Romania loka Kasino Online

1 Star2 Béntang3 Béntang4 Béntang5 Béntang (235 sora, rata-rata: 5.00 kaluar ti 5)

Loading ... All forms of gambling in Romania today is completely legal and widespread. The country has a long history of legal gambling since 1906, when the National Lottery Lottery Romana was created. During the communist dictatorship under Nicolae Ceausescu gambling was declared illegal, but in 1990 the regime was overthrown, and gambling became legal again. The first casino in post-communist Romania, opened in 1991.

Today in Romania for more than 20 casinos, as well as more than 20,000 slot machines, which are located in shopping centers, cafes and other public locations across the country. Sports betting is also completely legal, and in most major Romanian cities, you can find a bookmakers with high stakes. Culture of gambling in Romania quickly matured, the industry is currently in the country is quite advanced.

judi online di Romania

judi online di Romania ngan nembe janten légal jeung kreasi Badan Nasional pikeun judi (Kantor kaulinan Nasional) April 4, 2013. Saacanna ieu, judi online éta téhnisna légal saprak 2010, nalika panerapan ieu diliwatan legalizing situs judi online di Romania, gaduh lisénsi kaayaan. Sanajan kitu, dina henteuna otoritas pangaturan sarta luyu jeung hukum tina kaulinan judi online di Romania, anu operator tacan bisa nerapkeun.

Dinten di nagara éta aya loba casinos asing sadia pikeun Romanians. Catet yén taya sahiji operator lokal teu nampi nu lisénsi di 2014. bookmakers online oge kasohor di Romania, tapi deui éta operator asing utamina badag tanpa lisensi Romania.

Daptar Top 10 Romania Online loka Kasino

Top 10 Best AS Online Casinos 2018:

kasinotawaranalatmaén Kasino
1th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
2th

$ 5,000 bonus on deposit 5 mimiti Anjeun -! Ekslusif nawiskeun!
$ 1,000s di bonus tambahan - unggal minggu!

desktopMobileTablétMaén!
3th

$ 2500 bonus !!! SPINS FREE kaasup!
Cashback ngabagéakeun bonus! Candak deui 25% tina deposit anjeun!

desktopMobileTablétMaén!
4th

Wilujeng sumping pakét - 100 FREE SPINS + $ 2500 bonus
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
5th

bonus Wilujeng sumping $ 777 FREE on Anjeun tilu deposit munggaran
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
6st

$3,750 Kasino Wilujeng sumping Bonus
meunang tilu 100 bonus% mana

desktopMobileTablétMaén!
7th

$4,000 tambahan
Paké Kupon kode: CASINO400

desktopMobileTablétMaén!
8th

400% bonus nepi ka $ 3,000 FREE
JACKPOTS kutang

desktopMobileTablétMaén!
9th

$ 50 FREE chip [Kode: SILVER50] OR
555% Wilujeng sumping bonus [Kode: SOAK555]

desktopMobileTablétMaén!
10th

$ 400 Wilujeng sumping Bonus
$ 10,000 FREE

desktopMobileTablétMaén!
11nd

Meunang nepi ka $3000 di bonus Wilujeng sumping
Leuwih Mimiti Tilu panan anjeun

desktopMobileTablétMaén!

Top 10 Best Éropa Online Casinos 2018:

1th

Meunang nepi ka € 140 Wilujeng sumping Bonus
meunangkeun $ 88 FREE Taya deposit diperlukeun

desktopMobileTablétMaén!
Maén 888 Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
2nd

100% nepi ka 4000 - ekslusif nawiskeun!
meunangkeun 15 Chip bébas

desktopMobileTablétMaén!
3th

100% deposit munggaran bonus nepi ka € 200 haratis kalawan kode bonus WELCOME777
77 Free Spins Taya deposit Bonus

desktopMobileTablétMaén!
Maén 777 Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
4th

100 spins bébas di Casumo Kasino
$ 800 FREE tambahan

desktopMobileTablétMaén!
5th

Ieu gé ganda deposit mimiti Anjeun sareng 100% nepi ka $ 100 Wilujeng sumping Bonus
$ 65 FREE Wilujeng sumping Bonus

desktopMobileTablétMaén!
6nd

meunang anjeun $ 1600 FREE
Meunang tawaran ekslusif anjeun ayeuna!

desktopMobileTablétMaén!
7th

meunang anjeun 3,200 Wilujeng sumping bonus
45 Mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
8th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
9th

300% nepi ka $ 3,200
40 mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
10th

meunang anjeun $ 1000 FREE
!!! tawarkeun ekslusif !!!

desktopMobileTablétMaén!
11th

meunang anjeun 5000 Wilujeng sumping Bonus
100 FREE signup Bonus

desktopMobileTablétMaén!
12th

meunang anjeun 200% nepi ka 400
Easter Bunny bonus

desktopMobileTablétMaén!

Judi di Romania


Romania - Laut Hideung nyaéta tetempoan éndah, lebak magic tina Délta, sababaraha situ jeung gunung picturesque, sumanget romantika sarta legenda mistis. Tapi sanajan traveler sadaya pilihan anu kabuka lamun datang ka judi, sabab diwenangkeun di nagara tur dibere dina sakabéh kabinékaanana. CasinoToplists dikirim ka Bukares mun dibere nyaho industri judi Romania.

Kasimpulan artikel:

  • Romania - dimana aya oge saeutik sajarah;
  • casinos dumasar-Land di nagara di momen:
  • Légal jeung dilisensikeun;
  • wates ketat kanggo parusahaan kasino.
  • The kasino kawentar di Romania:
  • jaringan Olimpiade Kasino;
  • Kasino Bukares;
  • Mirage Kasino;
  • Havana Putri Kasino.
  • judi online: nyaeta légal operator duanana lokal jeung asing lisénsi;
  • Lima wisata Romania di Bukares jeung alamat tina ibukota;
  • fakta endah ngeunaan Romania jeung Romanians.

Lokasi Romania jeung latar sajarah ringkes

Romania is located in south-eastern Europe. Today, it is a parliamentary republic headed by President Klaus Johannis and Prime Minister Victor Ponta. The capital of the country is the ancient city of Bucharest.

Téritori Romania ieu dicicingan ku Cro-Magnon sejen 42 000 sababaraha taun ka pengker. Salila lemahna Kakaisaran Romawi éta bagian tina komposisi na. Ku jalan kitu, nami modern anu ditarjamahkeun salaku "Roman".

Di Tengah Abad Romania diwangun ti Transilvania, Moldavia jeung Wallachia. Salaku hasil tina konflik di wewengkon umur béda nya éta bagian tina Hungaria Ageung jeung Kakaisaran Ottoman.

Dina satengah kadua abad XIX nu Kapangéranan Romania jadi wates aya. Formasi réngsé ngan dina abad ka. Saatos Revolusi Romania dina 1989 mimiti fase anyar sajarah.

Kusabab 2004 Romania mangrupakeun anggota NATO, jeung saprak 2007 - anggota Uni Éropa.

Kasino jeung judi di Romania

Sajarah modern judi di Romania balik deui ti 1990. Sanggeus ngaragragkeun of Ceauşescu, nagara nu balik ka bisnis judi. Sanajan mimitina aya euweuh hukum pangaturan, aranjeunna mimiti muncul dina 1991 kalawan datangna Kasino Aistria parusahaan Austria nu nyiptakeun kasino utama mimitina di ibukota.

Dina 1992 anjeunna mecenghul di Komisi kaulinan, nu dituturkeun karya sagala establishments judi. Dina 1993 eta ngadopsi hukum on pajeg keur casinos. bisnis judi ngagaduhan jadi loba popularitas yén pamaréntah Romania geus diwanohkeun lisénsi wajib di 1998. Kabéh ieu dijelaskeun dina hukum "Di pangaturan judi".

Kusabab 1999, juragan kasino diwajibkeun sasuai jeung sarat lisénsi, pikeun ngatur kasino di gedong misah, kompléx hotél atawa teu minuhan fungsi langsung maranéhna tina bioskop.

Di Romania, diwenangkeun judi sababaraha arah:

  • mesin slot;
  • games on the tables: poker, canasta, baccarat, blackjack, roulette, Punto Blanco;
  • lottery;
  • Tohan: tohan, tohan kantor;
  • kaulinan ngagunakeun telepon na Internét.

hukum cukup ketat ka panitia hiburan judi. Mangga nitenan perenah kamar, Jumlah fasilitas ancillary, desks, kaulinan makeup jeung saterusna. Lisénsi ieu kaala teu ukur dina ngalaksanakeun bisnis sorangan, tapi ogé anu dilisensikeun ku unggal mesin kaulinan. Ilaharna, lisensi valid keur jaman a

1-5 taun. Sanggeus tanggal ieu, anjeun perlu dipariksa deui, sarta meuli lisénsi anyar.

Pikeun sakabéh karyawan establishments judi nyetel wates umur, contona, pikeun direksi - ti 23 taun. Aya sababaraha prohibitions patali rékaman kriminal atawa gawé di layanan sipil.

Sateuacan kasino ka dibuka, perlu pikeun ngabentuk dana jaminan. Nya dikira individual.

Populér kasino Romania

In Romania, a lot of casinos that meet international standards. Certainly one of the best considered as Olympic Casino chain. It includes 9 institutions, which employs about 3000 people. Network XCHARX a full-fledged member of the European Casino Association. Guests receive the best conditions to play any traditional gambling.

Casino Bucharest XCHARX one of the most famous casinos in Bucharest, located almost in the city center in a 5-star hotel complex Intercontinental Hotel. Restaurant is atmospheric: impeccable interiors, well-trained service, excellent food XCHARX just what you need for a comfortable game. In Casino Bucharest working table 14 with games table 4 with blackjack, roulette tables 7.

Mirage Kasino - kasino metropolitan sejen operasi saprak 2003. Hal ieu lokasina di gigireun hotél Duta Hotel on Magheru Pegangsaan. fasilitas lega ngawengku 1000 kuadrat, aya dua kamar VIP. Aya tabel kaulinan 12, sarta anjeun bisa nyieun bets mimitian ti 1 euro.

Havana Princess Casino is located in the city center, occupying 1200 squares. The institution employs highly trained professionals, serving 12 tables in the games. Casino is focused on foreign visitors, mainly played here by travelers from China and Turkey.

casinos online di Romania

The history of online casinos in Romania quite messy. Although officially virtual gambling is allowed only in 2015, actually on Romanian servers have long operated gaming sites. Annually by budget flowed up to half a billion euros.

Legalize online casinos have tried since 2009, every year, presenting new bills. But the lack of budget in 2014 pushed finally the government to legalize. Now, on the territory of Romania can play freely on your favorite gambling sites .

atraksi Bukares

  1. Romania Athenaeum . Alamat: Piér jeung Mikélon Benjamin Franklin 1-3, Bucureşti. Ieu aula konsér geulis ti nagara, nu ilahar disebut jantung Bukares. wangunan diwangun dina 1888 dina gaya neo-klasik jeung unsur eclecticism. Pedalaman tina méwah husus jeung harta.
  2. Istana DPRD . Alamat: Piér jeung Mikélon Izvor 2-4, Bucureşti. Landmark dina pasir Spiro - conto pangalusna tina waktos sosialis, towering leuwih Bukares on 86 méter, sarta ninggalkeun taneuh di 92 méter.
  3. Museum Désa Nasional . Alamat: Şoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 28-30, Bucureşti 011347. Outdoor dikumpulkeun wangunan 272 ti bagian nu sejen nagara.
  4. National Museum of Art Romania . Address: 49-53, Calea Victoriei, 010063 Bucureşti. The largest museum of European and Romanian art with 3,000 exhibits and 60,000 reservists.
  5. Herăstrău Park . Alamat: Séktor 1, Bucureşti. Diadegkeun dina 1936 dina situ taman eponymous lokasina di bagian kalér Bukares.

fakta metot ngeunaan Romania jeung Romanians

  • Bukares disebut Little Paris ti Wetan.
  • Bran Castle ieu diwangun dina abad XIV - loka wisata nu pang populerna di nagara éta, saprak éta dianggap nami Count Dracula.
  • Romania miboga Kamerdikaan Day - 9 Méi. Tapi ieu teu poé meunangna di paringkat ka Perang Dunya, dinten kabebasan ti Kakaisaran Ottoman, dicandak dina 1877.

Romania dina peta Éropa:

Romania dina peta Éropa