Swédia Online loka Kasino

1 Star2 Béntang3 Béntang4 Béntang5 Béntang (276 sora, rata-rata: 5.00 kaluar ti 5)

Loading ... Dugi ka Januari 2018 sadaya bentuk judi sah di Swédia. Monopoli dina bidang ieu milik Svenska Spel milik pamaréntah, didirikeun taun 1997 ku ngagabung dua perusahaan: Penninglotteriet sareng Tipstjänst. Svenska Spel ngoperasikeun kasino dumasar tanah-di nagara, ogé séktor lotre. Numutkeun kana hukum judi di Swédia dina kasino anjeun tiasa maénkeun kaulinan sapertos roulette, Craps sareng kaulinan kartu, mesin slot, poker. Hak eksklusif pikeun nawiskeun sadaya kaulinan ieu kagungan Svenska Spel. Pikeun kaabsahan, kasalametan sareng kaandalan pasar judi Swédia tanggung jawab ngatur judi di Swédia.

judi online di Swedia

Dugi ka ayeuna, judi online di Swédia henteu diatur. Monopoli milik pamaréntah Svenska Spel ngagaduhan hak nawiskeun poker online sareng bingo online. Nanging, para ahli ngeunaan judi ngumumkeun kamungkinan parobihan hukum anu aya dina judi online di Swédia, anu ngamungkinkeun pikeun ngenalkeun sistem lisénsi pikeun bentuk judi online sanés.

Daptar Top 10 Swedia Online loka Kasino

Top 10 Best Éropa Online Casinos 2021:

kasinotawaranalat maén Kasino
1th

Meunang nepi ka € 140 Wilujeng sumping Bonus
meunangkeun $ 88 FREE Taya deposit diperlukeun

desktopMobileTablétMaén!
Maén Casimba Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
2nd

100% nepi ka € 4000 - ekslusif nawiskeun!
meunangkeun € 15 Chip bébas

desktopMobileTablétMaén!
3th

100% deposit munggaran bonus nepi ka € 200 haratis kalawan kode bonus WELCOME777
77 Free Spins Taya deposit Bonus

desktopMobileTablétMaén!
Maénkeun Kampung Jackpot
18 +, T & C urang nerapkeun
4th

100 spins bébas di Grand Ivy
$ 800 FREE tambahan

desktopMobileTablétMaén!
5th

Ieu gé ganda deposit mimiti Anjeun sareng 100% nepi ka $ 100 Wilujeng sumping Bonus
$ 65 FREE Wilujeng sumping Bonus

desktopMobileTablétMaén!
6nd

meunang anjeun $ 1600 FREE
Meunang tawaran ekslusif anjeun ayeuna!

desktopMobileTablétMaén!
7th

meunang anjeun € 3,200 Wilujeng sumping bonus
€ 45 Mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
8th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
9th

300% nepi ka $ 3,200
€ 40 mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
10th

meunang anjeun $ 1000 FREE
!!! tawarkeun ekslusif !!!

desktopMobileTablétMaén!
11th

meunang anjeun € 5000 Wilujeng sumping Bonus
€ 100 FREE signup Bonus

desktopMobileTablétMaén!
12th

meunang anjeun 200% nepi ka € 400
Easter Bunny bonus

desktopMobileTablétMaén!

Top 10 Best AS Online Casinos 2021:

1th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
2th

$ 5,000 bonus on deposit 5 mimiti Anjeun -! Ekslusif nawiskeun!
$ 1,000s di bonus tambahan - unggal minggu!

desktopMobileTablétMaén!
3th

$ 2500 bonus !!! SPINS FREE kaasup!
Cashback ngabagéakeun bonus! Candak deui 25% tina deposit anjeun!

desktopMobileTablétMaén!
4th

Wilujeng sumping pakét - 100 FREE SPINS + $ 2500 bonus
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
5th

bonus Wilujeng sumping $ 777 FREE on Anjeun tilu deposit munggaran
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
6st

$3,750 Kasino Wilujeng sumping Bonus
meunang tilu 100 bonus% mana

desktopMobileTablét Maén!
7th

$4,000 tambahan
Paké Kupon kode: CASINO400

desktopMobileTablétMaén!
8th

400% bonus nepi ka $ 3,000 FREE
JACKPOTS kutang

desktopMobileTablétMaén!
9th

$ 50 FREE chip [Kode: SILVER50] OR
555% Wilujeng sumping bonus [Kode: SOAK555]

desktopMobileTablétMaén!
10th

$ 400 Wilujeng sumping Bonus
$ 10,000 FREE

desktopMobileTablétMaén!
11nd

Meunang nepi ka $3000 di bonus Wilujeng sumping
Leuwih Mimiti Tilu panan anjeun

desktopMobileTablétMaén!

Judi di Swedia


Perjalanan urang ayeuna mangrupikeun nagara anu beunghar ku sajarah, kanyamanan sareng katertiban - di Swédia. CasinoToplists nawiskeun pikeun ningali tempat wisata, kaanehan sareng tradisi di nagara anu saé ieu. Sareng tangtosna, diajar seueur perkawis kasino sareng judi.

Kasimpulan artikel:

  •    Swédia - lokasi sareng sakedik sejarah;
  •    judi:
  •    casinos dumasar tanah-aya diwenangkeun;
  •    diwangun utamana di dayeuh badag kayaning Sundsvall), Malmö, Gothenburg jeung Stockholm, ibukota nagara;
  •    20 taun + baju kode.
  •    Lima situs di Stockholm Swédia jeung alamat tina ibukota;
  •    fakta metot ngeunaan Swédia jeung populasi na.

 

Lokasi Swédia jeung saeutik jujutan

Swédia ayana di Éropa Kalér di beulah wétan sareng kidul Skandinavia. Di beulah kulon éta wates caket sareng Norwégia, sareng belah wétan-kaler - sareng Finlandia. Ti Dénmark pikeun misahkeun Selat Öresund, Kattegat sareng Skagerrak.

Kasejahteraanana nagara parantos kahontal dina abad ka-17, tapi henteu tiasa ngajaga jabatanana ngarah kusabab Perang Kalér sareng Rusia. Dina taun 1809, Swédia kaleungitan sababaraha daérah wétan na, sareng kaleungitan pangaruhna ka tatangga Finlandia. Swédia sok aya di sisi Jérman sareng sapanjang sajarah sababaraha kali ngabantosan pamaréntah, kalebet waktos Perang Dunya Kadua.

Kasino jeung judi di Swedia

Swédia mangrupikeun jalma anu praktis sareng kuring nyobian kéngingkeun sadaya manpaatna, naha éta daur ulang sampah atanapi penghasilan dina judi. Di nagara éta anjeun tiasa maén pikeun senang, tapi dikendali ketat ku nagara. Janten di 1999, 4 kasino parantos diwangun di kota-kota panggedéna di nagara éta: Sundsvall (Rebuilt ti wangunan stasiun) , Malmö , Gothenburg sarta di ibukota, Stockholm. Ieu kasino pangageungna nagara «Casino Cosmopol Stockholm». Dibuka kawilang anyar - dina Maret 2003 sareng anjeun tiasa mendakannana di alamat Kungsgatan 65. Di dieu anjeun bakal tiasa maén dina Roulette, ogé di Blackjack, Caribbean Stud sareng Baccarat. Turnamén poker kasino diayakeun sacara périodik. Dina poker anjeun tiasa maénkeun duanana anu tos dirékam dina telepon, sareng ngiringan dina dinten pertandingan. Datang diharepkeun unggal dinten ti jam 13.00 dugi ka 5.00 énjing.

Kasino gaduh batesan nyalira: anjeun kedah 20 atanapi langkung ageung (bakal mariksa paspor anjeun dina lebet) sareng baju seragam kedah sasuai sareng konsép «pinter-kasual» (kasual pinter). Punten perhatoskeun yén euro umumna henteu dianggo di Swédia, aya ngoperasikeun mata uangna nyalira - Swédia krona.

atraksi Stockholm

Vasa Museum . Alamat Musium: Galärvarvsvägen, 14. Ieu musium anu henteu biasa, sareng kapal anu diawétkeun ti saprak abad ka-17. Ku jalan kitu, hiji-hijina di dunya. 95% sadaya desain sareng patung anu diukir dilestarikan dina bentuk aslina. Ayeuna kapalna aya di musium anu diwangun-tujuan, dimana anjeun ogé tiasa nonton pilem ngeunaan paméran (dina 16 basa).

Museum Alfred Nobel . Alamat: Börshuset, Stortorget, Gamla stan. Di dieu, potrét 800 juara pangajén henteu ngan ukur ngahias témbok, sareng ngalih kana jinis mékanisme dina beberesih garing. Ieu desain anu pikaresepeun henteu ngan ukur ngan ukur ngahemat rohangan di musium. Tapi sakali deui émut yén musium didaptarkeun pikeun pencapaian élmu. Aya ogé fasilitas interaktif dimana jalma déwasa sareng murangkalih tiasa ngulang sababaraha pamanggihan luar biasa na nyalira.

Museum "Skansen". Alamat: Djurgardsslatten 49-51. Didatangan sadayana Swédia salami sababaraha jam dina hawa seger? Gampang! Sareng sadaya ieu berkat musium budaya Swédia "Skansen". Ieu bumi sareng perumahan 18-19 abad. Di daérah padumukan musium sibuk ku kagiatan sadidintenna, sareng anjeun tiasa nonton kumaha tukang sapatu, tukang roti sareng niup kaca.

Museum "Junibacken". Lokasi: Pulo Djurgarden di Stockholm. Mangrupikeun musium carita dongéng anu kasohor ku Astrid Lindgren sareng surga pikeun murangkalih sareng sadaya penggemar karyana.

fakta metot ngeunaan Swédia jeung Swedes

  • Di Swedia aya leuwih ti 300,000 urang jeung surname Carlson / Karlsson;
  • Mahasiswa umur UMUM di nagara ieu - 26 taun;
  • Éta pajak anu luhur pisan - 22% tina kauntungan;
  • Di Swédia aya "Ice Hotel» - «ICEHOTEL». 200 km kaléreun Arctic Circle di kampung Jukkasjarvi mangrupikeun "és hut" nyata. Anjeunna diwangun deui unggal taun, kusabab hiji-hijina sumber tina aliran anu tetep aya. Di dieu anjeun tiasa sorangan ngukir patung anu didamel tina és, milari és és, sareng janten saksi ka aurora borealis;
  • "Snus" - bako lemes sareng abon. Swédia éta disimpen dina biwir luhur sareng dianggo gaganti roko konvensional;
  • Masakan anu paling dipikaresep nyaéta pizza kebab (daging, kéju, adonan sareng saos khusus kanggo kebab). Seringna, bumi kulawarga tibatan tuang, resep nganjang ka kafe caket atanapi ranté kadaharan gancang;
  • Centenarians Swédia - harepan hirup di dieu langkung ti 80 taun (salah sahiji indikator anu pangsaéna pikeun Éropa);
  • Swédia mikirkeun seueur sumber nagara na sareng ngagunakeun énergi kalayan bijaksana. Salaku conto, di kota Borås listrik tina krematorium dianggo pikeun manaskeun kota (60,000 imah, 10% énergi anu diperyogikeun). Mesin cuci henteu pisan - di dieu dimangpaatkeun kamar cuci babarengan.

Swédia dina peta Éropa

Swédia dina peta Éropa

 

euweuh kode deposit bonus mil mil