Online loka Kasino Perancis

1 Star2 Béntang3 Béntang4 Béntang5 Béntang (234 sora, rata-rata: 5.00 kaluar ti 5)

Loading ...Ahéng, di Paris jeung sakuliling saanggeusna euweuh judi. Ieu alatan kanyataan yén di handapeun hukum Perancis ayeuna, casinos bisa ditempatkeun ukur di wewengkon sacara resmi narima status Resort jeung nu ti Paris, di jarak leuwih 100 kilométer. Hijina iwal teh kasino di Engen. aréa Resort ieu lokasina 14 km ti Champs Elysées. Buka casinos di Engen-les-Bains éta di 1901. Saatos 10 taun, éta ieu téater dibuka, sarta di asa arang rumah sakit éta di dieu. Dina 1988 eta ieu nuju ku Groupe Lucien Barrière. Dina 2001 wangunan ieu sagemblengna rekonstruksi, sarta kasino anyar dibuka dina April 2002. Kasino interior dirancang dina desainer kawentar Jacques Garcia. Anjeunna dipapaésan cahaya fountains kasino, siling jeung béntang, situ jeung parabotan mewah. Pikeun tanggal, a ngadegna judi di Engen - nu casinos paling nguntungkeun di Perancis. Cai mibanda tabel pikeun stud poker, blackjack, Kitu ogé basa Inggris sarta Perancis roulette jeung kaulinan séjén. Aya ogé mesin slot.

Daptar Top 10 Perancis Online loka Kasino

bébas kasino game - lebeng winstar kasino - instan euweuh deposit bonus kasino - kasino cirrus - kasino di net - kasino tulalip

Top 10 Best Éropa Online Casinos 2018:

kasinotawaranalatmaén Kasino
1th

Meunang nepi ka € 140 Wilujeng sumping Bonus
meunangkeun $ 88 FREE Taya deposit diperlukeun

desktopMobileTablétMaén!
Maén 888 Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
2nd

100% nepi ka € 4000 - ekslusif nawiskeun!
meunangkeun € 15 Chip bébas

desktopMobileTablétMaén!
3th

100% deposit munggaran bonus nepi ka € 200 haratis kalawan kode bonus WELCOME777
77 Free Spins Taya deposit Bonus

desktopMobileTablétMaén!
Maén 777 Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
4th

100 spins bébas di Casumo Kasino
$ 800 FREE tambahan

desktopMobileTablétMaén!
5th

Ieu gé ganda deposit mimiti Anjeun sareng 100% nepi ka $ 100 Wilujeng sumping Bonus
$ 65 FREE Wilujeng sumping Bonus

desktopMobileTablétMaén!
6nd

meunang anjeun $ 1600 FREE
Meunang tawaran ekslusif anjeun ayeuna!

desktopMobileTablétMaén!
7th

meunang anjeun € 3,200 Wilujeng sumping bonus
€ 45 Mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
8th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
9th

300% nepi ka $ 3,200
€ 40 mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
10th

meunang anjeun $ 1000 FREE
!!! tawarkeun ekslusif !!!

desktopMobileTablétMaén!
11th

meunang anjeun € 5000 Wilujeng sumping Bonus
€ 100 FREE signup Bonus

desktopMobileTablétMaén!
12th

meunang anjeun 200% nepi ka € 400
Easter Bunny bonus

desktopMobileTablétMaén!

Top 10 Best AS Online Casinos 2018:

1th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
2th

$ 5,000 bonus on deposit 5 mimiti Anjeun -! Ekslusif nawiskeun!
$ 1,000s di bonus tambahan - unggal minggu!

desktopMobileTablétMaén!
3th

$ 2500 bonus !!! SPINS FREE kaasup!
Cashback ngabagéakeun bonus! Candak deui 25% tina deposit anjeun!

desktopMobileTablétMaén!
4th

Wilujeng sumping pakét - 100 FREE SPINS + $ 2500 bonus
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
5th

bonus Wilujeng sumping $ 777 FREE on Anjeun tilu deposit munggaran
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
6st

$3,750 Kasino Wilujeng sumping Bonus
meunang tilu 100 bonus% mana

desktopMobileTablétMaén!
7th

$4,000 tambahan
Paké Kupon kode: CASINO400

desktopMobileTablétMaén!
8th

400% bonus nepi ka $ 3,000 FREE
JACKPOTS kutang

desktopMobileTablétMaén!
9th

$ 50 FREE chip [Kode: SILVER50] OR
555% Wilujeng sumping bonus [Kode: SOAK555]

desktopMobileTablétMaén!
10th

$ 400 Wilujeng sumping Bonus
$ 10,000 FREE

desktopMobileTablétMaén!
11nd

Meunang nepi ka $3000 di bonus Wilujeng sumping
Leuwih Mimiti Tilu panan anjeun

desktopMobileTablétMaén!
Renaissance Aruba Resort na kasino - Vegas online kasino - tapal kuda kasino Cleveland Ohio - gateway kasino - kidul titik hotél sarta kasino - pangalusna situs kasino uk - kasino usa euweuh deposit NEC - bébas pendaptaran duit malaysia mobile kasino - judi online kasino - game kasino online - kasino tema pihak - web kasino munggaran - Cypress bayou kasino - Konci aktif pikeun doubledown kasino - uk kasino online - lirik kana kasino hal goréng - cache Creek kasino peta - kasino ameristar tawaran husus kode - osiris kasino - kasino di garis - Mohegan Sun Resort kasino - henteu Konci kasino deposit - maénkeun slot kasino online haratis - kabeh kasino euweuh deposit bonus

mesin slot dina casinos di Engen-les-Bains

Ngadegna judi mimitina di Perancis dibuka eta di Paris dina abad 17th. acara ieu dicoo peran penting dina ngembangkeun industri judi, teu ukur di Perancis tapi di sakuliah dunya. Kahiji, judi mangrupakeun jalan ka replenish nu perbendaharaan kaayaan, manfaat ékonomi tina ayana lembaga ieu éta dibuktikeun, kituna, mimiti muncul kasino anyar. Saatos Revolusi Perancis, kasino di ieu dilarang, teras deui populér. Pamaén kasino mimiti bisa maénkeun ukur jumlah kawates judi na rouletteTapi kalawan ngembangkeun industri judi geus dimekarkeun lingkup judi ditawarkeun. Ku jalan kitu, kiwari enjoys popularitas sapertos roulette ieu nimukeun, nurutkeun paling sajarah, ieu di Perancis. Na atribut penemuan Blaise Pascal, filsafat, jeung matématika nu keur dikeureuyeuh dina penemuan gerak poverty.

Dinten di Perancis aya lima grup nu kagolong kana kasino panggedéna nagara:
- Groupe of Lucien Barrière;
- Partouche «Partouche";
- Joa «João";
- Emeraude «Emrod";
- Tranchant «Transhan".

Казино "Barrièrede Deauville"

Sababaraha institusi ieu ngawengku hiji kasino Barrièrede Deauville, anu perenahna di kota Deauville. Sajarah kasino ieu geus ampir 150 taun. Ieu kapanggih di 1864, ieu teh Asy'ari anu Duc de Morny, tapi bisnis kasino éta goréng jeung eta ieu ditutup. Kapanggihna anyar lembaga ieu lumangsung geus aya 1912. Pikeun anjeunna, éta diwangun wangunan anyar dina tradisi arsitektur Athenian, bangunan ieu lokasina di jaman kiwari. kasino ieu jadi tempat favorit keur krim sahiji masarakat Perancis sarta Inggris, kitu ogé loba pangusaha sarta selebriti. kaulinan establishments Ieu - simbol elegance Perancis sarta méwah. Dinten, lembaga ngabogaan ganteng Lusena panghalang, nu ngaran keur ngahargaan ka ngadegna judi. kasino ieu mangrupa jumlah badag judi: 325 mesin slot na tabel kaulinan 24 keur kaulinan di Punto Banco, Roulette, Blackjack, Craps, jeung sajabana. Aya ogé tilu bar, tilu réstoran, banquet jeung konferensi fasilitas, di hotél tujuh ratus korsi. Pikeun pindah ka casinos kedah nampilkeun hiji dokumen identitas na pikeun ilubiung dina kaulinan di tabel anjeun kudu ngadaptar heula.

Kasino «le Lyon VERT»

Kasino «le Lyon VERT» ieu dibuka taun 1882, sarta di 1991 mimiti milik grup Partouche. Hal ieu lokasina di Lyon. ngadegna judi ieu diwangun ku hiji gedung judi badag, réstoran sarta hotél leutik. Dina kasino ieu dina sagala establishments judi lianna di Perancis, aya sababaraha badag mesin kaulinan: video poker, Aya 174 na 224 ngeset liang mékanis. Aya ogé kasempetan maén dina Amérika sarta Eropa roulette, Texas Hold'em poker, blackjack jeung kaulinan séjénna ngeunaan kasempetan. Salila ngarecah, anjeun tiasa linggih di restoran, ngarasakeun asakan rupa.

Kasino «Aix-en-Provence»

Kasino Aix-en-Provence, hadé katelah Pasino, ieu dibuka taun 1923. konstruksi na jadi proyék redevelopment urban badag dimekarkeun ku Municipality. proyék nu diwangun ti imah judi, rumah sakit termal, hiji karaton badag jeung taman éndah. Kasino Pasino bisa maénkeun sagala rupa kaulinan ti kasempetan, kaasup boga kasempetan maén dina mesin slot, video poker, roulette jeung video, sajaba, rupa-badag tina kaulinan kartu jeung hiburan lianna. Aya anu terus diayakeun kagiatan rekreasi loba, kaasup rupa konser na pagelaran, muterkeun sandiwara.

Kasino «tujuh»

Tujuh kasino panggedéna di Perancis, nyertakeun wewengkon 650 méter pasagi, anu ngahalangan pikeun ukuranana, sakumaha ogé hiburan sarta méwah exterior jeung hiasan interior. Ieu bisa dibandingkeun jeung kaéndahan inten a. Ieu nujul kana generasi anyar establishments judi. Di pedalaman pamanggih casinos dipangaruhan dongeng Roald Dahl urang "Charlie jeung Coklat Kilang kitu". Kasino teu bisa ngan maénkeun kaulinan tina kasempetan duit, tapi ogé ngarasakeun rupa lianna hiburan.

Kasino «Cannes Croisette»

Kasino «Cannes Croisette» lokasina di jantung festival kawentar Palais des di Cannes, owns grup Lucien Barrière. Legana tina ngadegna kaulinan téh 3,000 méter pasagi. kamar Game nu dipapaésan dina gaya modern. Di gedung of kasino di anjeun bisa maénkeun kaulinan sapertos poker, blackjack, roulette, Baccarat tur mesin slot aya. aréa Kasino aya sababaraha bar, réstoran gastronomic na nightclub a. Anjeun tiasa buku kamar di hotél.

Judi di Perancis


Sakuduna ngomong "Paris" jeung "Tower Eiffel", saloba haté ngawitan ngéléhkeun gancang sarta imajinasi cét gambar romantis. CasinoToplists Dinten bakal didatangan tanah sunda jeung kabebasan - Perancis. Ku kituna, mun paraphrase hiji nyebutkeun kawentar, nya tugas urang kiwari "ningali Paris tur maén".

Kasimpulan artikel:

  •  Perancis - sababaraha kecap ngeunaan sajarah tur géografi;
  •  judi:
  •  judi kasino legalized lokasina di wewengkon Resort;
  •  Éta tanggung jawab Departemen Interior.
  •  The casinos kawentar di Perancis:
  •  Club Aviation Club de France di Paris;
  •  Kasino Enghien 14 km ti Paris;
  •  judi imah di Megève Mont Blanc.
  •  Lima wisata di Paris jeung alamat;
  •  fakta metot ngeunaan nagara jeung pangeusi na.

 

Lokasi Perancis, sarta tukang sajarah ringkes

Perancis - nagara matak di Kulon Eropa geus ngalaman sababaraha kali hésé, tapi ngancik kana salah sahiji paling nyaman jeung aman di sakuliah dunya. Ngaran lengkep nagara - Républik Perancis. Di Perancis, nu katuhu tina bangsa jeung bangsa éksklusif pikeun jalma. Motto - "Liberty, Sarua, Fraternity".

Kapala kaayaan téh présidén, Francois Hollande, tapi gelar loba tepi ka kakuatan vested dina Perdana Mentri Manuel Valls. Kiwari, leuwih ti 66 juta jalma di Perancis, di antarana 90% - warga nagara. komposisi Nasional pisan warni jeung variatif, sanajan kanyataan yen Perancis didominasi. Aya loba Alsatians, lotaringtsev, Britons, Yahudi, Flemish, Catalans, Basques, Corsicans, Armenians.

Ibukota Perancis - denok Paris, anu, anjeun nyaho, ningali jeung ka maot dina karapihan. Sajarah metropolis modern, nu imah sabudeureun 2.5 juta jalma, mimiti di SM Abad III. e. Ieu mangrupa puseur budaya, sajarah, ekonomi jeung pulitik alus teuing, impressive pikeun keindahan sarta pesona hébat.

Perancis favorably nujul kana judi véna ka wargana na datang, dina wewengkon loba casinos jeung imah judi, tapi ogé aturan organisasi maranéhna rada ketat. Hayu urang nalungtik.

Casinos na Garawangi di Perancis

Perancis - salah sahiji nagara paling picilakaeun di dunya, jeung Perancis - salah sahiji pamaén paling nekat. Loba judi lumangsung di dieu.

Ku jalan kitu, lolobana casinos di dunya, komo pajeg dibayar dina artikel kayaning "kaulinan Perancis". Salah sahiji jenis roulette disebut oge "French Roulette"(Ogé katelah Eropa Roulette); na diantara rupa roulette, Naimenshee Perancis boga kaunggulan dina kasino, nu teu bisa kalah ka delight fans game.

Saperti dina paling Eropa nagara, di Perancis, sikep husus nuju judi. Aranjeunna legalized, tapi anjeun bisa maénkeun ukur di wewengkon husus ditunjuk. Kasino jeung buka dimimitian ti 1942 wungkul dina eta lokalitas nu boga status resmi resorts, tapi maranéhna kudu dikaluarkeun tina Paris teu kurang ti 100 km.

Saacanna nyoko tina hukum di nagara ieu jumlah badag imah judi, lolobana nu kedah ditutup. Dinten resmina ngoperasikeun 197 casinos, sakabéh nu diadministrasi ku Departemen Interior. Kadali institusi, prosés kaulinan sarta layanan dipasang dina leuwih ti serius.

Resolusi dina bubuka hiji kasino anyar méré menteri interior ekslusif pribadi, tapi idin heula ieu dikaluarkeun dina tingkat kota, diadopsi ku Komisi Plenipotentiary. Mia ngahartikeun daptar kaulinan pikeun lembaga milih pancen sakabeh staf di.

Dina 1986 aturan husus nerapkeun datangna geus disatujuan lawang pikeun awéwé. Karyawan teu diwenangkeun pikeun mawa kasino pikeun dianggo tunai atawa chip, Éta aturan ieu dititenan, sewed pakean husus tanpa kantong. Di Perancis, anjeun tiasa maén ti umur 18. Nampik asupna kana jalma di seragam. Dina unggal kasino aya daptar hideung, nu wajib nangtukeun Schuler, pecundang na ludomany (ngaran maranéhanana boga hak kana baraya), sarta sémah unwelcome lianna.

Kasino di Perancis teu ngan hiji Landmark lokal, tapi ogé mangrupa sumber padet panghasilan. Unggal taun, anggaran nampi ratusan jutaan euro. pajeg progresif pikeun establishments, kauntungan ngaleuwihan 9.5 juta euro, nyaeta perséntase badag - 80. Mung mesin ngahasilkeun 50% tina pendapatan, kartu - ngeunaan 40%, sésana tumiba dina roulette méja.

The casinos kawentar di Perancis

Sanajan resmina di Paris aya kasino, aya kénéh bandungAviation Club de FranceNu diwenangkeun sababaraha kaulinan, kayaning poker, Baccarat na backgammon. Ieu salah sahiji establishments paling mewah nagara, dibuka dina 1907. Aya salawasna mastikeun taat kana kode pakéan. Pikeun meunang jero, pastikeun maot kontrol raray, kaasup baju pariksa, nempatkeun kartu klub. Anjeun oge bisa lulus dina uleman tina cardholder kana. Dina 2005 aya lumangsung Dunya poker Wisata, ngahargaan ieu mung pangalusna tina pangalusna.

iwal sejen - kasino ieuEnghien, Nyaeta ngan 14 km ti Paris. Engen mangrupakeun aréa Resort estu geulis di basisir di tasik, di imah-jam ti 10 am kana 4 peuting. Ieu komplék game kalawan réstoran, hotél, téater jeung klub olahraga. Aranjeunna datangna di dieu pikeun maénkeunroulette, Rupa kaulinan kartu na jenis 450 mesin slot.

Ngabogaan judi imah pesona hususMegève, Situated di Mont Blanc. kasino Ieu confidently nyepeng kapamimpinan dina watesan sharing. Ieu teu heran, sabab ieu dikurilingan ku alam geulis, nawarkeun teu ukur hiji pakansi judi, tapi ogé hiji kasempetan pikeun méakkeun waktu di disko, dina bar piano atanapi di restoran.

De Deauville Barrière- nu kasino pangalusna, ayana di wewengkon basisir. Hal ieu lokasina sabalikna pantai legendaris di pilem "Man and Woman" Lelouch. tempat ieu dianggap salah sahiji anu pang geulis di Perancis.

atraksi Paris

  1. Tower Eiffel. Alamat: Champ de Mars, 5 Avenue Anatole Perancis. Éta lambang Paris jeung Perancis - nu nyebutkeun eta sadayana.
  2. Triumphal Arch. Alamat: Tempat Charles de Gaulle. The Arch kuna megah, diwangun ku runtuyan Napoleon dina pangakuan victories hébat Na.
  3. Louvre. Location: Palais Royal. Salah sahiji musium greatest di Eropa, Ayana di tempat Istana Raja.
  4. Notre Dame de Paris. Alamat: 6 Parvis Notre-Dame - Tempat Jean-Paul II. Jantung spiritual Parida na basilica Katolik geulis.
  5. Luksemburg Kebon. Alamat: 6e Arrondissement. karaton exquisite na taman kompléks, bohong dina 26 hektar.

fakta metot ngeunaan France jeung Perancis

  • Ngaran sahiji nagara "Perancis" ngabogaan asal Jermanik paradoxical, éta asalna tina ngaran tina suku Franks dicicingan wewengkon éta. Sanajan sakabéh populasi speaks basa sarta ngabogaan Romanesque asal lolobana Gallo-Roman, nami sumping alatan tina Jerman basa.
  • Di Perancis, nu istana pangbadagna di dunya - 4969.
  • Ieu di Perancis nimukeun bioskop, biking, ballet, chanson, Gothic.
  • Kusabab 2011, anu radio jeung televisi Perancis ieu sacara resmi dilarang nyebut Facebook jeung Twitter.
  • Ku lunchtime, anu Perancis salawasna dilayanan anggur.
  • Perancis - Center pikeun Eropa tatanén.
  • lalaki Perancis mangrupakeun talkative, milih istri misalna kalawan saha anjeun tiasa ngobrol.
  • Di Perancis, pajeg pangluhurna di EU.
  • Kalolobaan jalma Perancis rék cicing di Kanada.

Perancis dina peta Éropa

Perancis dina peta Éropa