Romania loka Kasino Online

1 Star2 Béntang3 Béntang4 Béntang5 Béntang (235 sora, rata-rata: 5.00 kaluar ti 5)

Loading ...Sakabéh bentuk judi di Romania kiwari seep légal jeung nyebar. Nagara ieu miboga sajarah anu panjang tina judi légal saprak 1906, nalika Nasional lotre lotre Română dijieun. Salila diktator komunis dina Nicolae Ceauşescu judi ieu nyatakeun ilegal, tapi 1990 rezim nu ieu overthrown, sarta judi janten légal deui. The kasino munggaran di Romania pos-komunis, dibuka dina 1991.

Dinten di Romania pikeun leuwih ti 20 casinos, kitu ogé leuwih ti 20,000 mesin slot, nu lokasina di puseur balanja, kafe jeung lokasi publik lianna sakuliah nagara.tohan olahraga oge tos rengse légal, sarta di paling kota Romania utama, anjeun tiasa manggihan hiji bookmakers kalawan patok luhur. Budaya judi di Romania gancang matured, industri ayeuna di nagara éta nyaéta rada maju.

judi online di Romania

judi online di Romania ngan nembe janten légal jeung kreasi Badan Nasional pikeun judi (Kantor kaulinan Nasional) April 4, 2013. Saacanna ieu, judi online éta téhnisna légal saprak 2010, nalika panerapan ieu diliwatan legalizing situs judi online di Romania, gaduh lisénsi kaayaan. Sanajan kitu, dina henteuna otoritas pangaturan sarta luyu jeung hukum tina kaulinan judi online di Romania, anu operator tacan bisa nerapkeun.

Dinten di nagara éta aya loba casinos asing sadia pikeun Romanians. Catet yén taya sahiji operator lokal teu nampi nu lisénsi di 2014. bookmakers online oge kasohor di Romania, tapi deui éta operator asing utamina badag tanpa lisensi Romania.

Daptar Top 10 Romania Online loka Kasino

ganda handap kasino kode chip - euweuh kode Kupon deposit kasino - kasino wette - Konci DDC panganyarna pikeun doubledown kasino - cocopah kasino - bébas pikeun pamaén kasino anyar

Top 10 Best Éropa Online Casinos 2018:

kasinotawaranalatmaén Kasino
1th

Meunang nepi ka € 140 Wilujeng sumping Bonus
meunangkeun $ 88 FREE Taya deposit diperlukeun

desktopMobileTablétMaén!
Maén 888 Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
2nd

100% nepi ka € 4000 - ekslusif nawiskeun!
meunangkeun € 15 Chip bébas

desktopMobileTablétMaén!
3th

100% deposit munggaran bonus nepi ka € 200 haratis kalawan kode bonus WELCOME777
77 Free Spins Taya deposit Bonus

desktopMobileTablétMaén!
Maén 777 Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
4th

100 spins bébas di Casumo Kasino
$ 800 FREE tambahan

desktopMobileTablétMaén!
5th

Ieu gé ganda deposit mimiti Anjeun sareng 100% nepi ka $ 100 Wilujeng sumping Bonus
$ 65 FREE Wilujeng sumping Bonus

desktopMobileTablétMaén!
6nd

meunang anjeun $ 1600 FREE
Meunang tawaran ekslusif anjeun ayeuna!

desktopMobileTablétMaén!
7th

meunang anjeun € 3,200 Wilujeng sumping bonus
€ 45 Mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
8th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
9th

300% nepi ka $ 3,200
€ 40 mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
10th

meunang anjeun $ 1000 FREE
!!! tawarkeun ekslusif !!!

desktopMobileTablétMaén!
11th

meunang anjeun € 5000 Wilujeng sumping Bonus
€ 100 FREE signup Bonus

desktopMobileTablétMaén!
12th

meunang anjeun 200% nepi ka € 400
Easter Bunny bonus

desktopMobileTablétMaén!

Top 10 Best AS Online Casinos 2018:

1th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
2th

$ 5,000 bonus on deposit 5 mimiti Anjeun -! Ekslusif nawiskeun!
$ 1,000s di bonus tambahan - unggal minggu!

desktopMobileTablétMaén!
3th

$ 2500 bonus !!! SPINS FREE kaasup!
Cashback ngabagéakeun bonus! Candak deui 25% tina deposit anjeun!

desktopMobileTablétMaén!
4th

Wilujeng sumping pakét - 100 FREE SPINS + $ 2500 bonus
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
5th

bonus Wilujeng sumping $ 777 FREE on Anjeun tilu deposit munggaran
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
6st

$3,750 Kasino Wilujeng sumping Bonus
meunang tilu 100 bonus% mana

desktopMobileTablétMaén!
7th

$4,000 tambahan
Paké Kupon kode: CASINO400

desktopMobileTablétMaén!
8th

400% bonus nepi ka $ 3,000 FREE
JACKPOTS kutang

desktopMobileTablétMaén!
9th

$ 50 FREE chip [Kode: SILVER50] OR
555% Wilujeng sumping bonus [Kode: SOAK555]

desktopMobileTablétMaén!
10th

$ 400 Wilujeng sumping Bonus
$ 10,000 FREE

desktopMobileTablétMaén!
11nd

Meunang nepi ka $3000 di bonus Wilujeng sumping
Leuwih Mimiti Tilu panan anjeun

desktopMobileTablétMaén!
William pasir kasino - kasino bonus - statistik kasino kenop lab jawaban - kasino themed judul reuni - ulasan online kasino - urang situs kasino - kasino themed judul reuni - kasino oranje - kasino pihak tema - Kaca kipas kasino doubledown - judi kasino Michigan - leo Vegas nu raja kasino mobile - bluffs Magnolia kasino gulfport - kasino klip seni bébas - viva kasino - viejas kasino hiburan - ngaran tim pikeun kasino themed - subrata kasino kaulinan jujutan - kasino gsn - kasino doubledown chip bébas - kasino doubledown loka resmi - Atlantik kasino kota hotél - tiis ucing kasino - kasino online poker

Judi di Romania


Romania - Laut Hideung nyaéta tetempoan éndah, lebak magic tina Délta, sababaraha situ jeung gunung picturesque, sumanget romantika sarta legenda mistis. Tapi sanajan traveler sadaya pilihan anu kabuka lamun datang ka judi, sabab diwenangkeun di nagara tur dibere dina sakabéh kabinékaanana. CasinoToplists dikirim ka Bukares mun dibere nyaho industri judi Romania.

Kasimpulan artikel:

  •  Romania - dimana aya oge saeutik sajarah;
  •  casinos dumasar-Land di nagara di momen:
  •  Légal jeung dilisensikeun;
  •  wates ketat kanggo parusahaan kasino.
  •  The kasino kawentar di Romania:
  •  jaringan Olimpiade Kasino;
  •  Kasino Bukares;
  •  Mirage Kasino;
  •  Havana Putri Kasino.
  •  judi online: nyaeta légal operator duanana lokal jeung asing lisénsi;
  •  Lima wisata Romania di Bukares jeung alamat tina ibukota;
  •  fakta endah ngeunaan Romania jeung Romanians.

 

Lokasi Romania jeung latar sajarah ringkes

Romania aya di kidul-wétan Eropa. Kiwari, eta mangrupakeun républik parleméntér dipingpin ku Presiden Klaus Johannis tur Perdana Mentri Koswara Ponta. Ibukota nagara mangrupa kota kuna Bukares.

Téritori Romania ieu dicicingan ku Cro-Magnon sejen 42 000 sababaraha taun ka pengker. Salila lemahna Kakaisaran Romawi éta bagian tina komposisi na. Ku jalan kitu, nami modern anu ditarjamahkeun salaku "Roman".

Di Tengah Abad Romania diwangun ti Transilvania, Moldavia jeung Wallachia. Salaku hasil tina konflik di wewengkon umur béda nya éta bagian tina Hungaria Ageung jeung Kakaisaran Ottoman.

Dina satengah kadua abad XIX nu Kapangéranan Romania jadi wates aya. Formasi réngsé ngan dina abad ka. Saatos Revolusi Romania dina 1989 mimiti fase anyar sajarah.

Kusabab 2004 Romania mangrupakeun anggota NATO, jeung saprak 2007 - anggota Uni Éropa.

Kasino jeung judi di Romania

Sajarah modern judi di Romania balik deui ti 1990. Sanggeus ngaragragkeun of Ceauşescu, nagara nu balik ka bisnis judi. Sanajan mimitina aya euweuh hukum pangaturan, aranjeunna mimiti muncul dina 1991 kalawan datangna Kasino Aistria parusahaan Austria nu nyiptakeun kasino utama mimitina di ibukota.

Dina 1992 anjeunna mecenghul di Komisi kaulinan, nu dituturkeun karya sagala establishments judi. Dina 1993 eta ngadopsi hukum on pajeg keur casinos. bisnis judi ngagaduhan jadi loba popularitas yén pamaréntah Romania geus diwanohkeun lisénsi wajib di 1998. Kabéh ieu dijelaskeun dina hukum "Di pangaturan judi".

Kusabab 1999, juragan kasino diwajibkeun sasuai jeung sarat lisénsi, pikeun ngatur kasino di gedong misah, kompléx hotél atawa teu minuhan fungsi langsung maranéhna tina bioskop.

Di Romania, diwenangkeun judi sababaraha arah:

  • mesin slot;
  • kaulinan dina tabel: poker, Canasta, baccarat, blackjack, roulette, Punto Blanco;
  • lotre;
  • Tohan: tohan, tohan kantor;
  • kaulinan ngagunakeun telepon na Internét.

hukum cukup ketat ka panitia hiburan judi. Mangga nitenan perenah kamar, Jumlah fasilitas ancillary, desks, kaulinan makeup jeung saterusna. Lisénsi ieu kaala teu ukur dina ngalaksanakeun bisnis sorangan, tapi ogé anu dilisensikeun ku unggal mesin kaulinan. Ilaharna, lisensi valid keur jaman a

1-5 taun. Sanggeus tanggal ieu, anjeun perlu dipariksa deui, sarta meuli lisénsi anyar.

Pikeun sakabéh karyawan establishments judi nyetel wates umur, contona, pikeun direksi - ti 23 taun. Aya sababaraha prohibitions patali rékaman kriminal atawa gawé di layanan sipil.

Sateuacan kasino ka dibuka, perlu pikeun ngabentuk dana jaminan. Nya dikira individual.

Populér kasino Romania

Di Romania, loba casinos anu minuhan standar internasional. Pasti salah sahiji pangalusna dianggap salaku ranté Olimpiade Kasino. Ieu ngawengku lembaga 9 nu employs ngeunaan jalma 3000. Network - a anggota pinuh-fledged tina Eropa Kasino Association. Sémah nampi kaayaan pangalusna maén wae judi tradisional.

Kasino Bukares - salah sahiji casinos kawentar di Bukares, ayana ampir di puseur kota dina 5-béntang hotél kompléks antar benua Hotel. Réstoran téh atmosfir: interiors impeccable, layanan well-dilatih, kadaharan alus teuing - ngan naon butuh keur kaulinan nyaman. Dina Kasino Bukares digawé tabel 14 kalawan kaulinan tabel 4 kalawan blackjack, roulette tabél 7.

Mirage Kasino - kasino metropolitan sejen operasi saprak 2003. Hal ieu lokasina di gigireun hotél Duta Hotel on Magheru Pegangsaan. fasilitas lega ngawengku 1000 kuadrat, aya dua kamar VIP. Aya tabel kaulinan 12, sarta anjeun bisa nyieun bets mimitian ti 1 euro.

Havana Putri Kasino ieu lokasina di puseur kota, occupying 1200 kuadrat. lembaga employs professional kacida dilatih, porsi 12 tabel di kaulinan. Kasino geus fokus kana datang asing, utamana dicoo di dieu ku travelers tina Cina jeung kalkun.

casinos online di Romania

Sajarah casinos online di Romania rada pabalatak. Sanajan resmina judi virtual nu diwenangkeun ukur di 2015, sabenerna dina server Romania geus lila dioperasikeun situs kaulinan. Taunan ku anggaran flowed nepi ka satengah miliar euro.

Legalize casinos online geus diusahakeun saprak 2009, unggal taun, presenting tagihan anyar. Tapi kurangna anggaran di 2014 kadorong tungtungna pamaréntah pikeun legalize. Ayeuna, dina wewengkon Romania bisa maénkeun kalawan bébas di situs judi favorit Anjeun.

atraksi Bukares

  1. Romania Athenaeum. Alamat: Piér jeung Mikélon Benjamin Franklin 1-3, Bucureşti. Ieu aula konsér geulis ti nagara, nu ilahar disebut jantung Bukares. wangunan diwangun dina 1888 dina gaya neo-klasik jeung unsur eclecticism. Pedalaman tina méwah husus jeung harta.
  2. Istana DPRD. Alamat: Piér jeung Mikélon Izvor 2-4, Bucureşti. Landmark dina pasir Spiro - conto pangalusna tina waktos sosialis, towering leuwih Bukares on 86 méter, sarta ninggalkeun taneuh di 92 méter.
  3. Museum Désa Nasional. Alamat: Şoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 28-30, Bucureşti 011347. Outdoor dikumpulkeun wangunan 272 ti bagian nu sejen nagara.
  4. National Museum of Art Romania. Alamat: 49-53, Calea Victoriei, 010063 Bucureşti. Museum pangbadagna Eropa jeung seni Romania kalawan némbongkeun 3,000 na reservists 60,000.
  5. Herăstrău Park. Alamat: Séktor 1, Bucureşti. Diadegkeun dina 1936 dina situ taman eponymous lokasina di bagian kalér Bukares.

fakta metot ngeunaan Romania jeung Romanians

  • Bukares disebut Little Paris ti Wetan.
  • Bran Castle ieu diwangun dina abad XIV - loka wisata nu pang populerna di nagara éta, saprak éta dianggap nami Count Dracula.
  • Romania miboga Kamerdikaan Day - 9 Méi. Tapi ieu teu poé meunangna di paringkat ka Perang Dunya, dinten kabebasan ti Kakaisaran Ottoman, dicandak dina 1877.

Romania dina peta Éropa:

Romania dina peta Éropa