Swédia Online loka Kasino

1 Star2 Béntang3 Béntang4 Béntang5 Béntang (276 sora, rata-rata: 5.00 kaluar ti 5)

Loading ...Salaku Januari 2018 sagala bentuk judi nu légal dina Swédia. Monopoli di widang ieu milik-milik kaayaan Svenska Spel, diadegkeun dina 1997 ku ngahiji dua pausahaan: Penninglotteriet na Tipstjänst. Svenska Spel ngoperasikeun casinos dumasar tanah-di nagara éta, kitu ogé sektor of lotteries. Nurutkeun kana hukum on judi di Swédia dina kasino di anjeun bisa maénkeun kaulinan sapertos roulette, Craps sarta kaulinan kartu, mesin slot, poker. Bener ekslusif nawarkeun sagala kaulinan ieu dipiboga Svenska Spel. Pikeun legality, kaamanan jeung reliabilitas nu Swédia pasar judi nyaeta manajemen jawab tina judi di Swédia.

judi online di Swedia

Pikeun tanggal, judi online di Swédia teu diatur. dipiboga kaayaan-monopoli Svenska Spel boga hak nawiskeun online poker sarta bingo online. Najan kitu, para ahli dina judi ngumumkeun parobahan mungkin dina hukum aya dina judi online di SwédiaNu bakal ngidinan pikeun ngawanohkeun sistem lisénsi pikeun bentuk sejen dina judi online.

Daptar Top 10 Swedia Online loka Kasino

- Vegas kasino -

Top 10 Best Éropa Online Casinos 2018:

kasinotawaranalatmaén Kasino
1th

Meunang nepi ka € 140 Wilujeng sumping Bonus
meunangkeun $ 88 FREE Taya deposit diperlukeun

desktopMobileTablétMaén!
Maén 888 Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
2nd

100% nepi ka € 4000 - ekslusif nawiskeun!
meunangkeun € 15 Chip bébas

desktopMobileTablétMaén!
3th

100% deposit munggaran bonus nepi ka € 200 haratis kalawan kode bonus WELCOME777
77 Free Spins Taya deposit Bonus

desktopMobileTablétMaén!
Maén 777 Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
4th

100 spins bébas di Casumo Kasino
$ 800 FREE tambahan

desktopMobileTablétMaén!
5th

Ieu gé ganda deposit mimiti Anjeun sareng 100% nepi ka $ 100 Wilujeng sumping Bonus
$ 65 FREE Wilujeng sumping Bonus

desktopMobileTablétMaén!
6nd

meunang anjeun $ 1600 FREE
Meunang tawaran ekslusif anjeun ayeuna!

desktopMobileTablétMaén!
7th

meunang anjeun € 3,200 Wilujeng sumping bonus
€ 45 Mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
8th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
9th

300% nepi ka $ 3,200
€ 40 mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
10th

meunang anjeun $ 1000 FREE
!!! tawarkeun ekslusif !!!

desktopMobileTablétMaén!
11th

meunang anjeun € 5000 Wilujeng sumping Bonus
€ 100 FREE signup Bonus

desktopMobileTablétMaén!
12th

meunang anjeun 200% nepi ka € 400
Easter Bunny bonus

desktopMobileTablétMaén!

Top 10 Best AS Online Casinos 2018:

1th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
2th

$ 5,000 bonus on deposit 5 mimiti Anjeun -! Ekslusif nawiskeun!
$ 1,000s di bonus tambahan - unggal minggu!

desktopMobileTablétMaén!
3th

$ 2500 bonus !!! SPINS FREE kaasup!
Cashback ngabagéakeun bonus! Candak deui 25% tina deposit anjeun!

desktopMobileTablétMaén!
4th

Wilujeng sumping pakét - 100 FREE SPINS + $ 2500 bonus
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
5th

bonus Wilujeng sumping $ 777 FREE on Anjeun tilu deposit munggaran
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
6st

$3,750 Kasino Wilujeng sumping Bonus
meunang tilu 100 bonus% mana

desktopMobileTablétMaén!
7th

$4,000 tambahan
Paké Kupon kode: CASINO400

desktopMobileTablétMaén!
8th

400% bonus nepi ka $ 3,000 FREE
JACKPOTS kutang

desktopMobileTablétMaén!
9th

$ 50 FREE chip [Kode: SILVER50] OR
555% Wilujeng sumping bonus [Kode: SOAK555]

desktopMobileTablétMaén!
10th

$ 400 Wilujeng sumping Bonus
$ 10,000 FREE

desktopMobileTablétMaén!
11nd

Meunang nepi ka $3000 di bonus Wilujeng sumping
Leuwih Mimiti Tilu panan anjeun

desktopMobileTablétMaén!
komisi keur nyusun beus keur kasino rama -

Judi di Swedia


lalampahan urang kiwari nyaéta nagara beunghar sajarah, kanyamanan sarta urutan - dina Swédia. CasinoToplists nawarkeun ningali tempat wisata, anu peculiarities jeung tradisi di nagara éndah ieu. Na, tangtosna, diajar loba ngeunaan casinos jeung judi.

Kasimpulan artikel:

  •    Swédia - di lokasi sarta rada saeutik sajarah;
  •  judi:
  •  casinos dumasar tanah-aya diwenangkeun;
  •  diwangun utamana di dayeuh badag kayaning Sundsvall), Malmö, Gothenburg jeung Stockholm, ibukota nagara;
  •  20 taun + baju kode.
  •  Lima situs di Stockholm Swédia jeung alamat tina ibukota;
  •  fakta metot ngeunaan Swédia jeung populasina na.

Lokasi Swédia jeung saeutik jujutan

Swédia ieu lokasina di Northern Eropa dina bagian wétan jeung kidul Skandinavia. Di kulon éta wates anu deukeut ka Norwégia, jeung kalér-wétan - kalawan Finlandia. tiDénmarkpikeun misahkeun Selat Øresund, Kattegat na Skagerrak.

karaharjaan na nagara geus kahontal dina abad 17th, tapi éta bisa tetep posisi na ngarah kusabab Perang Northern kalawan Rusia. Dina 1809, Swédia geus leungit sababaraha wewengkon wétan, sarta leungit dampak na on tatangga Finlandia.Swédia geus sok geus di sisi Jérman na sapanjang sajarah geus sababaraha kali ditulungan pamaréntah, kaasup waktu Perang Dunya Kadua.

Kasino jeung judi di Swedia

Swedes mangrupakeun hiji jalma praktis tur Kuring coba meunang sakabéh mangpaat, naha éta daur ulang sampah atanapi panghasilan dina judi. Di nagara anjeun bisa maénkeun for senang, tapi dina kontrol ketat ku nagara. Ku kituna dina 1999, 4 casinos geus diwangun dina kota panggedéna nagara:Sundsvall(Rebuilt ti wangunan stasiun), Malmö,Gothenburgsarta di ibukota,Stockholm.Ieu teh kasino pangbadagna ti nagara «Kasino Cosmopol Stockholm». Ieu dibuka rélatif anyar - dina Maret 2003 sarta anjeun bisa manggihan eta di alamat Kungsgatan 65. Di dieu Anjeun baris sanggup maén diRoulette, Kitu ogé diBlackjack, Karibia Stud na Baccarat. kasino di poker turnamén nu diayakeun périodik. Di poker anjeun bisa maénkeun duanana pre-dirékam dina telepon, sarta gabung dina dinten tina kaulinan. Datang diharepkeun poean ti 13.00 mun 5.00 isuk-isuk.

kasino ngabogaan watesan sorangan: anjeun kudu bisa 20 atawa gede (baris pariksa paspor anjeun di lawang) jeung baju seragam kudu sasuai jeung konsép «pinter-kasual» (pinter kasual). Perhatikeun yén euro teh umumna teu dipaké dina Swédia, Aya ngoperasikeun alat tukeur sorangan - Swédia krona.

atraksi Stockholm

-Vasa Museum. Museum Alamat: Galärvarvsvägen, 14. Ieu mangrupa musium mahiwal, jeung kapal nu geus dilestarikan saprak abad 17th. Ku cara, anu ngan hiji di dunya. 95% tina kabeh desain ukiran sarta patung anu dilestarikan dina formulir aslina maranéhanana. Ayeuna kapal téh dina musium Tujuan-diwangun, dimana anjeun ogé tiasa lalajo pilem ngeunaan pameran (dina basa 16).

-Museum Alfred Nobel. Alamat: Börshuset, Stortorget, Gamla Stan. Di dieu, potret tina winners pangajén 800 teu ngan ngahias témbok, sarta gerak dina jenis mékanisme dina beberesih garing. Ieu desain pisan metot teu ukur mantuan pikeun ngahemat spasi dina museum. Tapi sakali deui eta recalls yén musium ieu dedicated ka pencapaian sains. Aya ogé fasilitas interaktif mana sawawa mibanda barudak bisa ngulang sababaraha pamanggihan beredar sorangan.

-"Skansen" Museum.Alamat: Djurgardsslatten 49-51. Didatangan sakabéh Swédia keur sababaraha jam dina hawa seger? Gampang! Sarta sakabeh nuhun ieu museum of budaya Swedia "Skansen". Di dieu nu imah jeung estate tina abad 18-19. Di wewengkon éta artisans padumukan musium téh sibuk ku kagiatan sapopoé, sarta anjeun bisa lalajo kumaha shoemakers, bakers na blowers kaca.

-"Junibacken" Museum.Location: Pulo Djurgarden di Stockholm. Ieu mangrupakeun musium sahiji dongeng kawentar Astrid Lindgren sarta paradise pikeun barudak sarta kabeh fans gawé nya.

fakta metot ngeunaan Swédia jeung Swedes

  • In Swédia aya leuwih ti 300,000 urang jeung surname Carlson / Karlsson;
  • siswa umur rata di nagara ieu - taun 26;
  • Éta pajeg kacida luhurna - 22% tina untung;
  • In Swédia aya "És Hotel» - «ICEHOTEL». 200 km kalér ti Circle Arktik di Désa Jukkasjarvi mangrupakeun nyata "és hut". Nya rebuilt unggal taun, lantaran hiji-hijina cinyusu tina aliran tetep aya. Di dieu anjeun bisa sorangan pikeun ngukir hiji patung anu dijieun tina és, balik pikeun és fishing, sarta jadi saksi ka borealis Parakan;
  • "Snus" - lemes, bako abon. Swédia dinya ieu disimpen di handapeun lip luhur jeung dipake dina tempat rokok konvensional;
  • Wewengkon plato paling favorit teh kebab pizza (daging, kéju, adonan sarta saos husus pikeun kebabs). Mindeng, imah kulawarga tinimbang dinner, mikanyaah nganjang ka cafe atawa caket dieu ranté dahareun gancang;
  • centenarians Swedia - harepan hirup didieu téh leuwih 80 taun (salah sahiji indikator pangalusna pikeun sakabéhna hasil Eropa);
  • Swedes pikir teuing sumberdaya nagara na urang jeung énergi belanja bijaksana. Contona, di Kota Borås listrik ti crematorium nu dipaké pikeun Élmu sarta Téknik kota (imah 60,000, 10% tina énergi nu dipikabutuh). mesin cuci teu pisan - ka dieu dijieun ngagunakeun kamar laundry dibagikeun.

Swédia dina peta Éropa

Swédia dina peta Éropa