Spanyol Online loka Kasino

1 Star2 Béntang3 Béntang4 Béntang5 Béntang (255 sora, rata-rata: 5.00 kaluar ti 5)

Loading ... Spanyol mangrupa salah sahiji bangsa judi paling di dunya, acan di 1812 kahiji lotre ieu dikelompokeun dieu. Dina 1977, anu Spanyol pamaréntah mutuskeun dina pangaturan légal tina judi. Awalna, éta lumaku ngan pikeun judi, nu dumasar kana kaahlian, jeung di 1981 ieu legalized mesin slot jeung hiburan judi sarupa lianna. Dina 80s mimiti leuwih ti belasan operator narima hiji lisénsi pikeun muka kasino di Spanyol. Catetan pikeun nu datang pikeun diréktori judi online kami anu kiwari teh Spanyol Industri judi keur booming. Nagara ieu miboga leuwih ti 60 casinos sarta ngeunaan miboga saparapat ti sakabéh sajuta tina mesin kaulinan.

Dina 2012 sumping kana gaya parobahan anyar législatif, kaasup pangaturan operator kasino online, kitu ogé ngadegna hukuman keur pangatur judi ilegal. Regulator industri judi di nagara éta nyaéta Kantor Pusat pikeun pangaturan judi (Dirección General de Ordenación del Juego). Fungsi utama Kantor téh penerbitan lisensi, kadali operasi establishments judi, ogé imposition of fines dina acara kagiatan haram.

Garawangi online di Spanyol

Pikeun lila, aya henteu hukum husus ngadalikeun kagiatan loka judi online di Spanyol. Sanajan kitu, saprak 2002, anu Spanyol pamaréntah geus dimimitian pikeun mindahkeun di arah pangaturan sarta legalisasi situs web kasino online. Ieu ngakibatkeun nyoko tina judi hukum online relevan dina Spanyol, Anu tungtungna ngadegkeun dasar operator lisénsi.

hukum nu sumping kana gaya dina Juni 2012, sarta saprak lajeng leuwih ti operator judi 70 geus dilisensikeun. Sanajan kitu, aturan ketat tur% pajeg 25 geus ditinggalkeun loba operator teu dina bisnis kasebut, pasar judi online di nagara nu keur booming. Nepi ka ayeuna, mesin slot online anu ngalarang di Spanyol. Tapi lawmakers geus megatkeun pikeun ngarobah éta, sarta dina ahir Juli 2014 liang Online nampi lampu héjo.

Daptar Top 10 Spanyol Online loka Kasino

harrahs gado ak kasino - pajak kaayaan lebeng on winnings kasino - kasino subrata deukeut carlsbad ca - Seneca Curug kasino hotél - kasino lamunan - kasino bébas

Top 10 Best Éropa Online Casinos 2018:

kasinotawaranalatmaén Kasino
1th

Meunang nepi ka € 140 Wilujeng sumping Bonus
meunangkeun $ 88 FREE Taya deposit diperlukeun

desktopMobileTablétMaén!
Maén 888 Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
2nd

100% nepi ka € 4000 - ekslusif nawiskeun!
meunangkeun € 15 Chip bébas

desktopMobileTablétMaén!
3th

100% deposit munggaran bonus nepi ka € 200 haratis kalawan kode bonus WELCOME777
77 Free Spins Taya deposit Bonus

desktopMobileTablétMaén!
Maén 777 Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
4th

100 spins bébas di Casumo Kasino
$ 800 FREE tambahan

desktopMobileTablétMaén!
5th

Ieu gé ganda deposit mimiti Anjeun sareng 100% nepi ka $ 100 Wilujeng sumping Bonus
$ 65 FREE Wilujeng sumping Bonus

desktopMobileTablétMaén!
6nd

meunang anjeun $ 1600 FREE
Meunang tawaran ekslusif anjeun ayeuna!

desktopMobileTablétMaén!
7th

meunang anjeun € 3,200 Wilujeng sumping bonus
€ 45 Mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
8th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
9th

300% nepi ka $ 3,200
€ 40 mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
10th

meunang anjeun $ 1000 FREE
!!! tawarkeun ekslusif !!!

desktopMobileTablétMaén!
11th

meunang anjeun € 5000 Wilujeng sumping Bonus
€ 100 FREE signup Bonus

desktopMobileTablétMaén!
12th

meunang anjeun 200% nepi ka € 400
Easter Bunny bonus

desktopMobileTablétMaén!

Top 10 Best AS Online Casinos 2018:

1th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
2th

$ 5,000 bonus on deposit 5 mimiti Anjeun -! Ekslusif nawiskeun!
$ 1,000s di bonus tambahan - unggal minggu!

desktopMobileTablétMaén!
3th

$ 2500 bonus !!! SPINS FREE kaasup!
Cashback ngabagéakeun bonus! Candak deui 25% tina deposit anjeun!

desktopMobileTablétMaén!
4th

Wilujeng sumping pakét - 100 FREE SPINS + $ 2500 bonus
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
5th

bonus Wilujeng sumping $ 777 FREE on Anjeun tilu deposit munggaran
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
6st

$3,750 Kasino Wilujeng sumping Bonus
meunang tilu 100 bonus% mana

desktopMobileTablétMaén!
7th

$4,000 tambahan
Paké Kupon kode: CASINO400

desktopMobileTablétMaén!
8th

400% bonus nepi ka $ 3,000 FREE
JACKPOTS kutang

desktopMobileTablétMaén!
9th

$ 50 FREE chip [Kode: SILVER50] OR
555% Wilujeng sumping bonus [Kode: SOAK555]

desktopMobileTablétMaén!
10th

$ 400 Wilujeng sumping Bonus
$ 10,000 FREE

desktopMobileTablétMaén!
11nd

Meunang nepi ka $3000 di bonus Wilujeng sumping
Leuwih Mimiti Tilu panan anjeun

desktopMobileTablétMaén!
san Manuel kasino - mountaineer kasino - menly kasino - chip kasino - Atlantik hotél kasino kotana - kasino blackjack - kasino doubledown koin bébas - winstar kasino - luxor hotél kasino - kasino online grand - kumaha carana meunang di subrata mesin slot kasino - liliwatan balapan jeung kasino - reel deal kasino game - hack kasino gsn on facebook pikeun tokens taya - kasino di polokwane - rushmore kasino online - cocopah pangropéa kasino supervisoer - lakeside osceola kasino - san Manuel subrata kasino - hotél kasino - bébas kasino kaulinan henteu download euweuh pendaptaran - suplai pihak kasino - strategi kasino - tropicana Resort na kasino

Situs kasino online narima pamaén ti Spanyol

Tempo daptar situs kasino online nu nampa pamaén ti Spanyol, Sarta ngalamar-kualitasna alus sarta kaulinan aman. Di dieu Anjeun baris manggihan rupa-rupa hiburan tina mesin slot pikeun kaulinan kasino hirup tina ngical paralatan software kawentar kayaning NetEnt, Merkur, IGT, Novoline, Microgaming, Betsoft, kaulinan nandingan, sarta loba batur.
Anjeun oge bisa maca urang resensi tina situs kasino online, janten sadar tina promosi pangalusna online, bonus na pilihan pembayaran sadia pikeun pamaén ti Spai

Judi di Spanyol


Salajengna eureun dina travelers CasinoToplists jalur - éta cerah Spanyol tur ibukota megah na. Madrid enchants na excites kalawan sajarah na, arsitéktur elegan, sikep nu nyurung ka hirup. Fans caang émosi adrenaline bakal cinta ka kaulinan gedung, klub jeung casinos nagara!

Kasimpulan artikel:

  •  A bit sajarah jeung géografi ti Spanyol;
  •  Kasino jeung Garawangi:
  •  casinos dumasar-Land anu diwenangkeun tur legalized bisnis judi;
  •  Kaleungitan dina kasino mangrupa investasi gagal lamun karugian ngaleuwihan gains, pajak nurun.
  •  The kasino pangbadagna nagara:
  •  Kasino de Madrid;
  •  Gran Madrid;
  •  Gran Kasino Aranjuez.
  •  Pangwangunan Las Vegas Keusik - komplek geus 2022;
  •  Lima wisata Madrid urang jeung alamat;
  •  fakta metot ngeunaan Spanyol jeung pangeusi na.

 

Lokasi Spanyol jeung latar sajarah ringkes

Karajaan Spanyol - salah sahiji anu pang geulis, marahmay tur haneut Eropa.

Ngaran puitis anak, Cukup Oddly, manehna nyokot tina basa Fénisia, dimana "i-punks" ieu ditarjamahkeun salaku "hyraxes Beach (kelenci)."

Tétéla, saméméh aya nyaan ieu loba sato. kiwari, Spanyol - nagara ti lalaki Reueus tur awéwé geulis, markisa anu keur hirup, tari, seni tur petualangan dipikawanoh ka sakabeh dunya.

Ibukota Spanyol, Madrid teh sajarah bangga nu balik deui ka abad kasapuluh. Dinten, metropolis ieu imah leuwih tilu juta jalma, nya éta jimat sepi tina suku heubeul jeung istana karajaan digabungkeun jeung bustle of Bina Marga sibuk, sababaraha toko, restoran jeung klub.

Casinos na Garawangi di Spanyol

Spanyol - nagara pisan gagabah, éta dipercaya yén dimaénkeun unggal atawa ampir unggal. lotteries Spaniards cinta, kaulinan kartu, tohan sarta tangtu kasino. Pikeun 2013 on game ieu spent leuwih ti 10 milyar euro. Dina hal ieu, anu warga rata nagara spends on fun sapertos sabudeureun 480 euro per taun, anu geus nyata leuwih luhur ti di nagara lianna.

bisnis judi di Spanyol legalized. Aya perioda nalika hak jeung kasempetan pikeun pamaén sarta Panyekel tina judi beurat infringed kana, tapi kiwari eta anu dilakukeun lawfully. Dina 2011, éta ieu dilumangsungkeun nepi legalisasi nurutkeun peraturan EU. Dina waktu nu sarua aya sababaraha larangan, contona, casinos ukur bisa beroperasi di kota badag, preferably luar watesan kota. Umur datang - ti 18 taun. establishments kaulinan kudu ayana dina jarak nu tangtu tina tiap lianna.

hukum unprecedented nurutkeun nu macet sarua jeung kasino dina investasi gagal diadopsi di 2013. Dina taun-tungtung, upami karugian ngaleuwihan jumlah winnings, éta ngurangan pangmayaran pajeg. Tapi ku pajeg panghasilan maneh kudu mayar perlu.

Tangtu, kaulinan hirup geus ngumpul di puseur ibukota. Madrid anu rightly reueus tina tilu casinos panggedéna jeung paling geulis di nagara jeung malah Eropa.

Kasino de Madrid

Pangkolotna sarta paling canggih kasino di ibukota Spanyol - Kasino de Madrid. Wangunan lima tingkat ku bérés hateup anu lokasina di Alcalá Street, 15. Dina 1836, fasilitas dibuka salaku klub keur noblemen jegud anu hayang Gamble méakkeun waktu maranéhanana. wangunan teh specimen pangalusna tina Belle Époque, anu interiors ogé dilestarikan dina gaya aslina: bodas marmer, gilding, Carpets méwah, curtains jeung taplak meja.

The Kasino de Madrid dijieun 12 kamar badag, dilengkepan sampurna pikeun judi sagala. Diantara hal séjén, datang bisa admire lukisan aslina ku seniman kawentar, patung sarta antik. Aya kolam renang sarta klub olah raga, sauna, sarta sababaraha réstoran, kitu ogé kamar bacaan. Réstoran pisan mahal, tapi patut eta. Ieu di dieu di 2011, lulus EPT final - Eropa poker Wisata, nu biasana diayakeun di Monte Carlo.poker pohara populér di Spanyol; manggihan tur ngiringan dina poker Turnamén (badag atanapi leutik) salila tetep di nagara nu basajan pisan.

Gran Madrid

The kasino pangbadagna dianggap Spanyol Gran Madrid, mangka ayana 29 kilométer kaléreun ibukota. Réstoran dibuka dina 1981, wewengkon na nyertakeun 8000 méter pasagi, euweuh putus geus leuwih slot 200 machinesand rupa liang.

Wangunan tilu-carita, nu imah kasino ieu salah sahiji nu panggedéna jeung paling geulis di Eropa, Ieu rutin dipiceun commercials na presentasi. desain anu dieksekusi dina gaya 50s vintage. Dina usum hujan pikeun lalaki pakéan kode - cocog jeung dasi. Éta metot pikeun didatangan restoran sahenteuna bagian tina wisata, ku kituna geulis sagala dipapaésan.

Gran Kasino Aranjuez

Ka kidul ti puseur of Madrid, ngan 35 km luar kota nu lokasina Kasino legendaris sejen - Gran Kasino Aranjuez. Ieu buka sapopoé, maturan sémah moal ukur rupa-rupa judi, tapi ogé kasempetan ngarasakeun masakan nikmat di restoran, kudu senang di disko atawa gabung ka aheng pilari nya éta Flamenco acara nasional.

Euro Vegas di 2022

casinos ibukota urang teu imah judi ngan well-dipikawanoh téh di tiap daerah Resort. A rencana pikeun ngalengkepan pangwangunan komplek pangbadagna Las Vegas Keusik, di 2022 bisa ngajanggélék jadi Euro-Vegas. proyék nu ngalibatkeun 12 ngagabungkeun kompléx hiburan, nu salian kasino bakal kaasup kamar kalawan 18 sarébu mesin slot, kamar konprensi, kamar hotél, toko, réstoran komo téater a.

Kana parantosan pangwangunan Las Vegas Keusik bakal kasino panggedena di Eropa, Beban poéan anu dirancang keur nyaman tetep tina 36 sarébu datang. Skala unprecedented pikeun Dunya Kuna!

Spanyol dina peta Éropa

Spanyol dina peta Éropa

atraksi Madrid

  1. Museo del Prado. Alamat: Paseo del Prado. musium megah ieu lokasina di wangunan bersejarah, jero sémah featuring lukisan Spanyol, Italia, Walanda jeung Masters Flemish.
  2. Plaza Walikota. Alamat: Plaza Walikota. aréa Madrid Ieu geulis, nu impresses kalawan ensemble arsitéktur mewah.
  3. Royal Palace. Alamat: Calle Bailén. Bénténg Moorish kuna kiwari geus jadi tinggal resmi tur kabuka pikeun kunjungan. Kamar nu dihias jeung lukisan ti geniuses tina lukisan.
  4. Ratu Cofii Museum. Alamat: Calle de Santa Isabel, 52. Puseur kasenian ieu dikumpulkeun karya paling pikaresepeun sahiji pelukis ti abad ka.
  5. Cibeles Square. Alamat: Plaza de la Cibeles. Extraordinarily aréa geulis metot perhatian tina cai mancur abad XVIII ku patung Cybele - dewi kasuburan.

fakta metot ngeunaan Spanyol sarta Spaniards

  • Dina Spanyol, leuwih ti sagala nagara sejen di Eropa, Bar, restoran jeung kafe. Trapeznichat imah didieu meh teu ditarima.
  • Warna dina bandéra dipilih jeung ngahargaan bullfighting: beureum - getih, konéng - pasir.
  • Dina Spanyol katampa kana nikah / kawin sanggeus 30, sarta kids ngamimitian - sanggeus 35-40.
  • nagara geus diwenangkeun pertikahan sami-kelamin.
  • Paling sering, anu Spanyol ganda surname ti rajana teh.
  • Summer turun sahandapeun hujan di Spanyol ampir teu mungkin.
  • Nagara ieu aya di jazirah Ibéria nimukeun gitar, musket a, paralon a, a roko, stapler a, péso Navajo na goatskin.
  • Spanyol - lahirna Chupa Chups, a wrapper keur permen well-dipikawanoh ku invented dirina Salvador Dali!