Maltese Online loka Kasino

1 Star2 Béntang3 Béntang4 Béntang5 Béntang (343 sora, rata-rata: 5.00 kaluar ti 5)

Loading ... Dugi ka Maret 2018 sadaya bentuk judi sah di Malta. Otoritas kaulinan Malta (MGA) mangrupikeun badan pangaturan anu tanggung jawab pikeun ngatur sadaya judi di Malta. Ayeuna di nagara √©ta aya seueur pilihan judi anu b√©da: kasino, kasino pesiar, lotre, aula bingo, mesin kaulinan sareng turnam√©n biasa dina kaulinan kapinteran.

judi online di Malta

Judi online séktor mangrupikeun séktor kaulinan paling gancang di Malta, sareng tunduk kana aturan aturan kaulinan jarak jauh. Situs judi online munggaran di Malta diluncurkeun taun 2000 sareng terlibat dina tohan olahraga online. Dina April 2004, nagara éta parantos ngalebetkeun kerangka hukum anu ngatur sadayana industri kaulinan online. Malta mangrupikeun anggota nagara mimiti EU, ruang lingkup ngatur pinuh judi online. Kusabab ieu Malta mimiti ngaluarkeun lisénsi panyadia online ampir kabéh jinis judi. Sababaraha panyadia kaulinan anu paling terkenal anu ngajalankeun lisénsi kaulinan di Malta, kalebet Mr Green, Betsson, Bet-at -home, Interwetten.

Daptar Top 10 Maltese Online loka Kasino

Top 10 Best √Čropa Online Casinos 2021:

kasinotawaranalat maén Kasino
1th

Meunang nepi ka ‚ā¨ 140 Wilujeng sumping Bonus
meunangkeun $ 88 FREE Taya deposit diperlukeun

desktopMobileTablétMaén!
Maén Casimba Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
2nd

100% nepi ka ‚ā¨ 4000 - ekslusif nawiskeun!
meunangkeun ‚ā¨ 15 Chip b√©bas

desktopMobileTablétMaén!
3th

100% deposit munggaran bonus nepi ka ‚ā¨ 200 haratis kalawan kode bonus WELCOME777
77 Free Spins Taya deposit Bonus

desktopMobileTablétMaén!
Maénkeun Kampung Jackpot
18 +, T & C urang nerapkeun
4th

100 spins bébas di Grand Ivy
$ 800 FREE tambahan

desktopMobileTablétMaén!
5th

Ieu gé ganda deposit mimiti Anjeun sareng 100% nepi ka $ 100 Wilujeng sumping Bonus
$ 65 FREE Wilujeng sumping Bonus

desktopMobileTablétMaén!
6nd

meunang anjeun $ 1600 FREE
Meunang tawaran ekslusif anjeun ayeuna!

desktopMobileTablétMaén!
7th

meunang anjeun ‚ā¨ 3,200 Wilujeng sumping bonus
‚ā¨ 45 Mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
8th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
9th

300% nepi ka $ 3,200
‚ā¨ 40 mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
10th

meunang anjeun $ 1000 FREE
!!! tawarkeun ekslusif !!!

desktopMobileTablétMaén!
11th

meunang anjeun ‚ā¨ 5000 Wilujeng sumping Bonus
‚ā¨ 100 FREE signup Bonus

desktopMobileTablétMaén!
12th

meunang anjeun 200% nepi ka ‚ā¨ 400
Easter Bunny bonus

desktopMobileTablétMaén!

Top 10 Best AS Online Casinos 2021:

1th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
2th

$ 5,000 bonus on deposit 5 mimiti Anjeun -! Ekslusif nawiskeun!
$ 1,000s di bonus tambahan - unggal minggu!

desktopMobileTablétMaén!
3th

$ 2500 bonus !!! SPINS FREE kaasup!
Cashback ngabagéakeun bonus! Candak deui 25% tina deposit anjeun!

desktopMobileTablétMaén!
4th

Wilujeng sumping pakét - 100 FREE SPINS + $ 2500 bonus
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
5th

bonus Wilujeng sumping $ 777 FREE on Anjeun tilu deposit munggaran
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
6st

$3,750 Kasino Wilujeng sumping Bonus
meunang tilu 100 bonus% mana

desktopMobileTablét Maén!
7th

$4,000 tambahan
Paké Kupon kode: CASINO400

desktopMobileTablétMaén!
8th

400% bonus nepi ka $ 3,000 FREE
JACKPOTS kutang

desktopMobileTablétMaén!
9th

$ 50 FREE chip [Kode: SILVER50] OR
555% Wilujeng sumping bonus [Kode: SOAK555]

desktopMobileTablétMaén!
10th

$ 400 Wilujeng sumping Bonus
$ 10,000 FREE

desktopMobileTablétMaén!
11nd

Meunang nepi ka $3000 di bonus Wilujeng sumping
Leuwih Mimiti Tilu panan anjeun

desktopMobileTablétMaén!

Situs kasino online narima pamaén ti Malta

Tingali daptar situs kasino online anu nampi pamaén ti Malta, sareng nawiskeun kaulinan anu saé sareng aman. Di dieu anjeun bakal mendakan rupa-rupa hiburan tina mesin slot dugi ka kaulinan kasino langsung ti anu ngical parangkat lunak sapertos NetEnt, Merkur, IGT, Novoline, Microgaming, Betsoft, Rival Gaming, sareng seueur deui anu sanés.
Anjeun oge bisa maca ulasan kami tina situs kasino online, janten sadar tina promosi pangalusna online, bonus na pilihan pembayaran sadia pikeun pamaén ti Malta.

Judi di Malta


Liburan di Malta - √©ta wisata, ma√©n bal, laut, diajar basa Inggris, sareng tangtosna kasino. Pulo leutik anu cerah di tengah Laut Tengah parantos janten henteu ngan ukur parapatan rute padagangan sareng diplomatik, tapi og√© mangrupikeun salah sahiji ibukota kahirupan judi di √Čropa. Hayu urang kenalkeun!

Kasimpulan artikel:

  •   Malta - sakedap ngeunaan lokasi sareng sejarah;
  •   casinos dumasar-Land di nagara di momen anu l√©gal;
  •   The casinos dumasar tanah-paling kasohor di Malta sarta fitur maran√©hna:
  •   Oracle Kasino;
  •   Dragonara Kasino;
  •   Kasino di Venezia;
  •   Kasino Malta;
  •   Kasino di Portomaso.
  •   Kasino online sah di nagara √©ta, kasohor pisan. Malta ampir pusat kasino online utama di dunya;
  •   Lima wisata di ibukota Malta Valletta kalawan alamat;
  •   fakta metot ngeunaan nagara jeung masarakat.

 

Lokasi Malta jeung latar sajarah ringkes

Malta atanapi Républik Malta - hiji pulau di Laut Tengah, belah kiduleun Sisilia, anu sering dianggap salaku Shard UK anu nyaman. Nami na anu kawéntar nampi nagara ti Fénisia, basa anu malat ditarjamahkeun salaku "panyumputan".

Sanaon da√©rah pulau leutik, sejarah anu euyeub pisan. Sareng ieu henteu heran, sabab Malta tempatna di simpang rute ti √Čropa ka Afrika sareng Asia. Dina abad ka 1964 Masehi. e. F√©nisia sareng Yunani sumping ka bumi ieu. Salami mangabad-abad, lahan kasebut ngalir ka Carthaginians, Romawi, Bizantium, Arab, Norman, Spanyol, Inggris. Merdika pinuh ti nagara Inggris Raya anu nampi ngan ukur dina XNUMX.

Ibukota Malta mangrupakeun Valletta, diadegkeun ku Order of Malta sarta dingaranan pamimpin na, Akang de La Valletta, pikeun membela kota ti Kapuloan Turks.

Dinten ieu Malta mangrupikeun républik parlemén anu dipimpin ku Présidén Marie Louise Coleiro Preca. Posisi perdana menteri milik Joseph Muscat.

Pulo picturesque sok sémah senang, judi urang anu kabetot dina kasino, teu ngabeda nu.

Kasino jeung judi di Malta

Malta mangrupikeun tujuan anu dipikaresep ku para judi, ngumbara di sakumna dunya. Masih ngalakukeunana! Barina ogé, di daérah leutik ngan 316 méter pasagi. 4 km ti Great Casino: Oracle Casino, Dragonara Casino, Casino di Venezia, Casino at Portomaso.

Unggal imah judi ngagaduhan sajarah sareng tradisi masing-masing. Leres: unggal kasino mangrupikeun tempat anu hadé pikeun maénkeun Roulette, Blackjack, Caribbean Caribbean, Stud, Texas Hold'em, Three Card Poker, titik kosong, Perancis atanapi éléktronik roulette sareng seueur mesin slot.

Di Malta diidinkeun maén 18 taun. Hiji-hijina pengecualian nyaéta warga nagara éta sorangan, anu asup kana kasino dibuka ku 25. Dina kunjungan munggaran sémah pastikeun naroskeun paspor, janten éta mayar kanggo dicandak ku anjeunna.

Urang Malta cukup satia kana kode pakéan, janten hayu jinis pakean anu pinter / santai. Henteu diidinan ngan ukur dina jas mandi, sareng saatos 20-00 - dina kolor sareng kaos sareng sendal kabuka. Tapi bahkan tamu anu dibaju henteu bentukna, anjeun tiasa lebet, cekap kanggo nyéwa didieu jaket sareng dasi. Perhatoskeun yén palanggan nganggo baju magrib sadayana kasino Malta nawiskeun pangiriman gratis.

Oracle Kasino

Tempat ieu disebut ogé kasino demokratis. Tempatna di Teluk St Paul Bay di belah kalér pulau mangrupikeun bagian tina Dolmen Resort Komplek 4 * - éta mangrupikeun salah sahiji kompléks hotél pangsaéna di nagara éta. Tempat-tempat Démokratik nyaéta bisi kaleungitan kasino mulih tina jumlah 10 dugi 20%.

Dragonara Kasino

Ieu mangrupikeun kasino anu mimiti muncul di Malta, éta dibuka taun 1964. Wangunan ieu langkung lami - diwangun taun 1870. Sateuacanna, éta tempatna Emmanuel Scicluna, bankir. Dragonara Kasino aya dina haté kahirupan wengi, sabab naon anu di St Julian's.

Kasino di Venezia

Kasino ieu luar biasa tina menit-menit mimiti gedong bersejarah - istana kaptén, didirikeun ku Ksatria St. John di 1685. Anu datang tiasa nikmati pemandangan Grand Harbour atanapi jalan-jalan di sapanjang promenade Vittoriosa. Ansambel tilu tingkat unik, dina interior tempat khusus dipasihkeun ka gelas Murano, permadani, lampu gantung ageung sareng jati antik.

Kasino di Portomaso

Kasino ieu mangrupikeun bagian tina komplek méwah St. Julian's, penthouse méwah sareng apartemen bintang 5, réstoran nyalira, hotél Hilton sareng pusat komersial. Ogé, nalika pusat beuleum kasino.

kaulinan online di Malta

Naon anu dipikacinta ku jalma pikeun judi Malta, éta kusabab aya kasino online anu disahkeun. Di dieu, sadayana tiasa kéngingkeun lisénsi pikeun nyiptakeun situs judi nyalira, tapi henteu kedah dipimilik ku perusahaan Malta. Sadaya transaksi finansial kedah dilakukeun operator Maltese.

Kabebasan ieu ngajelaskeun naha situs Maltese kalayan mesin slot, roulette sareng kaulinan kartu langkung seueur tibatan anu sanés. Amatir maénkeun artos tanpa ngantep komputer anjeun, aranjeunna bakal bagja. Di Malta, éta dijamin sacara sah, nyaman sareng aman.

Kanyataanna, Malta ayeuna pusat utama casinos online di dunya.

atraksi Valletta

  1. Istana Grand Master. Alamat: Istana Square / Républik Jalan, Valletta. Bénténg ieu aya di jantung La Valletta, mangrupikeun jantung pusat bersejarah. Ieu tempat tinggal parlemén sareng présidén.
  2. Katedral Saint John. Lokasi: Jalan St. Lucia's, Valletta. Wangunan katedral, didamel ku urutan Jean de la Kassera nyarupaan benteng. Pangwangunan dimimitian saatos Pengepungan Besar Malta. Harta utama mangrupikeun lukisan ku Caravaggio. Pikaresepeun pikeun nalungtik batu nisan para ksatria.
  3. Museum Arkéologis Nasional. Alamat: Triq Ir-Repubblika, Valletta. Narikna wangunan musium - agam abad ka-16 Auberge de Provence ogé paméran, dimana aya pamanggihan jaman Neolitikum (5000 SM) sareng artefak berharga.
  4. Museum Perang Nasional. Lokasi: St. Fort. Elmo, Valletta. Museum ieu disimpen dina panyimpenan bubuk mesiu, sering dina pilem sajarah anu didamel perkawis Laut Tengah. Malta mangrupikeun poto anu unik 1941-1943 taun, nunjukkeun pulau di reruntuhan.
  5. Teater Manoel. Alamat: 115 Triq it-Teatru l-Antik, Valletta. √Čta t√©ater pangkolotna di nagara √©ta, diwangun dina abad ka-18 ku urutan Grand Master Manoel de Vilho. Ieu disimpen koleksi s√©t, kostum sareng lukisan.

fakta metot ngeunaan Malta jeung Maltese

  • Malta henteu ngagaduhan walungan sareng situ, sareng sumber cai tawar anu san√©s. Sadaya cai nginum diimpor.
  • Pariwisata - salah sahiji pilar √©konomi.
  • Lalu lintas di patalimarga k√©nca Malta.
  • Di Pulo aya praktis henteu kajahatan.
  • Dina Malta, mustahil pikeun cerai.
  • Universitas Malta mangrupakeun salah sahiji nu pangkolotna di dunya, jalan kalawan 1592.
  • Di imah ngagantung tanda jeung ngaran tina juragan.
  • Antara Sisilia jeung Malta 93 km, tapi dina kaliwat antara pulo √©ta jambatan.

Malta dina peta √Čropa

Malta dina peta √Čropa

perak ek euweuh deposit bonus