Norwegia Online loka Kasino

1 Star2 Béntang3 Béntang4 Béntang5 Béntang (543 sora, rata-rata: 5.00 kaluar ti 5)

Loading ...Judi henteu teras-terasan sareng popularitas lega di Norwégia. Dina '40s na' 50s, sanajan mangrupa kaulinan kartu basajan teu disatujuan ku masarakat. Ayeuna Norwégia boga dua pausahaan-milik kaayaan, nu boga hak pikeun nawarkeun judi Norwegians. Norsk Tipping manages lotteries, tohan olahraga sarta kaulinan instan, sarta Norsk Rikstoto ngatur tohan on balap kuda. Liang anu pohara populér di nagara, tapi maranéhanana ngalarang di 2007, lajeng ulang dibere dina bentuk terminal video interaktif anu merlukeun kartu husus. kartu ieu numbu ka rekening bank pamaén sarta anu poko keur watesan ketat.

Garawangi online di Norwégia

judi online téh légal di Norwégia, tapi kaayaan di dieu téh rada rumit. Norsk Tipping, pausahaan kaayaan nu ngatur sagala lotre jeung olahraga tohan di Norwégia, indit online di 2002. Ayeuna ieu téh hiji-hijina situs web mana pamaén Norwegia jum'atan bisa nempatkeun bets olahraga, sakumaha ti Désémber 2008 nganggo jasa tina situs asing judi online di Norwégia nya haram.

Larangan ieu ngawengku circuitry mirip kana hukum judi di Amérika Serikat - Norges Bank henteu kéngingkeun nransfer dana tina rekening Norwegia kana rekening operator judi asing. Tapi, pamaréntah ngarencanakeun pikeun ngabéréskeun blokir panyadia asing anu henteu acan dilaksanakeun, sareng operator asing sayogi dipasihkeun ka pamaén lokal.

Daptar Top 10 Norwegia Online loka Kasino

Top 10 Best Éropa Online Casinos 2018:

kasinotawaranalat maén Kasino
1th

Meunang nepi ka € 140 Wilujeng sumping Bonus
meunangkeun $ 88 FREE Taya deposit diperlukeun

desktopMobileTablétMaén!
Maén 888 Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
2nd

100% nepi ka € 4000 - ekslusif nawiskeun!
meunangkeun € 15 Chip bébas

desktopMobileTablétMaén!
3th

100% deposit munggaran bonus nepi ka € 200 haratis kalawan kode bonus WELCOME777
77 Free Spins Taya deposit Bonus

desktopMobileTablétMaén!
Maén 777 Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
4th

100 spins bébas di Casumo Kasino
$ 800 FREE tambahan

desktopMobileTablétMaén!
5th

Ieu gé ganda deposit mimiti Anjeun sareng 100% nepi ka $ 100 Wilujeng sumping Bonus
$ 65 FREE Wilujeng sumping Bonus

desktopMobileTablétMaén!
6nd

meunang anjeun $ 1600 FREE
Meunang tawaran ekslusif anjeun ayeuna!

desktopMobileTablétMaén!
7th

meunang anjeun € 3,200 Wilujeng sumping bonus
€ 45 Mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
8th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
9th

300% nepi ka $ 3,200
€ 40 mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
10th

meunang anjeun $ 1000 FREE
!!! tawarkeun ekslusif !!!

desktopMobileTablétMaén!
11th

meunang anjeun € 5000 Wilujeng sumping Bonus
€ 100 FREE signup Bonus

desktopMobileTablétMaén!
12th

meunang anjeun 200% nepi ka € 400
Easter Bunny bonus

desktopMobileTablétMaén!

Top 10 Best AS Online Casinos 2019:

1th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
2th

$ 5,000 bonus on deposit 5 mimiti Anjeun -! Ekslusif nawiskeun!
$ 1,000s di bonus tambahan - unggal minggu!

desktopMobileTablétMaén!
3th

$ 2500 bonus !!! SPINS FREE kaasup!
Cashback ngabagéakeun bonus! Candak deui 25% tina deposit anjeun!

desktopMobileTablétMaén!
4th

Wilujeng sumping pakét - 100 FREE SPINS + $ 2500 bonus
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
5th

bonus Wilujeng sumping $ 777 FREE on Anjeun tilu deposit munggaran
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
6st

$3,750 Kasino Wilujeng sumping Bonus
meunang tilu 100 bonus% mana

desktopMobileTablét Maén!
7th

$4,000 tambahan
Paké Kupon kode: CASINO400

desktopMobileTablétMaén!
8th

400% bonus nepi ka $ 3,000 FREE
JACKPOTS kutang

desktopMobileTablétMaén!
9th

$ 50 FREE chip [Kode: SILVER50] OR
555% Wilujeng sumping bonus [Kode: SOAK555]

desktopMobileTablétMaén!
10th

$ 400 Wilujeng sumping Bonus
$ 10,000 FREE

desktopMobileTablétMaén!
11nd

Meunang nepi ka $3000 di bonus Wilujeng sumping
Leuwih Mimiti Tilu panan anjeun

desktopMobileTablétMaén!

Situs casinos online nu nampa pamaén ti Norwégia

Tingali daptar situs kasino online anu nampi pamaén ti Norwégia, sareng nawiskeun kaulinan anu berkualitas tinggi sareng aman. Di dieu anjeun bakal mendakan rupa-rupa hiburan tina mesin slot dugi ka kaulinan kasino langsung tina padagang parangkat lunak anu kasohor sapertos NetEnt, Merkur, IGT, Novoline, Microgaming, Betsoft, Rival Gaming, sareng seueur anu sanésna.
Anjeun oge bisa maca ulasan kami tina situs kasino online, janten sadar tina promosi pangalusna online, bonus na pilihan pembayaran sadia pikeun pamaén ti Norwégia.

Judi di Norwégia


Dinten ieu kami nuluykeun lalampahan urang ngaliwatan nagara Skandinavia sarta jalur kami perenahna di nagara éndah fjords, curug geulis, és na auroras polar - di Norwégia. nagara ieu endah mibanda iklim kasar henteu ninggalkeun anjeun acuh. Urang leumpang ngaliwatan jalan tina Oslo, kitu ogé manggihan sabaraha hal anu bade sareng judi. Naon anu Rahasia na peculiarities terus nagara ieu?

Kasimpulan artikel:

  • Norwégia - saeutik ngeunaan nagara jeung sajarah na;
  • casinos dumasar-Land di nagara nu teu ayeuna sadia tur haram;
  • judi:
  • Dua pausahaan «Norsk Tipping» na «Norsk Rikstoto» - nu otorisasi keur ngalaksanakeun judi;
  • Lotre anu otorisasi, taruhan dina acara olahraga, kartu scratch, keno, poker ti saprak 2015.
  • casinos online di nagara éta:
  • kabéh casinos asing geus ngalarang saprak 2010, loba nuluykeun maén illegally, saprak teu sakabeh situs internasional anu diblokir;
  • norsk-tipping.no/kongkasino - situs ngan disatujuan.
  • Lima wisata Norwegia Oslo ibukota jeung alamat;
  • fakta metot ngeunaan Norwégia jeung pangeusi na.

A sajarah ringkes Norwégia

Norwégia mangrupakeun Karajaan Éropa Kalér, anu perenahna di bagian kulon jazirah Skandinavia. nagara oge ngawengku sakabeh scattering pulo leutik.

Paling dipikaresep, ngaran nagara urang datang ti kecap Norse Old " Norðrvegr ", Anu hartina" jalan kaler. "Jeung kudu dicatet, nya iklim pisan kasar nagara ditinggalkeun tanda na on sajarah na. Sanggeus umur és di naon ayeuna Norwégia geus iklim pisan nguntungkeun, jadi eta ieu densely Asezare populata.

Tapi ku paningkatan kapadetan taneuh panurunan, sareng satengah jalu pendudukna ngaraosan kagum sareng kabeungharan. Ku alatan éta, pas énggal jaman panénggong Viking, wilayahna panghasilan dugi ka Turki sorangan.

Dina abad 18-19 Norwégia aya dina pangaruh tatangga di Denmark sareng Swédia sareng ampir leungit status nagara anu mandiri. Tapi dina 1905 hasil tina undian populér union sareng Swédia dibubarkeun sareng nagara ngagaduhan kedaulatan. Ayeuna monarki konstitusi Norwégia, ngaran raja nyaéta Harold V.

Judi di Norwégia

Marilah urang sakaligus, judi di nagara ieu seueur pisan strogo.Po dibandingkeun sareng nagara tatangga Swediaand Finlandia mangrupikeun hukum anu paling parah ngeunaan judi. Di nagara aya ngan ukur perusahaan 2 («Norsk Tipping» sareng «Norsk Rikstoto»), anu otoritas ngalaksanakeun judi. Dasarna mangrupikeun lotre, taruhan dina acara olahraga sareng keno. Éta tunduk kana Kementrian Kabudayaan, anu ogé netepkeun aturan sorangan. Ieu kalebet wates umur ka 18 taun.

Mesin slot di Norwégia ngagaduhan kembangan gancang dina 2001-2004, tapi dina 2007 pamaréntah ngenalkeun ukuran anu ketat pikeun ukuranana sareng ngirangan jumlahna sacara signifikan. Ngeunaan judi online di nagara ieu teu ngagaduhan nasib anu langkung saé: ti saprak Juni 2010, sadaya situs luar negeri utama anu dilarang di Norwégia, sareng bank-bank ngahalangan sadaya kartu debit sareng kiridit di kasino online Norwegia di sakuliah dunya.

Tangtu, lamun rék ngatur poker partiyu- sejen di imah, lajeng nuhun eta bakal nanaon. Tapi lamun eta bakal sacara sistematis jeung agénsi penegak hukum ditugaskeun pikeun status bisnis sibuk Anjeun - liability kriminal ka anjeun moal kabur. Alatan sapertos sikep ketat pikeun judi di warta nu remen flashed laporan razia di casinos ilegal jeung klub poker, sarta fans gairah kudu maén for senang luar nagara.

atraksi Oslo

  1. Viking Kapal Museum. Alamat: Huk Aveny 35. Kusabab 1931, kempelan ieu kapal pleases panon na pikiran hayang weruh turistov.Ekspozitsiya mangrupakeun pesawat ruang angkasa 3, diwangun dina abad ka-9th, sarta lain dina seabed leuwih ti 1,000 taun.
  2. Museum Munch. Alamat: Toyengata, 53. musium ieu dikumpulkeun ngeunaan 28,000 lukisan, poster, skétsa na artifak nu dipirig kahirupan artis hébat. Datang dina 18 haratis lawang ka musium. Di dieu nunjukkeun film ngeunaan artis tur sarwa konser na pintonan.
  3. Hiburan Park "Tusenfrid". Alamat: Hoyungsletta, 1407 Salaku (éta ngadeukeutan 20 km ti Oslo). Salila taman ieu geus earned nu reputasi of ekstrim taman hiburan di Skandinavia. Upami Anjeun gaduh saraf tina baja, urang nyarankeun Anjeun nyobian «Speed ​​Monster»: mobil lomba kalawan kapasitas 6,000 horsepower bakal ngamekarkeun laju 90 km / h di ngan 2 detik sarta kali rally 7 anjeun bakal manggihan dibaturan kaayaan hiji tina weightlessness. Aya ogé taman cai, atraksi barudak jeung loba kafe.
  4. Taman "Gustav Vigeland". Alamat: Nobels Gerbang 32. Anjeun resep mertimbangkeun patung dina hawa kabuka? Lajeng pilihan ieu anjeun sampurna. Di dieu, diantara tangkal manicured na landscapes geulis anjeun bakal manggihan patung 212 dijieunna tina granit jeung parunggu.
  5. Wangunan kota Aula. Alamat: Fridtjof Nansens plass. Matak wangunan bersejarah ti luar jeung jero pisan metot. Kusabab 1990 eta dilaksanakeun di dieu Hadiah Nobel. Jero wangunan anjeun bakal manggihan hiji hiasan megah sahiji kamar, lukisan megah sarta frescoes hipu.

fakta metot ngeunaan Norwégia jeung Norwegians

  • Norwégia mangrupakeun nagara leutik - hijina ngeunaan 5 juta jiwa. The harta alam utama Norwégia - minyak. Ieu ieu kapanggih dina 1969 sarta geus saprak diékspor ka Éropa;
  • Paperclip nimukeun tur dipaténkeun dina Norwegia Johan Valer;
  • Cuaca di Norwégia ieu ngarobah dina speed kilat. Aya malah hiji nyebutkeun relevan: "Kuring henteu resep cuaca urang? Teu masalah, ngadagoan 15 menit ";
  • «Brunost» - coklat kéju embe, salah sahiji delicacies paling favorit di nagara ieu;
  • Jumlah barudak di kulawarga di dieu teh tanda clearest of well-mahluk. Rata Jumlah barudak di kulawarga - tilu;
  • The jaket tina leungeun raja bisa baca motto "Kabéh keur Norwégia";
  • 5 gaji lokal pikeun 7 sarébu euro, tapi pajeg di nagara ieu tinggi, jeung produk pisan mahal, sanajan jasa leuwih mahal (taksi, perbaikan, jsb);
  • "Aquavit" (Latin pikeun "Living Cai") - dina inuman alkohol nasional di 35 - 50% diolah alkohol kentang, infused pikeun sababaraha taun dina rempah (cumin, coriander, fennel, anise, kayu manis, fennel, St. John urang wort). Tapi ngan ulah meuli alkohol. Eta dijual ngan di toko husus «Vinmonopolet». alkomarketov jaringan ieu dipiboga ku kaayaan na ukur gawé dina weekdays.

Norwégia dina peta Éropa

Norwégia dina peta Éropa