Yunani Online loka Kasino

1 Star2 Béntang3 Béntang4 Béntang5 Béntang (345 sora, rata-rata: 4.00 kaluar ti 5)

Loading ...Dékade kaliwat geus katempo ngaronjat seukeut dina Jumlah casinos di Yunani. Salaku jeung bagéan séjén industri pariwisata di Yunani, casinos Yunani ngalakonan pangalusna maranéhna pikeun mikat pamaén kabeh buleud taun na mah ngan dina mangsa pakansi panas populér. Salaku bagian tina usaha ieu, anu kasino Yunani dituturkeun model di Las Vegas. Aranjeunna condong jadi bagian tina gedé hotél / resorts, maturan akomodasi mewah, rekreasi, kagiatan olahraga, pintonan hiburan. Kasino Marketing utamana aimed di turis asing, sanajan kaulinan kartu pisan populerna di budaya Yunani, sarta di Yunani aya rébuan kartu maén klub sakuliah nagara anu teu casinos.

Daptar Top 10 Yunani Online loka Kasino

Top 10 Best Éropa Online Casinos 2018:

kasinotawaranalat maén Kasino
1th

Meunang nepi ka € 140 Wilujeng sumping Bonus
meunangkeun $ 88 FREE Taya deposit diperlukeun

desktopMobileTablétMaén!
Maén 888 Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
2nd

100% nepi ka € 4000 - ekslusif nawiskeun!
meunangkeun € 15 Chip bébas

desktopMobileTablétMaén!
3th

100% deposit munggaran bonus nepi ka € 200 haratis kalawan kode bonus WELCOME777
77 Free Spins Taya deposit Bonus

desktopMobileTablétMaén!
Maén 777 Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
4th

100 spins bébas di Casumo Kasino
$ 800 FREE tambahan

desktopMobileTablétMaén!
5th

Ieu gé ganda deposit mimiti Anjeun sareng 100% nepi ka $ 100 Wilujeng sumping Bonus
$ 65 FREE Wilujeng sumping Bonus

desktopMobileTablétMaén!
6nd

meunang anjeun $ 1600 FREE
Meunang tawaran ekslusif anjeun ayeuna!

desktopMobileTablétMaén!
7th

meunang anjeun € 3,200 Wilujeng sumping bonus
€ 45 Mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
8th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
9th

300% nepi ka $ 3,200
€ 40 mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
10th

meunang anjeun $ 1000 FREE
!!! tawarkeun ekslusif !!!

desktopMobileTablétMaén!
11th

meunang anjeun € 5000 Wilujeng sumping Bonus
€ 100 FREE signup Bonus

desktopMobileTablétMaén!
12th

meunang anjeun 200% nepi ka € 400
Easter Bunny bonus

desktopMobileTablétMaén!

Top 10 Best AS Online Casinos 2019:

1th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
2th

$ 5,000 bonus on deposit 5 mimiti Anjeun -! Ekslusif nawiskeun!
$ 1,000s di bonus tambahan - unggal minggu!

desktopMobileTablétMaén!
3th

$ 2500 bonus !!! SPINS FREE kaasup!
Cashback ngabagéakeun bonus! Candak deui 25% tina deposit anjeun!

desktopMobileTablétMaén!
4th

Wilujeng sumping pakét - 100 FREE SPINS + $ 2500 bonus
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
5th

bonus Wilujeng sumping $ 777 FREE on Anjeun tilu deposit munggaran
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
6st

$3,750 Kasino Wilujeng sumping Bonus
meunang tilu 100 bonus% mana

desktopMobileTablét Maén!
7th

$4,000 tambahan
Paké Kupon kode: CASINO400

desktopMobileTablétMaén!
8th

400% bonus nepi ka $ 3,000 FREE
JACKPOTS kutang

desktopMobileTablétMaén!
9th

$ 50 FREE chip [Kode: SILVER50] OR
555% Wilujeng sumping bonus [Kode: SOAK555]

desktopMobileTablétMaén!
10th

$ 400 Wilujeng sumping Bonus
$ 10,000 FREE

desktopMobileTablétMaén!
11nd

Meunang nepi ka $3000 di bonus Wilujeng sumping
Leuwih Mimiti Tilu panan anjeun

desktopMobileTablétMaén!

Dinten wisata kami tina casinos pangalusna di Éropa neruskeun di Resort nagara di basisir Tengah sareng sajarah euyeub. nagara ieu kawentar keur Olimpiade mimiti, asakan unrivaled jeung filosof na. Ku kituna, CasinoToplists dikirim ka Yunani!

Kasimpulan artikel:

  • Yunani - géografi jeung saeutik saeutik tina sajarah;
  • casinos dumasar-Land di nagara di momen:
  • légal;
  • Kasino «Kabupaten»;
  • Kasino «Mont Parnes».
  • Garawangi online:
  • The legality sahiji operator lokal, ampir salempang monopoli hiji;
  • operator internasional anu praktis teu diblokir tanpa lisénsi a.
  • Lima ibukota Yunani tina wisata Athena sareng alamat;
  • fakta endah ngeunaan Yunani jeung Yunani.

kuna Yunani

Judi di Yunani gaduh sajarah anu panjang anu dugi ka jaman kuno. Bangsa Yunani kuno mangrupikeun pamaén gairah sareng dipercaya tina ketuhanan kaulinan. Salaku conto, dina mitologi Yunani, aya legenda anu saenggeus meunangna ka Titans, Zeus sareng dulur-Na Poseidon sareng Hades ngiringan seueur pisan pikeun mutuskeun saha anu ngagaduhan hiji bagian atanapi dunya. Zeus meunang Olimpiade, Poseidon - sagara, sareng Kadés - jero taneuh. Sebaran tulisan ieu henteu penting pisan, langkung narik ku kanyataan kanyataan kakawasaan dunya dimaénkeun nganggo tulang.
Legenda pikaresepeun anu ngécéskeun asal judi jeung casinos. Sakali Tycho, Déwi kabeungharan, leumpang di alun-alun Olimpik, dimana Zeus (harita saurang palakon ngora sareng libertine) ngagoda anjeunna. Tina union ieu ngalahirkeun awéwé - anak anu teu biasa, ngan ukur milarian kaseueuran dina nyiptakeun kaulinan anu béda dimana hasilna ngan ukur mutuskeun. Anjeunna bahagia merhatoskeun pasea anu timbul antara pamaén sareng ngadesek kalah ka anu kalah bunuh diri. Indulging putri kejem éta, sepi masihan anjeunna ka imah-imah, di ambang anu nguasaan para pawai, dibakar cahya anu teu sampurna.

Judi bisnis di Yunani

Di sagigireun mitologi nyebut judi sarta inohong sajarah nyata. Ku kituna, dina "Odyssey," Homer ngabejaan carita kumaha screamers ditawarkeun nu dadu, nepi ka ngahibur prajurit Yunani, bosen ngantosan dikepungna Troy. A sejarawan Yunani Plutarch nyebutkeun hiji Persia ratu Parisatis, anu kungsi jadi kipas gairah sahiji kaulinan dadu.

Kaulinan di Purba Yunani

Craps dibawa ka Yunani ti Asia sareng populer di sadaya tali sosial. Aya tempat khusus - casinos progenitor anu ditujukeun pikeun kaulinan anu diatur. Nanging, seuseueurna ahli hukum Yunani anu merujuk dina judi anu ngauntarkeun hiburan sapertos ieu minangka tantangan pikeun moral masarakat, ngiringan dasar karajaan. Hukuman pikeun pamaén anu teu leres, paduli posisi sosialna, janten budak.

Perda légal

Modern Yunani geus dijieun kaayaanana keur pariwisata, judi-patali, kitu ogé ngatur pasar gemblingovy liwat otoritas kompeten. dangong Yunani pikeun judi pisan ketat, kawijakan pamaréntah anu aimed di nyobian pikeun nyegah jalma ti judi. Numutkeun hukum Yunani, ulin judi ieu ngan diwenangkeun jero kasino a. Sakabeh tipe tohan sarta judi casinos luar mastikeun dilarang, pikeun palanggaran éta panerapan lokal nyadiakeun keur liability kriminal.
Club Hotel Loutraki
The kasino munggaran di Yunani didirikan dina 1928 di wewengkon Loutraki, mung ayeuna ngajalankeun 9 casinos légal di nagara éta. operasi casinos di Yunani ngatur Komisi Garawangi, anu didirikan Désémber 20, 2011. Dina Oktober 2013 dinya ieu ditangtukeun ruang lingkup kagiatanana na: lisénsi, pangawasan sarta kadali casinos dumasar tanah-di nagara éta. Komite diwangun ku dalapan anggota na lulugu a, anu dipilih pikeun istilah lima taun. Lisénsi munggaran dikaluarkeun dina 1994, anu tilu casinos: Kasino Mont Parnes, Kasino Korfu na Kasino Rodos. Di Yunani, euweuh monopoli: sagala casinos di leungeun sababaraha operator. Pangbadagna sahijina nyaeta Kabupaten Kasino, nu ngawengku kasino Kasino Mont Parnes di Thessaloniki.

Dina 2002, pamaréntah Yunani ngaluluskeun hiji hukum kontroversial 3037 / 2002 nu prohibits game dina sakabéh kaulinan éléktronik di tempat umum. hukum tangguh ieu repealed ukur dina bulan Agustus 2011. Hukum anyar susunan kaluar prinsip kaulinan jawab na nawarkeun nu disebut "kartu pamuter" individu nu diperlukeun sangkan bisa jum'atan Gamble di Yunani. Pikeun bisa maénkeun dina kasino, nu Yunani geus ngahontal umur 21 taun.

Dimana, nalika jeung naon maén dina kasino Yunani?

Ayeuna, Yunani ngoperasikeun salapan casinos dilisensikeun. Tempatna aya di daratan sareng pulo Yunani Rhodes, Syros, sareng Corfu. Kaseueuran kasino dibuka ti Senén dugi ka Minggu sareng staffed jam 24 sapoé. Aranjeunna sadayana kaulinan populér sapertos roulette, blackjack, video poker, Punto Blanco, Baccarat sareng mesin slot. Ogé host turnamén poker. Kode pakéan di paling casinos Yunani - pinter kasual, tapi henteu kedah lebet di pakéan pantai.

1. Club Hotel Kasino Loutraki

Kasino Loutraki - kasino munggaran Yunani urang. Hal ieu lokasina di kompleks hotél eponymous di Resort of Loutraki-Agioi Theodoroi. Ieu salah sahiji casinos panglobana di Éropa, nu ogé boasts a spa na konferensi fasilitas. Sajaba ti éta, pamaén bisa maénkeun dina jangka waktu nu bébas maranéhna pikeun ngarasakeun wisata di wewengkon éta, saperti Corinth Terusan, Museum Ethnographic jeung Bait Apollo, Corinth.Club Hotel Kasino Loutraki

2. Kabupaten Kasino Thessaloniki

Ieu teh casinos pang populerna di Yunani aya di kota Thessaloniki, anu "ibukota kaler" Yunani, sarta saprak 1996. Hal ieu lokasina deukeut bandara Makédonia sarta mangrupakeun 20-menit drive ti tempat konci kota. Wangunan kasino ieu admired pikeun hiasan na euyeub. kasino di nawarkeun mesin slot 893 na tabel 66 pikeun kaulinan dewan. Aya ogé kamar pribadi keur High Rollers Club Kabupaten nu boga mesin slot 18 na tabel 14 pikeun kaulinan dewan.Kabupaten Kasino Thessaloniki

3rd Kasino Rhodes

Rhodes Kasino kasohor arsitéktur kuna unik sarta desain interior. Ieu pinuh ngagambarkeun suasana di puseur kota heubeul tur lokasina dina wewengkon hiji Grande Albergo delle Rose hotél butik hotél méwah. Cai mibanda sagalana pikeun ngahibur pamaén: mesin slot, loba tabel poker, roulette sarta kaulinan séjén. kasino di ngoperasikeun kode pakéan: 19.00 diwenangkeun pakean akurat tur indoor, sarta sanggeus 19.00 - hijina malem pakéan, jas atawa tuxedo.Kasino Rodos

4. Kerkira Kasino

Di Corfu, ibukota pulo Corfu, ngoperasikeun salah sahiji casinos munggaran di Yunani, sareng dina 1962 éta mangrupikeun kasino munggaran di Yunani, balik ka roda roulette. Ayeuna perenahna di pusat hiburan Corfu Liburan Liburan, sareng dugi ka kasalametan 80-20 abad ka-8 ayana di istana Kaisar Elizabeth of Austria-Hungaria, Putri Sissi legendaris. Réstoran dibuka tina 20.00 ka 03.00 kanggo sémah langkung taun 23.Kerkira Kasino

5. Hotél Kasino Xanthi

kasino ieu lokasina di wewengkon leuweung tina Lefkos Pyrgos, di bagian kalér-kulon Xanthi.

Arsitéktur gedong dua tingkat (2200 sqm) harmoni sareng kamahabatan tangkal ngerek anu ngurilingan éta, nyiptakeun rohangan anu unik anu pikaresepeun pikeun sémah ti mimiti. Guyonan urang Yunani yén ieu mangrupikeun hiji-hijina kasino anu tiasa dianggo di nagara - kusabab sésana perumahan judi pribadi atanapi privatisasi. Dina kasino anjeun tiasa maén roulette Amérika, blackjack, stud poker sareng mesin slot.Hotél Kasino Xanthi

6. Kasino Porto Carras

The kasino swasta munggaran di Yunani Porto Carras aya di enggon sahiji Sithonia Hotel Porto Carras, nu mangrupakeun gem nyata Halkidiki. Aya 425 slot mesin, roulette tabel 17, 13 blackjack tabel 5 na tabel poker. Saterusna, aya kamar VIP pikeun roller tinggi, wherein aya tilu tabel pikeun blackjack, tabel roulette 5 na 1 tabel poker. interior geus dirancang taliti dina gaya otentik ngeunaan New Orleans, aya hiji bar snack na bar.Kasino Porto Carras

7. Porto Rio Hotel & Kasino

Kasino ieu beroperasi dina hotél tangtu, mung 10 menit nyetir ti pusat Patra. Kompleks ieu ayana di pantai anu indah di Rio, di kebon héjo anu lega di daérah 35,000 méter pasagi, payuneun bénténg Venétian. Kasino Rio nawiskeun kaulinan méja klasik sapertos blackjack sareng roulette, mesin slot 279 sareng kipas poker anu ngantosan tabel pikeun Texas Holdem Poker. Sémah tiasa maénkeun mesin slot iraha waé waktos siang atanapi wengi, kusabab aranjeunna kasino dibuka jam 24 sadinten.Porto Rio Hotel & Kasino

8. Kasino Syros

Kasino aya di kota Syros Ermoupoli. Ieu mangrupikeun kasino anu kawilang énggal - mimiti damel mung dina April 1997. Nanging, éta tilas hotél "Eropa", diwangun dina 1830. Wangunan ieu disimpen deui kalayan hormat, unsur sajarahna sareng unsur Cycladic, sareng ayeuna permata anu leres. Kasino Syros gaduh tabel 26 pikeun kaulinan anu pang populerna: roulette, blackjack sareng stud poker, kitu ogé mesin slot 185.Kasino Syros

9. Kabupaten Kasino Mont Parnes

Regency Mont Parnes Casino Resort perenahna di kota Mont Parnes, dina jarak ukur 17 kilométer ti puseur Athens. Komplek kasino sareng hotél ieu lokasina di salah sahiji tempat anu paling ekslusif sareng idyllic Attica Citarum, éta ngagaduhan sejarah langkung ti opat puluh taun. Kanyataanna, éta kasino munggaran, anu dibuka di Yunani. Anyar-anyar ieu, kompleks ieu dibésakeun ku sakumpulan grup hiburan SA, anu ngayakeun sababaraha perbaikan sareng renovasi, sareng parantos dilegaan ka daérah pasagi 18,000. Ayeuna, éta mangrupikeun kasino tina standar internasional anu pangluhurna. Aya tabel blackjack 16, méja roulette 32, méja 2 pikeun Punto Banco sareng méja poker 2, sareng langkung ti liang 700. Konsumén kasino sareng hotél kompléks tiasa ogé reureuhan terasrasakeun jasa klub kabugaran Club Olympus. Sagedengeun ti etaKabupaten Kasino Mont Parnes

judi Internét

Sanajan hukum Yunani henteu nyaram judi operator pikeun ménta lisénsi pikeun casinos online operasi di Yunani, tapi anu monopoli di judi online aya grup OPAP. Sanajan kitu, Yunani, pamaén tiasa make rupa-rupa usulan ti operator asing, anu localize situs anjeun pamaké Yunani. Ayeuna, aya 118 casinos online nu nawiskeun kaulinan dina basa Inggris atanapi Yunani sarta nampa ongkos dina euro atawa dollar AS.

Yunani bandéra

Dina 2002, pamaréntah Yunani diliwatan hukum hiji mastikeun prohibits sagala bentuk kaulinan éléktronik. Sanajan kitu, dibekelan ngeunaan hukum ieu geus softened ku Act of 2011, anu ngamungkinkeun lisénsi ti operator tina judi kaulinan online. Tapi dina kanyataanana, anu monopoli di penyediaan kaulinan online dugi 2030 milik Yunani parusahaan judi kaayaan OPAP. Tapi, dina 2013 Pangadilan Éropa maréntah yén monopoli dibérékeun ka OPAP, nyaeta sauyunan jeung hukum Uni Éropa. Ku kituna, hukum di Yunani kudu dirobah luyu jeung sarat Uni Éropa, Yunani bakal kapaksa muka pasar na mun kompetisi ti pausahaan séjén.

Fakta metot

Sajarah euyeub tina kasino di Rhodes

Rhodes Casino mangrupikeun kasino anu kasohor sareng pikaresepeun dina Yunani. Lila sateuacan gedong mimiti damel kasino, di dieu hotel tipung dibuka acan 24, 1927. Ieu hirup sababaraha kapribadian nonjol ti sakumna dunya, sapertos Winston Churchill, Aristotle Onassis sareng George Papandreou. Hotél ieu parantos ngagaduhan seueur kajadian sajarah, sapertos Signing State of Israel diadegkeun dina 1948.

Kasino Loutraki dipikawanoh salaku ramah paling lingkungan

Dina 2013, anu Club Hotel Kasino Loutraki dileler Hadiah Internasional Yayasan pikeun Atikan Lingkungan "Key Héjo di 2013" kanggo partisipasi aktif di perlindungan lingkungan. Kasino dileler keur ngembangkeun hiji rencana aksi pikeun perbaikan kontinyu tina lingkungan lembaga maranéhanana. Ukuran dicokot téh aimed dina ngurangan konsumsi cai, pamakéan efisien produk runtah, produk beberesih, distribusi ka karyawan na datang ngeunaan perlindungan lingkungan informasi.

Lokasi Yunani, sarta tukang sajarah ringkes

Yunani henteu kasual disebut "ayunan peradaban Kulon" - di dieu 3,000 taun SM, aya peradaban anu munggaran di Pulo Creta, anu disebut Minoan. Sepanjangna, sejarah Yunani biasa sareng urang bahkan ti buku-buku pelajaran sejarah sakola - yén carita ngeunaan polis Sparta sareng Athena, gelut ieu, ieu mangrupikeun konfrontasi musibah antara Kakaisaran Romawi sareng gumantung ti 146 Masehi

Naon Yunani modern? Ayeuna eta mangrupakeun Resort kawentar. Kusabab 1924, Yunani jadi républik parleménter, sarta di 2002 jadi mata uang resmi di euro teh. Yunani diwangun ku peripheries 13 (wewengkon), nu diwangun ku 51 nom (analogues propinsi Rusia). Ampir 98% populasi - Kristen Ortodoks, sarta libur favorit - Easter.

Casinos na Garawangi di Yunani

Kanyataan yén Yunani narima panghasilan utama tina wisata kapangaruhan sikep pamaréntah pikeun judi. The kasino munggaran dibuka dina 1928 gigireun Loutraki (ieu téh spa Resort kawentar nagara). Kualitas layanan nu disadiakeun téh ti tingkat internasional pangluhurna, sarta ti hiji campuran tina kaulinan jeung hiasan glitter sahiji gedung nu datang dimimitian kaayaan euforia.

Henteu kirang populer di kalangan wisatawan ngarasakeun kasino di Thessaloniki, dijudulan «Kabupaten». Éta panggedéna jeung ngawengku salian sakabéh kompléks kasino di 3 réstoran pinter, bar, komo gedong téater sorangan.

Sababaraha kilometer ti Athena, kasino a «Mont Parnes». Hal ieu situated di Gunung Parnassus, sarta anjeun bisa meunang aya ukur ku mobil kabel. Karya mangrupakeun kasino picturesque unggal poé iwal Rebo. Anjeun bakal kedah gaduh paspor sarta niténan Kalong-kode - sukan jeung pakean kasual henteu wilujeng sumping.

Pecinta kagiatan pikagumbiraeun na outdoor mikat pilihan Siroe di pulo di Ermoupoli. Di dieu, sajaba 3 kamar kaulinan mewah lokasina di gedong abad 19th, Anjeun bisa ngarasakeun hiji lalampahan unforgettable on kapal sarta keur leumpang di galeri bawah tanah.

parusahaan panggedena dina aktipitas organisasi judi di Yunani, disebut salempang.

kaulinan online di Yunani

Salaku urang disebutkeun tadi, monopolist pangbadagna nagara urang - mangrupa organisasi salempang. Ieu manehna anu ayeuna ngatur dibagikeun singa ngeunaan judi online. Jauh Garawangi Association RGA kaayaan Maklum teu resep, tapi lokal bari teu bener rék ngantep ka kamar poker Téritori Éropa maranéhanana.

Di dieu anjeun bisa maénkeun kasino online, tapi ngan dina loka otorisasi. Yunani ngajadikeun sakabeh duit anu teu ngocor jauh ti nagara. Ku alatan éta, operator kasino dawam kudu nyerah waktos pakansi, tapi aya kasempetan pikeun nyobaan rasa lokal sarta masih jadi 100% yakin tina garansi pembayaran ti winnings.

atraksi Athena

Athena saukur abound kalayan sagala rupa atraksi.

  1. Acropolis . Ieu ngawengku 4 wangunan: utama lawang (propiléna), hiji kuil keur ngahargaan ka nu patroness Athena, anu Parthenon, hiji kuil keur ngahargaan ka Dewi of meunangna, sarta Istana Erechtheum keur ngahargaan ka Poseidon jeung pundah. The paduka sahiji wangunan anu matak na impressive, dina ningali wisata bakal nyandak sahenteuna jam 4-5.
  2. Bait Zeus . Location: deukeut Acropolis jeung Syntagma, kuadrat kota utama. Di momen, anu kuil sakali megah tetep ukur ruruntuhan. Tapi kedah nyebutkeun euweuh kirang megah tur pasti diperlukeun pikeun nempo.
  3. Museum barudak . Alamat: Kydathenaeon, 14; Plaka. Kusabab 1987 komposisi musium pleases sawawa anu bosen ningali ruruntuhan kuno jeung arca na kolom, tangtu, anu datang ngora. Aya salawasna hal jalan: sagala jinis bengkel, paméran jeung pagelaran.
  4. Museum tina Sajarah costume Yunani . Alamat: 7, Dimokritou. koleksi musium urang leuwih ti 250,000 barang sandang tina sagala eras. Dulur anu geus kabetot dina fashion bakal metot ningali gaya Yunani pangwangunan.
  5. Militér Museum Yunani . Alamat: crossroads Vassilissis Sophias AV. sarta Rizari, 2. Yunani sakumaha urang sadaya terang kasohor urusan militer na. Di dieu anjeun bisa manggihan sagala rupa nu relates to urusan militer, ti kartu na baju seragam nepi ka baju seragam sajarah.

fakta metot ngeunaan Yunani jeung Yunani

  • inuman favorit -Coffee. Ieu mabok dina sagala jinis varian sacara harfiah liter, tapi teh teu dimangfaatkeun;
  • dahareun favorit di souvlaki Yunani, kebabs leutik on skewers ipis, biasana babi;
  • Leuwih ti 250 poé cahaya panonpoe per taun, aya loba panels solar dina roofs imah;
  • Ka laut henteu leuwih ti 136 km, sarta ti mana di nagara;
  • Ku Jumlah megat Yunani urutan panungtungan di Uni Éropa;
  • Jadi guru atawa dokter, tapi sacara umum sakabeh profési anggaran pisan bergengsi sareng nu mayar ogé;
  • "Ne" nyaeta Yunani pikeun urang "enya";
  • Di sakola, diajar basa 2, di antarana Inggris anu diparentahkeun;
  • Yunani pisan agama - unggal dinten di sakola méméh kelas maca hiji doa, liburan favorit - Easter.
  • Rhodes mangrupikeun pasokan pementasan anu saé pikeun sajuta kupu-kupu anu di dieu unggal taun

Yunani dina peta Éropa

Yunani dina peta Éropa