Uzbékistan loka Kasino Online

1 Star2 Béntang3 Béntang4 Béntang5 Béntang (433 sora, rata-rata: 5.00 kaluar ti 5)

Loading ... Ilubiung dina sagala jinis judi dilarang di Uzbékistan. Kaluar tina bisnis judi di nagara éta dimimitian di 2002, nalika kolam renang dilarang. Alami, biliar sanés kaulinan kasempetan lengkep, tapi conto ieu sampurna nunjukkeun kumaha serius kapamimpinan Uzbékistan kagolong industri judi sacara gembleng. Partéi anu ngatur nagara ngomong yén bisnis judi sarta perkembangannya teu pakait jeung sumanget rahayat Uzbek jeung digambarkeun hiji incentive kuat pikeun aktivitas kriminal.

Teras, dina 2003-2004, undang-undang dikaluarkeun pikeun ngatur sésana judi, anu sacara umum dikubur ka fasilitas damel, dimana anjeun tiasa kéngingkeun artos. Nanging, dina 2007 Présidén Uzbékistan ngaluarkeun SK khusus anu ngalarang rohangan gim ieu. Kukituna ngeureunkeun kagiatan judi sah di Uzbékistan.

judi online di Uzbékistan

Kusabab judi henteu sah di Uzbékistan, hiji-hijina cara pikeun warga lokal ngaraosan gimna nyaéta mendakan pilihan pikeun judi dina Internét. Tangtosna, kagiatan situs judi online di Uzbékistan ogé haram, tapi urang Uzbék henteu tiasa mendakan aksés ka situs judi asing sareng maén di ditu.

Pilihan sanésna nyaéta aksés kana klub judi online anu aya di ampir sadaya républik tilas USSR. Status légal kalobaannana henteu pasti. Klub-klub ieu nawiskeun komputer anu datang sareng aksés kana Internét, nyambung kana sababaraha situs kasino online. Tangtosna, jenis kagiatan ieu haram sareng henteu saluyu sareng hukum judi online di Uzbékistan, klub-klub ieu sareng pamilikna dituntut ku otoritas. Jumlahna turun, sareng kamungkinan dina waktos anu caket aranjeunna bakal janten hiji-hijina halaman dina sajarah judi di Uzbékistan.

Daptar Top 10 Uzbékistan Online loka Kasino

Top 10 Best Éropa Online Casinos 2021:

kasinotawaranalat maén Kasino
1th

Meunang nepi ka € 140 Wilujeng sumping Bonus
meunangkeun $ 88 FREE Taya deposit diperlukeun

desktopMobileTablétMaén!
Maén Casimba Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
2nd

100% nepi ka € 4000 - ekslusif nawiskeun!
meunangkeun € 15 Chip bébas

desktopMobileTablétMaén!
3th

100% deposit munggaran bonus nepi ka € 200 haratis kalawan kode bonus WELCOME777
77 Free Spins Taya deposit Bonus

desktopMobileTablétMaén!
Maénkeun Kampung Jackpot
18 +, T & C urang nerapkeun
4th

100 spins bébas di Grand Ivy
$ 800 FREE tambahan

desktopMobileTablétMaén!
5th

Ieu gé ganda deposit mimiti Anjeun sareng 100% nepi ka $ 100 Wilujeng sumping Bonus
$ 65 FREE Wilujeng sumping Bonus

desktopMobileTablétMaén!
6nd

meunang anjeun $ 1600 FREE
Meunang tawaran ekslusif anjeun ayeuna!

desktopMobileTablétMaén!
7th

meunang anjeun € 3,200 Wilujeng sumping bonus
€ 45 Mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
8th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
9th

300% nepi ka $ 3,200
€ 40 mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
10th

meunang anjeun $ 1000 FREE
!!! tawarkeun ekslusif !!!

desktopMobileTablétMaén!
11th

meunang anjeun € 5000 Wilujeng sumping Bonus
€ 100 FREE signup Bonus

desktopMobileTablétMaén!
12th

meunang anjeun 200% nepi ka € 400
Easter Bunny bonus

desktopMobileTablétMaén!

Top 10 Best AS Online Casinos 2021:

1th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
2th

$ 5,000 bonus on deposit 5 mimiti Anjeun -! Ekslusif nawiskeun!
$ 1,000s di bonus tambahan - unggal minggu!

desktopMobileTablétMaén!
3th

$ 2500 bonus !!! SPINS FREE kaasup!
Cashback ngabagéakeun bonus! Candak deui 25% tina deposit anjeun!

desktopMobileTablétMaén!
4th

Wilujeng sumping pakét - 100 FREE SPINS + $ 2500 bonus
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
5th

bonus Wilujeng sumping $ 777 FREE on Anjeun tilu deposit munggaran
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
6st

$3,750 Kasino Wilujeng sumping Bonus
meunang tilu 100 bonus% mana

desktopMobileTablét Maén!
7th

$4,000 tambahan
Paké Kupon kode: CASINO400

desktopMobileTablétMaén!
8th

400% bonus nepi ka $ 3,000 FREE
JACKPOTS kutang

desktopMobileTablétMaén!
9th

$ 50 FREE chip [Kode: SILVER50] OR
555% Wilujeng sumping bonus [Kode: SOAK555]

desktopMobileTablétMaén!
10th

$ 400 Wilujeng sumping Bonus
$ 10,000 FREE

desktopMobileTablétMaén!
11nd

Meunang nepi ka $3000 di bonus Wilujeng sumping
Leuwih Mimiti Tilu panan anjeun

desktopMobileTablétMaén!

Situs kasino online narima pamaén ti Uzbekistan

Tingali daptar situs kasino online anu nampi pamaén ti Uzbékistan, sareng nawiskeun kaulinan anu saé sareng aman. Di dieu anjeun bakal mendakan rupa-rupa hiburan tina mesin slot dugi ka kaulinan kasino langsung ti anu ngical parangkat lunak sapertos NetEnt, Merkur, IGT, Novoline, Microgaming, Betsoft, Rival Gaming, sareng seueur deui anu sanés.
Anjeun oge bisa maca ulasan kami tina situs kasino online, janten sadar tina promosi pangalusna online, bonus na pilihan pembayaran sadia pikeun pamaén ti Uzbekistan.

Judi di Uzbékistan


Uzbékistan - harta nyata Wétan kuno ka Asia Tengah. Rasa anu teu aya tandinganna, resep pilaf Uzbek terkenal anu ngagaduhan langkung ti 1000 taun, mutiara wisata Samarkand, Bukhara sareng Khiva - sadayana kalayan harga anu sangat terjangkau pikeun urang asing. Tapi kumaha kaayaan judi? Patarosan ieu CasinoTopLists ngajawab dina tulisan ieu.

 

Kasino di Uzbékistan:

  •    Sajarah judi di nagara;
  •    Kasino (online sarta lahan-dumasar) dilarang di Uzbékistan;
  •    operator internasional nu haram, tapi teu kabeh nu dipeungpeuk;
  •    Prospek judi di nagara;
  •    Uzbékistan: sajarah jeung géografi;
  •    Obyek di Tashkent;
  •    fakta metot ngeunaan Uzbékistan jeung Uzbeks.

 

Hukum Uzbékistan ngeunaan judi - latar sajarah

Sidik anu kuat kana sikep judi di nagara anu ditumpukeun ku kanyataan yén agama resmi Islam. Dina Islam, judi dianggap teu ditarima.

taun Parobahan hukum na
1991 The larangan dina casinos
2002 Larangan biliar. Dina waktos ayeuna, larangan diangkat.
2003 Kaputusan № 314 "Dina lisénsi organisasi lotre." Pikeun ngaluarkeun tugas nagara lisénsi dina jumlah tilu puluh lima kalieun upah minimum.
2007 Présidén Républik Uzbékistan # PP-608 Resolusi "Ngeunaan langkah-langkah pikeun merangan kagiatan ilegal anu aya hubunganana sareng organisasi sareng ngalaksanakeun judi"

 

Yén dina kanyataan hukum ieu hartosna pikeun pamaén?

  •   Judi di daérah Républik Uzbékistan dilarang. Dina hal kagiatan judi ilegal dina ngalaksanakeun hukuman pidana.
  •   Kasino offline sareng online di Uzbékistan sayogi. Akses kana kasino online asing dina Internét sabab haram sareng dihukum ku hukum.
  •   Judi resmi otorisasi mangrupakeun lotre senang. Aya sababaraha jinis diantarana, sadayana milik nagara. Salaku kaulinan hukum lotto Rusia, nyaéta panggero bingo ala Kulon.

 

kasino online dina wewengkon Uzbékistan

Resmi ngalarang kasino online. Tapi kusabab nagara éta henteu acan ngembangkeun sistem kontrol situs sapertos kitu, sadaya waktos ngan ukur sababaraha belasan anu diblokir sumberdaya. Ratusan sésana sareng langkung seueur deui situs damel internasional. Masalah ditarikna meunang dompet sistem pembayaran éléktronik umum henteu katénjo.

Tapi deui, maén pamuter format online teu jadi di resiko sorangan.

Ng kapayunna?

Di momen, pamaréntah Uzbek boga rencana pikeun legalize judi, najan masalah bisnis judi underground di nagara éta aya rada akut.

Peta larangan henteu luput, sareng kaulinan komputer. Janten, dina 2012 di Uzbékistan ngumumkeun didirikeun "Akademi kaulinan komputer" anu bakal ngembangkeun "gim komputer anu penting sacara sosial sareng nasional." Média sateuacanna ngalaporkeun yén nagara éta leres-leres ditumpurkeun sababaraha utusan instan anu populér, sapertos Skype, WhatsApp, «Agent Mail.Ru» sareng Telegram.

Salaku tambahan pikeun lotre, aya kakuatan séjén dina waktos pertandingan - jago sareng gelut anjing. Aranjeunna polulegalnymch.

Di hiji sisi - ieu mangrupikeun hiburan judi, tapi di sisi anu sanés, teu aya hukum anu jelas anu ngalarang kasenangan ieu. Hasilna, Uzbeks nganggap sacara kondisional diidinan di lokalitas mana waé sahenteuna aya sababaraha tempat anu henteu ngan ukur tiasa ningali gelut, tapi ogé pikeun ngajantenkeun aranjeunna bet.

 

Lokasi Uzbékistan jeung informasi sajarah sababaraha

Républik Uzbékistan - nagara di Asia Tengah, anu caket sareng Kirgistan, Afganistan, Kazakhstan, Tajikistan sareng Turkménistan. Sakitar 30 juta jalma cicing di nagara bagian éta. Bahasa resmi - Uzbék, tapi seueur anu béntés dina basa Rusia.

Uzbeks - éta mangrupikeun salah sahiji urang Turkik anu cicing di Asia salami rébuan taun. Tapi pondasi kanagaraan, Uzbékistan mimiti dilebetkeun dina abad VIII-VII SM, nalika daérah modéren kabentukna Khorezm sareng Bactria. Bactrian Princess Roxana bahkan mangrupikeun pamajikan Alexander the Great.

Uzbékistan geus dilestarikan loba kota kuna: Tashkent, Karshi, Samarkand, Khiva, Bukhara, Karshi, Termez, Margilan.

Dina abad ka VI-VII daérah Uzbékistan dikawasa ku Turkik Khanate sareng Kakaisaran Sassanid, sareng saatos aranjeunna - Khalifah Arab. Teras didamel nagara Samanid, tapi éta dicekel ku nagara Khorezm, sareng engké - Genghis Khan.

Dina abad XIV, kakawasaan aya dina panangan Tamerlane. Parantos dina abad ka-XNUMX ngawangun kaayaan mimiti nagara Uzbék Sheibanids, saabad saatosna ragrag dina kakawasaan Ashtarkhanids, sareng dina abad ka XVIII - Mangits. Teras aya jaman Khanate Kokand, pegat dina abad XIX ku Kakaisaran Rusia.

Dina abad ka dua puluh daérah éta janten bagian tina USSR salaku Républik Sosialis Soviét Uzbék, sareng di 1991 nagara meunang kamerdékaan. Kiwari éta républik présidén, dipimpin ku Islam Karimov. Perdana - Shavkat Mirziyayev.

 

Uzbékistan dina peta Asian

Uzbékistan dina peta Asian

 

atraksi Tashkent

  1. Chorsu basar . Alamat: pl. Eski Juva, Tashkent. Ieu mangrupikeun salah sahiji bazaar pangkolotna di Asia Tengah, anu parantos aya mangabad-abad, sareng posisina tetep henteu robih. Sateuacanna, bahkan para penguasa anu hébat henteu ngahaja sacara pribadi nganjang ka bazar.
  2. Hast Imam Square . Alamat: pl. Hast Imam, Tashkent. Éta mangrupikeun pusat agama di ibukota. Di dieu anu konséntrasi tempat suci agama utama di Uzbékistan: Masjid Tilla Syekh, Madrasah XVI abad Barak Khan, Institut Islam. Imam Bukhari, Komunikasi Mausoleum. Abu Bakar Kaffal Shashi.
  3. Masjid Dzhuma . Alamat: pl. Chorsu, Tashkent. Acan disebut masjid Juma. Wangunan ieu disimpen dina taun 819 di titik pangluhurna kota. Éta anu pangkolotna tina sadaya masjid anu masih hirup di ibukota.
  4. Tower TV Tashkent . Alamat: st. Amir Temur, 109, Tashkent. Wangunan non-industri pangluhurna di Asia Tengah, jangkungna 375 m. Salah sahiji simbol Tashkent, anu tiasa ditingali ti mana waé di kota.
  5. Katedral teh Asumsi sahiji ibu Allah . Alamat: st. Avlioota, Tashkent. Rekonstruksi ieu taun 1950an, Katedral, diwangun taun 1871. Dina taun 1990an, daérah éta dimekaran sareng dimaknakeun.

 

fakta metot ngeunaan Uzbékistan jeung Uzbeks

  • Présidén Uzbékistan geus tetep unchanged saprak panguasaan Soviét.
  • Uzbeks geus dipindahkeun tina Sirilik ka hurup Latin, jadi Anjeun bisa nepungan kana tanda jalan dina basa Rusia sarta Uzbek, dilumangsungkeun di antargugusna, ogé jeung abjad.
  • Uzbekistan ngagaduhan 4th ku volume cadangan emas saatos Afrika Kidul, Amérika Serikat sareng Rusia.
  • Uzbekistan mangrupikeun salah sahiji produser katun pangbadagna 5 di dunya, babarengan jeung India, AS, Cina, sareng Pakistan.
  • Sakabéh tatangga nagara urang kakurung.
  • Samarkand - kota pangkolotna di Uzbékistan, umur na nyaéta umur Roma, umurna sakitar 2750 taun.
  • Di Uzbékistan, éta ngan ukur dianggo di Asia Tengah, subway. Dihaturkeun dina 1977.
  • Tashkent - salah sahiji kota anu paling teu tercemar di dunya, janten langit wengi jelas sareng anjeun tiasa ningali bintang-bintangna sampurna.
vegas rurusuhan kasino henteu kode deposit bonus 2020