Tutup ... [X]

Italia Online loka Kasino

1 Star2 Béntang3 Béntang4 Béntang5 Béntang (234 sora, rata-rata: 5.00 kaluar ti 5)

Loading ...

Emosional Italians anu kasohor cinta maranéhanana judi sarta résiko kitu, Italia Pamaréntah nyandak lila mun legalize sababaraha bentuk judi.Alesan keur dangong ketat ka aréa ieu nu di 90 urang paling populasi disapproved nanaon ieu hiburan. Sugan ieu alatan kanyataan yén judi, loba pakait jeung Mafia. Tapi dumasar kana waktu, hal geus robah sarta dina dasawarsa panganyarna nagara geus katempo tumuwuh gancang dina popularitas judi.

Catetan pikeun nu datang pikeun diréktori judi online kami yén modél kiwari judi di Itali ieu aimed dina ngahulag diversion duit Italia pamaén mancanagara. Dina raraga "intercept" nu locals, anu ninggalkeun maén mancanagara, sakabeh nagara casinos anu lokasina deukeut ka wates ku nagara tatangga.

Dina 2007, Itali ieu legalized kaulinan kartu dumasar kana kaahlian jeung craftsmanship, daya panganyarna na tipe séjén judi legalized. Hiji awak resmi pikeun ngatur judi di Itali teh AAMS (Amministrazione Autonoma dei Monopoli di Stato), anu kalibet dina pengawasan sarta penerbitan lisensina. Hukuman keur megatkeun hukum bisa béda - ti fines kana hukuman panjara.

Daptar Top 10 Italia Online loka Kasino

Sands Kabupaten hotél sarta situs kasino - avi hotél sarta kasino - kasino daptar scavenger moro - kasino online - kasino internét roulette - tuah imah kasino

Top 10 Best Éropa Online Casinos 2018:

kasinotawaranalatmaén Kasino
1th

Meunang nepi ka € 140 Wilujeng sumping Bonus
meunangkeun $ 88 FREE Taya deposit diperlukeun

desktopMobileTablétMaén!
Maén 888 Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
2nd

100% nepi ka € 4000 - ekslusif nawiskeun!
meunangkeun € 15 Chip bébas

desktopMobileTablétMaén!
3th

100% deposit munggaran bonus nepi ka € 200 haratis kalawan kode bonus WELCOME777
77 Free Spins Taya deposit Bonus

desktopMobileTablétMaén!
Maén 777 Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
4th

100 spins bébas di Casumo Kasino
$ 800 FREE tambahan

desktopMobileTablétMaén!
5th

Ieu gé ganda deposit mimiti Anjeun sareng 100% nepi ka $ 100 Wilujeng sumping Bonus
$ 65 FREE Wilujeng sumping Bonus

desktopMobileTablétMaén!
6nd

meunang anjeun $ 1600 FREE
Meunang tawaran ekslusif anjeun ayeuna!

desktopMobileTablétMaén!
7th

meunang anjeun € 3,200 Wilujeng sumping bonus
€ 45 Mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
8th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
9th

300% nepi ka $ 3,200
€ 40 mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
10th

meunang anjeun $ 1000 FREE
!!! tawarkeun ekslusif !!!

desktopMobileTablétMaén!
11th

meunang anjeun € 5000 Wilujeng sumping Bonus
€ 100 FREE signup Bonus

desktopMobileTablétMaén!
12th

meunang anjeun 200% nepi ka € 400
Easter Bunny bonus

desktopMobileTablétMaén!

Top 10 Best AS Online Casinos 2018:

1th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
2th

$ 5,000 bonus on deposit 5 mimiti Anjeun -! Ekslusif nawiskeun!
$ 1,000s di bonus tambahan - unggal minggu!

desktopMobileTablétMaén!
3th

$ 2500 bonus !!! SPINS FREE kaasup!
Cashback ngabagéakeun bonus! Candak deui 25% tina deposit anjeun!

desktopMobileTablétMaén!
4th

Wilujeng sumping pakét - 100 FREE SPINS + $ 2500 bonus
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
5th

bonus Wilujeng sumping $ 777 FREE on Anjeun tilu deposit munggaran
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
6st

$3,750 Kasino Wilujeng sumping Bonus
meunang tilu 100 bonus% mana

desktopMobileTablétMaén!
7th

$4,000 tambahan
Paké Kupon kode: CASINO400

desktopMobileTablétMaén!
8th

400% bonus nepi ka $ 3,000 FREE
JACKPOTS kutang

desktopMobileTablétMaén!
9th

$ 50 FREE chip [Kode: SILVER50] OR
555% Wilujeng sumping bonus [Kode: SOAK555]

desktopMobileTablétMaén!
10th

$ 400 Wilujeng sumping Bonus
$ 10,000 FREE

desktopMobileTablétMaén!
11nd

Meunang nepi ka $3000 di bonus Wilujeng sumping
Leuwih Mimiti Tilu panan anjeun

desktopMobileTablétMaén!
Metoda kasino légal - kasino pangalusna - diréktori online kasino - kasino sultan - kasino bonus online - morongo kasino - kristal taman kasino - kasino judi online - chumas kasino - tunica Mississippi kasino - ratings kasino online - kasino doubledown loka resmi - kasino silverdollar - kasino royale - soaring elang kasino MT pikaresepeun - bébas kasino tunai euweuh deposit - bonus bébas usa kasino online - Sands kasino Betlehem pa - kasino fotografi - kasino bébas kaulinan - pilem kasino - komisi keur nyusun beus keur kasino rama - victoryland warta kasino - manggihan kasino a
Eropa">

judi online di Italia

judi online di Itali ieu sacara resmi diijinkeun. Numutkeun rupa survey, judi online mangrupa salah sahiji bentuk pang populerna hiburan Italians. Teu heran, nu revenues tina judi online di Itali anu tumuwuh unggal taun. Pikeun tanggal, anu Italia pamaén aksés kabuka pikeun duanana loka ngeunaan judi online di Itali jeung ka situs judi asing. Sanajan kitu, nu boga wewenang raket ngawas tur kadalikeun kagiatanana. Nurutkeun kana hukum on judi online di Itali, Pikeun penyediaan jasa maranéhanana sakuliah nagara, sadaya operator anu diperlukeun pikeun ménta hiji lisénsi husus. Hatur nuhun kana kawijakan ieu, nu Italia industri kaulinan tumuwuh, tumuwuh sarta jadi leuwih nguntungkeun sarta narik ka investor asing. 

Situs kasino online narima pamaén ti Italia

Tempo daptar situs kasino online nu nampa pamaén ti Itali, Sarta maturan kualitasna alus sarta kaulinan aman. Di dieu Anjeun baris manggihan rupa-rupa hiburan tina mesin slot pikeun kaulinan kasino hirup tina ngical paralatan software kawentar kayaning NetEnt, Merkur, IGT, Novoline, Microgaming, Betsoft, kaulinan nandingan, sarta loba batur.
Anjeun oge bisa maca urang resensi tina situs kasino online, janten sadar tina promosi pangalusna online, bonus na pilihan pembayaran sadia pikeun Italia pamaén.

Judi di Italia


CasinoToplists lalampahan terus jeung waktos urang eureun di ngarep kecap "kasino" - di cerah Itali. Dina sajarahna, judi anu disebut "kasino", sanajan Italians - éta ngan hiji "imah".

Kasimpulan artikel:

  •    Itali - géografi jeung sajarah di ringkes;
  •  judi:
  •  Sajarah dangong pikeun judi dina sudut pandang sajarah ti 1919 ka dinten hadir;
  •  Aya casinos 5 dina wates nagara;
  •  saprak 2010 anu diwenangkeun maén dina hiji kasino online.
  •  Lima wisata ibukota Roma Italia kalawan alamat;
  •  Inpo metot ngeunaan nagara jeung pangeusi na.

Lokasi Italia jeung latar sajarah ringkes

Italia Républik - mangrupakeun sudut ramah tina Dunya Kuna, anu Lawu peradaban sarta hiji musium buka-hawa.

Ngaran hipu nya ku nagara geus narima ti tatanggana Cypriot, tapi nilai na pisan prosaic - nagara ti anak sapi.

Ieu alatan kanyataan yén salila lila, ieu bula ieu simbol rahayat, mindeng portrayed butting Romawi manehna-ajag.

Ibukota Italia - Roma anca, haté sunk kana oblivion tina Kakaisaran Romawi, anu kotana langgeng, anu perang pikeun jalma réa. Dinten ieu imah leuwih 4 juta jalma, loba nu datang. Roma geus jadi sabenerna kosmopolitan, aya sémah alus-natured sarta nawiskeun aranjeunna loba senang. Tapi jumlahna maranéhanana henteu kaasup kaulinan judi maén, kudu balik ka legalisasi wewengkon bisnis. Aya sadia ka sémahRoulette, Punto Banco,Blackjackjeung kaulinan tilu puluh atawa opat puluh, craps, Chemin de ges, sarta favorit dulur urang,poker.

Eta bakal janten sacrilege mun buka Italia sakadar keur kasino, sabab aya, sugan, salah sahiji konsentrasi pangluhurna di dunya tina atraksi: istana, bénténg, sasak, istana, réstoran, kebon anggur, bioskop, museum jeung loba deui ngan endah pisan.

Kasino jeung judi di Italia

Sanajan Italians pisan gagabah, jadi jauh di tingkat nasional teu kudu dibuka imah Garawangi, salons, casinos swasta komo gedung mesin slot. Tapi, sababaraha casinos di Italia nya.

Judi na Italians mun nangtung pikeun abad, urang panas tur mikanyaah maén, tapi Catholicism boga sikep négatip mun pastime ieu. Penguasa dijieun kompromi jeung legalized dosa ku kituna manéhna mimitian membela kapentingan nasional.

pamaréntah aya alusna sadar yen lamun larangan nu judi sagemblengna, bakal outflow duit di imah judi di nagara tatangga, nu kacida pikaresepeun. Kituna, pikeun ngurangan hawa pamaén sarta dina waktos anu sareng ka replenish anggaran, dina wates jeung Slovénia, Perancis, Swiss sarta Monte Carlo ngoperasikeun sababaraha casinos.

Total di Italia ngoperasikeun 5 casinos, tapi taya di antarana henteu di Roma. hebatkasino di San Remointercepts wishing maén di Monaco atawa Perancis,mun azino di Campionedi basisir tina Lugano perenahna dina wates jeung Swiss,nu kasino di San Vincentnutup jalur ngewa ka torowongan ti Mont Blanc. A2 tempat di Venicemoal ngidinan urang rék judi di Slovénia.

Cukup Oddly, ngan dina abad ka, Italia éta sangkan taqwa, saméméh judi dicoo kalawan bébas. Pikeun lila tetep dina kasino Venetian legendaris "Ridotto".

Sanggeus Perang Dunya Kahiji, pamaréntah ditutup 59 casinos mimiti operasi hiji larangan ketat dina judi saprak 1919. Tapi Mussolini dipikaharti di harmfulness tina kawijakan misalna pikeun APBN, jadi di 1927, sacara resmi dibuka di kasino di San Remo.

Kasino San Remo perenahna dina agam megah, dirancang di 1905 ku Eugene Ferret. Hal ieu lokasina di yurisdiksi kota. Pikeun lila ieu hijina imah judi di Itali, sarta aya anjeunna, nurutkeun Mussolini wungkul sakumaha konfirmasi tina aturan.

Tapi, kagiatan Italians geus ngarah ka kanyataan yén di 1933 diresmikeun Kasino Campione d'italia. Na diwangun dina 1917 ku kakuatan keur narik ati husus, has waktu na. Ieu wangunan futuristik badag poé ieu teh kasino pangbadagna di Eropa.

Dina 1937, hukum anu softened bit, dina Venice anu diwenangkeun casinos judi tapi didieu aya di handapeun kadali kotamadya.

Sanggeus Perang Dunya II nu patali jeung judi dilestarikan, masih jalan sababaraha casinos, tapi sagala nyoba rék dilegakeun bisnis niatna diteken.

Pisan metot éta carita kapanggihna tina kasino 4th di San Vincent, luhur dina Alps. Hal ieu lokasina di wewengkon Valle d'Aosta, dimana aya budaya kitu intertwined pageuh Perancis jeung Italia, éta Perancis di 1947 ku referendum wished rék di selapkeun diri wewengkon. Warga San Vincent nempatkeun kaayaan Roma nu aranjeunna tetep di Italia nalika di kasino bakal muncul. Sarta eta dibuka dina speed.

Tapi sajarah kagiatan kasino Italia, sanajan dina yurisdiksi kota, weruh loba moments poék. Reliably ngadegkeun panipuan karyawan na staf manajemén senior. Sarta di 1983, sanajan bray a kasino Saint Vincent jeung Sanremo numbu kalawan mafia nu. Saatos bisnis ieu tangguh restructured sarta robah arah.

Kiwari, dina samenanjung Apennine eta ngoperasikeun 5 casinos, sarta aranjeunna tetep di kotamadya, wewengkon nyumbang kana APBD jumlah whopping of 70% tina kauntungan tina mesin slot, 50% - tina kaulinan AS, 45% - ti Perancis.

Sanajan pamaréntah Italia teu bade ka concessions kasino, dina 2010 Italians éta bisa maénkeun dina online poker kamar. relief sapertos ieu diyakinkeun ku ratusan milyaran pajeg ditampi di anggaran.

Naon luar biasa, sanajan saeutik kasino di Itali, sarta di ibukota aranjeunna henteu hadir dina sagala, tempat ieu geus jadi jenis Landmark sarta objek wisata. Méwah villas kalawan interiors megah lila geus di tempat pikeun acara sosial, badag skala umum jeung acara swasta.

atraksi Roma

  1. Coliseum. Alamat: Piazza del Colosseo, 1. Éta simbol Roma Kuno, wangunan kuno nu spektakuler, nu mangrupakeun ciri khas tina ibukota Italia.
  2. Trevi Fountain. Alamat: Piazza di Trevi. The cai mancur megah Baroque di abad XVIII, dirancang ku Nicola Salvi, munara luhur wewengkon Trevi ampir 26 méter, mangaruhan keindahan sarta grandeur.
  3. Pantheon. Alamat: Piazza della Rotonda. Conto pangalusna arsitektur Romawi, ngahalangan exterior jeung hiasan interior.
  4. forum Romawi. Alamat: Liwat della Salaria Vecchia, 5 / 6. Puseur tina kahirupan sosial Roma Kuno keus wawasan unggulan kana kahirupan abad katukang.
  5. Katedral Saint Paul urang. Alamat: Piazza San Pietro. Ieu teh garéja Kristen panggedena di dunya jeung struktur paling impressive tina Vatikan.

fakta metot ngeunaan Italia sarta Italians

  • Italia - nagara pangpadetna di Eropa.
  • 98% populasi - Katolik.
  • Italia - lahirna satengah kéju kawentar dunya.
  • Di Itali aya dua nagara dwarf: Vatikan jeung San Morino.
  • Di Italia, leuwih ti gunung seuneuan tinimbang nagara sejen di Eropa.
  • Modern Italia - dialek Florentine, nu ieu ngawanohkeun berkat Ohi.

Italia dina peta Éropa

Italia dina peta Éropa