Italia Online loka Kasino

1 Star2 Béntang3 Béntang4 Béntang5 Béntang (234 sora, rata-rata: 5.00 kaluar ti 5)

Loading ...

Emosional Italians anu kasohor cinta maran√©hanana judi sarta r√©siko kitu, Pamar√©ntahan Italia nyandak lila mun legalize sababaraha bentuk judi. Alesan paripolah ketat pikeun da√©rah ieu nya√©ta y√©n dina taun 90an seuseueurna penduduk henteu resep kana hiburan sapertos kieu. Sugan ieu kusabab kanyataan y√©n judi, seueur anu pakait sareng mafia. Tapi ku langkungna waktos, kaayaan parantos robih sareng dina sababaraha dasawarsa terakhir nagara parantos ningali pertumbuhan anu gancang dina popularitas judi.

Catetan pikeun anu nganjang kana diréktori judi online kami yén modél judi ayeuna di Italia ditujukeun pikeun nyegah pangalihan artos pamaén Italia di mancanagara. Dina raraga "nyegat" warga satempat, anu angkat maén di luar negeri, sadaya nagara kasino tempatna caket wates sareng nagara-nagara tatangga.

Di 2007, Italia dilegakeun kaulinan kartu dumasar kana katerampilan sareng karajinan, kakuatan pangénggalna sareng jinis judi anu dilegalisasikeun. Badan resmi pikeun ngatur judi di Italia nyaéta AAMS (Amministrazione Autonoma dei Monopoli di Stato), anu kalibet dina pengawasan sareng penerbitan lisénsi. Hukuman pikeun ngalanggar hukum tiasa bénten - tina denda dugi ka panjara.

Daptar Top 10 Italia Online loka Kasino

Top 10 Best √Čropa Online Casinos 2021:

kasinotawaranalat maén Kasino
1th

Meunang nepi ka ‚ā¨ 140 Wilujeng sumping Bonus
meunangkeun $ 88 FREE Taya deposit diperlukeun

desktopMobileTablétMaén!
Maén Casimba Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
2nd

100% nepi ka ‚ā¨ 4000 - ekslusif nawiskeun!
meunangkeun ‚ā¨ 15 Chip b√©bas

desktopMobileTablétMaén!
3th

100% deposit munggaran bonus nepi ka ‚ā¨ 200 haratis kalawan kode bonus WELCOME777
77 Free Spins Taya deposit Bonus

desktopMobileTablétMaén!
Maénkeun Kampung Jackpot
18 +, T & C urang nerapkeun
4th

100 spins bébas di Grand Ivy
$ 800 FREE tambahan

desktopMobileTablétMaén!
5th

Ieu gé ganda deposit mimiti Anjeun sareng 100% nepi ka $ 100 Wilujeng sumping Bonus
$ 65 FREE Wilujeng sumping Bonus

desktopMobileTablétMaén!
6nd

meunang anjeun $ 1600 FREE
Meunang tawaran ekslusif anjeun ayeuna!

desktopMobileTablétMaén!
7th

meunang anjeun ‚ā¨ 3,200 Wilujeng sumping bonus
‚ā¨ 45 Mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
8th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
9th

300% nepi ka $ 3,200
‚ā¨ 40 mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
10th

meunang anjeun $ 1000 FREE
!!! tawarkeun ekslusif !!!

desktopMobileTablétMaén!
11th

meunang anjeun ‚ā¨ 5000 Wilujeng sumping Bonus
‚ā¨ 100 FREE signup Bonus

desktopMobileTablétMaén!
12th

meunang anjeun 200% nepi ka ‚ā¨ 400
Easter Bunny bonus

desktopMobileTablétMaén!

Top 10 Best AS Online Casinos 2021:

1th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
2th

$ 5,000 bonus on deposit 5 mimiti Anjeun -! Ekslusif nawiskeun!
$ 1,000s di bonus tambahan - unggal minggu!

desktopMobileTablétMaén!
3th

$ 2500 bonus !!! SPINS FREE kaasup!
Cashback ngabagéakeun bonus! Candak deui 25% tina deposit anjeun!

desktopMobileTablétMaén!
4th

Wilujeng sumping pakét - 100 FREE SPINS + $ 2500 bonus
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
5th

bonus Wilujeng sumping $ 777 FREE on Anjeun tilu deposit munggaran
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
6st

$3,750 Kasino Wilujeng sumping Bonus
meunang tilu 100 bonus% mana

desktopMobileTablét Maén!
7th

$4,000 tambahan
Paké Kupon kode: CASINO400

desktopMobileTablétMaén!
8th

400% bonus nepi ka $ 3,000 FREE
JACKPOTS kutang

desktopMobileTablétMaén!
9th

$ 50 FREE chip [Kode: SILVER50] OR
555% Wilujeng sumping bonus [Kode: SOAK555]

desktopMobileTablétMaén!
10th

$ 400 Wilujeng sumping Bonus
$ 10,000 FREE

desktopMobileTablétMaén!
11nd

Meunang nepi ka $3000 di bonus Wilujeng sumping
Leuwih Mimiti Tilu panan anjeun

desktopMobileTablétMaén!

judi online di Italia

Judi online di Italia diidinan sacara resmi. Numutkeun kana sababaraha survey, judi online mangrupikeun salah sahiji bentuk hiburan Italia paling popul√©r. Henteu h√©ran, pendapatan tina judi online di Italia ningkat unggal taun. Dugi ka ayeuna, pama√©n Italia muka aks√©s ka kadua situs judi online di Italia sareng ka situs judi asing. Nanging, aparat sacara ketat ngawas sareng ngendalikeun kagiatanana. Numutkeun kana hukum judi online di Italia, pikeun penyediaan jasa aranjeunna di panjuru nagara, sadaya operator diperyogikeun k√©ngingkeun lis√©nsi khusus. Hatur nuhun kana kabijakan ieu, industri kaulinan Italia na√©k, ngembangkeun sareng janten langkung nguntungkeun sareng pikaresepeun pikeun investor asing. 

Situs kasino online narima pamaén ti Italia

Tingali daptar situs kasino online anu nampi pamaén ti Italia, sareng nawiskeun kualitas luhur sareng kaulinan anu aman. Di dieu anjeun bakal mendakan rupa-rupa hiburan tina mesin slot dugi ka kaulinan kasino langsung ti anu ngical parangkat lunak sapertos NetEnt, Merkur, IGT, Novoline, Microgaming, Betsoft, Rival Gaming, sareng seueur deui anu sanés.
Anjeun oge bisa maca ulasan kami tina situs kasino online, janten sadar tina promosi online pangalusna, bonus na pilihan pembayaran sadia pikeun pamaén Italia.

Judi di Italia


Perjalanan CasinoToplists teras-terasan sareng waktos ayeuna urang bakal mampir di bumi kecap "kasino" - di Italia anu cerah. Dina sajarahna, judi éta disebat "kasino", sanaos urang Itali - éta ngan ukur "bumi".

Kasimpulan artikel:

  •    Italia - g√©ografi sareng sajarah sacara singget;
  •    judi:
  •    Sajarah dangong pikeun judi dina sudut pandang sajarah ti 1919 ka dinten hadir;
  •    Aya casinos 5 dina wates nagara;
  •    saprak 2010 anu diwenangkeun ma√©n dina hiji kasino online.
  •    Lima wisata ibukota Roma Italia kalawan alamat;
  •    Inpo metot ngeunaan nagara jeung pangeusi na.

Lokasi Italia jeung latar sajarah ringkes

Républik Itali - mangrupikeun sudut anu ramah pikeun Old World, tempat tatangkalan peradaban sareng musium terbuka.

Ngaranna anu lemah lembut di nagara éta parantos ditampi ti tatangga Siprus, tapi nilaina prosais pisan - nagara anak sapi.

Ieu alatan kanyataan yén salila lila, ieu bula ieu simbol rahayat, mindeng portrayed butting Romawi manehna-ajag.

Ibukota Italia - Roma anca, haté tilelep kana poho Kakaisaran Romawi, kota abadi, anu merjuangkeun seueur jalma. Kiwari éta tempatna aya langkung ti 4 juta jalma, seueur anu datang. Roma parantos janten kosmopolitan, aya tamu anu séhat sareng nawiskeun aranjeunna pisan. Tapi jumlahna henteu kalebet kaulinan judi pikeun diputer, kedah angkat kana legalisasi daérah bisnis. Sadia pikeun tamu Roulette, Punto Banco, Blackjack sareng kaulinan tilu puluh atanapi opat puluh, craps, Chemin de Fer, sareng karesep sadayana, poker.

√Čta bakal janten d√©mo pikeun indit ka Itali ngan ukur pikeun kasino, sabab meureun, salah sahiji konsentrasi tempat wisata paling luhur di dunya: istana, benteng, jembatan, istana, r√©storan, kebon anggur, bioskop, musium sareng seueur deui anu ngan ukur endah pisan.

Kasino jeung judi di Italia

Sanaos urang Itali gagabah pisan, dugi ka tingkat nasional teu kedah dibuka Judi judi, salon, kasino swasta komo balai mesin slot. Tapi, sababaraha kasino di Italia.

Judi sareng urang Itali nangtung mangabad-abad, jalma panas sareng resep maén, tapi Katolik ngagaduhan sikep négatip pikeun hiburan ieu. Pamaréntah nyieun kompromi sareng ngahalalkeun dosa sahingga anjeunna mimiti ngabela kapentingan nasional.

Pamaréntah sadar pisan yén upami larangan judi sacara lengkep, bakal ngaluarkeun artos di imah judi nagara-nagara tatangga, anu leres-leres henteu dipikahayang. Maka, pikeun ngirangan suhu pamaén sareng dina waktos anu sami pikeun ngeusian anggaran, dina wates sareng Slovenia, Perancis, Swiss sareng Monte Carlo ngoperasikeun sababaraha kasino.

Total di Italia ngoperasikeun 5 kasino, tapi teu saurang og√© henteu aya di Roma. Megah kasino di San Remo intercepts wishing ma√©n di Monaco atawa Perancis, ka azino di Campione di basisir tina Lugano perenahna dina wates jeung Swiss, nu kasino di San Vincent nutup rute kabur ka torowongan Mont Blanc. A 2 tempat di Venice moal ngidinan urang r√©k judi di Slov√©nia.

Anehna, ngan ukur dina abad ke, Itali leres-leres leres pisan, sateuacan judi maen bebas. Pikeun lila tetep kasino legendaris Venetian "Ridotto".

Saatos Perang Dunya Kahiji, pamaréntah nutup 59 kasino mimiti ngalarang larangan ketat pikeun judi ti saprak 1919. Tapi Mussolini ngartos bahaya tina kawijakan sapertos kitu pikeun APBN, janten dina taun 1927, sacara resmi muka kasino di San Remo.

Kasino San Remo perenahna di agam anu megah, dirancang dina 1905 ku Eugene Ferret. Tempatna di wilayah hukum kotamadya. Lila-lila éta hiji-hijina imah judi di Italia, sareng aya anjeunna, numutkeun ka Mussolini ngan ukur salaku konfirmasi tina aturan.

Nanging, kagiatan Italia parantos nyababkeun kanyataan y√©n di 1933 diresmikeun Kasino Campione d'italia. Dibangun taun 1917 ku kakuatan keur narik ati khusus, khas jaman na. Ieu gedong futuristik ageung ayeuna mangrupikeun kasino pangged√©na di √Čropa.

Dina 1937, hukum anu softened bit, dina Venice anu diwenangkeun casinos judi tapi didieu aya di handapeun kadali kotamadya.

Sanggeus Perang Dunya II nu patali jeung judi dilestarikan, masih jalan sababaraha casinos, tapi sagala nyoba rék dilegakeun bisnis niatna diteken.

Pisan pikaresepeun éta carita ngeunaan pamanggihan kasino 4 di San Vincent, luhur di Alps. Tempatna di daérah Valle d'Aosta, dimana aya budaya Perancis sareng Italia anu saling pakuat, dugi ka Perancis dina 1947 ku réferéndum hoyong ngalebetkeun diri ka daérah éta. Warga San Vincent nempatkeun kaayaan Roma yén aranjeunna tetep di Italia nalika dina kasino bakal muncul. Sareng éta kabuka kalayan gancang.

Tapi sajarah kagiatan kasino Italia, bahkan dina yurisdiksi kotamadya, terang seueur momen anu poek. Panipuan anu tiasa dipercaya pikeun padamel sareng staf manajemén senior. Sareng di 1983, bahkan nyekel kasino Saint Vincent sareng Sanremo ngaitkeun sareng mafia. Saatos bisnis tangguh ieu nyusun sareng ngarobih arah.

Dinten ayeuna, di semenanjung Apennine ngoperasikeun 5 kasino, sareng aranjeunna masih kota, daérah-daérah nyumbang kana anggaran tina jumlahna 70% tina kauntungan tina mesin slot, 50% - ti buruan Amérika Serikat, 45% - ti Perancis.

Sanaos pamaréntah Italia henteu badé kana konsési kasino, di 2010 urang Itali tiasa maén di kamar poker online. Pelepasan sapertos kitu dibenerkeun ku ratusan milyar pajeg anu ditampi dina anggaran.

Naon anu luar biasa, sanaos sakedik kasino di Italia, sareng di ibukota aranjeunna henteu aya pisan, tempat-tempat ieu parantos janten salah sahiji tempat wisata sareng tempat wisata. Vila méwah kalayan interior anu megah parantos lami janten tempat pikeun acara sosial, acara publik sareng swasta skala ageung.

atraksi Roma

  1. Coliseum. Alamat: Piazza del Colosseo, 1. √Čta mangrupikeun simbol Roma Kuno, gedong kuno anu paling spektakuler, anu mangrupikeun ciri khas ibukota Italia.
  2. Trevi Fountain. Alamat: Piazza di Trevi. Cai mancur barok megah abad XVIII, didesain ku Nicola Salvi, munara di luhur daérah Trevi ampir 26 méter, mangaruhan kaéndahan sareng kaagungan.
  3. Pantéon. Alamat: Piazza della Rotonda. Conto anu paling saé pikeun arsitektur Romawi, hiasan luar sareng hiasan interior anu narik ati.
  4. Forum Romawi. Alamat: Via della Salaria Vecchia, 5/6. Pusat kahirupan sosial Roma kuno masihan wawasan anu hadé kana kahirupan abad ka tukang.
  5. Katedral Santo Paulus. Alamat: Piazza San Pietro. Ieu mangrupikeun garéja Kristen pangageungna di dunya sareng struktur Vatikan anu paling berkesan.

fakta metot ngeunaan Italia sarta Italians

  • Italia - nagara anu paling pendudukna di √Čropa.
  • 98% populasi - Katolik.
  • Italia - tempat kalahiran satengah k√©ju anu kaw√©ntar di dunya.
  • Di Itali aya dua nagara dwarf: Vatikan jeung San Morino.
  • Di Italia, leuwih ti gunung seuneuan tinimbang nagara sejen di Eropa.
  • Italia Modern - hiji dial√©k Florentine, anu dipopulerkeun berkat Dante.

Italia dina peta √Čropa

Italia dina peta √Čropa

grande vegas kasino Kodeu bonus euweuh deposit