Norwegia Online loka Kasino

1 Star2 Béntang3 Béntang4 Béntang5 Béntang (543 sora, rata-rata: 5.00 kaluar ti 5)

Loading ...Judi henteu salawasna ngarasakeun popularitas lega di Norwégia. In the XCHARX40s andXCHARX 50s, even a simple card games were not approved by society. Now Norway has two state-owned companies, which have the right to offer gambling Norwegians. Norsk Tipping manages lotteries, sports betting and instant games, and Norsk Rikstoto controls the betting on horse racing. Slots are very popular in the country, but they were banned in 2007, and then re-presented in the form of interactive video terminals that require special cards. These cards are linked to bank accounts of players and are subject to strict limitations.

Garawangi online di Norwégia

Online gambling is legal in Norway, but the situation here is rather complicated. Norsk Tipping, the state company that controls all lottery and sports betting in Norway, went online in 2002. Currently this is the only web site where Norwegian players can legally place sports bets, as from December 2008 to use the services of foreign sites online gambling in Norway is illegal.

The ban includes circuitry similar to the laws of gambling in the United States – Norges Bank is not allowed to transfer funds from the Norwegian accounts to the accounts of foreign gambling operators. However, the government plans to finalize blocking foreign providers have not yet been implemented, and foreign operators are available to local players.

Daptar Top 10 Norwegia Online loka Kasino

Top 10 Best AS Online Casinos 2018:

kasinotawaranalatmaén Kasino
1th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
2th

$ 5,000 bonus on deposit 5 mimiti Anjeun -! Ekslusif nawiskeun!
$ 1,000s di bonus tambahan - unggal minggu!

desktopMobileTablétMaén!
3th

$ 2500 bonus !!! SPINS FREE kaasup!
Cashback ngabagéakeun bonus! Candak deui 25% tina deposit anjeun!

desktopMobileTablétMaén!
4th

Wilujeng sumping pakét - 100 FREE SPINS + $ 2500 bonus
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
5th

bonus Wilujeng sumping $ 777 FREE on Anjeun tilu deposit munggaran
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
6st

$3,750 Kasino Wilujeng sumping Bonus
meunang tilu 100 bonus% mana

desktopMobileTablétMaén!
7th

$4,000 tambahan
Paké Kupon kode: CASINO400

desktopMobileTablétMaén!
8th

400% bonus nepi ka $ 3,000 FREE
JACKPOTS kutang

desktopMobileTablétMaén!
9th

$ 50 FREE chip [Kode: SILVER50] OR
555% Wilujeng sumping bonus [Kode: SOAK555]

desktopMobileTablétMaén!
10th

$ 400 Wilujeng sumping Bonus
$ 10,000 FREE

desktopMobileTablétMaén!
11nd

Meunang nepi ka $3000 di bonus Wilujeng sumping
Leuwih Mimiti Tilu panan anjeun

desktopMobileTablétMaén!

Top 10 Best Éropa Online Casinos 2018:

1th

Meunang nepi ka € 140 Wilujeng sumping Bonus
meunangkeun $ 88 FREE Taya deposit diperlukeun

desktopMobileTablétMaén!
Maén 888 Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
2nd

100% nepi ka 4000 - ekslusif nawiskeun!
meunangkeun 15 Chip bébas

desktopMobileTablétMaén!
3th

100% deposit munggaran bonus nepi ka € 200 haratis kalawan kode bonus WELCOME777
77 Free Spins Taya deposit Bonus

desktopMobileTablétMaén!
Maén 777 Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
4th

100 spins bébas di Casumo Kasino
$ 800 FREE tambahan

desktopMobileTablétMaén!
5th

Ieu gé ganda deposit mimiti Anjeun sareng 100% nepi ka $ 100 Wilujeng sumping Bonus
$ 65 FREE Wilujeng sumping Bonus

desktopMobileTablétMaén!
6nd

meunang anjeun $ 1600 FREE
Meunang tawaran ekslusif anjeun ayeuna!

desktopMobileTablétMaén!
7th

meunang anjeun 3,200 Wilujeng sumping bonus
45 Mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
8th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
9th

300% nepi ka $ 3,200
40 mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
10th

meunang anjeun $ 1000 FREE
!!! tawarkeun ekslusif !!!

desktopMobileTablétMaén!
11th

meunang anjeun 5000 Wilujeng sumping Bonus
100 FREE signup Bonus

desktopMobileTablétMaén!
12th

meunang anjeun 200% nepi ka 400
Easter Bunny bonus

desktopMobileTablétMaén!

Situs casinos online nu nampa pamaén ti Norwégia

Tempo daptar situs kasino online nu nampa pamaén ti Norwégia, jeung nawarkeun-kualitasna alus sarta kaulinan aman. Di dieu Anjeun baris manggihan rupa-rupa hiburan tina mesin slot pikeun kaulinan kasino hirup tina ngical paralatan software kawentar kayaning NetEnt, Merkur, IGT, Novoline, Microgaming, Betsoft, kaulinan nandingan, sarta loba batur.
You can also read our reviews of online casino sites, to be aware of the best online promotions, bonuses and payment options available to players from Norway.

Judi di Norwégia


Dinten ieu kami nuluykeun lalampahan urang ngaliwatan nagara Skandinavia sarta jalur kami perenahna di nagara éndah fjords, curug geulis, és na auroras polar - di Norwégia. nagara ieu endah mibanda iklim kasar henteu ninggalkeun anjeun acuh. Urang leumpang ngaliwatan jalan tina Oslo, kitu ogé manggihan sabaraha hal anu bade sareng judi. Naon anu Rahasia na peculiarities terus nagara ieu?

Kasimpulan artikel:

  • Norwégia - saeutik ngeunaan nagara jeung sajarah na;
  • casinos dumasar-Land di nagara nu teu ayeuna sadia tur haram;
  • judi:
  • Dua pausahaan «Norsk Tipping» na «Norsk Rikstoto» - nu otorisasi keur ngalaksanakeun judi;
  • Authorized lotteries, betting on sports events, scratch cards, keno, poker since 2015.
  • Online casinos in the country:
  • kabéh casinos asing geus ngalarang saprak 2010, loba nuluykeun maén illegally, saprak teu sakabeh situs internasional anu diblokir;
  • norsk-tipping.no/kongkasino - situs ngan disatujuan.
  • Five sights Norwegian capital Oslo with addresses;
  • fakta metot ngeunaan Norwégia jeung pangeusi na.

A sajarah ringkes Norwégia

Norway is the kingdom of Northern Europe, which is located in the western portion of the Scandinavian Peninsula. The country also includes the whole scattering of small islands.

Paling dipikaresep, ngaran nagara urang datang ti kecap Norse Old " Norðrvegr ", Anu hartina" jalan kaler. "Jeung kudu dicatet, nya iklim pisan kasar nagara ditinggalkeun tanda na on sajarah na. Sanggeus umur és di naon ayeuna Norwégia geus iklim pisan nguntungkeun, jadi eta ieu densely Asezare populata.

But with an increase in soil density of population dwindled, and the male half of the population longed for fame and wealth. Therefore, very soon the era of Viking conquests, the territory of which the income is up to Turkey itself.

In the 18-19 century Norway comes under the influence of neighboring Denmark and Sweden and almost loses the status of an independent state. But in 1905 the results of the popular vote the union with Sweden was dissolved and the country gained sovereignty. Now NorwayXCHARXs constitutional monarchy, the kingXCHARXs name is Harold V.

Judi di Norwégia

Let us say at once, gambling in this country is very strogo.Po compared to the neighboring countries Swedenand Finland are the most severe laws regarding gambling. In the country there are only 2 companies ( «Norsk Tipping» and «Norsk Rikstoto»), who are authorized to conduct gambling. Basically it is a lottery, betting on sports events and keno. They are subject to the Ministry of Culture, which also sets its own rules. These include the age limit to 18 years.

Slot machines in Norway had a rapid flowering in 2001-2004, but in 2007 the government introduced a strict control of their size and significantly reduced their number. Of online gambling in the country had no better luck: since June 2010, all the major overseas sites banned in Norway, and the banks are blocking all debit and credit cards in the Norwegian online casinos around the world.

Of course, if you want to arrange another partiyu- poker at home, then you for it will be nothing. But if it will be systematically and law enforcement agencies assigned to your busy business status – criminal liability to you will not escape. Due to such a strict attitude to gambling in the news frequently flashed reports of raids in illegal casinos and poker clubs, and fans passion have to play for fun outside of the country.

atraksi Oslo

  1. Viking Kapal Museum. Alamat: Huk Aveny 35. Kusabab 1931, kempelan ieu kapal pleases panon na pikiran hayang weruh turistov.Ekspozitsiya mangrupakeun pesawat ruang angkasa 3, diwangun dina abad ka-9th, sarta lain dina seabed leuwih ti 1,000 taun.
  2. Museum Munch. Alamat: Toyengata, 53. musium ieu dikumpulkeun ngeunaan 28,000 lukisan, poster, skétsa na artifak nu dipirig kahirupan artis hébat. Datang dina 18 haratis lawang ka musium. Di dieu nunjukkeun film ngeunaan artis tur sarwa konser na pintonan.
  3. Hiburan Park "Tusenfrid". Alamat: Hoyungsletta, 1407 Salaku (éta ngadeukeutan 20 km ti Oslo). Salila taman ieu geus earned nu reputasi of ekstrim taman hiburan di Skandinavia. Upami Anjeun gaduh saraf tina baja, urang nyarankeun Anjeun nyobian «Speed ​​Monster»: mobil lomba kalawan kapasitas 6,000 horsepower bakal ngamekarkeun laju 90 km / h di ngan 2 detik sarta kali rally 7 anjeun bakal manggihan dibaturan kaayaan hiji tina weightlessness. Aya ogé taman cai, atraksi barudak jeung loba kafe.
  4. Taman "Gustav Vigeland". Alamat: Nobels Gerbang 32. Anjeun resep mertimbangkeun patung dina hawa kabuka? Lajeng pilihan ieu anjeun sampurna. Di dieu, diantara tangkal manicured na landscapes geulis anjeun bakal manggihan patung 212 dijieunna tina granit jeung parunggu.
  5. Wangunan kota Aula. Alamat: Fridtjof Nansens plass. Matak wangunan bersejarah ti luar jeung jero pisan metot. Kusabab 1990 eta dilaksanakeun di dieu Hadiah Nobel. Jero wangunan anjeun bakal manggihan hiji hiasan megah sahiji kamar, lukisan megah sarta frescoes hipu.

fakta metot ngeunaan Norwégia jeung Norwegians

  • Norway is a small country XCHARX only about 5 million inhabitants. The main natural treasure of Norway XCHARX oil. It was found in 1969 and has since exported to Europe;
  • Paperclip invented and patented the Norwegian Johan Valer;
  • Cuaca di Norwégia ieu ngarobah dina speed kilat. Aya malah hiji nyebutkeun relevan: "Kuring henteu resep cuaca urang? Teu masalah, ngadagoan 15 menit ";
  • «Brunost» - coklat kéju embe, salah sahiji delicacies paling favorit di nagara ieu;
  • Jumlah barudak di kulawarga di dieu teh tanda clearest of well-mahluk. Rata Jumlah barudak di kulawarga - tilu;
  • The jaket tina leungeun raja bisa baca motto "Kabéh keur Norwégia";
  • 5 gaji lokal pikeun 7 sarébu euro, tapi pajeg di nagara ieu tinggi, jeung produk pisan mahal, sanajan jasa leuwih mahal (taksi, perbaikan, jsb);
  • "Aquavit" (Latin pikeun "Living Cai") - dina inuman alkohol nasional di 35 - 50% diolah alkohol kentang, infused pikeun sababaraha taun dina rempah (cumin, coriander, fennel, anise, kayu manis, fennel, St. John urang wort). Tapi ngan ulah meuli alkohol. Eta dijual ngan di toko husus «Vinmonopolet». alkomarketov jaringan ieu dipiboga ku kaayaan na ukur gawé dina weekdays.

Norwégia dina peta Éropa

Norwégia dina peta Éropa