Spanyol Online loka Kasino

1 Star2 Béntang3 Béntang4 Béntang5 Béntang (255 sora, rata-rata: 5.00 kaluar ti 5)

Loading ... Spanish is one of the most gambling nations in the world, yet in 1812 the first lottery was organized here. In 1977, the Spanish government decided on the legal regulation of gambling. At first, it applies only to the gambling, which are based on skills, and in 1981 was legalized slot machines and other similar gambling entertainment. In the early 80s more than a dozen operators received a license to open a casino in Spain. Note for visitors to our online gambling directory that today the Spanish gambling industry is booming. The country has more than 60 casinos and about a quarter of a million of gaming machines.

Dina 2012 sumping kana gaya parobahan anyar législatif, kaasup pangaturan operator kasino online, kitu ogé ngadegna hukuman keur pangatur judi ilegal. Regulator industri judi di nagara éta nyaéta Kantor Pusat pikeun pangaturan judi (Dirección General de Ordenación del Juego). Fungsi utama Kantor téh penerbitan lisensi, kadali operasi establishments judi, ogé imposition of fines dina acara kagiatan haram.

Garawangi online di Spanyol

For a long time, there were no specific laws controlling the activities of sites online gambling in Spain. However, since 2002, the Spanish government has begun to move in the direction of regulation and legalization of online casino websites. This led to the adoption of the relevant law online gambling in Spain, who finally established the basis for licensing operators.

The law came into force in June 2012, and since then more than 70 gambling operators have been licensed. However, strict rules and 25% tax has left many operators not in the business, however, the online gambling market in the country is booming. Until recently, online slot machines were banned in Spain. But lawmakers have decided to change it, and at the end of July 2014 Online slots have received the green light.

Daptar Top 10 Spanyol Online loka Kasino

Top 10 Best AS Online Casinos 2018:

kasinotawaranalatmaén Kasino
1th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
2th

$ 5,000 bonus on deposit 5 mimiti Anjeun -! Ekslusif nawiskeun!
$ 1,000s di bonus tambahan - unggal minggu!

desktopMobileTablétMaén!
3th

$ 2500 bonus !!! SPINS FREE kaasup!
Cashback ngabagéakeun bonus! Candak deui 25% tina deposit anjeun!

desktopMobileTablétMaén!
4th

Wilujeng sumping pakét - 100 FREE SPINS + $ 2500 bonus
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
5th

bonus Wilujeng sumping $ 777 FREE on Anjeun tilu deposit munggaran
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
6st

$3,750 Kasino Wilujeng sumping Bonus
meunang tilu 100 bonus% mana

desktopMobileTablétMaén!
7th

$4,000 tambahan
Paké Kupon kode: CASINO400

desktopMobileTablétMaén!
8th

400% bonus nepi ka $ 3,000 FREE
JACKPOTS kutang

desktopMobileTablétMaén!
9th

$ 50 FREE chip [Kode: SILVER50] OR
555% Wilujeng sumping bonus [Kode: SOAK555]

desktopMobileTablétMaén!
10th

$ 400 Wilujeng sumping Bonus
$ 10,000 FREE

desktopMobileTablétMaén!
11nd

Meunang nepi ka $3000 di bonus Wilujeng sumping
Leuwih Mimiti Tilu panan anjeun

desktopMobileTablétMaén!

Top 10 Best Éropa Online Casinos 2018:

1th

Meunang nepi ka € 140 Wilujeng sumping Bonus
meunangkeun $ 88 FREE Taya deposit diperlukeun

desktopMobileTablétMaén!
Maén 888 Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
2nd

100% nepi ka 4000 - ekslusif nawiskeun!
meunangkeun 15 Chip bébas

desktopMobileTablétMaén!
3th

100% deposit munggaran bonus nepi ka € 200 haratis kalawan kode bonus WELCOME777
77 Free Spins Taya deposit Bonus

desktopMobileTablétMaén!
Maén 777 Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
4th

100 spins bébas di Casumo Kasino
$ 800 FREE tambahan

desktopMobileTablétMaén!
5th

Ieu gé ganda deposit mimiti Anjeun sareng 100% nepi ka $ 100 Wilujeng sumping Bonus
$ 65 FREE Wilujeng sumping Bonus

desktopMobileTablétMaén!
6nd

meunang anjeun $ 1600 FREE
Meunang tawaran ekslusif anjeun ayeuna!

desktopMobileTablétMaén!
7th

meunang anjeun 3,200 Wilujeng sumping bonus
45 Mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
8th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
9th

300% nepi ka $ 3,200
40 mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
10th

meunang anjeun $ 1000 FREE
!!! tawarkeun ekslusif !!!

desktopMobileTablétMaén!
11th

meunang anjeun 5000 Wilujeng sumping Bonus
100 FREE signup Bonus

desktopMobileTablétMaén!
12th

meunang anjeun 200% nepi ka 400
Easter Bunny bonus

desktopMobileTablétMaén!

Situs kasino online narima pamaén ti Spanyol

See a list of online casino sites that accept players from Spain, and offering high-quality and safe games. Here you will find a wide range of entertainment from slot machines to casino games live from such famous software vendors as NetEnt, Merkur, IGT, Novoline, Microgaming, Betsoft, Rival Gaming , and many others.
You can also read our reviews of online casino sites, to be aware of the best online promotions, bonuses and payment options available to players from Spai

Judi di Spanyol


Next stop on the route CasinoToplists travelers – it’s sunny Spain and its magnificent capital. Madrid enchants and excites with its history, elegant architecture, a compulsive attitude to life. Fans of bright emotions adrenaline will love the gaming halls, clubs and casinos of the country!

Kasimpulan artikel:

  • A bit of history and geography of Spain;
  • Kasino jeung Garawangi:
  • casinos dumasar-Land anu diwenangkeun tur legalized bisnis judi;
  • Kaleungitan dina kasino mangrupa investasi gagal lamun karugian ngaleuwihan gains, pajak nurun.
  • The kasino pangbadagna nagara:
  • Kasino de Madrid;
  • Gran Madrid;
  • Gran Kasino Aranjuez.
  • Construction of Las Vegas Sand XCHARX the complex is 2022;
  • Lima wisata Madrid urang jeung alamat;
  • Interesting facts about Spain and its inhabitants.

Lokasi Spanyol jeung latar sajarah ringkes

The Kingdom of Spain – one of the most beautiful, hospitable and warm Europe.

Ngaran puitis anak, Cukup Oddly, manehna nyokot tina basa Fénisia, dimana "i-punks" ieu ditarjamahkeun salaku "hyraxes Beach (kelenci)."

Apparently, before there really was a lot of animals. Today, Spain – a country of proud men and beautiful women, whose passion for life, dance, art and adventure known to the whole world.

The capital of Spain, Madrid is the proud history of which dates back to the tenth century. Today, this metropolis is home to over three million people, is the quiet charm of the old quarters and the royal palaces combined with the bustle of busy highways, numerous shops, restaurants and clubs.

Casinos na Garawangi di Spanyol

Spanyol - nagara pisan gagabah, éta dipercaya yén dimaénkeun unggal atawa ampir unggal. lotteries Spaniards cinta, kaulinan kartu, tohan sarta tangtu kasino. Pikeun 2013 on game ieu spent leuwih ti 10 milyar euro. Dina hal ieu, anu warga rata nagara spends on fun sapertos sabudeureun 480 euro per taun, anu geus nyata leuwih luhur ti di nagara lianna.

bisnis judi di Spanyol legalized. Aya perioda nalika hak jeung kasempetan pikeun pamaén sarta Panyekel tina judi beurat infringed kana, tapi kiwari eta anu dilakukeun lawfully. Dina 2011, éta ieu dilumangsungkeun nepi legalisasi nurutkeun peraturan EU. Dina waktu nu sarua aya sababaraha larangan, contona, casinos ukur bisa beroperasi di kota badag, preferably luar watesan kota. Umur datang - ti 18 taun. establishments kaulinan kudu ayana dina jarak nu tangtu tina tiap lianna.

hukum unprecedented nurutkeun nu macet sarua jeung kasino dina investasi gagal diadopsi di 2013. Dina taun-tungtung, upami karugian ngaleuwihan jumlah winnings, éta ngurangan pangmayaran pajeg. Tapi ku pajeg panghasilan maneh kudu mayar perlu.

Of course, the game of life is concentrated in the center of the capital. Madrid is rightly proud of the three largest and most beautiful casinos of the country and even Europe.

Kasino de Madrid

Pangkolotna sarta paling canggih kasino di ibukota Spanyol - Kasino de Madrid. Wangunan lima tingkat ku bérés hateup anu lokasina di Alcalá Street, 15. Dina 1836, fasilitas dibuka salaku klub keur noblemen jegud anu hayang Gamble méakkeun waktu maranéhanana. wangunan teh specimen pangalusna tina Belle Époque, anu interiors ogé dilestarikan dina gaya aslina: bodas marmer, gilding, Carpets méwah, curtains jeung taplak meja.

The Casino de Madrid created 12 huge rooms, perfectly equipped for any gambling. Among other things, visitors can admire the original paintings by famous artists, sculptures and antiques. There is a swimming pool and a sports club, a sauna, and several restaurants, as well as a reading room. Restaurant is very expensive, but worth it. It was here in 2011, passed the final EPT XCHARX European Poker Tour, which is usually held in Monte Carlo . Poker is very popular in Spain; find and participate in a poker tournament (large or small) during the stay in the country is very simple.

Gran Madrid

The kasino pangbadagna dianggap Spanyol Gran Madrid, mangka ayana 29 kilométer kaléreun ibukota. Réstoran dibuka dina 1981, wewengkon na nyertakeun 8000 méter pasagi, euweuh putus geus leuwih slot 200 machinesand rupa liang.

The three-story building, which houses this casino is one of the largest and most beautiful in Europe, is regularly removed commercials and presentations. The design is executed in vintage style 50s. In the winter season for men dress code XCHARX suits and ties. It is interesting to visit the restaurant at least part of the tour, so beautiful all decorated.

Gran Kasino Aranjuez

Ka kidul ti puseur of Madrid, ngan 35 km luar kota nu lokasina Kasino legendaris sejen - Gran Kasino Aranjuez. Ieu buka sapopoé, maturan sémah moal ukur rupa-rupa judi, tapi ogé kasempetan ngarasakeun masakan nikmat di restoran, kudu senang di disko atawa gabung ka aheng pilari nya éta Flamenco acara nasional.

Euro Vegas di 2022

The capitalXCHARXs casinos are not the only well-known gambling houses are in each resort area. A plan to complete the construction of the largest complex of Las Vegas Sand, in 2022 to be transformed into Euro-Vegas . The project involves 12 combine entertainment complexes, which in addition to the casino will include rooms with 18 thousand slot machines, conference rooms, hotel rooms, shops, restaurants and even a theater.

Upon completion of the construction of Las Vegas Sand will be the largest casino in Europe, the daily load is designed for comfortable stay of 36 thousand visitors. Unprecedented scale for the Old World!

Spanyol dina peta Éropa

Spanyol dina peta Éropa

atraksi Madrid

  1. Museo del Prado. Address: Paseo del Prado. Magnificent museum is located in a historic building, inside guests featuring paintings of Spanish, Italian, Dutch and Flemish masters.
  2. Plaza Walikota. Alamat: Plaza Walikota. aréa Madrid Ieu geulis, nu impresses kalawan ensemble arsitéktur mewah.
  3. Royal Palace. Alamat: Calle Bailén. Bénténg Moorish kuna kiwari geus jadi tinggal resmi tur kabuka pikeun kunjungan. Kamar nu dihias jeung lukisan ti geniuses tina lukisan.
  4. Ratu Cofii Museum. Alamat: Calle de Santa Isabel, 52. Puseur kasenian ieu dikumpulkeun karya paling pikaresepeun sahiji pelukis ti abad ka.
  5. Cibeles Square. Alamat: Plaza de la Cibeles. Extraordinarily aréa geulis metot perhatian tina cai mancur abad XVIII ku patung Cybele - dewi kasuburan.

fakta metot ngeunaan Spanyol sarta Spaniards

  • In Spain, more than any other country in Europe, bars, restaurants and cafes. Trapeznichat home here almost not accepted.
  • Warna dina bandéra dipilih jeung ngahargaan bullfighting: beureum - getih, konéng - pasir.
  • Dina Spanyol katampa kana nikah / kawin sanggeus 30, sarta kids ngamimitian - sanggeus 35-40.
  • nagara geus diwenangkeun pertikahan sami-kelamin.
  • Paling sering, anu Spanyol ganda surname ti rajana teh.
  • Summer turun sahandapeun hujan di Spanyol ampir teu mungkin.
  • Nagara ieu aya di jazirah Ibéria nimukeun gitar, musket a, paralon a, a roko, stapler a, péso Navajo na goatskin.
  • Spanyol - lahirna Chupa Chups, a wrapper keur permen well-dipikawanoh ku invented dirina Salvador Dali!