturan organisasi na rada ketat. Hayu urang nalungtik.

Casinos na Garawangi di Perancis

Perancis - salah sahiji nagara anu paling bahaya di dunya, sareng Perancis - salah sahiji pamaén anu paling nekat. Seueur judi di dieu.

Ku jalan kitu, seuseueurna kasino di dunya, bahkan pajak anu dibayar dina tulisan sapertos "pertandingan Perancis." Salah sahiji jinis roulette disebut ogé "French Roulette" (ogé katelah Éropa Roulette); sareng diantara jinis-jinis roulette, naimenshee Perancis ngagaduhan kaunggulan kasino, anu henteu tiasa gagal pikeun mikaresep pameget gim.

Sapertos di kalolobaan nagara Éropa, di Perancis, sikap khusus kana judi. Aranjeunna dilegalkeun, tapi anjeun ngan ukur tiasa maén di daérah anu khusus ditunjuk. Kasino dibuka ti mimiti 1942 ngan ukur di daérah lokal anu ngagaduhan status resor resmi, tapi aranjeunna kedah dipiceun ti Paris henteu kirang ti 100 km.

Sateuacan diterapkeun hukum di nagara éta aya sajumlah ageung imah judi, anu kalolobaanana kedah ditutup. Dinten ayeuna sacara resmi ngoperasikeun 197 kasino, anu sadayana dikelola ku Menteri Dalam Negeri. Kontrol lembaga, prosés kaulinan sareng jasa dipasang dina langkung serius.

Resolusi dina muka kasino anyar masihan menteri interior ekslusif sacara pribadi, tapi ijin munggaran dikaluarkeun dina tingkat kotamadya, diadopsi ku Komisi Plenipotentiary. MIA nangtoskeun daptar kaulinan pikeun lembaga milih leres-leres sadaya padamel.

Dina taun 1986 aturan khusus nerapkeun kunjungan parantos disatujuan pikeun awéwé. Karyawan henteu kénging nyandak kasino kanggo damel tunai atanapi kiripik, yén aturan ieu dititénan, ngaput baju khusus tanpa kantong. Di Perancis, anjeun tiasa maén ti umur 18 taun. Ditolak lebetna pikeun jalma anu seragam. Dina unggal kasino aya daptar hideung, anu bakal netepkeun Schuler, éléh sareng ludomany (nami na gaduh hak ka baraya), sareng tamu anu henteu dipikahoyong.

Kasino di Perancis sanés ngan ukur landmark lokal, tapi ogé sumber pendapatan anu padet. Unggal taun, anggaran nampi ratusan jutaan euro. Pajak progresif pikeun perusahaan, kauntungan ngaleuwihan 9.5 juta euro, mangrupikeun perséntase ageung - 80. Ngan mesinna ngahasilkeun 50% pendapatan, kartu - sakitar 40%, sésana ragrag dina tabel roulette.

The casinos kawentar di Perancis

Sanajan resmina di Paris aya kasino, aya kénéh bandung Aviation Club de France , anu ngamungkinkeun sababaraha kaulinan, sapertos poker, baccarat sareng backgammon. Ieu mangrupikeun salah sahiji pendirian paling mewah di nagara éta, dibuka taun 1907. Salawasna ketat pisan nuturkeun kode pakéan. Pikeun lebet ka jero, pastikeun lulus kontrol raray, kalebet cek baju, tempatkeun kartu kleub. Anjeun tiasa ogé ngirimkeun undangan ti anu gaduh kartu. Dina 2005 aya World Poker Tour, ngahargaan ieu ngan anu pangalusna tina anu pangalusna.

Pengecualian anu sanés - kasino ieu Enghien , ngan ukur 14 km ti Paris. Engen mangrupikeun daérah resor anu saé pisan di basisir danau, jam-waktos bumi jam 10 énjing ka 4 wengi. Éta kompleks kaulinan sareng réstoran, hotél, téater sareng klub olahraga. Aranjeunna sumping ka dieu pikeun maénkeun rol, sababaraha kaulinan kartu sareng 450 jinis mesin slot.

Ngabogaan judi imah pesona husus Megève , perenahna di Mont Blanc. Kasino Ieu yakin nyekel kapamimpinan dina hal panghasilan. Ieu henteu héran, sabab dikurilingan ku alam anu saé, nawiskeun henteu ngan ukur liburan judi, tapi ogé kasempetan pikeun nyéépkeun waktos di diskotik, di piano bar atanapi di réstoran.

De Deauville Barrière - kasino pangsaéna, aya di daérah pantai. Tempatna di sabalikna pantai legendaris pilem "Man and Woman" Lelouch. Tempat ieu dianggap salah sahiji anu pang indah di Perancis.

atraksi Paris

  1. Menara Eiffel. Alamat: Champ de Mars, 5 Avenue Anatole Perancis. Éta simbol Paris sareng Perancis - anu nyatakeun sadayana.
  2. Lengkungan Triumphal. Alamat: Tempat Charles de Gaulle. Gerbang kuno megah, diwangun ku urutan Napoleon salaku pangakuan kana kameunangan hébatna.
  3. Louvre. Lokasi: Palais Royal. Salah sahiji musium pangageungna di Éropa, tempatna di Royal Palace.
  4. Notre Dame de Paris. Alamat: 6 Parvis Notre-Dame - Tempat Jean-Paul II. Jantung spiritual Parida sareng basilika Katolik anu éndah.
  5. Kebon Luksemburg. Alamat: 6e Arrondissement. Istana indah sareng kompleks taman, ngagoler dina 26 hektar.

fakta metot ngeunaan France jeung Perancis

  • Nami nagara "Perancis" ngagaduhan asal Jérman anu paradoks, éta asalna tina nami-nami suku Franks anu cicing di daérah éta. Sanaos sakumna penduduk nyarioskeun basa sareng ngagaduhan romanés asalna Gallo-Romawi asalna, nami sumping kusabab basa Jérman.
  • Di Perancis, istana panggedéna di dunya - 4969.
  • Éta di Perancis nyiptakeun bioskop, biking, ballet, chanson, Gothic.
  • Kusabab 2011, anu radio jeung televisi Perancis ieu sacara resmi dilarang nyebut Facebook jeung Twitter.
  • Ku lunchtime, anu Perancis salawasna dilayanan anggur.
  • Perancis - Pusat tatanén Éropa.
  • lalaki Perancis mangrupakeun talkative, milih istri misalna kalawan saha anjeun tiasa ngobrol.
  • Di Perancis, pajeg pangluhurna di EU.
  • Kalolobaan jalma Perancis rék cicing di Kanada.

Perancis dina peta Éropa

Perancis dina peta Éropa

kasino daddy