Online loka Kasino Perancis

1 Star2 Béntang3 Béntang4 Béntang5 Béntang (234 sora, rata-rata: 5.00 kaluar ti 5)

Loading ...Kaget, di Paris sareng sakurilingna langsung teu aya judi. Ieu kusabab kanyataan yén dina hukum Perancis ayeuna, casinos tiasa disimpen ukur di daérah resmi nampi status Resort sareng ti Paris, jarakna langkung ti 100 kilométer. Hijinaeun pengecualian nyaéta kasino di Engen. Wilayah Resort ieu lokasina 14 km ti Champs Elysées. Kasino kabuka di Engen-les-Bains éta dina 1901. Saatos 10 taun, éta téater dibuka, sareng dina wanci rumah sakit aya di dieu. Dina 1988 éta nuju dipundut ku Groupe Lucien Barrière. Dina 2001 gedong ieu tos siap diwangun deui, sareng kasino anyar dibuka dina April 2002. Interior kasino dirancang desainer anu kawentar Jacques Garcia. Anjeunna nghias mancur cai mancur kasino, siling kalayan béntang, tasik sareng perabot mewah. Dugi ka ayeuna, panyiapan judi di Engen - casinos anu paling nguntungkeun di Perancis. Éta gaduh tabel pikeun stud poker, blackjack, kitu ogé Inggris sareng roulette Perancis sareng cocooan sanés. Aya ogé mesin slot.

Daptar Top 10 Perancis Online loka Kasino

mesin slot dina casinos di Engen-les-Bains

Ngadegna judi mimitina di Perancis dibuka eta di Paris dina abad 17th. acara ieu dicoo peran penting dina ngembangkeun industri judi, teu ukur di Perancis tapi di sakuliah dunya. Kahiji, judi mangrupakeun jalan ka replenish nu perbendaharaan kaayaan, manfaat ékonomi tina ayana lembaga ieu éta dibuktikeun, kituna, mimiti muncul kasino anyar. Saatos Revolusi Perancis, kasino di ieu dilarang, teras deui populér. Pamaén kasino mimiti bisa maénkeun ukur jumlah kawates judi na roulette, tapi kalawan ngembangkeun industri judi geus dimekarkeun lingkup judi ditawarkeun. Ku jalan kitu, kiwari enjoys popularitas sapertos roulette ieu nimukeun, nurutkeun paling sajarah, ieu di Perancis. Na atribut penemuan Blaise Pascal, filsafat, jeung matématika nu keur dikeureuyeuh dina penemuan gerak poverty.

Dinten di Perancis aya lima grup nu kagolong kana kasino panggedéna nagara:
- Groupe of Lucien Barrière;
- Partouche «Partouche";
- Joa «João";
- Emeraude «Emrod";
- Tranchant «Transhan".

Казино "Barrièrede Deauville"

Sababaraha institusi ieu kalebet kasino Barrièrede Deauville, anu perenahna di kota Deauville. Sajarah kasino ieu ampir 150 taun. Kapanggih dina 1864, éta mangrupikeun inisiator Duc de Morny, tapi usaha kasino parah na parantos ditutup. Panemuan énggal lembaga ieu kajantenan di 1912. Pikeun anjeunna, éta diwangun wangunan anyar dina tradisi arsitéktur Athenian, wangunan ieu ayana ayeuna. Kasino ieu parantos janten tempat anu dipikaresep pikeun krim masarakat Perancis sareng Inggris, kitu ogé pangusaha sareng selebriti. Organisasi kaulinan ieu - simbol kaanggunan Perancis sareng méwah. Dinten ieu, lembaga kagungan ganteng Lusena Barrier, anu dijantenkeun pikeun ngahormatan pertubuhan judi. Kasino ieu ngagaduhan anu ageung judi: Mesin slot 325 sareng tabel kaulinan 24 pikeun kaulinan di Punto Banco, Roulette, Blackjack, craps, sareng anu sanésna. Aya ogé tilu bar, tilu réstoran, pésta sareng fasilitas konperénsi, hotél sareng tujuh ratus korsi. Pikeun buka kasino kedah ningalikeun dokumen idéntitas sareng ngiringan dina kaulinan dina tabel anjeun kedah ngadaptar heula.

Kasino «le Lyon VERT»

Kasino «LE LYON VERT» dibuka dina 1882, sareng dina 1991 mimiti kagolong kana grup Partouche. Tempatna di Lyon. Ngadegna judi ieu diwangun ku gedung judi anu ageung, réstoran sareng hotél alit. Dina kasino ieu sapertos mana waé perumahan judi di Perancis, aya sajumlah ageung mesin kaulinan: video poker, aya 174 sareng 224 nyetél liang mékanis. Aya ogé kasempetan maén dina roulette Amérika sareng Éropa, Texas Hold'em poker, blackjack sareng kaulinan kasempetan sanés. Dina mangsa istirahat, anjeun tiasa calik di réstoran, teras resep asakan.

Kasino «Aix-en-Provence»

Kasino Aix-en-Provence, hadé katelah Pasino, ieu dibuka taun 1923. konstruksi na jadi proyék redevelopment urban badag dimekarkeun ku Municipality. proyék nu diwangun ti imah judi, rumah sakit termal, hiji karaton badag jeung taman éndah. Kasino Pasino bisa maénkeun sagala rupa kaulinan ti kasempetan, kaasup boga kasempetan maén dina mesin slot, video poker, roulette jeung video, sajaba, rupa-badag tina kaulinan kartu jeung hiburan lianna. Aya anu terus diayakeun kagiatan rekreasi loba, kaasup rupa konser na pagelaran, muterkeun sandiwara.

Kasino «tujuh»

Kasino pangsaéna SEVEN di Perancis, nyertakeun daérah 650 méter pasagi, ngajantenkeun ukuranana, ogé hiburan sareng méwah mewah sareng hiasan interior. Éta tiasa dibandingkeun sareng kaendahan inten. Éta ngarujuk kana generasi judi anyar. Di pedalaman ideu kasino dipangaruhan dongeng Roald Dahl "Charlie sareng Pabrik Coklat." Kasino henteu ngan saukur maénkeun kaulinan tina kasempetan duit, tapi ogé pikeun nikmati hiburan rupa séjén.

Kasino «Cannes Croisette»

Kasino «Cannes Croisette» perenahna di jantung Palais des Festivals anu terkenal di Cannes, gaduh grup Lucien Barrière. Wewengkon pendirian petunjuk nyaéta 3,000 méter pasagi. Kamar kaulinan dihias dina gaya modéren. Dina aula kasino anjeun tiasa ngulinkeun kaulinan sapertos poker, blackjack, roulette, baccarat sareng mesin slot aya. Wewengkon kasino aya sababaraha bar, réstoran gastronomic sareng kelab malam. Anjeun tiasa masihan kamar di hotél.

Judi di Perancis


Sakuduna ngomong "Paris" jeung "Tower Eiffel", saloba haté ngawitan ngéléhkeun gancang sarta imajinasi cét gambar romantis. CasinoToplists Dinten bakal didatangan tanah sunda jeung kabebasan - Perancis. Ku kituna, mun paraphrase hiji nyebutkeun kawentar, nya tugas urang kiwari "ningali Paris tur maén".

Kasimpulan artikel:

  • Perancis - sababaraha kecap ngeunaan sajarah tur géografi;
  • judi:
  • judi kasino legalized lokasina di wewengkon Resort;
  • Éta tanggung jawab Departemen Interior.
  • The casinos kawentar di Perancis:
  • Club Aviation Club de France di Paris;
  • Kasino Enghien 14 km ti Paris;
  • judi imah di Megève Mont Blanc.
  • Lima wisata di Paris jeung alamat;
  • fakta metot ngeunaan nagara jeung pangeusi na.

Lokasi Perancis, sarta tukang sajarah ringkes

Perancis - nagara anu pikaresepeun di Éropa Kulon parantos ngalaman seueur waktos anu hese, tapi janten salah sahiji anu paling nyaman sareng aman di sakumna dunya. Ngaran lengkep nagara - Républik Perancis. Di Perancis, hak bangsa sareng bangsa sacara éksklusif pikeun masarakat éta. Motto - "Kabébasan, Sarua, Fraternity."

Kapala kaayaan téh présidén, Francois Hollande, tapi gelar loba tepi ka kakuatan vested dina Perdana Mentri Manuel Valls. Kiwari, leuwih ti 66 juta jalma di Perancis, di antarana 90% - warga nagara. komposisi Nasional pisan warni jeung variatif, sanajan kanyataan yen Perancis didominasi. Aya loba Alsatians, lotaringtsev, Britons, Yahudi, Flemish, Catalans, Basques, Corsicans, Armenians.

Ibukota Perancis - denok Paris, anu, anjeun nyaho, ningali jeung ka maot dina karapihan. Sajarah metropolis modern, nu imah sabudeureun 2.5 juta jalma, mimiti di SM Abad III. e. Ieu mangrupa puseur budaya, sajarah, ekonomi jeung pulitik alus teuing, impressive pikeun keindahan sarta pesona hébat.

Perancis favorably nujul kana judi véna ka wargana na datang, dina wewengkon loba casinos jeung imah judi, tapi ogé aturan organisasi maranéhna rada ketat. Hayu urang nalungtik.

Casinos na Garawangi di Perancis

Perancis - salah sahiji nagara paling picilakaeun di dunya, jeung Perancis - salah sahiji pamaén paling nekat. Loba judi lumangsung di dieu.

". Kaulinan Perancis" Ku jalan kitu, lolobana casinos di dunya, komo pajeg dibayar dina artikel kayaning Salah sahiji jenis roulette disebut oge "Perancis Roulette" (ogé katelah Éropa Roulette); na diantara rupa roulette, naimenshee Perancis boga kaunggulan dina kasino, nu teu bisa kalah ka delight fans game.

Saperti dina kalolobaan nagara Éropa, di Perancis, sikep husus nuju judi. Aranjeunna legalized, tapi anjeun bisa maénkeun ukur di wewengkon husus ditunjuk. Kasino jeung buka dimimitian ti 1942 wungkul dina eta lokalitas nu boga status resmi resorts, tapi maranéhna kudu dikaluarkeun tina Paris teu kurang ti 100 km.

Saacanna nyoko tina hukum di nagara ieu jumlah badag imah judi, lolobana nu kedah ditutup. Dinten resmina ngoperasikeun 197 casinos, sakabéh nu diadministrasi ku Departemen Interior. Kadali institusi, prosés kaulinan sarta layanan dipasang dina leuwih ti serius.

Resolusi dina bubuka hiji kasino anyar méré menteri interior ekslusif pribadi, tapi idin heula ieu dikaluarkeun dina tingkat kota, diadopsi ku Komisi Plenipotentiary. Mia ngahartikeun daptar kaulinan pikeun lembaga milih pancen sakabeh staf di.

Dina 1986 aturan husus nerapkeun datangna geus disatujuan lawang pikeun awéwé. Karyawan teu diwenangkeun pikeun nyangking kasino kana kas karya atawa chip, éta aturan ieu dititenan, sewed pakean husus tanpa kantong. Di Perancis, anjeun tiasa maén ti umur 18. Nampik asupna kana jalma di seragam. Dina unggal kasino aya daptar hideung, nu wajib nangtukeun Schuler, pecundang na ludomany (ngaran maranéhanana boga hak kana baraya), sarta sémah unwelcome lianna.

Kasino di Perancis teu ngan hiji Landmark lokal, tapi ogé mangrupa sumber padet panghasilan. Unggal taun, anggaran nampi ratusan jutaan euro. pajeg progresif pikeun establishments, kauntungan ngaleuwihan 9.5 juta euro, nyaeta perséntase badag - 80. Mung mesin ngahasilkeun 50% tina pendapatan, kartu - ngeunaan 40%, sésana tumiba dina tabel roulette.

The casinos kawentar di Perancis

Sanajan resmina di Paris aya kasino, aya kénéh bandung Aviation Club de France Nu diwenangkeun sababaraha kaulinan, kayaning poker, baccarat na backgammon. Ieu salah sahiji establishments paling mewah nagara, dibuka dina 1907. Aya salawasna mastikeun taat kana kode pakéan. Pikeun meunang jero, pastikeun maot kontrol raray, kaasup baju pariksa, nempatkeun kartu klub. Anjeun oge bisa lulus dina uleman tina cardholder kana. Dina 2005 aya lumangsung Dunya Poker Tour, ngahargaan ieu mung pangalusna tina pangalusna.

iwal sejen - kasino ieu Enghien , Nyaeta ngan 14 km ti Paris. Engen mangrupakeun aréa Resort estu geulis di basisir di tasik, di imah-jam ti 10 am kana 4 peuting. Ieu komplék game kalawan réstoran, hotél, téater jeung klub olahraga. Aranjeunna datangna di dieu pikeun maénkeun roulette, rupa kaulinan kartu na jenis 450 mesin slot.

Ngabogaan judi imah pesona husus Megève , Situated di Mont Blanc. kasino Ieu confidently nyepeng kapamimpinan dina watesan sharing. Ieu teu heran, sabab ieu dikurilingan ku alam geulis, nawarkeun teu ukur hiji pakansi judi, tapi ogé hiji kasempetan pikeun méakkeun waktu di disko, dina bar piano atanapi di restoran.

De Deauville Barrière - kasino pangsaéna, lokasina di daerah pantai. Tempatna di peuntas pantai legendaris pilem “Man and Woman” Lelouch. Tempat ieu dianggap salah sahiji anu paling indah di Perancis.

atraksi Paris

  1. Tower Eiffel. Alamat: Champ de Mars, 5 Avenue Anatole Perancis. Éta lambang Paris jeung Perancis - nu nyebutkeun eta sadayana.
  2. Triumphal Arch. Alamat: Tempat Charles de Gaulle. The Arch kuna megah, diwangun ku runtuyan Napoleon dina pangakuan victories hébat Na.
  3. Louvre. Location: Palais Royal. Salah sahiji musium greatest di Éropa, ayana di tempat Istana Raja.
  4. Notre Dame de Paris. Alamat: 6 Parvis Notre-Dame - Tempat Jean-Paul II. Jantung spiritual Parida na basilica Katolik geulis.
  5. Luksemburg Kebon. Alamat: 6e Arrondissement. karaton exquisite na taman kompléks, bohong dina 26 hektar.

fakta metot ngeunaan France jeung Perancis

  • Ngaran sahiji nagara "Perancis" ngabogaan asal Jermanik paradoxical, éta asalna tina ngaran tina suku Franks dicicingan wewengkon éta. Sanajan sakabéh populasi speaks basa sarta ngabogaan Romanesque asal lolobana Gallo-Roman, nami sumping kusabab bahasa Jerman.
  • Di Perancis, nu istana pangbadagna di dunya - 4969.
  • Éta di Perancis nyiptakeun bioskop, biking, ballet, chanson, Gothic.
  • Kusabab 2011, anu radio jeung televisi Perancis ieu sacara resmi dilarang nyebut Facebook jeung Twitter.
  • Ku lunchtime, anu Perancis salawasna dilayanan anggur.
  • Perancis - Center pikeun tatanén Éropa.
  • lalaki Perancis mangrupakeun talkative, milih istri misalna kalawan saha anjeun tiasa ngobrol.
  • Di Perancis, pajeg pangluhurna di EU.
  • Kalolobaan jalma Perancis rék cicing di Kanada.

Perancis dina peta Éropa

Perancis dina peta Éropa