Swédia Online loka Kasino

1 Star2 Béntang3 Béntang4 Béntang5 Béntang (276 sora, rata-rata: 5.00 kaluar ti 5)

Loading ... Dina Januari Januari 2018 sadaya bentuk judi sacara sah di Swédia. Monopoli dina widang ieu milik Svenska Spel milik nagara, diadegkeun dina 1997 ku ngahiji dua perusahaan: Penninglotteriet sareng Tipstjänst. Svenska Spel ngoperasikeun casinos dumasar tanah-di nagara, kitu ogé séktor lotre. Numutkeun hukum ngeunaan judi di Swédia dina kasino anjeun tiasa maénkeun kaulinan sapertos roulette, craps sareng kaulinan kartu, mesin slot, poker. Hak ekslusif kanggo nawiskeun kabéh kaulinan ieu milik Svenska Spel. Pikeun legality, kaamanan and reliabilitas pasar judi Swedia mangrupikeun manajemén judi di Swédia.

judi online di Swedia

Pikeun tanggal, judi online di Swedia teu diatur. monopoli dipiboga kaayaan-Svenska Spel boga hak nawiskeun poker online tur bingo online. Najan kitu, para ahli dina judi ngumumkeun parobahan mungkin dina hukum aya dina judi online di Swedia, anu bakal ngidinan pikeun ngawanohkeun sistem lisénsi pikeun bentuk sejen dina judi online.

Daptar Top 10 Swedia Online loka Kasino

Top 10 Best Éropa Online Casinos 2018:

kasinotawaranalat maén Kasino
1th

Meunang nepi ka € 140 Wilujeng sumping Bonus
meunangkeun $ 88 FREE Taya deposit diperlukeun

desktopMobileTablétMaén!
Maén 888 Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
2nd

100% nepi ka € 4000 - ekslusif nawiskeun!
meunangkeun € 15 Chip bébas

desktopMobileTablétMaén!
3th

100% deposit munggaran bonus nepi ka € 200 haratis kalawan kode bonus WELCOME777
77 Free Spins Taya deposit Bonus

desktopMobileTablétMaén!
Maén 777 Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
4th

100 spins bébas di Casumo Kasino
$ 800 FREE tambahan

desktopMobileTablétMaén!
5th

Ieu gé ganda deposit mimiti Anjeun sareng 100% nepi ka $ 100 Wilujeng sumping Bonus
$ 65 FREE Wilujeng sumping Bonus

desktopMobileTablétMaén!
6nd

meunang anjeun $ 1600 FREE
Meunang tawaran ekslusif anjeun ayeuna!

desktopMobileTablétMaén!
7th

meunang anjeun € 3,200 Wilujeng sumping bonus
€ 45 Mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
8th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
9th

300% nepi ka $ 3,200
€ 40 mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
10th

meunang anjeun $ 1000 FREE
!!! tawarkeun ekslusif !!!

desktopMobileTablétMaén!
11th

meunang anjeun € 5000 Wilujeng sumping Bonus
€ 100 FREE signup Bonus

desktopMobileTablétMaén!
12th

meunang anjeun 200% nepi ka € 400
Easter Bunny bonus

desktopMobileTablétMaén!

Top 10 Best AS Online Casinos 2019:

1th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
2th

$ 5,000 bonus on deposit 5 mimiti Anjeun -! Ekslusif nawiskeun!
$ 1,000s di bonus tambahan - unggal minggu!

desktopMobileTablétMaén!
3th

$ 2500 bonus !!! SPINS FREE kaasup!
Cashback ngabagéakeun bonus! Candak deui 25% tina deposit anjeun!

desktopMobileTablétMaén!
4th

Wilujeng sumping pakét - 100 FREE SPINS + $ 2500 bonus
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
5th

bonus Wilujeng sumping $ 777 FREE on Anjeun tilu deposit munggaran
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
6st

$3,750 Kasino Wilujeng sumping Bonus
meunang tilu 100 bonus% mana

desktopMobileTablét Maén!
7th

$4,000 tambahan
Paké Kupon kode: CASINO400

desktopMobileTablétMaén!
8th

400% bonus nepi ka $ 3,000 FREE
JACKPOTS kutang

desktopMobileTablétMaén!
9th

$ 50 FREE chip [Kode: SILVER50] OR
555% Wilujeng sumping bonus [Kode: SOAK555]

desktopMobileTablétMaén!
10th

$ 400 Wilujeng sumping Bonus
$ 10,000 FREE

desktopMobileTablétMaén!
11nd

Meunang nepi ka $3000 di bonus Wilujeng sumping
Leuwih Mimiti Tilu panan anjeun

desktopMobileTablétMaén!

Judi di Swedia


lalampahan urang kiwari nyaéta nagara beunghar sajarah, kanyamanan sarta urutan - di Swédia. CasinoToplists nawarkeun ningali tempat wisata, anu peculiarities jeung tradisi di nagara éndah ieu. Na, tangtosna, diajar loba ngeunaan casinos jeung judi.

Kasimpulan artikel:

  • Swédia - lokasi sarta rada saeutik sajarah;
  • judi:
  • casinos dumasar tanah-aya diwenangkeun;
  • diwangun utamana di dayeuh badag kayaning Sundsvall), Malmö, Gothenburg jeung Stockholm, ibukota nagara;
  • 20 taun + baju kode.
  • Lima situs di Stockholm Swédia jeung alamat tina ibukota;
  • fakta metot ngeunaan Swédia jeung populasi na.

Lokasi Swédia jeung saeutik jujutan

Swédia perenahna di Éropa Kalér di bagian wétan sareng kidul Skandinavia. Di beulah kulon éta wates caket sareng Norwégia, sareng kalér-wétan - sareng Finlandia. Ti Denmark pikeun misahkeun Selat Öresund, Kattegat sareng Skagerrak.

Kamakmuran nagara ieu parantos ngahontal dina abad ka 17, tapi henteu tiasa ngajaga jabatanana kusabab Perang Kalér jeung Rusia. Dina 1809, Swédia kaleungitan sababaraha daérah wétanna, sareng leungitna dampak ka Finlandia. Swédia sok aya di sisi Jérman sareng sapanjang sajarah parantos sababaraha kali nulungan pamaréntahan, kalebet jaman Perang Dunya Kadua.

Kasino jeung judi di Swedia

Swedes mangrupakeun hiji jalma praktis tur Kuring coba meunang sakabéh mangpaat, naha éta daur ulang sampah atanapi panghasilan dina judi. Di nagara anjeun bisa maénkeun for senang, tapi dina kontrol ketat ku nagara. Ku kituna dina 1999, 4 casinos geus diwangun dina kota panggedéna nagara: Sundsvall (Rebuilt ti wangunan stasiun) , Malmö , Gothenburg sarta di ibukota, Stockholm. Ieu mangrupikeun kasino pangbadagna nagara «Kasino Cosmopol Stockholm». Ieu nembe kawilang nembe - dina Maret 2003 sareng anjeun tiasa mendakan éta alamat Kungsgatan 65. Di dieu anjeun bakal tiasa maén dina Roulette, ogé dina Blackjack, Karibia Stud sareng Baccarat. Turnamén poker kasino diayakeun périodik. Dina poker anjeun tiasa maén duanana pre-direkam dina telepon, sareng gabung dina poé pertandingan. Datang diunjung diharepkeun unggal 13.00 ka 5.00 énjing.

kasino ngabogaan watesan sorangan: anjeun kudu bisa 20 atawa gede (baris pariksa paspor anjeun di lawang) jeung baju seragam kudu sasuai jeung konsép «pinter-kasual» (pinter kasual). Perhatikeun yén euro teh umumna teu dipake di Swedia, aya ngoperasikeun alat tukeur sorangan - krona Swedia.

atraksi Stockholm

- Vasa Museum . Museum Alamat: Galärvarvsvägen, 14. Ieu mangrupa musium mahiwal, jeung kapal nu geus dilestarikan saprak abad 17th. Ku cara, anu ngan hiji di dunya. 95% tina kabeh desain ukiran sarta patung anu dilestarikan dina formulir aslina maranéhanana. Ayeuna kapal téh dina musium Tujuan-diwangun, dimana anjeun ogé tiasa lalajo pilem ngeunaan pameran (dina basa 16).

- Museum Alfred Nobel . Alamat: Börshuset, Stortorget, Gamla Stan. Di dieu, potret tina winners pangajén 800 teu ngan ngahias témbok, sarta gerak dina jenis mékanisme dina beberesih garing. Ieu desain pisan metot teu ukur mantuan pikeun ngahemat spasi dina museum. Tapi sakali deui eta recalls yén musium ieu dedicated ka pencapaian sains. Aya ogé fasilitas interaktif mana sawawa mibanda barudak bisa ngulang sababaraha pamanggihan beredar sorangan.

- "Skansen" Museum. Alamat: Djurgardsslatten 49-51. Didatangan sakabéh Swedia pikeun sababaraha jam dina hawa seger? Gampang! Sarta sakabeh nuhun ieu museum of budaya Swedia "Skansen". Di dieu nu imah jeung estate tina abad 18-19. Di wewengkon éta artisans padumukan musium téh sibuk ku kagiatan sapopoé, sarta anjeun bisa lalajo kumaha shoemakers, bakers na blowers kaca.

- "Junibacken" Museum. Location: Pulo Djurgarden di Stockholm. Ieu mangrupakeun musium sahiji dongeng kawentar Astrid Lindgren sarta paradise pikeun barudak sarta kabeh fans gawé nya.

fakta metot ngeunaan Swédia jeung Swedes

  • Di Swedia aya leuwih ti 300,000 urang jeung surname Carlson / Karlsson;
  • siswa umur rata di nagara ieu - taun 26;
  • Éta pajeg kacida luhurna - 22% tina untung;
  • Di Swedia aya "És Hotel» - «ICEHOTEL». 200 km kalér ti Circle Arktik di Désa Jukkasjarvi mangrupakeun nyata "és hut". Nya rebuilt unggal taun, lantaran hiji-hijina cinyusu tina aliran tetep aya. Di dieu anjeun bisa sorangan pikeun ngukir hiji patung anu dijieun tina és, balik pikeun és fishing, sarta jadi saksi ka borealis Parakan;
  • "Snus" - lemes, bako abon. Swédia dinya ieu disimpen di handapeun lip luhur jeung dipake dina tempat rokok konvensional;
  • Wewengkon plato paling favorit teh kebab pizza (daging, kéju, adonan sarta saos husus pikeun kebabs). Mindeng, imah kulawarga tinimbang dinner, mikanyaah nganjang ka cafe atawa caket dieu ranté dahareun gancang;
  • centenarians Swedia - harepan hirup didieu téh leuwih 80 taun (salah sahiji indikator pangalusna pikeun sakabeh Éropa);
  • Swedes pikir teuing sumberdaya nagara na urang jeung énergi belanja bijaksana. Contona, di Kota Borås listrik ti crematorium nu dipaké pikeun Élmu sarta Téknik kota (imah 60,000, 10% tina énergi nu dipikabutuh). mesin cuci teu pisan - ka dieu dijieun ngagunakeun kamar laundry dibagikeun.

Swédia dina peta Éropa

Swédia dina peta Éropa