Romania loka Kasino Online

1 Star2 Béntang3 Béntang4 Béntang5 Béntang (235 sora, rata-rata: 5.00 kaluar ti 5)

Loading ... Sadaya bentuk judi di Rumania ayeuna lengkep l√©gal sareng nyebar. Nagara ieu ngagaduhan sajarah panjang ngeunaan judi hukum ti saprak 1906, nalika Lotre Lotre Nasional Romana didamel. Nalika diktator komunis dina kaayaan Nicolae Ceausescu judi dinyatakeun haram, tapi di 1990 rezim digulingkeun, sareng judi janten sah deui. Kasino munggaran di Romania paska-komunis, dibuka taun 1991.

Dinten ayeuna di Romania langkung ti 20 kasino, ogé langkung ti 20,000 mesin slot, anu perenahna di pusat perbelanjaan, kafe sareng lokasi umum sanés di saluruh nagara. Taruhan olahraga ogé sah sacara hukum, sareng di kaseueuran kota-kota Romania utama, anjeun tiasa mendakan tukang buku anu gaduh saham anu luhur. Budaya judi di Romania gancang déwasa, industri ayeuna di nagara éta cukup maju.

judi online di Romania

Judi online di Rumania nembé janten sah ku nyiptakeun Badan Nasional pikeun judi (Kantor Kaulinan Nasional) 4 April 2013. Sateuacan ieu, judi online sacara hukum sah saprak 2010, nalika panerapan disahkeun ngalobakeun situs judi online di Romania , gaduh lisénsi nagara. Nanging, ku henteuna otoritas pangaturan sareng saluyu sareng hukum kaulinan judi online di Romania, operatorna henteu acan tiasa ngalamar.

Ayeuna di nagara éta aya seueur kasino asing anu sayogi pikeun urang Rumania. Catet yén henteu aya operator lokal anu henteu kéngingkeun lisénsi dina 2014. Anu ngadamel bookmark online ogé populér di Romania, tapi deui operator operator asing anu ageung henteu ngagaduhan lisénsi Romania.

Daptar Top 10 Romania Online loka Kasino

Top 10 Best √Čropa Online Casinos 2021:

kasinotawaranalat maén Kasino
1th

Meunang nepi ka ‚ā¨ 140 Wilujeng sumping Bonus
meunangkeun $ 88 FREE Taya deposit diperlukeun

desktopMobileTablétMaén!
Maén Casimba Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
2nd

100% nepi ka ‚ā¨ 4000 - ekslusif nawiskeun!
meunangkeun ‚ā¨ 15 Chip b√©bas

desktopMobileTablétMaén!
3th

100% deposit munggaran bonus nepi ka ‚ā¨ 200 haratis kalawan kode bonus WELCOME777
77 Free Spins Taya deposit Bonus

desktopMobileTablétMaén!
Maénkeun Kampung Jackpot
18 +, T & C urang nerapkeun
4th

100 spins bébas di Grand Ivy
$ 800 FREE tambahan

desktopMobileTablétMaén!
5th

Ieu gé ganda deposit mimiti Anjeun sareng 100% nepi ka $ 100 Wilujeng sumping Bonus
$ 65 FREE Wilujeng sumping Bonus

desktopMobileTablétMaén!
6nd

meunang anjeun $ 1600 FREE
Meunang tawaran ekslusif anjeun ayeuna!

desktopMobileTablétMaén!
7th

meunang anjeun ‚ā¨ 3,200 Wilujeng sumping bonus
‚ā¨ 45 Mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
8th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
9th

300% nepi ka $ 3,200
‚ā¨ 40 mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
10th

meunang anjeun $ 1000 FREE
!!! tawarkeun ekslusif !!!

desktopMobileTablétMaén!
11th

meunang anjeun ‚ā¨ 5000 Wilujeng sumping Bonus
‚ā¨ 100 FREE signup Bonus

desktopMobileTablétMaén!
12th

meunang anjeun 200% nepi ka ‚ā¨ 400
Easter Bunny bonus

desktopMobileTablétMaén!

Top 10 Best AS Online Casinos 2021:

1th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
2th

$ 5,000 bonus on deposit 5 mimiti Anjeun -! Ekslusif nawiskeun!
$ 1,000s di bonus tambahan - unggal minggu!

desktopMobileTablétMaén!
3th

$ 2500 bonus !!! SPINS FREE kaasup!
Cashback ngabagéakeun bonus! Candak deui 25% tina deposit anjeun!

desktopMobileTablétMaén!
4th

Wilujeng sumping pakét - 100 FREE SPINS + $ 2500 bonus
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
5th

bonus Wilujeng sumping $ 777 FREE on Anjeun tilu deposit munggaran
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
6st

$3,750 Kasino Wilujeng sumping Bonus
meunang tilu 100 bonus% mana

desktopMobileTablét Maén!
7th

$4,000 tambahan
Paké Kupon kode: CASINO400

desktopMobileTablétMaén!
8th

400% bonus nepi ka $ 3,000 FREE
JACKPOTS kutang

desktopMobileTablétMaén!
9th

$ 50 FREE chip [Kode: SILVER50] OR
555% Wilujeng sumping bonus [Kode: SOAK555]

desktopMobileTablétMaén!
10th

$ 400 Wilujeng sumping Bonus
$ 10,000 FREE

desktopMobileTablétMaén!
11nd

Meunang nepi ka $3000 di bonus Wilujeng sumping
Leuwih Mimiti Tilu panan anjeun

desktopMobileTablétMaén!

Judi di Romania


Rumania - Laut Hideung mangrupikeun pemandangan anu saé, lebak ajaib ti Danube, seueur situ sareng gunung anu indah, sumanget romantisme sareng legenda mistis. Tapi bahkan anu ngumbara sadaya pilihan kabuka nalika ngeunaan judi, sabab diidinan di nagara éta sareng dipasihkeun dina sagala rupa. CasinoToplists dikirim ka Bukares pikeun ngenalkeun industri judi Romania.

Kasimpulan artikel:

  •   Romania - dimana og√© aya sakedik sejarah;
  •   casinos dumasar-Land di nagara di momen:
  •   L√©gal jeung dilisensikeun;
  •   wates ketat kanggo parusahaan kasino.
  •   The kasino kawentar di Romania:
  •   jaringan Olimpiade Kasino;
  •   Kasino Bukares;
  •   Mirage Kasino;
  •   Havana Putri Kasino.
  •   judi online: nyaeta l√©gal operator duanana lokal jeung asing lis√©nsi;
  •   Lima wisata Romania di Bukares jeung alamat tina ibukota;
  •   fakta endah ngeunaan Romania jeung Romanians.

 

Lokasi Romania jeung latar sajarah ringkes

Romania ayana di beulah kidul-w√©tan √Čropa. Kiwari, √©ta mangrupikeun r√©publik parlem√©n anu dipimpin ku Pr√©sid√©n Klaus Johannis sareng Perdana Menteri Victor Ponta. Ibukota nagara mangrupikeun kota kuno Bukares.

Wewengkon Rumania dicicingan ku Cro-Magnon dina 42 000 taun ka pengker. Salami Kakaisaran Romawi lahan mangrupikeun bagian tina komposisi na. Ku jalan kitu, nami modéren ditarjamahkeun jadi "Romawi".

Dina Abad Pertengahan Romania diwangun ku Transylvania, Moldavia sareng Wallachia. Salaku hasil tina konflik di daérah anu bénten umur mangrupikeun bagian tina Karajaan Hungaria sareng Kakaisaran Usmaniyah.

Dina paruh kadua abad XIX kapamimpinan Romania janten wates anu aya. Formasi réngsé ngan ukur dina abad ke. Saatos Revolusi Romania di 1989 ngamimitian fase sajarah anu anyar.

Ti saprak 2004 Romania mangrupikeun anggota NATO, sareng ti saprak 2007 - anggota Uni √Čropa.

Kasino jeung judi di Romania

Sejarah modérn judi di Romania mimiti ti taun 1990. Saatos digulingkeun Ceausescu, nagara éta balik kana bisnis judi. Sanaos mimitina teu aya undang-undang pangaturan, aranjeunna mimiti némbongan di 1991 ku datangna Kasino Aistria perusahaan Austria anu nyiptakeun kasino utama anu munggaran di ibukota.

Di 1992 anjeunna muncul di Komisi kaulinan, anu nuturkeun padamelan sadaya pendirian judi. Di 1993 éta nyoko kana hukum pajak pikeun kasino. Bisnis judi ngagaduhan popularitas anu hébat yén pamaréntah Rumania parantos ngenalkeun lisénsi wajib di 1998. Sadaya ieu dijelaskeun dina hukum "Dina pangaturan judi."

Kusabab 1999, juragan kasino diwajibkeun sasuai jeung sarat lisénsi, pikeun ngatur kasino di gedong misah, kompléx hotél atawa teu minuhan fungsi langsung maranéhna tina bioskop.

Di Romania, diwenangkeun judi sababaraha arah:

  • mesin slot;
  • kaulinan dina tabel: poker, canasta, baccarat, blackjack, roulette, Punto Blanco;
  • lotre;
  • Tohan: tohan, tohan kantor;
  • kaulinan ngagunakeun telepon na Intern√©t.

Hukumna cukup ketat pikeun panitia hiburan judi. Punten titenan tata ruang, jumlah fasilitas tambahan, meja, gim makeup sareng sajabina. Lisénsi diala sanés ngan ukur dina bisnis, tapi ogé dilisensikeun ku masing-masing mesin kaulinan. Ilaharna, lisénsi valid pikeun hiji mangsa

1-5 taun. Saatos tanggal ieu, anjeun kedah parios deui, sareng mésér lisénsi énggal.

Pikeun sadaya padamel judi netepkeun wates umur, salaku conto, pikeun direksi - ti 23 taun. Aya sababaraha larangan anu aya hubunganana sareng catetan kriminal atanapi padamelan di PNS.

Sateuacan kasino dibuka, kedah ngabentuk dana jaminan. Diitung masing-masing.

Populér kasino Romania

Di Romania, seueur kasino anu minuhan standar internasional. Pasti salah sahiji anu paling dianggap salaku rant√© Olimpiade Kasino. √Čta kalebet 9 lembaga, anu padamelan sakitar 3000 jalma. Jaringan - anggota lengkep Asosiasi Kasino √Čropa. S√©mah nampi kaayaan anu pangsa√©na pikeun ma√©nkeun judi tradisional.

Bukares kasino - salah sahiji kasino anu paling terkenal di Bukares, tempatna ampir di pusat kota di kompleks hotél 5-bintang Intercontinental Hotel. Réstoran mangrupikeun atmosfir: interior anu teu sampurna, layanan anu dilatih kalayan saé, kadaharan anu saé - ngan ukur anu anjeun peryogikeun pikeun gim anu raoseun. Dina Kasino Bucharest damel tabel 14 sareng tabel kaulinan 4 sareng blackjack, tabel roulette 7.

Mirage Casino - kasino metropolitan sanés anu damel ti saprak 2003. Tempatna di gigireun hotél Ambassador Hotel di Magheru Boulevard. Fasilitas lega nempatan 1000 kotak, aya dua kamar VIP. Aya 12 tabel kaulinan, sareng anjeun tiasa ngadamel taruhan mimitian ti 1 euro.

Havana Putri Kasino ayana di pusat kota, nempatan 1200 kotak. Lembaga padamel profesional anu terlatih, ngaladénan 12 tabel dina pertandingan. Kasino difokuskeun pikeun tamu asing, anu dimaénkeun di dieu ku wisatawan ti Cina sareng Turki.

casinos online di Romania

Riwayat kasino online di Rumania cukup pabalatak. Sanaos sacara resmi judi virtual diidinan ngan ukur di 2015, saleresna dina server Romania parantos lami ngaoperasikeun situs kaulinan. Taunan ku anggaran dialirkeun dugi ka satengah milyar euro.

Legalize kasino online parantos nyobian saprak 2009, unggal taun, nampilkeun tagihan énggal. Tapi kurangna anggaran dina 2014 ngadorong tungtungna pamaréntah pikeun dilegalisasikeun. Ayeuna, di daérah Rumania tiasa maén bebas dina situs judi favorit anjeun.

atraksi Bukares

  1. Romania Athenaeum . Alamat: Strada Benjamin Franklin 1-3, BucureŇüti. Ieu aula kons√©r anu sa√© di nagara, anu sering disebat jantung Bukares. Wangunan ieu diwangun taun 1888 dina gaya neo-klasik kalayan unsur-unsur √©klektis. Pedalaman m√©wah sareng kabeungharan khusus.
  2. Istana DPRD . Alamat: Strada Izvor 2-4, BucureŇüti. Tengara di bukit Spiro - conto anu paling sa√© pikeun waktos sosialis, langkung luhur dina Bukares dina 86 m√©ter, sareng ngantepkeun taneuh dina 92 ‚Äč‚Äčm√©ter.
  3. Museum D√©sa Nasional . Alamat: Ňěoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 28-30, BucureŇüti 011347. Luar kumpulkeun 272 gedong ti sababaraha penjuru nagara.
  4. National Museum of Art Romania . Alamat: 49-53, Calea Victoriei, 010063 BucureŇüti. Musium pangageungna seni √Čropa sareng Romania sareng 3,000 pam√©ran sareng 60,000 wadah reservist.
  5. HerńÉstrńÉu Park . Alamat: S√©ktor 1, BucureŇüti. Didirikeun taun 1936 di taman danau eponymous anu aya di beulah kal√©r Bukares.

fakta metot ngeunaan Romania jeung Romanians

  • Bukares disebut Little Paris ti Wetan.
  • Kastil Bran diwangun dina abad XIV - situs wisata anu pang populerna di nagara √©ta, kusabab √©ta dianggap nami Count Dracula.
  • Rumania ngagaduhan Kamerd√©kaan - 9 Mei. Tapi ieu san√©s dinten kameunangan dina Perang Dunya Kadua, dinten kab√©basan ti Kakaisaran Utsmaniyah, dimeunangkeun di 1877.

Romania dina peta √Čropa:

Romania dina peta √Čropa

 

kasino wilujeng sumping bonus