Slovénia loka Kasino Online

1 Star2 Béntang3 Béntang4 Béntang5 Béntang (243 sora, rata-rata: 5.00 kaluar ti 5)

Loading ... Salaku Januari 2017, pasar judi di Slovénia nyaéta salah sahiji anu pang dimekarkeun diantara nagara anu kantos bagian Yugoslavia. Luyu jeung hukum tina judi, salami éta bookmakers na lotteries teu boga sebaran kuat di Slovénia, imah judi anu lokasina sakuliah nagara: ti casinos méwah sabudeureun wates ka wewengkon wisata.

Garawangi online di Slovénia

Salaku tina situs Januari 2017 judi online di Slovénia utamana diwangun ku lotre nasional Slovenia. Aya ogé portal Esteve gawe dina arah Slovenia lotre olahraga. Duanana kawijakan sumber ieu aimed di attracting pamaén domestik, tapi aksés ka loka luar nagri kasino online oge dina domain publik tanpa palarangan signifikan. Najan kitu, urang catetan dina diréktori judi online urang, nu dipikaresep, ieu kaayaan pas baris ngarobah.

Daptar Top 10 Australia Online loka Kasino

Top 10 Best Éropa Online Casinos 2018:

kasinotawaranalat maén Kasino
1th

Meunang nepi ka € 140 Wilujeng sumping Bonus
meunangkeun $ 88 FREE Taya deposit diperlukeun

desktopMobileTablétMaén!
Maén 888 Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
2nd

100% nepi ka € 4000 - ekslusif nawiskeun!
meunangkeun € 15 Chip bébas

desktopMobileTablétMaén!
3th

100% deposit munggaran bonus nepi ka € 200 haratis kalawan kode bonus WELCOME777
77 Free Spins Taya deposit Bonus

desktopMobileTablétMaén!
Maén 777 Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
4th

100 spins bébas di Casumo Kasino
$ 800 FREE tambahan

desktopMobileTablétMaén!
5th

Ieu gé ganda deposit mimiti Anjeun sareng 100% nepi ka $ 100 Wilujeng sumping Bonus
$ 65 FREE Wilujeng sumping Bonus

desktopMobileTablétMaén!
6nd

meunang anjeun $ 1600 FREE
Meunang tawaran ekslusif anjeun ayeuna!

desktopMobileTablétMaén!
7th

meunang anjeun € 3,200 Wilujeng sumping bonus
€ 45 Mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
8th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
9th

300% nepi ka $ 3,200
€ 40 mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
10th

meunang anjeun $ 1000 FREE
!!! tawarkeun ekslusif !!!

desktopMobileTablétMaén!
11th

meunang anjeun € 5000 Wilujeng sumping Bonus
€ 100 FREE signup Bonus

desktopMobileTablétMaén!
12th

meunang anjeun 200% nepi ka € 400
Easter Bunny bonus

desktopMobileTablétMaén!

Top 10 Best AS Online Casinos 2019:

1th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
2th

$ 5,000 bonus on deposit 5 mimiti Anjeun -! Ekslusif nawiskeun!
$ 1,000s di bonus tambahan - unggal minggu!

desktopMobileTablétMaén!
3th

$ 2500 bonus !!! SPINS FREE kaasup!
Cashback ngabagéakeun bonus! Candak deui 25% tina deposit anjeun!

desktopMobileTablétMaén!
4th

Wilujeng sumping pakét - 100 FREE SPINS + $ 2500 bonus
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
5th

bonus Wilujeng sumping $ 777 FREE on Anjeun tilu deposit munggaran
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
6st

$3,750 Kasino Wilujeng sumping Bonus
meunang tilu 100 bonus% mana

desktopMobileTablét Maén!
7th

$4,000 tambahan
Paké Kupon kode: CASINO400

desktopMobileTablétMaén!
8th

400% bonus nepi ka $ 3,000 FREE
JACKPOTS kutang

desktopMobileTablétMaén!
9th

$ 50 FREE chip [Kode: SILVER50] OR
555% Wilujeng sumping bonus [Kode: SOAK555]

desktopMobileTablétMaén!
10th

$ 400 Wilujeng sumping Bonus
$ 10,000 FREE

desktopMobileTablétMaén!
11nd

Meunang nepi ka $3000 di bonus Wilujeng sumping
Leuwih Mimiti Tilu panan anjeun

desktopMobileTablétMaén!

Situs kasino online narima pamaén ti Slovénia

Tingali daptar situs kasino online anu nampi pamaén ti Slovenia, sareng nawiskeun kaulinan kualitas luhur sareng aman. Di dieu anjeun bakal mendakan rupa-rupa hiburan tina mesin slot dugi ka kaulinan kasino langsung tina padagang parangkat lunak anu kasohor sapertos NetEnt, Merkur, IGT, Novoline, Microgaming, Betsoft, Rival Gaming, sareng seueur anu sanésna. Anjeun ogé tiasa maca ulasan ngeunaan situs kasino online, janten sadar kana promosi online anu pangsaéna, bonus sareng pilihan pamayaran anu sayogi pikeun pamaén ti Slovenia.

Judi di Slovénia


Slovénia - nagara leutik satengah ukuran wewengkon Moscow, tapi lokasina di lokasi pohara alus. Di dieu anjeun bisa ngarasakeun keindahan ti Alps, alam kacida alusna leuweung sarta pantai ti Laut Adriatik. Tapi judi urang gaduh hal mun di pojok ieu Eropa, sabab dina loba casinos béda di Slovénia.

Kasimpulan artikel:

  • Slovénia - saeutik saeutik tina géografi jeung sajarah. Salaku kaayaan misah saprak 1991;
  • Judi di Slovénia:
  • casinos dumasar tanah-aya diwenangkeun;
  • casinos online nu diwenangkeun, kudu boga lisénsi kaayaan.
  • Lima wisata ngeunaan Ljubljana - ibukota Slovénia, kalawan alamat;
  • fakta metot ngeunaan nagara jeung pangeusi na.

Lokasi Slovénia jeung latar sajarah ringkes

Républik Slovenia perenahna di jantung Éropa. Tatanggana di nagara leutik ieu nyaéta Italia, Austria, Hungaria sareng Kroasia. Ibu kota mangrupikeun nami anu pohara puitis - Ljubljana.

Lokasi Républik estu unik. Di wewengkon leutik bisa balik ski, ngan ngumbara ngaliwatan lamping alpine picturesque turun dina gunung walungan liar, mun balik kana lalampahan ka sababaraha guha sarta ngarasakeun curug, iinditan ka basisir di Laut Adriatik, atawa retire ka sepi tina padet leuweung parawan. Aya loba resorts di arah pisan béda, sarta ngembangkeun hébat ti lapisan judi.

Sajarah Slovénia nyaeta panjang tur pisan pabalatak, kanyataanna nagara diwangun ngan di 1991 sarta dipikawanoh dina 1992. Najan kitu, urang cicing di wewengkon ieu lila saméméh jaman urang. Dinten kaayaan ngabogaan populasi ngan leuwih 2 juta jalma. Bentuk pamaréntah - hiji républik parleménter, kapala kaayaan téh présidén, dinten eta Borut Pahzor. peran penting dimaénkeun ku Perdana Mentri, ayeuna nyepeng pos ieu Miroslav Tserar.

Slovénia aya dina EU, jadi mata uang resmi nyaéta Euro. Wewengkon ieu dibagi kana komunitas 210 jeung kacamatan 11.

Casinos na Garawangi di Slovénia

Judi di Slovénia anu diwenangkeun, jeung casinos anu lokasina di sababaraha kota: Lipica, Portorož, Nopa Gorica, Kranjska Gora. Salian warga satempat husus datangna di dieu pikeun maénkeun warga nagara tatanggana - Austria sarta Italia. Tangtu, judi - salah sahiji tempat wisata nu pang populerna.

A fitur nu kasino Slovénia éta aya moal leuwih gampang maén dina jumlah badag sarta dina euro 100-200. Tapi nu datang téh salawasna pisan. Lamun hayang maénkeun pikeun patok luhur, perlu pikeun nginpokeun karyawan ti imah judi, nu hal nu bakal diondang ka lounge VIP swasta.

Tempat munggaran anu bade Judi nyaéta Nova Gorica, kasino di dieu malah ngatur wisata. Di kota ieu aya 2 tina casinos panggedéna di Slovenia: Perla Casino & Hotel, Park Casino & Hotel. Kumaha di dunya anu pangsaéna, pedalaman mewah di dieu, staf teu biasa, puluhan rupa-rupa kaulinan kartu, roulette, mesin slot.

Puseur sejen tina aktivitas judi nya Kranjska Hill. Aya ogé 2-kawentar casinos: Korona, Kasino & Hotel Kranjska Gora. Nawarkeun teu kurang ti dina kasino di Nova Gorica.

Istirahat di Portorož ogé bisa ngubaran diri ka buruan kartu, hiji mesin slot atanapi roulette, kota boga 2 casinos: Kasino Portorož, Grand Kasino Portoroz. Lipica, sémah moal balik tanpa judi pleasures, kantun buka Grand Kasino Lipica.

Tangtu, datang bisa ngarasakeun teu ukur kaulinan, tapi ogé rupa-rupa badag inuman lemes. Mindeng ngalir program acara di kasino, jadi ngiringan, nu teu hayang maénkeun, ogé bakal hal pikeun ngalakukeun.

Dina basa Slovenia serius kasino sémah, janten slot terus ngénggalan. Fans game kartu bakal senang kalayan rupa-rupa, pasti gaduh blackjack sareng poker, anu terakhir dipilampah ku sababaraha jinis: oasis poker, Texas Hold'em, 7 Card Stud Poker, Karibia Poker, sareng Badugi. Kipas tina Punto Banco ogé henteu gélo. Pastikeun pikeun digawé di aula roulette, biasana Perancis.

Salaku dia sakabeh nagara Uni Éropa, kasino karya dikawasa ku nagara. Mun lembaga ngoperasikeun kode pakéan jeung wates umur, aranjeunna wanti pikeun neuleuman saméméh nerapkeun nganjang.

kaulinan online di Slovénia

Slovénia - nagara modern, jadi didieu dimaénkeun teu ukur dina kasino nyata, tapi ogé dina maya. Dina 2014, hiji hukum anyar, nu ngatur kagiatan operator, diwanohkeun kenop kontrol husus, nu langsung bawahan jeung Departemen Keuangan.

Operasi hiji kasino online eta bisa dipercaya, saprak awal gawé aranjeunna diwajibkeun pikeun ménta lisénsi pikeun 5 taun. Sarta guna lulus ujian, aranjeunna nitenan hiji daptar impressive kaayaan wajib. Ku alatan éta, kaamanan jeung ditarikna duit ulah salempang. Keur pangbadagna Kasino perhatian méwah, Royal Panda Kasino, Sadaya liang Kasino, Betvictor Kasino, Betway Kasino jeung loba batur.

atraksi Ljubljana

  1. Sasak tripel. Alamat: Tromostovje, Ljubljana. ensemble megah ieu, kalangan monumen nasional rengking, diwangun ku 3 sasak pedestrian, dialungkeun peuntas walungan Ljubljanica. Ngaliwat sasak tiasa di bagian heubeul kota, ditutup keur lalulintas.
  2. Tivoli Park. Alamat: Tivoli Park, Ljubljana. Ieu téh mangrupa taman pangbadagna di ibukota, nyebarkeun kaluar di kalér-kuloneun puseur bersejarah. Di wewengkon 500 hektar lokasina langsung Tivoli taman landscaped kalawan arboretum, balong tur kebon, pasir jeung pasir Rožnik Cone.
  3. Katedral St Nicholas. Alamat: Dolničarjeva ulica, 1, Ljubljana. Ieu katedral teh Archdiocese of Ljubljana, erected keur ngahargaan ka Nicholas of Myra. Pangwangunan tugu nasional dimimitian dina 1361 sarta réngsé ngan dina abad XVIII.
  4. National Gallery of Slovénia. Alamat: Puharjeva ulica 9 1000 Ljubljana. Ieu museum seni utama dina Slovénia, diadegkeun dina 1918. Di dieu dirakit koleksi megah lukisan ranging ti Abad Pertengahan.
  5. National Museum of Slovénia. Alamat: Prešernova cesta 20, 1000 Ljubljana. musium ieu pangkolotna nagara dikumpulkeun loba manggih arkéologis, objék tina hiasan seni, prints, gambar, koin.

fakta metot ngeunaan Slovénia jeung Slovenians

  • Slovenia - bahasa Éropa kolot, éta kénéh nahan jumlah dual.
  • Slovenians meunang nepi mimiti na buka ranjang mimiti, sanggeus 22 jam, nagara ieu geus istirahat.
  • Dina Ljubljana, hirup 13% populasi.
  • Satengah tina wewengkon - leuweung, sarta dua per tilu - cadangan.
  • Slovénia teh guha paling dilongok di Éropa - Postojna, bagian tina torowongan na dirancang hiji tawanan Rusia perang.
  • Dina Lipica kalawan 1580 ngalir tegalan stud nu cultivates lipitsianov - kuda langka, disadiakeun pangadilan karajaan Éropa.
  • Slovenia - salah sahiji nagara ngembang anu paling gancang di Éropa, aya Indéks Pangwangunan Manusa anu kacida luhurna - 0.892, sareng ayeuna terus-terusan nambah.

Slovénia dina peta Éropa

Slovénia dina peta Éropa