Yunani Online loka Kasino

1 Star2 Béntang3 Béntang4 Béntang5 Béntang (345 sora, rata-rata: 4.00 kaluar ti 5)

Loading ...Dékade kaliwat geus katempo ngaronjat seukeut dina Jumlah casinos di Yunani. Salaku jeung bagéan séjén industri pariwisata di Yunani, Yunani casinos ngalakonan pangalusna maranéhna pikeun mikat pamaén kabeh buleud taun na mah ngan dina mangsa pakansi panas populér. Salaku bagian tina usaha ieu, anu Yunani kasino dituturkeun model di Las Vegas. Aranjeunna condong jadi bagian tina gedé hotél / resorts, maturan akomodasi mewah, rekreasi, kagiatan olahraga, pintonan hiburan. Kasino Marketing utamana aimed di turis asing, sanajan kaulinan kartu pisan populerna di Yunani budaya, jeung di Yunani aya rébuan kartu maén klub sakuliah nagara anu teu casinos.

Daptar Top 10 Yunani Online loka Kasino

Corporation kasino pilari mésér casinos leutik - kasino silverdollar - online kasino klub pamuter kasino - grand kasino mille lacs hotél - poker kasino game - Las Vegas kasino rencana lantai

Top 10 Best Éropa Online Casinos 2018:

kasinotawaranalatmaén Kasino
1th

Meunang nepi ka € 140 Wilujeng sumping Bonus
meunangkeun $ 88 FREE Taya deposit diperlukeun

desktopMobileTablétMaén!
Maén 888 Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
2nd

100% nepi ka € 4000 - ekslusif nawiskeun!
meunangkeun € 15 Chip bébas

desktopMobileTablétMaén!
3th

100% deposit munggaran bonus nepi ka € 200 haratis kalawan kode bonus WELCOME777
77 Free Spins Taya deposit Bonus

desktopMobileTablétMaén!
Maén 777 Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
4th

100 spins bébas di Casumo Kasino
$ 800 FREE tambahan

desktopMobileTablétMaén!
5th

Ieu gé ganda deposit mimiti Anjeun sareng 100% nepi ka $ 100 Wilujeng sumping Bonus
$ 65 FREE Wilujeng sumping Bonus

desktopMobileTablétMaén!
6nd

meunang anjeun $ 1600 FREE
Meunang tawaran ekslusif anjeun ayeuna!

desktopMobileTablétMaén!
7th

meunang anjeun € 3,200 Wilujeng sumping bonus
€ 45 Mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
8th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
9th

300% nepi ka $ 3,200
€ 40 mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
10th

meunang anjeun $ 1000 FREE
!!! tawarkeun ekslusif !!!

desktopMobileTablétMaén!
11th

meunang anjeun € 5000 Wilujeng sumping Bonus
€ 100 FREE signup Bonus

desktopMobileTablétMaén!
12th

meunang anjeun 200% nepi ka € 400
Easter Bunny bonus

desktopMobileTablétMaén!

Top 10 Best AS Online Casinos 2018:

1th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
2th

$ 5,000 bonus on deposit 5 mimiti Anjeun -! Ekslusif nawiskeun!
$ 1,000s di bonus tambahan - unggal minggu!

desktopMobileTablétMaén!
3th

$ 2500 bonus !!! SPINS FREE kaasup!
Cashback ngabagéakeun bonus! Candak deui 25% tina deposit anjeun!

desktopMobileTablétMaén!
4th

Wilujeng sumping pakét - 100 FREE SPINS + $ 2500 bonus
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
5th

bonus Wilujeng sumping $ 777 FREE on Anjeun tilu deposit munggaran
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
6st

$3,750 Kasino Wilujeng sumping Bonus
meunang tilu 100 bonus% mana

desktopMobileTablétMaén!
7th

$4,000 tambahan
Paké Kupon kode: CASINO400

desktopMobileTablétMaén!
8th

400% bonus nepi ka $ 3,000 FREE
JACKPOTS kutang

desktopMobileTablétMaén!
9th

$ 50 FREE chip [Kode: SILVER50] OR
555% Wilujeng sumping bonus [Kode: SOAK555]

desktopMobileTablétMaén!
10th

$ 400 Wilujeng sumping Bonus
$ 10,000 FREE

desktopMobileTablétMaén!
11nd

Meunang nepi ka $3000 di bonus Wilujeng sumping
Leuwih Mimiti Tilu panan anjeun

desktopMobileTablétMaén!
kasino hotél Las Vegas - kasino judi kaulinan online - kasino banner - morongo kasino - kasino royale - juta chip ganda handap Konci kasino - kasino bellagio Las Vegas - kabeh kasino euweuh deposit bonus - pechanga kasino - bébas chip caesars kasino - pihak kasino tema - muter bébas gaya kasino kaulinan - kasino royale - wilujeng sumping ka chip kasino Las Vegas - kasino judi - kasino hideung jack roulette - eurogrand kasino download - Vegas munara kasino - kasino bébas kode Kupon - karangan analisis SWOT pikeun hotél sarta kasino conto - waleran kana stats ap kasino lab - badag kasino lauk slot kaulinan - kasino doubledown chip bébas - raja kasino

Dinten wisata kami tina casinos pangalusna di Eropa neruskeun di Resort nagara di basisir Tengah sareng sajarah euyeub. nagara ieu kawentar keur Olimpiade mimiti, asakan unrivaled jeung filosof na. Ku kituna, CasinoToplists dikirim ka Yunani!

Kasimpulan artikel:

  •  Yunani - géografi jeung saeutik saeutik tina sajarah;
  •  casinos dumasar-Land di nagara di momen:
  •  légal;
  •  Kasino «Kabupaten»;
  •  Kasino «Mont Parnes».
  •  Garawangi online:
  •  The legality sahiji operator lokal, ampir salempang monopoli hiji;
  •  operator internasional anu praktis teu diblokir tanpa lisénsi a.
  •  lima Yunani ibukota wisata Athena sareng alamat;
  •  fakta endah ngeunaan Yunani jeung Yunani.

kuna Yunani

Judi di Yunani miboga sajarah panjang nu balik deui ka jaman baheula. Yunani Kuna éta pamaén gairah jeung dipercaya dina asal ketuhanan sahiji kaulinan. Contona, dina Yunani mitologi, aya legenda anu sanggeus meunangna leuwih titans, Zeus jeung baraya na Poseidon jeung Kadés tuang kavling mutuskeun saha meunang salah atawa bagéan séjénna ngeunaan dunya. Zeus meunang Olympus, Poseidon - sagara, sarta Kadés - di dunya teh. Sebaran ieu tulisan teu jadi penting, leuwih narik ku kanyataan yén kakawasaan dunya ieu dimaénkeun maké tulang.
Hiji legenda metot anu ngécéskeun asal judi na casinos. Sakali Tycho, déwi rejeki, ieu leumpang di groves rindang di Olympus, dimana Zeus (lajeng a Playboy ngora jeung libertine nu) kungsi kagoda nya. Ti rugbi ieu dilahirkeun gadis - hiji anak mahiwal, ngan pikeun manggihan pelesir di inventing kaulinan béda dimana hasilna ieu ngan mutuskeun hal. Manehna happily gazed di pasea nu jengkar antara pamaén sarta ngadesek losers frustasi bunuh diri. Indulging putri kejem nya, quietly masihan dirina imah, di bangbarung teh diantarana, passers-ku enticing, dibeuleum lampu unfading.

Judi bisnis di Yunani

Di sagigireun mitologi nyebut judi sarta inohong sajarah nyata. Ku kituna, dina "Odyssey," Homer ngabejaan carita kumaha screamers ditawarkeun nu dadu, nepi ka ngahibur Yunani prajurit, bosen ngantosan dikepungna Troy. A Yunani sajarah Plutarch nyebutkeun hiji Persia ratu Parisatis, anu kungsi jadi kipas gairah sahiji kaulinan dadu.

Kaulinan di Purba Yunani

Craps dibawa ka Yunani ti Asia jeung éta populer di kalangan kabeh strata sosial. Aya tempat husus - casinos progenitors Linggarjati pikeun kaulinan diatur. Sanajan kitu, seuseueurna Yunani lawmakers disebut judi ieu frowned kana, tempo jenis ieu hiburan salaku tantangan keur moral publik, undermining yayasan of statehood. A hukuman pikeun pamaén incorrigible, paduli posisi sosial maranéhanana, dilayanan salaku budak.

 

Perda légal

Modern Yunani geus dijieun kaayaanana keur pariwisata, judi-patali, kitu ogé ngatur pasar gemblingovy liwat otoritas kompeten. dangong Yunani pikeun judi pisan ketat, kawijakan pamaréntah anu aimed di nyobian pikeun nyegah jalma ti judi. Numutkeun kana Yunani hukum, ulin judi ieu ngan diwenangkeun jero kasino a. Sakabeh tipe tohan sarta judi casinos luar mastikeun dilarang, pikeun palanggaran éta panerapan lokal nyadiakeun keur liability kriminal.
Club Hotel Loutraki
The kasino munggaran di Yunani didirikan dina 1928 di wewengkon Loutraki, mung ayeuna ngajalankeun 9 casinos légal di nagara éta. operasi casinos di Yunani ngatur Komisi Garawangi, anu didirikan Désémber 20, 2011. Dina Oktober 2013 dinya ieu ditangtukeun ruang lingkup kagiatanana na: lisénsi, pangawasan sarta kadali casinos dumasar tanah-di nagara éta. Komite diwangun ku dalapan anggota na lulugu a, anu dipilih pikeun istilah lima taun. Lisénsi munggaran dikaluarkeun dina 1994, anu tilu casinos: Kasino Mont Parnes, Kasino Korfu na Kasino Rodos. Di Yunani, euweuh monopoli: sagala casinos di leungeun sababaraha operator. Pangbadagna sahijina nyaeta Kabupaten Kasino, nu ngawengku kasino Kasino Mont Parnes di Thessaloniki.

Dina 2002, anu Yunani pamaréntah ngaluluskeun hiji hukum kontroversial 3037 / 2002 nu prohibits game dina sakabéh kaulinan éléktronik di tempat umum. hukum tangguh ieu repealed ukur dina bulan Agustus 2011. Hukum anyar susunan kaluar prinsip kaulinan jawab na nawarkeun nu disebut "kartu pamuter" individu nu diperlukeun sangkan bisa jum'atan Gamble di Yunani. Pikeun bisa maénkeun dina kasino, nu Yunani geus ngahontal umur 21 taun.

 

Dimana, nalika jeung naon maén dina Yunani kasino?

Ayeuna, Yunani ngoperasikeun salapan casinos dilisensikeun. Éta téh ayana dina daratan jeung Yunani kapuloan Rhodes, Syros na Corfu. Paling casinos nu kabuka ti Senen nepi ka Minggu sarta staffed 24 jam sapoé. Aranjeunna kaulinan sadayana populér kayaning roulette, blackjack, video poker, Punto Blanco, Baccarat tur mesin slot. ogé sarwa poker turnamén. Pakéan kode di paling Yunani casinos - kasual pinter, tapi ulah coba mun balik di jero di beachwear.

 

1. Club Hotel Kasino Loutraki

Kasino Loutraki - kasino munggaran Yunani urang. Hal ieu lokasina di kompleks hotél eponymous di Resort of Loutraki-Agioi Theodoroi. Ieu salah sahiji casinos panggedena di Eropa, Nu ogé boasts a spa na konferensi fasilitas. Sajaba ti éta, pamaén bisa maénkeun dina jangka waktu nu bébas maranéhna pikeun ngarasakeun wisata di wewengkon éta, saperti Corinth Terusan, Museum Ethnographic jeung Bait Apollo, Corinth.Club Hotel Kasino Loutraki

 

2. Kabupaten Kasino Thessaloniki

Ieu teh casinos pang populerna di Yunani aya di kota Thessaloniki, anu "ibukota kaler" Yunani, sarta saprak 1996. Hal ieu lokasina deukeut bandara Makédonia sarta mangrupakeun 20-menit drive ti tempat konci kota. Wangunan kasino ieu admired pikeun hiasan na euyeub. kasino di nawarkeun mesin slot 893 na tabel 66 pikeun kaulinan dewan. Aya ogé kamar pribadi keur High Rollers Club Kabupaten nu boga mesin slot 18 na tabel 14 pikeun kaulinan dewan.Kabupaten Kasino Thessaloniki

 

3rd Kasino Rhodes

Rhodes Kasino kasohor arsitéktur kuna unik sarta desain interior. Ieu pinuh ngagambarkeun suasana di puseur kota heubeul tur lokasina dina wewengkon hiji Grande Albergo delle Rose hotél butik hotél méwah. Cai mibanda sagalana pikeun ngahibur pamaén: mesin slot, loba poker tabél, roulette jeung kaulinan séjén. kasino di ngoperasikeun kode pakéan: 19.00 diwenangkeun pakean akurat tur indoor, sarta sanggeus 19.00 - hijina malem pakéan, jas atawa tuxedo.Kasino Rodos

 

4. Kerkira Kasino

Dina Corfu, ibukota pulo Corfu, ngoperasikeun salah sahiji casinos munggaran di Yunani, sarta di 1962 ieu teh kasino munggaran di Yunani, balik ka roulette kabayang. Ayeuna eta aya di puseur hiburan of Corfu Libur Istana, sarta nepi ka telat 80-dasi abad 20th ieu lokasina di karaton Ratu Elizabeth ti Austria-Hungary, anu legendaris Putri Sissi. Réstoran kabuka ti 20.00 mun 03.00 pikeun nu datang leuwih 23 taun.Kerkira Kasino

 

5. Hotél Kasino Xanthi

kasino ieu lokasina di wewengkon leuweung tina Lefkos Pyrgos, di bagian kalér-kulon Xanthi.

Arsitektur wangunan dua tingkat (2200 sqm) aya dina harmoni jeung grandeur of towering tangkal anu ngurilingan éta, nyieun hiji spasi unik fascinates datang ti moment munggaran. Yunani lulucon yen ieu téh hiji-hijina kasino anu hade dina kaayaan éta - sabab sésana téh establishments judi swasta atawa privatized. Dina kasino di anjeun bisa maénkeun Amérika roulette, blackjack, stud poker tur mesin slot.Hotél Kasino Xanthi

 

6. Kasino Porto Carras

The kasino swasta munggaran di Yunani Porto Carras aya di enggon sahiji Sithonia Hotel Porto Carras, nu mangrupakeun gem nyata Halkidiki. Aya 425 slot mesin, roulette tabél 17, 13 blackjack tabél 5 na poker tabél. Saterusna, aya kamar VIP pikeun roller tinggi, wherein aya tilu tabel pikeun blackjack, roulette tabél 5 na 1 poker méja. interior geus dirancang taliti dina gaya otentik ngeunaan New Orleans, aya hiji bar snack na bar.Kasino Porto Carras

 

7. Porto Rio Hotel & Kasino

kasino Ieu ngoperasikeun dina hotél nu tangtu, ngan 10 menit ngajalankeun ti puseur Patra. kompleks ieu ayana di hiji pantai indah di Rio, dina Kebon héjo subur dina hiji wewengkon 35,000 méter pasagi, dina hareupeun benteng Venetian. Kasino Rio nawarkeun kaulinan tabel Palasik kayaning blackjack jeung roulette, 279 slot mesin na poker fans anu ngantosan tabel pikeun Texas Holdem poker. Datang bisa maénkeun mesin slot iraha wae ti dinten atanapi wengi, sabab kasino nyaeta jam 24 kabuka sapoé.Porto Rio Hotel & Kasino

 

8. Kasino Syros

Kasino perenahna di kota Syros Ermoupoli. Ieu kasino kawilang anyar - dinya mimiti dianggo ukur dina April 1997. Sanajan kitu, éta urut hotél "Eropa", Diwangun dina 1830. wangunan ieu disimpen kalayan reverence, elemen sajarah jeung Cycladic na, sarta ayeuna eta mangrupakeun gem nyata. Kasino Syros boga 26 tabel pikeun kaulinan pang populerna: roulette, blackjack sarta stud poker, Kitu ogé 185 mesin slot.Kasino Syros

 

9. Kabupaten Kasino Mont Parnes

Kabupaten Subang Parnes Kasino Resort perenahna di kota Subang Parnes, dina jarak ukur 17 kilometer ti puseur Athena. kompléks kasino jeung hotél ieu lokasina di salah sahiji anu pang ekslusif jeung tempat idyllic Citarum Attica, éta boga leuwih ti sajarah opat puluh taun. Malah, éta nu kasino heula, nu dibuka taun Yunani. Anyar, kompléks ieu dibeuli ku hiji grup Kabupaten Hiburan SA, nu ngayakeun Jumlah perbaikan sarta renovations, sarta geus dimekarkeun ka Legana 18,000 alun. Ayeuna, éta téh kasino tina standar internasional pangluhurna. Aya 16 blackjack tabél, roulette méja 32, anu 2 tabel pikeun Punto Banco na poker méja 2, sarta leuwih ti liang 700. Konsumén kasino jeung kompléks hotél ogé bisa bersantai sarta ngarasakeun layanan sahiji klub kabugaran Club Olympus. Sagedengeun ti eta,Kabupaten Kasino Mont Parnes

 

 

judi Internét

sanajan Yunani hukum teu nyaram operator judi pikeun ménta lisénsi pikeun casinos online operasi di Yunani, tapi anu monopoli di judi online aya grup OPAP. Sanajan kitu, Yunani, pamaén tiasa make rupa-rupa usulan ti operator asing, anu localize situs anjeun Yunani pamaké. Ayeuna, aya 118 casinos online nu nawiskeun game dina basa Inggris atanapi Yunani sarta nampa ongkos dina euro atawa dollar AS.

Yunani bandéra

Dina 2002, pamaréntah Yunani diliwatan hukum hiji mastikeun prohibits sagala bentuk kaulinan éléktronik. Sanajan kitu, dibekelan ngeunaan hukum ieu geus softened ku Act of 2011, anu ngamungkinkeun lisénsi ti operator tina judi kaulinan online. Tapi dina kanyataanana, anu monopoli di penyediaan kaulinan online dugi 2030 milik Yunani parusahaan judi kaayaan OPAP. Tapi, dina 2013 nu Eropa Pangadilan maréntah yén monopoli dibérékeun ka OPAP, nyaeta sauyunan jeung Eropa hukum Uni. Ku kituna, hukum di Yunani kudu dirobah luyu jeung sarat anu Eropa Uni, Yunani bakal kapaksa muka pasar na mun kompetisi ti pausahaan séjén.

 

Fakta metot

Sajarah euyeub tina kasino di Rhodes

Rhodes Kasino mangrupakeun kasino kawentar tur impressive di Yunani. Lila saméméh wangunan dimimitian digawekeun kasino a, didieu flourished hotél dibuka acan Méi 24, 1927. Ieu cicing sababaraha personalities menonjol ti sakuliah dunya, kayaning Winston Churchill, Aristoteles Onassis na George Papandreou. hotél geus katempo loba acara sajarah, kayaning penandatanganan Nagara Israel diadegkeun dina 1948.

Kasino Loutraki dipikawanoh salaku ramah paling lingkungan

Dina 2013, anu Club Hotel Kasino Loutraki dileler Hadiah Internasional Yayasan pikeun Atikan Lingkungan "Key Héjo di 2013" kanggo partisipasi aktif di perlindungan lingkungan. Kasino dileler keur ngembangkeun hiji rencana aksi pikeun perbaikan kontinyu tina lingkungan lembaga maranéhanana. Ukuran dicokot téh aimed dina ngurangan konsumsi cai, pamakéan efisien produk runtah, produk beberesih, distribusi ka karyawan na datang ngeunaan perlindungan lingkungan informasi.

Lokasi Yunani, sarta tukang sajarah ringkes

Yunani henteu sederhana disebut "nu Lawu peradaban Kulon" - dieu 3,000 taun SM, aya peradaban kahiji dina pulo Crete, nu disebut Minoan. Dina sakabeh, sajarah Yunani wawuh ka Kami sanajan tina buku teks sakola ngeunaan sajarah - yén carita ngeunaan polis di Sparta na Athena, gladiator ieu gelut, ieu téh mangrupa konfrontasi musibah antara Kakaisaran Romawi sarta gumantung tina 146 AD

Naon Yunani modern? Ayeuna eta mangrupakeun Resort kawentar. Kusabab 1924, Yunani jadi républik parleménter, sarta di 2002 jadi mata uang resmi di euro teh. Yunani diwangun ku peripheries 13 (wewengkon), nu diwangun ku 51 nom (analogues tina Rusia propinsi). Ampir 98% populasi - Kristen Ortodoks, sarta libur favorit - Easter.

Casinos na Garawangi di Yunani

Kanyataan yén Yunani narima panghasilan utama tina wisata kapangaruhan sikep pamaréntah pikeun judi. The kasino munggaran dibuka dina 1928 gigireun Loutraki (ieu téh spa Resort kawentar nagara). Kualitas layanan nu disadiakeun téh ti tingkat internasional pangluhurna, sarta ti hiji campuran tina kaulinan jeung hiasan glitter sahiji gedung nu datang dimimitian kaayaan euforia.

Henteu kirang populer di kalangan wisatawan ngarasakeun kasino di Thessaloniki, dijudulan «Kabupaten». Éta panggedéna jeung ngawengku salian sakabéh kompléks kasino di 3 réstoran pinter, bar, komo gedong téater sorangan.

Sababaraha kilometer ti Athena, kasino a «Mont Parnes». Hal ieu situated di Gunung Parnassus, sarta anjeun bisa meunang aya ukur ku mobil kabel. Karya mangrupakeun kasino picturesque unggal poé iwal Rebo. Anjeun bakal kedah gaduh paspor sarta niténan Kalong-kode - sukan jeung pakean kasual henteu wilujeng sumping.

Pecinta kagiatan pikagumbiraeun na outdoor mikat pilihan Siroe di pulo di Ermoupoli. Di dieu, sajaba 3 kamar kaulinan mewah lokasina di gedong abad 19th, Anjeun bisa ngarasakeun hiji lalampahan unforgettable on kapal sarta keur leumpang di galeri bawah tanah.

parusahaan panggedena dina aktipitas organisasi judi di Yunani, disebut salempang.

kaulinan online di Yunani

Salaku urang disebutkeun tadi, monopolist pangbadagna nagara urang - mangrupa organisasi salempang. Ieu manehna anu ayeuna ngatur dibagikeun singa ngeunaan judi online. Jauh Garawangi Association RGA kaayaan Maklum teu resep, tapi lokal bari teu bener rék ngantep ka wilayahna Eropa poker kamar.

Di dieu anjeun bisa maénkeun kasino online, tapi ngan dina loka otorisasi. Yunani ngajadikeun sakabeh duit anu teu ngocor jauh ti nagara. Ku alatan éta, operator kasino dawam kudu nyerah waktos pakansi, tapi aya kasempetan pikeun nyobaan rasa lokal sarta masih jadi 100% yakin tina garansi pembayaran ti winnings.

atraksi Athena

Athena saukur abound kalayan sagala rupa atraksi.

  1. Acropolis. Ieu ngawengku 4 wangunan: utama lawang (propiléna), hiji kuil keur ngahargaan ka nu patroness Athena, anu Parthenon, hiji kuil keur ngahargaan ka Dewi of meunangna, sarta Istana Erechtheum keur ngahargaan ka Poseidon jeung pundah. The paduka sahiji wangunan anu matak na impressive, dina ningali wisata bakal nyandak sahenteuna jam 4-5.
  2. Bait Zeus. Location: deukeut Acropolis jeung Syntagma, kuadrat kota utama. Di momen, anu kuil sakali megah tetep ukur ruruntuhan. Tapi kedah nyebutkeun euweuh kirang megah tur pasti diperlukeun pikeun nempo.
  3. Museum barudak. Alamat: Kydathenaeon, 14; Plaka. Kusabab 1987 komposisi musium pleases sawawa anu bosen ningali ruruntuhan kuno jeung arca na kolom, tangtu, anu datang ngora. Aya salawasna hal jalan: sagala jinis bengkel, paméran jeung pagelaran.
  4. Museum tina Sajarah costume Yunani. Alamat: 7, Dimokritou. koleksi musium urang leuwih ti 250,000 barang sandang tina sagala eras. Dulur anu geus kabetot dina fashion bakal metot ningali gaya Yunani pangwangunan.
  5. Militér Museum Yunani. Alamat: crossroads Vassilissis Sophias AV. sarta Rizari, 2. Yunani sakumaha urang sadaya terang kasohor urusan militer na. Di dieu anjeun bisa manggihan sagala rupa nu relates to urusan militer, ti kartu na baju seragam nepi ka baju seragam sajarah.

fakta metot ngeunaan Yunani jeung Yunani

  • inuman favorit -Coffee. Ieu mabok dina sagala jinis varian sacara harfiah liter, tapi teh teu dimangfaatkeun;
  • dahareun favorit di souvlaki Yunani, kebabs leutik on skewers ipis, biasana babi;
  • Leuwih ti 250 poé cahaya panonpoe per taun, aya loba panels solar dina roofs imah;
  • Ka laut henteu leuwih ti 136 km, sarta ti mana di nagara;
  • Ku Jumlah megat Yunani urutan panungtungan dina Eropa Union;
  • Jadi guru atawa dokter, tapi sacara umum sakabeh profési anggaran pisan bergengsi sareng nu mayar ogé;
  • "Ne" nyaeta Yunani pikeun urang "enya";
  • Di sakola, diajar basa 2, di antarana Inggris anu diparentahkeun;
  • Yunani pisan agama - unggal dinten di sakola méméh kelas maca hiji doa, liburan favorit - Easter.
  • Rhodes mangrupakeun pos pementasan kasohor hiji juta kukupu nu flock dieu unggal taun

Yunani dina peta Éropa

Yunani dina peta Éropa