Swédia Online loka Kasino

1 Star2 Béntang3 Béntang4 Béntang5 Béntang (276 sora, rata-rata: 5.00 kaluar ti 5)

Loading ... As of January 2018 all forms of gambling are legal in Sweden. Monopoly in this field belongs to the state-owned Svenska Spel, founded in 1997 by the merger of two companies: Penninglotteriet and Tipstjänst. Svenska Spel operates land-based casinos in the country, as well as the sector of lotteries. According to the law on gambling in Sweden in the casino you can play games such as roulette, craps and card games, slot machines, poker. The exclusive right to offer all these games owned Svenska Spel. For legality, safety and reliability of the Swedish gambling market is responsible management of gambling in Sweden.

judi online di Swedia

To date, online gambling in Sweden are not regulated. State-owned monopoly Svenska Spel has the right to offer online poker and online bingo. However, experts on gambling announced possible changes in the existing law on online gambling in Sweden, which will allow to introduce a licensing system for other forms of online gambling.

Daptar Top 10 Swedia Online loka Kasino

Top 10 Best AS Online Casinos 2018:

kasinotawaranalatmaén Kasino
1th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
2th

$ 5,000 bonus on deposit 5 mimiti Anjeun -! Ekslusif nawiskeun!
$ 1,000s di bonus tambahan - unggal minggu!

desktopMobileTablétMaén!
3th

$ 2500 bonus !!! SPINS FREE kaasup!
Cashback ngabagéakeun bonus! Candak deui 25% tina deposit anjeun!

desktopMobileTablétMaén!
4th

Wilujeng sumping pakét - 100 FREE SPINS + $ 2500 bonus
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
5th

bonus Wilujeng sumping $ 777 FREE on Anjeun tilu deposit munggaran
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
6st

$3,750 Kasino Wilujeng sumping Bonus
meunang tilu 100 bonus% mana

desktopMobileTablétMaén!
7th

$4,000 tambahan
Paké Kupon kode: CASINO400

desktopMobileTablétMaén!
8th

400% bonus nepi ka $ 3,000 FREE
JACKPOTS kutang

desktopMobileTablétMaén!
9th

$ 50 FREE chip [Kode: SILVER50] OR
555% Wilujeng sumping bonus [Kode: SOAK555]

desktopMobileTablétMaén!
10th

$ 400 Wilujeng sumping Bonus
$ 10,000 FREE

desktopMobileTablétMaén!
11nd

Meunang nepi ka $3000 di bonus Wilujeng sumping
Leuwih Mimiti Tilu panan anjeun

desktopMobileTablétMaén!

Top 10 Best Éropa Online Casinos 2018:

1th

Meunang nepi ka € 140 Wilujeng sumping Bonus
meunangkeun $ 88 FREE Taya deposit diperlukeun

desktopMobileTablétMaén!
Maén 888 Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
2nd

100% nepi ka 4000 - ekslusif nawiskeun!
meunangkeun 15 Chip bébas

desktopMobileTablétMaén!
3th

100% deposit munggaran bonus nepi ka € 200 haratis kalawan kode bonus WELCOME777
77 Free Spins Taya deposit Bonus

desktopMobileTablétMaén!
Maén 777 Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
4th

100 spins bébas di Casumo Kasino
$ 800 FREE tambahan

desktopMobileTablétMaén!
5th

Ieu gé ganda deposit mimiti Anjeun sareng 100% nepi ka $ 100 Wilujeng sumping Bonus
$ 65 FREE Wilujeng sumping Bonus

desktopMobileTablétMaén!
6nd

meunang anjeun $ 1600 FREE
Meunang tawaran ekslusif anjeun ayeuna!

desktopMobileTablétMaén!
7th

meunang anjeun 3,200 Wilujeng sumping bonus
45 Mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
8th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
9th

300% nepi ka $ 3,200
40 mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
10th

meunang anjeun $ 1000 FREE
!!! tawarkeun ekslusif !!!

desktopMobileTablétMaén!
11th

meunang anjeun 5000 Wilujeng sumping Bonus
100 FREE signup Bonus

desktopMobileTablétMaén!
12th

meunang anjeun 200% nepi ka 400
Easter Bunny bonus

desktopMobileTablétMaén!

Judi di Swedia


Our journey today is a country rich in history, comfort and order – in Sweden. CasinoToplists offers to see the sights, the peculiarities and traditions of this wonderful country. And, of course, learn a lot about casinos and gambling.

Kasimpulan artikel:

  • Sweden – the location and quite a bit of history;
  • judi:
  • casinos dumasar tanah-aya diwenangkeun;
  • diwangun utamana di dayeuh badag kayaning Sundsvall), Malmö, Gothenburg jeung Stockholm, ibukota nagara;
  • 20 taun + baju kode.
  • Five sites in Stockholm Sweden with the addresses of the capital;
  • Interesting facts about Sweden and its population.

Lokasi Swédia jeung saeutik jujutan

Sweden is located in Northern Europe in the eastern and southern parts of Scandinavia. In the west it borders are close to Norway , and the north-east – with Finland . From Denmark to separate the Straits Öresund, Kattegat and Skagerrak.

Its prosperity the country has achieved in the 17th century, but was unable to keep its leading position because of the Northern War with Russia. In 1809, Sweden has lost some of its eastern territories, and lost its impact on neighboring Finland. Sweden has always been on the side of Germany and throughout history has repeatedly assisted the government, including the time of the Second World War.

Kasino jeung judi di Swedia

Swedes mangrupakeun hiji jalma praktis tur Kuring coba meunang sakabéh mangpaat, naha éta daur ulang sampah atanapi panghasilan dina judi. Di nagara anjeun bisa maénkeun for senang, tapi dina kontrol ketat ku nagara. Ku kituna dina 1999, 4 casinos geus diwangun dina kota panggedéna nagara: Sundsvall (Rebuilt ti wangunan stasiun) , Malmö , Gothenburg sarta di ibukota, Stockholm. This is the biggest casino of the country «Casino Cosmopol Stockholm». It opened relatively recently XCHARX in March 2003 and you can find it at the address Kungsgatan 65. Here you will be able to play in Roulette , as well as in Blackjack , Caribbean Stud and Baccarat. The casino poker tournaments are held periodically. In poker you can play both pre-recorded on the phone, and join on the day of the games. Visitors are expected daily from 13.00 to 5.00 in the morning.

The casino has its own limitations: you must be 20 or greater (will check your passport at the entrance) and uniforms must comply with the concept of «smart-casual» (smart casual). Please note that the euro is generally not used in Sweden, there operates its own currency XCHARX Swedish krona.

atraksi Stockholm

Vasa Museum . Museum Alamat: Galärvarvsvägen, 14. Ieu mangrupa musium mahiwal, jeung kapal nu geus dilestarikan saprak abad 17th. Ku cara, anu ngan hiji di dunya. 95% tina kabeh desain ukiran sarta patung anu dilestarikan dina formulir aslina maranéhanana. Ayeuna kapal téh dina musium Tujuan-diwangun, dimana anjeun ogé tiasa lalajo pilem ngeunaan pameran (dina basa 16).

Museum Alfred Nobel . Alamat: Börshuset, Stortorget, Gamla Stan. Di dieu, potret tina winners pangajén 800 teu ngan ngahias témbok, sarta gerak dina jenis mékanisme dina beberesih garing. Ieu desain pisan metot teu ukur mantuan pikeun ngahemat spasi dina museum. Tapi sakali deui eta recalls yén musium ieu dedicated ka pencapaian sains. Aya ogé fasilitas interaktif mana sawawa mibanda barudak bisa ngulang sababaraha pamanggihan beredar sorangan.

"Skansen" Museum. Address: Djurgardsslatten 49-51. Visit all of Sweden for a couple of hours in the fresh air? Easily! And all this thanks to the museum of Swedish culture XCHARXSkansenXCHARX. Here are the house and the estate of 18-19 centuries. On the territory of the museum settlements artisans are busy with their daily activities, and you can watch how the shoemakers, bakers and glass blowers.

"Junibacken" Museum. Location: Pulo Djurgarden di Stockholm. Ieu mangrupakeun musium sahiji dongeng kawentar Astrid Lindgren sarta paradise pikeun barudak sarta kabeh fans gawé nya.

fakta metot ngeunaan Swédia jeung Swedes

  • In Sweden there are more than 300,000 people with the surname Carlson / Karlsson;
  • siswa umur rata di nagara ieu - taun 26;
  • Éta pajeg kacida luhurna - 22% tina untung;
  • In Sweden there are XCHARXIce Hotel» XCHARX «ICEHOTEL». 200 km north of the Arctic Circle in the village of Jukkasjarvi is a real XCHARXhut iceXCHARX. Her rebuilt every year, because the only spring from streams remain available. Here you can own to carve a sculpture made of ice, go for ice fishing, and be a witness to the aurora borealis;
  • "Snus" - lemes, bako abon. Swédia dinya ieu disimpen di handapeun lip luhur jeung dipake dina tempat rokok konvensional;
  • Wewengkon plato paling favorit teh kebab pizza (daging, kéju, adonan sarta saos husus pikeun kebabs). Mindeng, imah kulawarga tinimbang dinner, mikanyaah nganjang ka cafe atawa caket dieu ranté dahareun gancang;
  • Swedish centenarians XCHARX life expectancy here is over 80 years (one of the best indicators for the whole of Europe);
  • Swedes pikir teuing sumberdaya nagara na urang jeung énergi belanja bijaksana. Contona, di Kota Borås listrik ti crematorium nu dipaké pikeun Élmu sarta Téknik kota (imah 60,000, 10% tina énergi nu dipikabutuh). mesin cuci teu pisan - ka dieu dijieun ngagunakeun kamar laundry dibagikeun.

Swédia dina peta Éropa

Swédia dina peta Éropa