Maltese Online loka Kasino

1 Star2 Béntang3 Béntang4 Béntang5 Béntang (343 sora, rata-rata: 5.00 kaluar ti 5)

Loading ... As of March 2018 all forms of gambling are legal in Malta. Malta Gaming Authority (MGA) is the regulatory body responsible for the management of all gambling in Malta. Currently in the country there is a huge selection of different gambling: casinos, cruise casinos, lotteries, bingo halls, gaming machines and regular tournaments on games of skill.

judi online di Malta

Sector online gambling is one of the fastest growing sectors of gaming in Malta, and subject to the provisions of the rules of remote gaming. The first site online gambling in Malta was launched in 2000 and was engaged in online sports betting. In April 2004, the country had entered a legal framework regulating the entire online gaming industry. Malta was the first country member of the EU, the scope of fully regulating online gambling. Because of this Malta started issuing licenses online providers of nearly all types of gambling. Some of the most well-known suppliers of games running on the gaming license in Malta, including Mr Green, Betsson, Bet-at -home, Interwetten.

Daptar Top 10 Maltese Online loka Kasino

Top 10 Best AS Online Casinos 2018:

kasinotawaranalatmaén Kasino
1th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
2th

$ 5,000 bonus on deposit 5 mimiti Anjeun -! Ekslusif nawiskeun!
$ 1,000s di bonus tambahan - unggal minggu!

desktopMobileTablétMaén!
3th

$ 2500 bonus !!! SPINS FREE kaasup!
Cashback ngabagéakeun bonus! Candak deui 25% tina deposit anjeun!

desktopMobileTablétMaén!
4th

Wilujeng sumping pakét - 100 FREE SPINS + $ 2500 bonus
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
5th

bonus Wilujeng sumping $ 777 FREE on Anjeun tilu deposit munggaran
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
6st

$3,750 Kasino Wilujeng sumping Bonus
meunang tilu 100 bonus% mana

desktopMobileTablétMaén!
7th

$4,000 tambahan
Paké Kupon kode: CASINO400

desktopMobileTablétMaén!
8th

400% bonus nepi ka $ 3,000 FREE
JACKPOTS kutang

desktopMobileTablétMaén!
9th

$ 50 FREE chip [Kode: SILVER50] OR
555% Wilujeng sumping bonus [Kode: SOAK555]

desktopMobileTablétMaén!
10th

$ 400 Wilujeng sumping Bonus
$ 10,000 FREE

desktopMobileTablétMaén!
11nd

Meunang nepi ka $3000 di bonus Wilujeng sumping
Leuwih Mimiti Tilu panan anjeun

desktopMobileTablétMaén!

Top 10 Best Éropa Online Casinos 2018:

1th

Meunang nepi ka € 140 Wilujeng sumping Bonus
meunangkeun $ 88 FREE Taya deposit diperlukeun

desktopMobileTablétMaén!
Maén 888 Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
2nd

100% nepi ka 4000 - ekslusif nawiskeun!
meunangkeun 15 Chip bébas

desktopMobileTablétMaén!
3th

100% deposit munggaran bonus nepi ka € 200 haratis kalawan kode bonus WELCOME777
77 Free Spins Taya deposit Bonus

desktopMobileTablétMaén!
Maén 777 Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
4th

100 spins bébas di Casumo Kasino
$ 800 FREE tambahan

desktopMobileTablétMaén!
5th

Ieu gé ganda deposit mimiti Anjeun sareng 100% nepi ka $ 100 Wilujeng sumping Bonus
$ 65 FREE Wilujeng sumping Bonus

desktopMobileTablétMaén!
6nd

meunang anjeun $ 1600 FREE
Meunang tawaran ekslusif anjeun ayeuna!

desktopMobileTablétMaén!
7th

meunang anjeun 3,200 Wilujeng sumping bonus
45 Mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
8th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
9th

300% nepi ka $ 3,200
40 mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
10th

meunang anjeun $ 1000 FREE
!!! tawarkeun ekslusif !!!

desktopMobileTablétMaén!
11th

meunang anjeun 5000 Wilujeng sumping Bonus
100 FREE signup Bonus

desktopMobileTablétMaén!
12th

meunang anjeun 200% nepi ka 400
Easter Bunny bonus

desktopMobileTablétMaén!

Situs kasino online narima pamaén ti Malta

See a list of online casino sites that accept players from Malta, and offering high-quality and safe games. Here you will find a wide range of entertainment from slot machines to casino games live from such famous software vendors as NetEnt, Merkur, IGT, Novoline, Microgaming, Betsoft, Rival Gaming , and many others.
You can also read our reviews of online casino sites, to be aware of the best online promotions, bonuses and payment options available to players from Malta.

Judi di Malta


Holidays in Malta – it tours, soccer, sea, learning English, and of course the casino. A small sunny island in the heart of the Mediterranean Sea has become not only the crossroads of trade routes and diplomatic, but also one of the capitals of gambling life in Europe. Let’s get acquainted!

Kasimpulan artikel:

  • Malta – briefly about the location and history;
  • casinos dumasar-Land di nagara di momen anu légal;
  • The most famous land-based casinos in Malta and their features:
  • Oracle Kasino;
  • Dragonara Kasino;
  • Kasino di Venezia;
  • Casino Malta;
  • Kasino di Portomaso.
  • Online casinos are legal in the country, are very popular. Malta is almost the center of the main online casino in the world;
  • Lima wisata di ibukota Malta Valletta kalawan alamat;
  • fakta metot ngeunaan nagara jeung masarakat.

Lokasi Malta jeung latar sajarah ringkes

Malta atawa Républik Malta - hiji pulo di Laut Tengah, ngan kiduleun Sicilia, anu geus sering ditanggap salaku Shard UK cozy. Ngaran geulis na kaayaan nu nampi ti Phoenicians, basa nu malat ditarjamahkeun salaku "panyumputan".

Although the area of ​​the island is small, incredibly rich history. And this is not surprising, because Malta is located at the intersection of routes from Europe to Africa and Asia. In yet VIII century BC. e. Phoenicians and Greeks came to this earth. For centuries, the land passed to the Carthaginians, Romans, Byzantines, Arabs, Normans, Spaniards, Brits. Full independence from Great Britain country received only in 1964.

Ibukota Malta mangrupakeun Valletta, diadegkeun ku Order of Malta sarta dingaranan pamimpin na, Akang de La Valletta, pikeun membela kota ti Kapuloan Turks.

Dinten Malta mangrupakeun républik parleméntér dipingpin ku Presiden Marie Louise Coleiro Preca. Posisi perdana mentri milik Joseph Muscat.

Pulo picturesque sok sémah senang, judi urang anu kabetot dina kasino, teu ngabeda nu.

Kasino jeung judi di Malta

Malta mangrupakeun salah sahiji maksud favorit di gamblers, iinditan sakuliah dunya. Masih ngalakukeunana! Barina ogé, di wewengkon leutik ngan 316 méter pasagi. 4 km ti Great Kasino: Oracle Kasino, Dragonara Kasino, Kasino di Venezia, Kasino di Portomaso.

Every gambling house has its own history and traditions. True one: each casino is a great place to play Roulette, Blackjack, Caribbean Poker, Stud, Texas Hold’em, Three Card Poker, point blank, French or electronic roulette and numerous slot machines.

Dina Malta anu diwenangkeun maén 18 taun. Hijina éntitas téh warga nagarana sorangan, numana pangakuan kana kasino di muka kalayan 25. Di sadérék mimiti tamu pastikeun nanya paspor hiji, ku kituna bayaran pikeun grab dinya jeung manehna.

jenis nu Maltese anu rada satia kana kode pakéan, jadi hayu urang sandang anu pinter / kasual. Teu diwenangkeun ukur di cocog mandi, sarta sanggeus 20-00 - di kolor na hiji kaos kabuka sarta sendal. Tapi sanajan tamu diasah teu di bentuk, anjeun tiasa meunang di jero, cukup keur nyéwa dieu jaket jeung dasi. Éta noteworthy yen nasabah di baju malem sadayana casinos Maltese nawiskeun angkot haratis.

Oracle Kasino

tempat ieu disebut oge kasino demokratis. Hal ieu lokasina di bay tina St Paul urang Bay di kalereun pulo mangrupa bagian ti dolmen Resort Complex 4 * - éta salah sahiji kompléx hotél pangalusna nagara. tempat Démokratik éta bisi rugi kasino mulih ti 10 mun 20% jumlah.

Dragonara Kasino

Ieu teh casinos mimiti muncul dina Malta, éta dibuka dina 1964. wangunan téh jauh leuwih kolot - diwangun dina 1870. Saméméhna, ieu tempatna Emmanuel Scicluna, a bankir. Dragonara Kasino ieu situated di jantung kahirupan peuting, sabab naon di St Julian urang.

Kasino di Venezia

kasino Ieu impressive ti menit mimiti wangunan bersejarah - karaton kaptén urang, erected ku padjajaran St John dina 1685. Datang bisa ngarasakeun tetempoan megah di Grand Harbour atanapi nyandak hiji stroll sapanjang Promenade Vittoriosa. A ensemble tilu tingkat anu unik, dina interiors hiji tempat husus dibikeun ka Murano kaca, tapestries, lampu gantung badag jeung jati antik.

Kasino di Portomaso

kasino ieu mangrupa bagian ti hiji kompléks mewah St Julian urang, a penthouse méwah jeung apartemen 5-béntang, réstoran sorangan, nu Hilton hotél sarta puseur komérsial. Ogé, nalika puseur kasino diving.

kaulinan online di Malta

Naon urang cinta judi Malta, éta alatan aya kasino online legalized. Di dieu, sadaya jelema bisa meunang lisénsi pikeun nyieun loka judi sorangan, tapi teu merta dipiboga ku parusahaan Maltese. Kabéh transaksi finansial kudu dilakukeun operator Maltese.

This freedom explains why the Maltese sites with slot machines , roulette and card games are much more than any other. Amateurs play for money without leaving your computer, they will be happy. In Malta, it is guaranteed legally, comfortably and safely.

In fact, Malta is now a major center of online casinos in the world.

atraksi Valletta

  1. Istana Grand Master urang. Alamat: Istana Square / Street Républik, Valletta. bénténg ieu lokasina di jantung La Valletta, nyaéta haté anu puseur bersejarah. Di dieu nyaeta tempatna parlemen sarta présidén.
  2. Katedral Saint Yohanes. Location: Lemah Héjo urang Street, Valletta. Wangunan katedral teh, erected ku urutan of Jean de la Kassera nyarupaan benteng. Konstruksi mimiti sanggeus Tembok dikepungna Malta. The harta utama nyaéta lukisan ku Caravaggio. Éta metot pikeun nguji tombstones sahiji ksatria.
  3. Museum Purbakala nasional. Alamat: Triq Ir-Repubblika, Valletta. Lucuna wangunan musium - a agam tina 16th abad Auberge de Provence ogé pameran, nu aya manggih dina jaman Neolitikum (5000 SM) jeung artefak berharga.
  4. Museum Perang nasional. Location: St. Fort. Elmo, Valletta. musium ieu housed dina urut gudang mesiu, remen di film sajarah dijieun ngeunaan Tengah. Malta mangrupakeun poto unik 1941-1943 taun, némbongkeun pulo di ruruntuhan.
  5. Manoel Teater. Alamat: 115 Triq eta-Teatru l-Antik, Valletta. Éta téater pangkolotna di nagara, diwangun dina abad ka-18th ku urutan ti Grand Master Manoel de Vilho. Di dieu disimpen kumpulan susunan, kostum na lukisan.

fakta metot ngeunaan Malta jeung Maltese

  • Malta boga walungan jeung situ, jeung sumber tawar lianna. Kabéh cai minum anu diimpor.
  • Pariwisata - salah sahiji pilar ekonomi.
  • Lalulintas dina lalulintas ditinggalkeun-leungeun Malta urang.
  • Di Pulo aya praktis henteu kajahatan.
  • Dina Malta, mustahil pikeun cerai.
  • Universitas Malta mangrupakeun salah sahiji nu pangkolotna di dunya, jalan kalawan 1592.
  • Di imah ngagantung tanda jeung ngaran tina juragan.
  • Antara Sisilia jeung Malta 93 km, tapi dina kaliwat antara pulo éta jambatan.

Malta dina peta Éropa

Malta dina peta Éropa