Slovénia loka Kasino Online

1 Star2 Béntang3 Béntang4 Béntang5 Béntang (243 sora, rata-rata: 5.00 kaluar ti 5)

Loading ... Salaku Januari 2017, pasar judi di Slov√©nia nya√©ta salah sahiji anu pang dimekarkeun diantara nagara anu kantos bagian Yugoslavia. Luyu jeung hukum tina judi, salami √©ta bookmakers na lotteries teu boga sebaran kuat di Slov√©nia, imah judi anu lokasina sakuliah nagara: ti casinos m√©wah sabudeureun wates ka wewengkon wisata.

Garawangi online di Slovénia

Dugi ka Januari 2017 situs judi online di Slovenia utamina diwangun ku lotre nasional Slovenia. Aya ogé portal Esteve damel handapeun arahan lotre olahraga Slovenia. Duanana kawijakan sumberdaya ditujukeun pikeun narik pamaén domestik, tapi aksés kana situs asing kasino online ogé dina domain publik tanpa aya larangan anu penting. Nanging, kami nyatet dina diréktori judi online kami, anu sigana, kaayaan ieu bakal gancang robih.

Daptar Top 10 Australia Online loka Kasino

Top 10 Best √Čropa Online Casinos 2021:

kasinotawaranalat maén Kasino
1th

Meunang nepi ka ‚ā¨ 140 Wilujeng sumping Bonus
meunangkeun $ 88 FREE Taya deposit diperlukeun

desktopMobileTablétMaén!
Maén Casimba Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
2nd

100% nepi ka ‚ā¨ 4000 - ekslusif nawiskeun!
meunangkeun ‚ā¨ 15 Chip b√©bas

desktopMobileTablétMaén!
3th

100% deposit munggaran bonus nepi ka ‚ā¨ 200 haratis kalawan kode bonus WELCOME777
77 Free Spins Taya deposit Bonus

desktopMobileTablétMaén!
Maénkeun Kampung Jackpot
18 +, T & C urang nerapkeun
4th

100 spins bébas di Grand Ivy
$ 800 FREE tambahan

desktopMobileTablétMaén!
5th

Ieu gé ganda deposit mimiti Anjeun sareng 100% nepi ka $ 100 Wilujeng sumping Bonus
$ 65 FREE Wilujeng sumping Bonus

desktopMobileTablétMaén!
6nd

meunang anjeun $ 1600 FREE
Meunang tawaran ekslusif anjeun ayeuna!

desktopMobileTablétMaén!
7th

meunang anjeun ‚ā¨ 3,200 Wilujeng sumping bonus
‚ā¨ 45 Mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
8th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
9th

300% nepi ka $ 3,200
‚ā¨ 40 mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
10th

meunang anjeun $ 1000 FREE
!!! tawarkeun ekslusif !!!

desktopMobileTablétMaén!
11th

meunang anjeun ‚ā¨ 5000 Wilujeng sumping Bonus
‚ā¨ 100 FREE signup Bonus

desktopMobileTablétMaén!
12th

meunang anjeun 200% nepi ka ‚ā¨ 400
Easter Bunny bonus

desktopMobileTablétMaén!

Top 10 Best AS Online Casinos 2021:

1th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
2th

$ 5,000 bonus on deposit 5 mimiti Anjeun -! Ekslusif nawiskeun!
$ 1,000s di bonus tambahan - unggal minggu!

desktopMobileTablétMaén!
3th

$ 2500 bonus !!! SPINS FREE kaasup!
Cashback ngabagéakeun bonus! Candak deui 25% tina deposit anjeun!

desktopMobileTablétMaén!
4th

Wilujeng sumping pakét - 100 FREE SPINS + $ 2500 bonus
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
5th

bonus Wilujeng sumping $ 777 FREE on Anjeun tilu deposit munggaran
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
6st

$3,750 Kasino Wilujeng sumping Bonus
meunang tilu 100 bonus% mana

desktopMobileTablét Maén!
7th

$4,000 tambahan
Paké Kupon kode: CASINO400

desktopMobileTablétMaén!
8th

400% bonus nepi ka $ 3,000 FREE
JACKPOTS kutang

desktopMobileTablétMaén!
9th

$ 50 FREE chip [Kode: SILVER50] OR
555% Wilujeng sumping bonus [Kode: SOAK555]

desktopMobileTablétMaén!
10th

$ 400 Wilujeng sumping Bonus
$ 10,000 FREE

desktopMobileTablétMaén!
11nd

Meunang nepi ka $3000 di bonus Wilujeng sumping
Leuwih Mimiti Tilu panan anjeun

desktopMobileTablétMaén!

Situs kasino online narima pamaén ti Slovénia

Tingali daptar situs kasino online anu nampi pamaén ti Slovenia, sareng nawiskeun kaulinan anu saé sareng aman. Di dieu anjeun bakal mendakan rupa-rupa hiburan tina mesin slot dugi ka kaulinan kasino langsung ti anu ngical parangkat lunak sapertos NetEnt, Merkur, IGT, Novoline, Microgaming, Betsoft, Rival Gaming, sareng seueur deui anu sanés. Anjeun tiasa ogé maca ulasan kami ngeunaan situs kasino online, janten waspada ngeunaan promosi online anu pangsaéna, bonus sareng pilihan pembayaran anu sayogi pikeun pamaén ti Slovenia.

Judi di Slovénia


Slovenia - nagara leutik satengah ukuran wilayah Moskow, tapi perenahna di lokasi anu sa√©. Di dieu anjeun tiasa ngaraosan kaendahan Alps, alam leuweung endah sareng pantai ti Laut Adriatik. Tapi urang judi ngagaduhan hal anu kedah dilakukeun di juru √Čropa ieu, kusabab dina seueur casinos anu b√©da di Slovenia.

Kasimpulan artikel:

  •    Slovenia - sakedik g√©ografi sareng sajarah. Salaku nagara misah ti saprak 1991;
  •    Judi di Slov√©nia:
  •    casinos dumasar tanah-aya diwenangkeun;
  •    casinos online nu diwenangkeun, kudu boga lis√©nsi kaayaan.
  •    Lima tempat wisata di Ljubljana - ibukota Slovenia, kalayan alamatna;
  •    fakta metot ngeunaan nagara jeung pangeusi na.

 

Lokasi Slovénia jeung latar sajarah ringkes

R√©publik Slovenia aya di jantung √Čropa. Tatanggana nagara leutik ieu nya√©ta Italia, Austria, Hungaria sareng Kroasia. Ibu kotana mangrupikeun nami puitis pisan - Ljubljana.

Lokasi Républik leres-leres unik. Di daérah alit anjeun tiasa angkat ski, ngan ngumbara ngaliwatan lamping alpine anu indah turun di gunung liar gunung, pikeun ngumbara ka sababaraha guha sareng nikmati curug, angkat ka basisir Laut Adriatik, atanapi mundur ka tempat anu sepi tina leuweung parawan padet. Aya seueur resort dina arah anu béda pisan, sareng pamekaran hébat bidang judi.

Sejarah Slovenia panjang sareng rancunit, kanyataanna nagara bagian na ngan ukur diwangun dina 1991 sareng diaku di 1992. Nanging, jalma-jalma cicing di daérah ieu jauh sateuacan jaman urang. Ayeuna nagara ieu ngagaduhan penduduk ngan langkung ti 2 juta jalma. Bentuk pamaréntahan - républik parlemén, kapala nagara mangrupikeun présidén, dinten ayeuna Borut Pahzor. Peran penting anu dilakukeun ku Perdana Menteri, ayeuna nyepeng jabatan ieu Miroslav Tserar.

Slovenia aya di U√Č, janten mata uang resmi nya√©ta Euro. Wewengkon ieu dibagi kana 210 komunitas sareng 11 kota.

Casinos na Garawangi di Slovénia

Judi di Slovenia diijinkeun, sareng kasino di tempat anu aya di sababaraha kota: Lipica, PortoroŇĺ, Nova Gorica, Kranjska Gora. Salaku tambahan pikeun warga lokal khusus sumping ka dieu pikeun ma√©nkeun warga nagara tatangga - Austria sareng Italia. Tangtosna, judi - salah sahiji tempat wisata anu pang populerna.

Fitur tina kasino Slovenia nyaéta yén teu aya kamungkinan maén dina jumlah ageung sareng 100-200 euro. Tapi anu datang sok seueur. Upami anjeun hoyong maén pikeun patok luhur, perlu pikeun nginpokeun padamel di imah judi, bisi éta anjeun bakal diajak ka ruang VIP pribadi.

Tempat munggaran pikeun Judi nyaéta Nova Gorica, kasino di dieu bahkan ngatur wisata. Di kota ieu aya 2 kasino pangageungna di Slovenia: Perla Casino & Hotel, Park Casino & Hotel. Kumaha di kasino pangalusna di dunya, interior mewah di dieu, staf anu henteu ngaganggu, puluhan rupa-rupa kaulinan kartu, roulette, mesin slot.

Pusat kagiatan judi séjén nyaéta Bukit Kranjska. Aya ogé kasino anu kawéntar 2: Korona, Kasino & Hotel Kranjska Gora. Nawarkeun henteu kirang ti dina kasino di Nova Gorica.

Beristirahat di PortoroŇĺ og√© tiasa ngubaran diri kana kaulinan kartu, mesin slot atanapi roulette, kota ieu ngagaduhan 2 kasino: Kasino PortoroŇĺ, Grand Casin√≤ Portoroz. Lipica, s√©mah moal angkat tanpa pelesir judi, kantun nganjang ka Grand Casin√≤ Lipica.

Tangtosna, anu nganjang tiasa ngaraosan henteu ngan ukur di buruan, tapi ogé sajumlah inuman ringan. Sering ngajalankeun program acara di kasino, janten anu ngiringan, anu teu kersa maén, ogé bakal janten hal anu kedah dilakukeun.

Di Slovenia sacara serius pangunjung kasino, janten slot teras-terasan diperbarui. Penggemar permainan kartu bakal resep kana macem-macem na, pasti ngagaduhan blackjack sareng poker, anu dimungkinkeun diwakilan ku sababaraha jinis: poker oasis, Texas Hold'em, 7 Card Stud Poker, Caribbean Poker, sareng Badugi. Fans Punto Banco ogé henteu janten gelo. Pastikeun anjeun damel di aula roulette, biasana basa Perancis.

Saperti di sadaya nagara Uni √Čropa, kasino kerja dikawasa ku nagara. Upami lembaga ngalaksanakeun kode pak√©an sareng wates umur, aranjeunna didorong pikeun diajar sateuacan nerapkeun kunjungan.

kaulinan online di Slovénia

Slovenia - nagara modéren, janten didieu dimaénkeun henteu ngan ukur dina kasino nyata, tapi ogé di virtual. Dina 2014, undang-undang anyar, anu ngatur kagiatan operator, ngenalkeun tombol kontrol khusus, anu langsung bawahan sareng Kamentrian Keuangan.

Ngoperasikeun kasino online éta tiasa dipercaya, ti saprak mimiti damel aranjeunna diperyogikeun kéngingkeun lisénsi salami 5 taun. Sareng kanggo lulus tés, aranjeunna niténan daptar kaayaan mandatory anu matak. Ku alatan éta, kaamanan jeung ditarikna duit ulah hariwang. Pikeun masalah méwah anu paling penting, Royal Panda Casino, All Slots Casino, Betvictor Casino, Betway Casino sareng seueur deui anu sanés.

atraksi Ljubljana

  1. Sasak Triple. Alamat: Tromostovje, Ljubljana. Ensembel anu megah ieu, rengking diantara monumen nasional, diwangun ku 3 sasak pedestrian, dialungkeun meuntas walungan Ljubljanica. Ngaliwat sasak tiasa di bagéan kota anu lami, ditutup pikeun patalimarga.
  2. Tivoli Park. Alamat: Tivoli Park, Ljubljana. √Čta taman pangbadagna di ibukota, sumebar di belah kal√©r-kulon pusat bersejarah. Di da√©rah 500 hektar lokasina langsung taman bentang Tivoli kalayan arboretum, kolam sareng kebon, bukit sareng bukit RoŇĺnik Cone.
  3. Katedral St. Nicholas. Alamat: Dolnińćarjeva ulica, 1, Ljubljana. Katedral ieu Keuskupan Agung Ljubljana, didamel pikeun ngahargaan ka Nicholas of Myra. Pangwangunan tugu nasional dimimitian di 1361 sareng r√©ngs√© ngan ukur dina abad XVIII.
  4. Galeri Nasional Slovenia. Alamat: Puharjeva ulica 9 1000 Ljubljana. Ieu musium seni utama di Slovenia, didirikeun taun 1918. Di dieu dirakit koleksi lukisan anu megah mimitian ti Abad Pertengahan.
  5. Museum Nasional Slovenia. Alamat: PreŇ°ernova cesta 20, 1000 Ljubljana. Musium pangkolotna di nagara ieu ngumpulkeun seueur papanggihan ark√©ologis, obj√©k seni hiasan, cetakan, gambar, koin.

fakta metot ngeunaan Slovénia jeung Slovenians

  • Slovenia - basa kuno √Čropa, √©ta tetep nahan angka ganda.
  • Slovenians meunang nepi mimiti na buka ranjang mimiti, sanggeus 22 jam, nagara ieu geus istirahat.
  • Dina Ljubljana, hirup 13% populasi.
  • Satengah da√©rah - leuweung, sareng dua per tilu - cadangan.
  • Slovenia mangrupikeun guha anu paling sering dikunjungi di √Čropa - Postojna, bagian tina torowongan na anu dirancang pikeun tahanan perang Rusia.
  • Di Lipica taun 1580 ngajalankeun tegalan stud, anu ngokolakeun lipitsianov - kuda langka, nyayogikeun pengadilan karajaan √Čropa.
  • Slovenia - salah sahiji nagara berkembang panggancangna di √Čropa, aya Ind√©ks Pangwangunan Manusa anu luhur pisan - 0.892, sareng √©ta terus tumuh.

Slov√©nia dina peta √Čropa

Slov√©nia dina peta √Čropa

euweuh deposit bonus kode kode ruby