Norwegia Online loka Kasino

1 Star2 Béntang3 Béntang4 Béntang5 Béntang (543 sora, rata-rata: 5.00 kaluar ti 5)

Loading ...Judi henteu salawasna ngarasakeun popularitas lega di Norwégia.Dina '40s na' 50s, sanajan mangrupa kaulinan kartu basajan teu disatujuan ku masarakat. Ayeuna Norwégia boga dua pausahaan-milik kaayaan, nu boga hak pikeun nawarkeun judi Norwegians. Norsk Tipping manages lotteries, tohan olahraga jeung kaulinan instan, sarta Norsk Rikstoto ngatur tohan on balap kuda. Liang anu pohara populér di nagara, tapi maranéhanana ngalarang di 2007, lajeng ulang dibere dina bentuk terminal video interaktif anu merlukeun kartu husus. kartu ieu numbu ka rekening bank pamaén sarta anu poko keur watesan ketat.

Garawangi online di Norwégia

judi online téh légal di Norwégia, tapi kaayaan di dieu téh rada rumit. Norsk Tipping, pausahaan kaayaan nu ngatur sagala lotre jeung tohan olahraga di Norwégia, indit online di 2002. Ayeuna ieu téh hiji-hijina situs web dimana Norwegia pamaén jum'atan bisa nempatkeun bets olahraga, sakumaha ti Désémber 2008 nganggo jasa tina situs asing judi online di Norwégia nya haram.

larangan nu ngawengku circuitry sarupa hukum judi di Amérika Sarikat - Norges Bank teu diwenangkeun pikeun mindahkeun dana ti Norwegia akun kana rekening sahiji operator judi asing. Sanajan kitu, pamarentah ngarencanakeun keur finalize blocking panyadia asing teu acan kungsi dilaksanakeun, sarta operator asing anu sadia pikeun pamaén lokal.

Daptar Top 10 Norwegia Online loka Kasino

- Mohegan Sun kasino Resort -

Top 10 Best Éropa Online Casinos 2018:

kasinotawaranalatmaén Kasino
1th

Meunang nepi ka € 140 Wilujeng sumping Bonus
meunangkeun $ 88 FREE Taya deposit diperlukeun

desktopMobileTablétMaén!
Maén 888 Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
2nd

100% nepi ka € 4000 - ekslusif nawiskeun!
meunangkeun € 15 Chip bébas

desktopMobileTablétMaén!
3th

100% deposit munggaran bonus nepi ka € 200 haratis kalawan kode bonus WELCOME777
77 Free Spins Taya deposit Bonus

desktopMobileTablétMaén!
Maén 777 Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
4th

100 spins bébas di Casumo Kasino
$ 800 FREE tambahan

desktopMobileTablétMaén!
5th

Ieu gé ganda deposit mimiti Anjeun sareng 100% nepi ka $ 100 Wilujeng sumping Bonus
$ 65 FREE Wilujeng sumping Bonus

desktopMobileTablétMaén!
6nd

meunang anjeun $ 1600 FREE
Meunang tawaran ekslusif anjeun ayeuna!

desktopMobileTablétMaén!
7th

meunang anjeun € 3,200 Wilujeng sumping bonus
€ 45 Mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
8th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
9th

300% nepi ka $ 3,200
€ 40 mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
10th

meunang anjeun $ 1000 FREE
!!! tawarkeun ekslusif !!!

desktopMobileTablétMaén!
11th

meunang anjeun € 5000 Wilujeng sumping Bonus
€ 100 FREE signup Bonus

desktopMobileTablétMaén!
12th

meunang anjeun 200% nepi ka € 400
Easter Bunny bonus

desktopMobileTablétMaén!

Top 10 Best AS Online Casinos 2018:

1th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
2th

$ 5,000 bonus on deposit 5 mimiti Anjeun -! Ekslusif nawiskeun!
$ 1,000s di bonus tambahan - unggal minggu!

desktopMobileTablétMaén!
3th

$ 2500 bonus !!! SPINS FREE kaasup!
Cashback ngabagéakeun bonus! Candak deui 25% tina deposit anjeun!

desktopMobileTablétMaén!
4th

Wilujeng sumping pakét - 100 FREE SPINS + $ 2500 bonus
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
5th

bonus Wilujeng sumping $ 777 FREE on Anjeun tilu deposit munggaran
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
6st

$3,750 Kasino Wilujeng sumping Bonus
meunang tilu 100 bonus% mana

desktopMobileTablétMaén!
7th

$4,000 tambahan
Paké Kupon kode: CASINO400

desktopMobileTablétMaén!
8th

400% bonus nepi ka $ 3,000 FREE
JACKPOTS kutang

desktopMobileTablétMaén!
9th

$ 50 FREE chip [Kode: SILVER50] OR
555% Wilujeng sumping bonus [Kode: SOAK555]

desktopMobileTablétMaén!
10th

$ 400 Wilujeng sumping Bonus
$ 10,000 FREE

desktopMobileTablétMaén!
11nd

Meunang nepi ka $3000 di bonus Wilujeng sumping
Leuwih Mimiti Tilu panan anjeun

desktopMobileTablétMaén!
kasino hiburan viejas -

Situs casinos online nu nampa pamaén ti Norwégia

Tempo daptar situs kasino online nu nampa pamaén ti Norwégia, jeung nawarkeun-kualitasna alus sarta kaulinan aman. Di dieu Anjeun baris manggihan rupa-rupa hiburan tina mesin slot pikeun kaulinan kasino hirup tina ngical paralatan software kawentar kayaning NetEnt, Merkur, IGT, Novoline, Microgaming, Betsoft, kaulinan nandingan, sarta loba batur.
Anjeun oge bisa maca urang resensi tina situs kasino online, janten sadar tina promosi pangalusna online, bonus na pilihan pembayaran sadia pikeun pamaén ti Norwégia.

Judi di Norwégia


Dinten ieu kami nuluykeun lalampahan urang ngaliwatan nagara Skandinavia sarta jalur kami perenahna di nagara éndah fjords, curug geulis, és na auroras polar - di Norwégia. nagara ieu endah mibanda iklim kasar henteu ninggalkeun anjeun acuh. Urang leumpang ngaliwatan jalan tina Oslo, kitu ogé manggihan sabaraha hal anu bade sareng judi. Naon anu Rahasia na peculiarities terus nagara ieu?

Kasimpulan artikel:

  •  Norwégia - saeutik ngeunaan nagara jeung sajarah na;
  •  casinos dumasar-Land di nagara nu teu ayeuna sadia tur haram;
  •  judi:
  •  Dua pausahaan «Norsk Tipping» na «Norsk Rikstoto» - nu otorisasi keur ngalaksanakeun judi;
  •  lotteries otorisasi, tohan on acara olahraga, kartu scratch, keno, poker saprak 2015.
  •   casinos online di nagara:
  •  kabéh casinos asing geus ngalarang saprak 2010, loba nuluykeun maén illegally, saprak teu sakabeh situs internasional anu diblokir;
  •  norsk-tipping.no/kongkasino - situs ngan disatujuan.
  •  lima wisata Norwegia Ibukota Oslo jeung alamat;
  •  fakta metot ngeunaan Norwégia jeung pangeusi na.

A sajarah ringkes Norwégia

Norwégia mangrupakeun Karajaan Kalér Eropa, Anu perenahna di bagian kulon jazirah Skandinavia. nagara oge ngawengku sakabeh scattering pulo leutik.

Paling dipikaresep, ngaran nagara urang datang ti kecap Norse Old "Norðrvegr", Anu hartina" jalan kaler. "Jeung kudu dicatet, nya iklim pisan kasar nagara ditinggalkeun tanda na on sajarah na. Sanggeus umur és di naon ayeuna Norwégia geus iklim pisan nguntungkeun, jadi eta ieu densely Asezare populata.

Tapi kalayan paningkatan dina probability density taneuh populasi dwindled, jeung satengah jalu populasi longed pikeun Kinérja sarta kabeungharan. Ku alatan éta, pohara pas jaman conquests Viking, wewengkon nu panghasilan nyaéta nepi ka kalkun sorangan.

Dina abad 18-19 Norwégia asalna dina pangaruh tatangga Dénmark jeung Swédia jeung ampir leungiteun status tina hiji kaayaan bebas. Tapi 1905 hasil tina sora populér di rugbi kalawan Swédia ieu leyur jeung nagara nu miboga kadaulatan. Ayeuna monarki konstitusional Norwégia urang, ngaran raja anu Harold V.

Judi di Norwégia

Hayu urang sebutkeun sakaligus, judi di nagara ieu pisan strogo.Po dibandingkeun jeung nagara tatanggana SwedenandFinlandiaanu hukum paling parah ngeunaan judi. Di nagara éta aya ukur 2 pausahaan ( «Norsk Tipping» na «Norsk Rikstoto»), anu otorisasi keur ngalaksanakeun judi. Dasarna eta mangrupakeun lotre, Tohan on acara olahraga sarta keno. Éta anu poko keur Departemen Kabudayaan, anu ogé susunan aturan sorangan. Ieu kaasup wates umur mun 18 taun.

mesin slot dina Norwégia miboga karembangan gancang di 2001-2004, tapi 2007 pamaréntah ngawanohkeun kontrol ketat ngeunaan ukuranana maranéhanana sarta nyata ngurangan jumlah maranéhanana. Tina judi online di nagara nu teu boga tuah hadé: saprak Juni 2010, sadaya loka luar negeri nu utama ngalarang di Norwégia, jeung bank nu blocking sadayana kartu debit na kiridit di Norwegia casinos online sakuliah dunya.

Tangtu, lamun rék ngatur partiyu- sejen poker di imah, lajeng nuhun eta bakal nanaon. Tapi lamun eta bakal sacara sistematis jeung agénsi penegak hukum ditugaskeun pikeun status bisnis sibuk Anjeun - liability kriminal ka anjeun moal kabur. Alatan sapertos sikep ketat pikeun judi di warta nu remen flashed laporan razia di casinos ilegal jeung poker klub, sarta fans gairah kudu maén for senang luar nagara.

atraksi Oslo

  1. Viking Kapal Museum. Alamat: Huk Aveny 35.Kusabab 1931, kempelan ieu kapal pleases panon na pikiran hayang weruh turistov.Ekspozitsiya mangrupakeun pesawat ruang angkasa 3, diwangun dina abad ka-9th, sarta lain dina seabed leuwih ti 1,000 taun.
  2. Museum Munch. Alamat: Toyengata, 53.musium ieu dikumpulkeun ngeunaan 28,000 lukisan, poster, skétsa na artifak nu dipirig kahirupan artis hébat. Datang dina 18 haratis lawang ka musium. Di dieu nunjukkeun film ngeunaan artis tur sarwa konser na pintonan.
  3. Hiburan Park "Tusenfrid". Alamat: Hoyungsletta, 1407 Salaku (éta ngadeukeutan 20 km ti Oslo).Salila taman ieu geus earned nu reputasi of ekstrim taman hiburan di Skandinavia. Upami Anjeun gaduh saraf tina baja, urang nyarankeun Anjeun nyobian «Speed ​​Monster»: mobil lomba kalawan kapasitas 6,000 horsepower bakal ngamekarkeun laju 90 km / h di ngan 2 detik sarta kali rally 7 anjeun bakal manggihan dibaturan kaayaan hiji tina weightlessness. Aya ogé taman cai, atraksi barudak jeung loba kafe.
  4. Taman "Gustav Vigeland". Alamat: Nobels Gerbang 32.Anjeun resep mertimbangkeun patung dina hawa kabuka? Lajeng pilihan ieu anjeun sampurna. Di dieu, diantara tangkal manicured na landscapes geulis anjeun bakal manggihan patung 212 dijieunna tina granit jeung parunggu.
  5. Wangunan kota Aula. Alamat: Fridtjof Nansens plass.Matak wangunan bersejarah ti luar jeung jero pisan metot. Kusabab 1990 eta dilaksanakeun di dieu Hadiah Nobel. Jero wangunan anjeun bakal manggihan hiji hiasan megah sahiji kamar, lukisan megah sarta frescoes hipu.

fakta metot ngeunaan Norwégia jeung Norwegians

  • Norwégia mangrupakeun nagara leutik - hijina ngeunaan 5 juta jiwa. The harta alam utama Norwégia - minyak. Ieu ieu kapanggih dina 1969 sarta geus saprak diékspor ka Eropa;
  • Paperclip nimukeun tur dipaténkeun dina Norwegia Johan Valer;
  • Cuaca di Norwégia ieu ngarobah dina speed kilat. Aya malah hiji nyebutkeun relevan: "Kuring henteu resep cuaca urang? Teu masalah, ngadagoan 15 menit ";
  • «Brunost» - coklat kéju embe, salah sahiji delicacies paling favorit di nagara ieu;
  • Jumlah barudak di kulawarga di dieu teh tanda clearest of well-mahluk. Rata Jumlah barudak di kulawarga - tilu;
  • The jaket tina leungeun raja bisa baca motto "Kabéh keur Norwégia";
  • 5 gaji lokal pikeun 7 sarébu euro, tapi pajeg di nagara ieu tinggi, jeung produk pisan mahal, sanajan jasa leuwih mahal (taksi, perbaikan, jsb);
  • "Aquavit" (Latin pikeun "Living Cai") - dina inuman alkohol nasional di 35 - 50% diolah alkohol kentang, infused pikeun sababaraha taun dina rempah (cumin, coriander, fennel, anise, kayu manis, fennel, St. John urang wort). Tapi ngan ulah meuli alkohol. Eta dijual ngan di toko husus «Vinmonopolet». alkomarketov jaringan ieu dipiboga ku kaayaan na ukur gawé dina weekdays.

Norwégia dina peta Éropa

Norwégia dina peta Éropa