Yunani Online loka Kasino

1 Star2 Béntang3 Béntang4 Béntang5 Béntang (345 sora, rata-rata: 4.00 kaluar ti 5)

Loading ...Dasawarsa ka tukang parantos ningali paningkatan anu saé dina jumlah kasino di Yunani. Saperti bagéan sanés industri pariwisata di Yunani, kasino Yunani ngalakukeun anu pangsaéna pikeun narik pamaén sapanjang taun sareng sanés ngan ukur dina liburan usum panas anu populér. Salaku bagian tina usaha ieu, kasino Yunani nuturkeun modél di Las Vegas. Aranjeunna condong janten bagian tina hotél / resor anu langkung ageung, nawiskeun akomodasi mewah, rekreasi, kagiatan olahraga, pagelaran hiburan. Pamasaran Kasino utamina ditujukeun pikeun turis asing, sanaos pertandingan kartu populér pisan dina budaya Yunani, sareng di Yunani aya rébuan klub maén kartu di penjuru nagara sanés sanés kasino.

Daptar Top 10 Yunani Online loka Kasino

Top 10 Best Éropa Online Casinos 2021:

kasinotawaranalat maén Kasino
1th

Meunang nepi ka € 140 Wilujeng sumping Bonus
meunangkeun $ 88 FREE Taya deposit diperlukeun

desktopMobileTablétMaén!
Maén Casimba Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
2nd

100% nepi ka € 4000 - ekslusif nawiskeun!
meunangkeun € 15 Chip bébas

desktopMobileTablétMaén!
3th

100% deposit munggaran bonus nepi ka € 200 haratis kalawan kode bonus WELCOME777
77 Free Spins Taya deposit Bonus

desktopMobileTablétMaén!
Maénkeun Kampung Jackpot
18 +, T & C urang nerapkeun
4th

100 spins bébas di Grand Ivy
$ 800 FREE tambahan

desktopMobileTablétMaén!
5th

Ieu gé ganda deposit mimiti Anjeun sareng 100% nepi ka $ 100 Wilujeng sumping Bonus
$ 65 FREE Wilujeng sumping Bonus

desktopMobileTablétMaén!
6nd

meunang anjeun $ 1600 FREE
Meunang tawaran ekslusif anjeun ayeuna!

desktopMobileTablétMaén!
7th

meunang anjeun € 3,200 Wilujeng sumping bonus
€ 45 Mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
8th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
9th

300% nepi ka $ 3,200
€ 40 mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
10th

meunang anjeun $ 1000 FREE
!!! tawarkeun ekslusif !!!

desktopMobileTablétMaén!
11th

meunang anjeun € 5000 Wilujeng sumping Bonus
€ 100 FREE signup Bonus

desktopMobileTablétMaén!
12th

meunang anjeun 200% nepi ka € 400
Easter Bunny bonus

desktopMobileTablétMaén!

Top 10 Best AS Online Casinos 2021:

1th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
2th

$ 5,000 bonus on deposit 5 mimiti Anjeun -! Ekslusif nawiskeun!
$ 1,000s di bonus tambahan - unggal minggu!

desktopMobileTablétMaén!
3th

$ 2500 bonus !!! SPINS FREE kaasup!
Cashback ngabagéakeun bonus! Candak deui 25% tina deposit anjeun!

desktopMobileTablétMaén!
4th

Wilujeng sumping pakét - 100 FREE SPINS + $ 2500 bonus
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
5th

bonus Wilujeng sumping $ 777 FREE on Anjeun tilu deposit munggaran
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
6st

$3,750 Kasino Wilujeng sumping Bonus
meunang tilu 100 bonus% mana

desktopMobileTablét Maén!
7th

$4,000 tambahan
Paké Kupon kode: CASINO400

desktopMobileTablétMaén!
8th

400% bonus nepi ka $ 3,000 FREE
JACKPOTS kutang

desktopMobileTablétMaén!
9th

$ 50 FREE chip [Kode: SILVER50] OR
555% Wilujeng sumping bonus [Kode: SOAK555]

desktopMobileTablétMaén!
10th

$ 400 Wilujeng sumping Bonus
$ 10,000 FREE

desktopMobileTablétMaén!
11nd

Meunang nepi ka $3000 di bonus Wilujeng sumping
Leuwih Mimiti Tilu panan anjeun

desktopMobileTablétMaén!

Dinten ieu wisata kami pikeun kasino pangsaéna di Éropa pikeun neraskeun di Resort nagara di basisir Mediterania kalayan sajarah anu euyeub. Nagara ieu kasohor ku Olimpiade munggaran, asakan anu teu aya tandinganna sareng filosofna. Janten, CasinoToplists dikirim ka Yunani!

Kasimpulan artikel:

  •   Yunani - géografi sareng sakedik sajarah;
  •   casinos dumasar-Land di nagara di momen:
  •   légal;
  •   Kasino «Kabupaten»;
  •   Kasino «Mont Parnes».
  •    Garawangi online:
  •   The legality sahiji operator lokal, ampir salempang monopoli hiji;
  •   operator internasional anu praktis teu diblokir tanpa lisénsi a.
  •   Lima ibukota Yunani tina wisata Athena sareng alamat;
  •   fakta endah ngeunaan Yunani jeung Yunani.

kuna Yunani

Judi di Yunani ngagaduhan sejarah anu panjang anu ti saprak jaman baheula. Yunani kuno mangrupikeun pamaén anu gairah sareng percanten kana asal muasal tina kaulinan. Salaku conto, dina mitologi Yunani, aya legenda yén saatos kameunangan ti Titans, Zeus sareng lanceuk-lanceukna Poseidon sareng Hades nyalonkeun mutuskeun saha anu ngagaduhan hiji atanapi beulahan dunya. Zeus meunang Olimpiade, Poseidon - sagara, sareng Hades - alam handap. Sebaran tulisan ieu henteu pati penting, langkung narik ku kanyataan yén kakuatan dunya dimaénkeun ngagunakeun tulang.
Legenda anu narik anu ngajelaskeun asal usul judi sareng kasino. Sakali Tycho, déwi kabeungharan, leumpang di kebon rindang Olimpus, dimana Zeus (harita budak kaulinan ngora sareng libertine) ngarayu anjeunna. Tina union ieu lahir mojang - anak anu henteu biasa, ngan ukur mendakan kasenangan dina nyiptakeun permainan anu béda dimana hasilna ngan ukur kasus anu diputuskeun. Anjeunna gumbira teuteup dina paséa anu timbul diantara pamaén sareng ngadesek anu éléh prustasi bunuh diri. Indulging putrana kejem, cicingeun masihan anjeunna imah, dina bangbarung anu, memikat passers-by, ngaduruk lampu henteu luntur.

Judi bisnis di Yunani

Di sagigireun mitologi nyebutkeun judi sareng inohong sajarah anu nyata. Janten, dina "Odyssey," Homer nyarioskeun kumaha penjerit ditawarkeun dadu, pikeun ngahibur prajurit Yunani, bosen ngantosan pengepungan Troy. Sejarawan Yunani Plutarch nyebatkeun ratu Persia Parisatis, anu resep pisan kana kaulinan dadu.

Kaulinan di Purba Yunani

Craps dibawa ka Yunani ti Asia sareng kasohor di antara sadaya lapisan sosial. Aya tempat khusus - progenitor kasino ditakdirkeun pikeun kaulinan anu diatur. Nanging, seuseueurna anggota parlemén Yunani anu nyebatkeun judi teu disangka-sangka, nganggap hiburan sapertos kieu salaku tantangan pikeun moral masarakat, ngaruksak pondasi kabangsaan. Hukuman pikeun pamaén anu henteu leres, henteu paduli jabatan sosialna, dijantenkeun budak.

 

Perda légal

Yunani modéren parantos nyiptakeun kaayaan pikeun pariwisata, patalina sareng judi, ogé ngatur pasar gemblingovy ngalangkungan otoritas anu kompeten. Sikep Yunani pikeun judi ketat pisan, kabijakan pamaréntah ditujukeun pikeun nyegah jalma-jalma tina judi. Numutkeun hukum Yunani, maen judi ngan ukur diijinkeun dina kasino. Sagala jinis taruhan sareng judi di luar kasino dilarang ketat, kusabab ngalanggar undang-undang lokal nyayogikeun tanggung jawab pidana.
Club Hotel Loutraki
Kasino munggaran di Yunani didirikeun taun 1928 di daérah Loutraki, ngan ukur 9 kasino sah anu ngajalankeun di nagara éta. operasi kasino di Yunani ngatur Komisi Judi, anu didirikeun 20 Désémber 2011. Dina Oktober 2013 ditangtukeun ruang lingkup kagiatanana: lisénsi, pengawasan sareng kontrol kasino darat di nagara éta. Panitia diwangun ku dalapan anggota sareng pimpinan, anu kapilih salami lima taun. Lisensi munggaran dikaluarkeun dina 1994, tilu kasino: Kasino Mont Parnes, Kasino Korfu sareng Kasino Rodos. Di Yunani, teu aya monopoli: sadaya kasino di tangan sababaraha operator. Anu ageung diantarana nyaéta Regency Casino, anu kalebet kasino Mont Parnes kasino di Tesalonika.

Dina 2002, pamaréntahan Yunani ngaluluskeun undang-undang kontroversial 3037/2002, anu ngalarang kaulinan dina sadaya kaulinan éléktronik di tempat umum. Hukum tangguh ieu dicabut ukur dina bulan Agustus 2011. Hukum anyar netepkeun prinsip-prinsip kaulinan anu tanggung jawab sareng ngenalkeun "kartu pamuter" individu anu diperyogikeun pikeun tiasa Gamble sacara hukum di Yunani. Pikeun tiasa maén dina kasino, urang Yunani parantos ngahontal umur 21 taun.

 

Dimana, nalika jeung naon maén dina kasino Yunani?

Ayeuna, Yunani ngoperasikeun salapan kasino anu dilisensikeun. Éta ayana di daratan sareng kapuloan Yunani Rhodes, Syros sareng Corfu. Kaseueuran kasino kabuka ti dinten Senén dugi ka Minggu sareng karyawanna 24 jam beurang. Éta sadayana kaulinan anu populér sapertos rolet, blackjack, video poker, Punto Blanco, Baccarat sareng mesin slot. Ogé host turnamén poker. Kodeu pakéan di kaseueuran kasino Yunani - kasual pinter, tapi tong nyobian lebet ka jero baju pantai.

 

1. Club Hotel Kasino Loutraki

Kasino Loutraki - kasino munggaran Yunani. Tempatna di kompleks hotél eponymous di Resort di Loutraki-Agioi Theodoroi. Ieu mangrupikeun salah sahiji kasino panggedéna di Éropa, anu ogé ngagaduhan fasilitas spa sareng konferensi. Salaku tambahan, pamaén tiasa maén dina waktos luangna pikeun nikmati tempat-tempat wisata di daérah éta, sapertos Terusan Korinta, Museum Etnografi sareng Bait Apollo, Korinta.Club Hotel Kasino Loutraki

 

2. Kabupaten Kasino Thessaloniki

Ieu mangrupikeun kasino anu pang populerna di Yunani anu aya di kota Tesalonika, "ibukota kaler" Yunani, sareng ti saprak 1996. Tempatna caket bandara bandara Makedonia sareng jarak 20-menit ti tempat-tempat konci kota. . Wangunan kasino dikagumkeun pikeun hiasan anu euyeub. Kasino nawiskeun 893 mesin slot sareng 66 tabel pikeun kaulinan dewan. Aya ogé kamar pribadi pikeun High Rollers Club Regency, anu ngagaduhan 18 mesin slot sareng 14 tabel pikeun kaulinan dewan.Kabupaten Kasino Thessaloniki

 

3rd Kasino Rhodes

Rhodes Casino kasohor ku arsitektur kuno anu unik sareng desain interiorna. Éta pinuh ngagambarkeun suasana di puseur kota lami sareng perenahna di daérah hotél méwah Grande Albergo delle Rose butik hotél. Éta ngagaduhan sadayana pikeun ngahibur pamaén: mesin slot, seueur tabel poker, roulette sareng kaulinan sanésna. Kasino dioperasikeun kode pakéan: 19.00 diidinan pakean akurat sareng jero rohangan, sareng saatos 19.00 - ngan ukur pakéan malem, jas atanapi tuxedo.Kasino Rodos

 

4. Kerkira Kasino

Di Corfu, ibukota Pulo Corfu, ngoperasikeun salah sahiji kasino munggaran di Yunani, sareng di 1962 éta mangrupikeun kasino munggaran di Yunani, anu balik kana roda roulette. Ayeuna tempatna di pusat hiburan Corfu Holiday Palace, sareng dugi ka akhir 80-dasi abad ka-20 ayana di istana Permaisuri Elizabeth ti Austria-Hongaria, Putri Sissi anu legendaris. Rumah Makan dibuka ti tabuh 20.00 dugi ka 03.00 kanggo tamu langkung 23 taun.Kerkira Kasino

 

5. Hotél Kasino Xanthi

kasino ieu lokasina di wewengkon leuweung tina Lefkos Pyrgos, di bagian kalér-kulon Xanthi.

Arsitéktur gedong dua lantai (2200 sqm) saluyu sareng kamahéran tangkal-tangkal luhur anu ngurilingan na, nyiptakeun rohangan anu unik anu narik para pengunjung ti mimiti mimiti. Urang Yunani banyolan yén ieu mangrupikeun hiji-hijina kasino anu tiasa dianggo di nagara bagian - sabab sésana mangrupikeun tempat judi atanapi swasta. Dina kasino anjeun tiasa maén roulette Amérika, blackjack, poker stud sareng mesin slot.Hotél Kasino Xanthi

 

6. Kasino Porto Carras

Kasino swasta munggaran di Yunani Porto Carras ayana di tempat Sithonia Hotel Porto Carras, anu mangrupikeun permata asli Halkidiki. Aya 425 mesin slot, tabel roulette 17, 13 tabel blackjack 5 sareng tabel poker. Salajengna, aya rohangan VIP pikeun roller tinggi, dimana aya tilu tabel pikeun blackjack, tabel roulette 5 sareng 1 tabel poker. Pedalamanna parantos dirancang sacara ati-ati dina gaya otentik New Orleans, aya bar snack sareng bar.Kasino Porto Carras

 

7. Porto Rio Hotel & Kasino

Kasino ieu beroperasi di hotél tangtu, ngan 10 menit drive ti tengah Patra. Kompleks ieu aya di pantai anu indah di Rio, di kebon hejo subur dina luas 35,000 meter pasagi, payuneun kastil Venice. Kasino Rio nawiskeun kaulinan méja klasik sapertos blackjack sareng roulette, 279 mesin slot sareng kipas poker ngantosan tabel Texas Holdem Poker. Datang tiasa maénkeun mesin slot iraha waé siang atanapi wengi, sabab éta kasino dibuka 24 jam beurang.Porto Rio Hotel & Kasino

 

8. Kasino Syros

Kasino aya di kota Syros Ermoupoli. Ieu mangrupikeun kasino anu kawilang anyar - mimiti ngan ukur dianggo dina bulan April 1997. Tapi, éta mangrupikeun urut hotél "Éropa", diwangun dina 1830. Wangunan ieu disimpen kalayan hormat, unsur-unsur sajarah sareng siklik na, sareng ayeuna éta nyata permata. Kasino Syros ngagaduhan 26 méja kanggo kaulinan anu pang populerna: roulette, blackjack sareng stud poker, ogé 185 mesin slot.Kasino Syros

 

9. Kabupaten Kasino Mont Parnes

Kabupaten Mont Parnes kasino Resort perenahna di kota Mont Parnes, jarakna ngan ukur 17 kilométer ti pusat Athena. Kasino sareng hotél kompléks ieu ayana di salah sahiji tempat anu paling ekslusif sareng idilisat cekungan Attica, éta ngagaduhan sejarah langkung ti opat puluh taun. Nyatana, éta kasino munggaran, anu dibuka di Yunani. Nembe, komplek ieu dibeli ku sakelompok Regency Entertainment SA, anu ngayakeun sajumlah perbaikan sareng renovasi, sareng parantos ngalegaan dugi ka total luasna 18,000 alun-alun. Ayeuna, éta mangrupikeun kasino tina standar internasional pangluhurna. Aya 16 tabel blackjack, tabel roulette 32, tabel 2 pikeun Punto Banco sareng tabel poker 2, sareng langkung ti 700 slot. Palanggan kasino sareng kompleks hotél ogé tiasa bersantai terasrasakeun jasa klub kabugaran Club Olympus. Sajaba ti,Kabupaten Kasino Mont Parnes

 

 

judi Internét

Sanaos hukum Yunani henteu ngalarang operator judi pikeun kéngingkeun lisénsi pikeun kasino online anu beroperasi di Yunani, tapi monopoli dina judi online aya sakumpulan OPAP. Nanging, Yunani, pamaén tiasa nganggo sababaraha usulan operator asing, anu lokalisasi situs anjeun pikeun pangguna Yunani. Ayeuna, aya 118 kasino online anu nawiskeun kaulinan dina basa Inggris atanapi Yunani sareng nampi harga dina euro atanapi dolar AS.

Yunani bandéra

Di 2002, pamaréntah Yunani ngalaksanakeun undang-undang anu pareng ngalarang sagala jinis kaulinan éléktronik. Nanging, ketentuan hukum ieu parantos dilembut ku Undang-Undang 2011, anu ngamungkinkeun perizinan operator judi online. Tapi nyatana, monopoli dina penyediaan kaulinan online dugi ka 2030 milik perusahaan judi nagara Yunani OPAP. Nanging, dina 2013 Pengadilan Éropa mutuskeun yén monopoli anu dipasihkeun ka OPAP, henteu cocog sareng hukum Uni Éropa. Maka, hukum di Yunani kedah dirobih saluyu sareng sarat Uni Éropa, Yunani bakal kapaksa muka pasarna pikeun persaingan ti perusahaan sanés.

 

Fakta metot

Sajarah euyeub tina kasino di Rhodes

Rhodes Kasino mangrupikeun kasino anu kawéntar sareng berkesan di Yunani. Jauh sateuacan gedong mimiti damel kasino, di dieu mekar hotél dibuka 24 Mei 1927. Ieu cicing sajumlah kapribadian terkenal ti sakumna dunya, sapertos Winston Churchill, Aristoteles Onassis sareng George Papandreou. Hotél parantos ningali seueur kajadian sajarah, sapertos panandatanganan Nagara Israél didirikeun taun 1948.

Kasino Loutraki dipikawanoh salaku ramah paling lingkungan

Di 2013, Club Hotel Casino Loutraki dilélér Hadiah Internasional Yayasan pikeun Pendidikan Lingkungan "Green Key di 2013" pikeun partisipasi aktif na dina panangtayungan lingkungan. Kasino dilélérkeun pikeun ngembangkeun rencana aksi pikeun paningkatan lingkungan anu tetep di lembaga na. Léngkah-léngkah anu dilakukeun ditujukeun pikeun ngirangan konsumsi cai, panggunaan épisién produk limbah, produk beberesih, disebarkeun ka padamel sareng pengunjung ngeunaan panangtayungan lingkungan informasi.

Lokasi Yunani, sarta tukang sajarah ringkes

Yunani henteu santai disebut "buaian peradaban Kulon" - di dieu 3,000 taun SM, aya peradaban munggaran di Pulo Kreta, disebat Minoan. Sacara umum, sajarah Yunani anu biasa pikeun urang bahkan tina buku téks sakola sajarah - yén carita ngeunaan pulisi Sparta sareng Athena, gelut gladiator ieu, ieu mangrupikeun konfrontasi anu teu disengaja antara Kakaisaran Romawi sareng gumantung kana ti taun 146 Maséhi

Naon Yunani modéren? Ayeuna éta tempat wisata anu kawéntar. Ti saprak 1924, Yunani janten républik parlemén, sareng di 2002 janten mata uang resmi euro. Yunani diwangun ku 13 periferal (daérah), diwangun ku 51 nom (analogi propinsi Rusia). Ampir 98% penduduk - Kristen Ortodok, sareng liburan karesep - Paskah.

Casinos na Garawangi di Yunani

Kanyataan yén Yunani nampi penghasilan utama tina pariwisata mangaruhan sikep pamaréntah pikeun judi. Kasino munggaran dibuka taun 1928 di gigireun Loutraki (ieu mangrupikeun resor spa anu populér di nagara éta). Kualitas jasa anu disayogikeun mangrupikeun tingkat internasional anu paling luhur, sareng tina sababaraha jinis kaulinan sareng hiasan héran aula pangunjung dimimitian kaayaan anu euforia.

Henteu kirang kasohor di kalangan wisatawan anu resep kasino di Tesalonika, judulna «Regency». Éta anu panggedéna sareng kalebet salian ti kompleks kasino di 3 réstoran pinter, bar, sareng gedong téater na nyalira.

Sababaraha kilométer ti Athena, kasino «Mont Parnes». Tempatna di Gunung Parnassus, sareng anjeun tiasa dugi ka dinya nganggo mobil kabel. Works mangrupikeun kasino anu saé unggal dinten kecuali Rebo. Anjeun kedah gaduh paspor sareng niténan Dress-code - olah raga sareng papakéan kasual henteu wilujeng sumping.

Pecinta pikagumbiraeun sareng kagiatan outdoor narik pilihan Siroe di pulau di Ermoupoli. Di dieu, salian ti 3 kamar kaulinan mewah anu aya di gedong abad ka-19, anjeun tiasa ngaraosan perjalanan anu teu hilap dina kapal sareng jalan-jalan di galéri bawah tanah.

parusahaan panggedena dina aktipitas organisasi judi di Yunani, disebut salempang.

kaulinan online di Yunani

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun tadi, monopoli pangbadagna di nagara - mangrupikeun organisasi anu nyolong. Anjeunna anu ayeuna ngatur bagian singa ngeunaan judi online. Asosiasi Judi Jauh ti RGA kaayaan ieu tiasa dipikaharti henteu resep, tapi lokal bari henteu leres-leres hoyong lebet ka ruang poker Éropa di wilayahna.

Di dieu anjeun tiasa maénkeun kasino online, tapi ngan ukur dina situs anu diidinan. Yunani ngadamel sadayana artos éta henteu ngalir jauh ti nagara. Ku alatan éta, operator kasino biasa kedah nyerah waktos pakansi, tapi aya kasempetan pikeun nyobaan rasa lokal sareng tetep 100% yakin kana garansi pembayaran.

atraksi Athena

Athena saukur abound kalayan sagala rupa atraksi.

  1. Acropolis . Éta kalebet 4 gedong: lawang utama (propylene), candi pikeun ngahargaan papayung Athena, Parthenon, candi pikeun ngahargaan Déwi Koswara, sareng Istana Erechtheum pikeun ngahargaan Poseidon sareng Athena. Kaagungan gedong matak pikaresepeun tur matak pikaresepeun, nalika ningali tempat wisata bakal sahenteuna 4-5 jam.
  2. Bait Zeus . Lokasi: caket Acropolis sareng Syntagma, alun-alun kota utama. Dina waktos ayeuna, candi anu sakali megah tetep ngan ukur reruntuhan. Tapi kuring kedah nyarios henteu kirang megah sareng pastina diperyogikeun pikeun ditingali.
  3. Museum Barudak . Alamat: Kydathenaeon, 14; Plaka. Kusabab 1987 komposisi musium pikaresepeun jalma dewasa anu bosen ningali reruntuhan kuno sareng arca sareng kolom, tangtosna, para tamu ngora. Sok aya kajadian: sagala rupa bengkel, paméran sareng pagelaran.
  4. Museum tina Sajarah costume Yunani . Alamat: 7, Dimokritou. Kumpulan musium langkung ti 250,000 barang papakean ti sadayana jaman. Saha waé anu resep kana pantun bakal pikaresepeun ningali gaya pangembangan Yunani.
  5. Militér Museum Yunani . Alamat: parapatan jalan raya Vassilissis Sophias Av. sareng Rizari, 2. Yunani sakumaha urang terang yén kasohor ku urusan militérna. Di dieu anjeun tiasa mendakan sadayana anu aya hubunganana sareng urusan militér, ti kartu sareng baju seragam dugi ka baju seragam sajarah.

fakta metot ngeunaan Yunani jeung Yunani

  • Inuman karesep -Kopi. Éta mabok dina sagala jinis varian sacara literal liter, tapi téh henteu dipikahormat;
  • dahareun favorit di souvlaki Yunani, kebabs leutik on skewers ipis, biasana babi;
  • Leuwih ti 250 poé cahaya panonpoe per taun, aya loba panels solar dina roofs imah;
  • Ka laut henteu leuwih ti 136 km, sarta ti mana di nagara;
  • Ku Jumlah megat Yunani urutan panungtungan di Uni Éropa;
  • Jadi guru atawa dokter, tapi sacara umum sakabeh profési anggaran pisan bergengsi sareng nu mayar ogé;
  • "Ne" nyaéta basa Yunani pikeun "enya" urang;
  • Di sakola, diajar basa 2, di antarana Inggris anu diparentahkeun;
  • Yunani pisan religius - unggal dinten di sakola sateuacan kelas maca doa, liburan favorit - Easter.
  • Rhodes mangrupikeun pasokan pementasan anu saé pikeun sajuta kupu-kupu anu di dieu unggal taun

Yunani dina peta Éropa

Yunani dina peta Éropa

 

 

kasino slotmagic