Lativia Online loka Kasino

1 Star2 Béntang3 Béntang4 Béntang5 Béntang (766 sora, rata-rata: 5.00 kaluar ti 5)

Loading ... After the proclamation of independence in the early 1990s, the Latvian gaming industry thrived. However, until 1998, it was completely uncontrolled. Later, however, it was created Inspectorate for Control over gambling and lotteries. By 2013, already 17 licenses have been issued. And by 2012, the turnover of gambling companies in the country amounted to more than 180 million euros, most of which have brought slot machines.

Over time, the gambling laws of the country has gradually tighten control over the sphere of gambling industry. In 2016 the decision was made in Latvia to increase the size of the tax on gambling. This decision and a number of other stringent measures to restrict the scope of gambling led to the fact that the number of gambling was gradually reduced in the country. At present, there are 5 casinos and just over 300 gaming halls XCHARX it is almost half compared with 2007.

Daptar Top 10 Lativia Online loka Kasino

Top 10 Best AS Online Casinos 2018:

kasinotawaranalatmaén Kasino
1th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
2th

$ 5,000 bonus on deposit 5 mimiti Anjeun -! Ekslusif nawiskeun!
$ 1,000s di bonus tambahan - unggal minggu!

desktopMobileTablétMaén!
3th

$ 2500 bonus !!! SPINS FREE kaasup!
Cashback ngabagéakeun bonus! Candak deui 25% tina deposit anjeun!

desktopMobileTablétMaén!
4th

Wilujeng sumping pakét - 100 FREE SPINS + $ 2500 bonus
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
5th

bonus Wilujeng sumping $ 777 FREE on Anjeun tilu deposit munggaran
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
6st

$3,750 Kasino Wilujeng sumping Bonus
meunang tilu 100 bonus% mana

desktopMobileTablétMaén!
7th

$4,000 tambahan
Paké Kupon kode: CASINO400

desktopMobileTablétMaén!
8th

400% bonus nepi ka $ 3,000 FREE
JACKPOTS kutang

desktopMobileTablétMaén!
9th

$ 50 FREE chip [Kode: SILVER50] OR
555% Wilujeng sumping bonus [Kode: SOAK555]

desktopMobileTablétMaén!
10th

$ 400 Wilujeng sumping Bonus
$ 10,000 FREE

desktopMobileTablétMaén!
11nd

Meunang nepi ka $3000 di bonus Wilujeng sumping
Leuwih Mimiti Tilu panan anjeun

desktopMobileTablétMaén!

Top 10 Best Éropa Online Casinos 2018:

1th

Meunang nepi ka € 140 Wilujeng sumping Bonus
meunangkeun $ 88 FREE Taya deposit diperlukeun

desktopMobileTablétMaén!
Maén 888 Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
2nd

100% nepi ka 4000 - ekslusif nawiskeun!
meunangkeun 15 Chip bébas

desktopMobileTablétMaén!
3th

100% deposit munggaran bonus nepi ka € 200 haratis kalawan kode bonus WELCOME777
77 Free Spins Taya deposit Bonus

desktopMobileTablétMaén!
Maén 777 Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
4th

100 spins bébas di Casumo Kasino
$ 800 FREE tambahan

desktopMobileTablétMaén!
5th

Ieu gé ganda deposit mimiti Anjeun sareng 100% nepi ka $ 100 Wilujeng sumping Bonus
$ 65 FREE Wilujeng sumping Bonus

desktopMobileTablétMaén!
6nd

meunang anjeun $ 1600 FREE
Meunang tawaran ekslusif anjeun ayeuna!

desktopMobileTablétMaén!
7th

meunang anjeun 3,200 Wilujeng sumping bonus
45 Mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
8th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
9th

300% nepi ka $ 3,200
40 mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
10th

meunang anjeun $ 1000 FREE
!!! tawarkeun ekslusif !!!

desktopMobileTablétMaén!
11th

meunang anjeun 5000 Wilujeng sumping Bonus
100 FREE signup Bonus

desktopMobileTablétMaén!
12th

meunang anjeun 200% nepi ka 400
Easter Bunny bonus

desktopMobileTablétMaén!

judi online di Latvia

The market of online gambling in the country was legalized and regulated in 2003. All sites online gambling in Latvia offering Latvian players gambling must undergo compulsory licensing and pay a tax of 10% of all revenues. However, there are plans to change the laws of online gambling in Latvia, which became the object of attention in Europe since 2011, and has not yet been fulfilled.

Numutkeun hukum 2014, all online gambling establishments in Latvia, including the most famous poker rooms from around the world should be registered in the country to legally provide their services to citizens of Latvia. At the same time, constantly expanding the list of blocked sites gambling online gambling, which today has more than a thousand domains.

Situs kasino online narima pamaén ti Latvia

See a list of online casino sites that accept players from Latvia, and offering high-quality and safe games. Here you will find a wide range of entertainment from slot machines to casino games live from such famous software vendors as NetEnt, Merkur, IGT, Novoline, Microgaming, Betsoft, Rival Gaming , and many others.
You can also read our reviews of online casino sites, to be aware of the best online promotions, bonuses and payment options available to players from Latvia.

Judi di Latvia


Latvia – a country with a sophisticated elegance, famous for its amber, salmon and great views of the Baltic Sea. The narrow streets of Riga, Jurmala and the famous resort on the northern restrained, but no less beautiful nature – all this is the hallmark of this country. And that’s how things are with the casino business in Latvia and whether there is an opportunity to play in this country in the online casino and we will try to clarify in this article.

Casino in Latvia:

  • Sajarah judi ti 1990 ka dinten hadir;
  • operator internasional ilegal diblokir;
  • Lamun operator internasional teu diblokir, mangka diwenangkeun. Tapi mungkin meunang ka daptar ilegal iraha wae;
  • Local operators are licensed and offer their services in the Internet space. These are sites like: Optibet, Olympic Casino Latvia, Joker Ltd, viensviens.lv, XCHARXDLVXCHARX, XCHARXAlforXCHARX. All 6 are on .lv domains;
  • Dina Riga, 30 darat basis casinos. Lokasina di hotél. 18 + paspor;
  • Kumaha pikeun mimiti muterkeun dina kasino online? Aturan jeung tips.

Learn more about the most famous casinos in Latvia and about the interesting facts, read our article.

hukum Latvia on judi - tukang sajarah

In Soviet times, Latvia fully comply with the legislation of the USSR and gambling on its territory was conducted. In the course were the only state lottery. August 21, 1991 Latvia declares its independence, and from this date in this country begins its path of development of the gambling sector. Major events and legislative solutions we present in table form for clarity.

taunParobahan hukum na
1990Kahiji kasino "Riga" dina eponymous hotél. Casinos beroperasi lisensina, tapi aranjeunna masihan sababaraha gos. otoritas - otoritas lokal, Departemen internal sarta Departemen Keuangan. Dina prakték, ieu jadi marga pikeun kanyataan yén salah henteu weruh persis sabaraha nagara nu dikaluarkeun lisénsi jeung kumaha casinos beroperasi.
1994Nyoko tina hukum kahiji "Di lotteries sarta judi" jeung "Di tugas jeung pajeg kana lotteries sarta judi". Hukum ieu ngatur pembayaran pajeg dina judi, sakumaha ogé nyetél ukuran tina waragad pikeun ngaluarkeun lisensi sarta idin kalibet di judi.
1995pausahaan asing bisa boga leuwih ti 49% modal dibagikeun ka operator urang. Organisasi nu Lativia Association of kaulinan Usaha.
2005Hukum anyar "Di Garawangi jeung Lotteries" - tightening syarat pikeun organisasi kasino jeung ka sémah. Ayeuna kudu sistem panjagaan video, kaamanan ditingkatkeun, labél, informing ngeunaan kamungkinan kecanduan judi.
2014Since June 1, the beginning of the blocking of international online casinos and betting operators that do not have a license in Latvia. Lock is engaged in inspection supervision of the Lotteries and Gambling (Lotteries and Gambling Supervision Inspection- IAUI). Officially, can work only those online operators that received licenses is in Latvia and meet the requirements of the law and pay taxes regularly.

Yén dina kanyataan hukum ieu hartosna pikeun pamaén?

Online casinos in Latvia:

  • casinos ilegal di Latvia diblokir operator Internet. Upami Anjeun gaduh aksés ka kasino online, sangkan bisa diputer.
  • A kasimpulan ringkes. Aya aksés online - bisa maénkeun. Tapi daptar situs ilegal ieu terus tumuwuh, awas. Mun kasino anjeun bakal di "daptar hideung" teh aksés ka akun nu bakal hésé miceun na ngan bisa meunang anjeun ti nagara sejen.

Offline Kasino Latvia:

  • ilaharna kapanggih dina hotél;
  • antara umur 18 na paspor a.

Kumaha pikeun mimiti muterkeun dina kasino online?

Hayu urang tingali naon butuh maneh mun dina urutan maén dina hiji kasino online ieu nikmat, tinimbang jadi masalah.

  1. Teu game jum'atan di kasino online? Dina hadir dina Latvia kaayaan téh sapertos nu kumaha teu dilarang jeung teu diblokir - diaktipkeun. Upami Anjeun gaduh aksés ka loka, teras anjeun tiasa maén. Kadangkala situs kasino sorangan pamaké blok ti nagara tangtu ku alamat IP. Inpo pinuh bisa kapanggih langsung kana situs kasino.
  2. Are online casinos reliable? For this you can use our list of trusted casinos and clarify their legality in the territory of Latvia (the regulator can add the site at any time, so the 100% guarantee on the list, alas, no one can not give. Or yourself to find the right online operator. Main on you need to pay attention:
    • Licensed online casinos are publicly available;
    • pangalaman gawé sahenteuna 3 taun;
    • komentar pamuter urang (positip jeung négatip);
    • Ayana eupan balik - wincik kontak, e-mail, ngobrol;
    • software dipikawanoh dilisensikeun pamekar (Microgaming, NetEnt, Playtech, jsb);
    • Sistim panyalindungan - enkripsi SSL, verifikasi data pribadi.
  3. Aya metoda pembayaran cocog pikeun nambahkeun atawa withdrawing dana?
  4. Is there a bonus system? What wager and “acting out” conditions? What are the loyalty program?
  5. Dupi aya kaulinan anu anjeun resep? Hancana sagala informasi jelas ngeunaan kaulinan aturan kasino, navigasi situs?

Sakali anjeun nanya ka diri patarosan ieu - anjeun ampir siap pikeun ngamimitian kaulinan. Kami ngarékoméndasikeun anjeun nguji di awal kasino tanpa deposit (biasana aya kaulinan gratis), kitu ogé maca aturan kaulinan sareng saran on manajemén bankroll upami diperlukeun. Ku kituna anjeun bisa meunangkeun pelesir maksimum sarta ngaleutikan leungitna dana maranéhanana.

Kasino di Riga

Dina ibukota Latvia ngeunaan 30 establishments judi ti sagala rupa ukuran. Hayu urang mikirkeun dua panggedéna jeung paling mewah - tina Olimpiade nu Voodoo Kasino jeung Royal Kasino .

Kahiji di antarana milik pausahaan tina Olimpiade Grup Hiburan urang téh , which owns a network of gambling houses throughout the Baltic region, as well as in Poland, Slovakia, Belarus and Italy.

Ulah salempang, kasino ngabogaan nganggur teu jeung black magic. kelas ieu réstoran mimiti, ayana di Hotel Radisson Blu near the Old Town. There are a lot of slots, tables for roulette, blackjack and poker.

Unggal Jumaah jeung Saptu dina Olimpiade Voodoo Kasino musik hirup di bar poe ieu eta mangrupakeun pelesir diuk.

A saeutik salajengna ti pusat - Royal Kasino Spa nya Hotel & Resort . Heubeul, geulis pisan, kompléks hiburan anu kacida gedéna ku nightclub, bar, restoran jeung, tangtosna, kasino a.

The judi bagian tina komplek Sigana pisan mahal - emas, glitter, hal vintage, anu nyarupaan kamar karajaan. Royal Kasino hosted World Championship of Poker , sakumaha ogé nu Unibet éta Buka .

Traditional games – slot machines , roulette , blackjack , etc..

Kode pakéan di duanana lembaga lamun aya, pisan "lemes". Ngan perlu diasah decently sarta euweuh masalah moal jadi input.

Diliwatan 18 taun.

Riga, Latvia: "Paris ti Kalér"

For centuries, Riga was the most important and largest city in north-eastern Europe. Now in the Latvian capital, is home to a little less than 700 thousand people.

Riga perenahna di tepi Walungan Daugava, nu manehna geus sababaraha kali dibandingkeun kalawan Paris. Kawas dina Tallinn, Riga boga endah Town heubeul , Bray dina loop sahiji kali, kitu ogé sababaraha wangunan di gaya lengkep beda - ti Gothic mun Art Nouveau.

sajarah Latvia urang téh rumit sarta hétérogén. Nagara teu deui manggihan sorangan di puseur konfrontasi sahiji kakuatan hébat. Sababaraha perang geus kiatna dipangaruhan gambar modérn Riga.

Lima puluh taun Latvia éta bagian tina Uni Soviét sarta merdika dina 1991.

In 2014 Riga will become European Capital of Culture.

Latvia dina peta Éropa

Latvia dina peta Éropa

atraksi Riga

1. Town heubeul: nu Maze sahiji jalan, cobblestone, karakter abad pertengahan unik. Pastikeun pikeun pariksa kaluar Town Aula Square. Aya loba hal metot. Ti wangunan Baroque, seni nouveau na panon Gothic ulah luh.

Di kota heubeul loba gereja - kayaning Garéja St. Peter urang . Nepi ka ayeuna, ku jalan, éta gedong tallest di kota - leuwih ti 120 méter.

Ibid - Cat House, tilu imah bersejarah disebut Tilu Dadang, katedral Kubah na, tangtosna, Kastil Riga. Hanjakal, ieu panas benteng ieu parah ruksak ku seuneu, irrevocably leungit rébuan némbongkeun sarta buku ti perpustakaan.

2. Tugu kabebasan: salah sahiji lambang kota. Sigana mah patung hiji awéwé nyekel leuwih sirah na tilu béntang. Béntang melambangkan tilu propinsi Latvia. Ieu didirikan dina 1935 keur ngahargaan ka para pajuang fallen pikeun kamerdikaan nagara. Dina periode Soviét, monumen bakal mawa, tapi masih tinggaleun.

Sabudeureun éta Tugu Merdika mangrupakeun taman mana anjeun bisa stroll terasrasakeun cangkir kopi.

3. Pasar Central: kidul ti kota heubeul aya hiji pasar badag dimana Anjeun bisa meuli sagalana - baju, kadaharan, buku - na ku harga nu lumrah. pasar mangrupa Situs Warisan Dunya UNESCO. Hiji bagian signifikan tina eta aya di hanggar heubeul asalna diwangun keur ngalayanan airships.

Wisatawan teu malire sapertos pusat balanja unik. Ieu aman, tapi kudu ati éta patut: tempat sapertos - a paradise pikeun pickpockets.

Fakta ngeunaan Latvia

populasi: 2 juta jalma.

Daérah: 64.589 m 2 .

basa: Latvian, about half the population speaks in Russian.

Mata Artos: Lativia iwung.

Kumaha carana meunang ka Riga: penerbangan poean langsung ti Moscow, St. Petersburg, Minsk, Kiev jeung kota gedé lianna; karéta ogé ngajalankeun unggal poe. Pikeun nuliskeun Latvia Rusia peryogi visa a.