Georgian Online loka Kasino

1 Star2 Béntang3 Béntang4 Béntang5 Béntang (945 sora, rata-rata: 5.00 kaluar ti 5)

Loading ...Géorgia mangrupa salah sahiji ti saeutik nagara di Kaukasus Kidul, dimana judi anu sampurna légal. Industri judi di nagara nu balik deui ka poé ti NEP, nalika kasino munggaran dibuka dina Tbilisi. Sanajan kitu, aranjeunna eksis lila (tilu taun) jeung laun ngancik kagiatan na ku Méi 1928, nalika sagala kagiatan judi di wewengkon Uni Soviét ieu ngalarang.

Waktu éta, duanana di sabudeureunana kalkun, Rusia jeung Azerbaijan, bisnis judi aya dina kaayaan hésé pisan, Géorgia casinos nu kabuka ka sadaya comers. Tapi, isu judi sarta hususna masalah pakait sareng judi, ieu terus rising. Nagara rutin geus ngobrol diantara anggota DPRD na belegug biasa ngeunaan samping négatip tina judi.

Daptar Top 10 Georgian Online loka Kasino

mayar kasino - mastersoft simulasi kasino panangan v xscale smartphonex keymakerpda - mobile kasino - Seneca Curug kasino - Konci kasino doubledown pikeun ipad - kasino walungan siku

Top 10 Best Éropa Online Casinos 2018:

kasinotawaranalatmaén Kasino
1th

Meunang nepi ka € 140 Wilujeng sumping Bonus
meunangkeun $ 88 FREE Taya deposit diperlukeun

desktopMobileTablétMaén!
Maén 888 Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
2nd

100% nepi ka € 4000 - ekslusif nawiskeun!
meunangkeun € 15 Chip bébas

desktopMobileTablétMaén!
3th

100% deposit munggaran bonus nepi ka € 200 haratis kalawan kode bonus WELCOME777
77 Free Spins Taya deposit Bonus

desktopMobileTablétMaén!
Maén 777 Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
4th

100 spins bébas di Casumo Kasino
$ 800 FREE tambahan

desktopMobileTablétMaén!
5th

Ieu gé ganda deposit mimiti Anjeun sareng 100% nepi ka $ 100 Wilujeng sumping Bonus
$ 65 FREE Wilujeng sumping Bonus

desktopMobileTablétMaén!
6nd

meunang anjeun $ 1600 FREE
Meunang tawaran ekslusif anjeun ayeuna!

desktopMobileTablétMaén!
7th

meunang anjeun € 3,200 Wilujeng sumping bonus
€ 45 Mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
8th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
9th

300% nepi ka $ 3,200
€ 40 mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
10th

meunang anjeun $ 1000 FREE
!!! tawarkeun ekslusif !!!

desktopMobileTablétMaén!
11th

meunang anjeun € 5000 Wilujeng sumping Bonus
€ 100 FREE signup Bonus

desktopMobileTablétMaén!
12th

meunang anjeun 200% nepi ka € 400
Easter Bunny bonus

desktopMobileTablétMaén!

Top 10 Best AS Online Casinos 2018:

1th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
2th

$ 5,000 bonus on deposit 5 mimiti Anjeun -! Ekslusif nawiskeun!
$ 1,000s di bonus tambahan - unggal minggu!

desktopMobileTablétMaén!
3th

$ 2500 bonus !!! SPINS FREE kaasup!
Cashback ngabagéakeun bonus! Candak deui 25% tina deposit anjeun!

desktopMobileTablétMaén!
4th

Wilujeng sumping pakét - 100 FREE SPINS + $ 2500 bonus
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
5th

bonus Wilujeng sumping $ 777 FREE on Anjeun tilu deposit munggaran
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
6st

$3,750 Kasino Wilujeng sumping Bonus
meunang tilu 100 bonus% mana

desktopMobileTablétMaén!
7th

$4,000 tambahan
Paké Kupon kode: CASINO400

desktopMobileTablétMaén!
8th

400% bonus nepi ka $ 3,000 FREE
JACKPOTS kutang

desktopMobileTablétMaén!
9th

$ 50 FREE chip [Kode: SILVER50] OR
555% Wilujeng sumping bonus [Kode: SOAK555]

desktopMobileTablétMaén!
10th

$ 400 Wilujeng sumping Bonus
$ 10,000 FREE

desktopMobileTablétMaén!
11nd

Meunang nepi ka $3000 di bonus Wilujeng sumping
Leuwih Mimiti Tilu panan anjeun

desktopMobileTablétMaén!
kuya danau kasino - guludug lebak kasino beus - Atlantik kasino kotana hotél - slot kasino - kasino roulette - liar lolos kuda kasino - jackpot kasino - judi ayeuna kasino warta online - online kasino game - kasino chip - kaulinan sapedah Microsoft dewan kartu kasino - maénkeun kasino kaulinan - kasino di slot garis - muter kasino reel euyeub Iblis - James mobil kasino beungkeut royale - kasino slot game - kasino cirrus - grand kasino hinckley Bungbulang - Hollywood formulir pajeg kasino - kasino hideung jack roulette - kasino blackjack - kasino walungan morongo puguh - poker kasino - kasino judi poker online slot roulette

Pamadegan umum tina populasi ngeunaan judi positif, loba jalma milih judi salaku salah sahiji kagiatan favorit maranéhanana. Hiji studi kasus panganyarna confirms yén Georgian Populasi positif patali judi. Georgians ngarti yén casinos mikat loba-diperlukeun modal asing, sarta kalawan eta pamaén wisatawan.

nu Georgian Parlemén ieu ayeuna tempo hiji hukum draf aimed dina ngaminimalkeun efek negatif tina judi. usul utamana hubungan kana wangenan aksés ka kasino jeung institusi judi séjén tina populasi lokal, nyokot kana gaji akun. Hal ieu diajengkeun pikeun ngidinan judi ukur keur jalma belegug anu gaji ngahontal sahenteuna 500 gél, sarta anu kudu teu kirang ti 5000 gél on rekening bank maranéhanana. proposal masih ditaliti.

judi online di Géorgia

judi online di Géorgia kacida légal. A fitur husus tina sektor ieu di nagara kasebut kanyataan yén ampir sakabéh casinos dumasar tanah-gaduh loka kasino online maranéhanana. Industri judi online tina Géorgia ngoperasikeun sababaraha operator lokal jeung asing, saprak kaayaanana pikeun meunangkeun lisénsi hiji luyu jeung hukum tina judi online di Géorgia anu cukup basajan. Maén kaulinan tina judi online di Géorgia tiasa klub interaktif husus ngalambangkeun kamar jeung komputer disambungkeun ka Internet tur nyetelstvu situs kasino online lokal jeung asing.

Georgians cinta maén di casinos online di klub misalna, tapi ayeuna beuki loba jalma nu ngagunakeun keur kaperluan ieu alat imah maranéhanana - komputer, mobile telepon jeung saterusna.

Anyar, DPRD Géorgia dianggap inisiatif pikeun larangan iklan tina judi di nagara éta.Dina acara anu proposal bakal nampa gaya hukum, sarta palarangan ogé mangaruhan judi online.Ogé, proposal nyadiakeun keur kontrol langkung stringent leuwih partisipasi dina judi sahiji jalma di handapeun umur minor a, sarta fines luhur pikeun sagala kalakuan nu jahat dina bagian tina operator.

Géorgia Online - judi di Géorgia


Géorgia - nyaéta nagara cerah kalawan alam geulis jeung kaayaan alus teuing pikeun rekreasi sarta pariwisata. folklore lokal sarta asakan gourmet, ogé silaturahmi ti urang katarik nagara ieu kalawan jalma ti sakuliah dunya. Kaayaanana keur judi di format dumasar tanah-, sarta online nu ngawenangkeun cukup ngarasakeun kaulinan. Tapi urang bakal ngobrol ngeunaan engké. Ku kituna, CasinoToplists dikirim ka Tbilisi!

 

Kasino di Géorgia:

  •  Sajarah judi;
  •  dumasar-Land casinos kaulinan di Géorgia boga ayana dina Internét;
  •  Aya duanana Georgian sarta operator internasional;
  •  Hal ieu tempo hiji bil mun tighten aksés ka sumber daya operator kaulinan online internasional;
  •  Kumaha carana maén dina kasino online? Lengkah-demi-hambalan instruksi;
  •  lokasi Géorgia jeung latar sajarah ringkes;
  •  Obyek Tbilisi;
  •  fakta metot ngeunaan Géorgia sarta Georgians;

 

judi online di Géorgia - tukang sajarah

Sateuacan urang nerangkeun kaayaan kiwari judi online di nagara éta, urang nawiskeun ringkes acquainted jeung sajarah judi di Géorgia.

taunParobahan hukum na
1801 - 1922Géorgia mangrupa bagian tina Rusia Kakaisaran jeung kieu sarat na nu aya kaitannana ka judi. Dina 1918, periode singket kamerdikaan, sarta di 1922 bareng jeung Arménia jeung Azerbaijan jadi bagian ti Federative Républik Sosialis Transkaukasus Soviét. Dina 1920 di Tiflis boga 2 casinos sarta dibuka pabrik sorangan pikeun ngahasilkeun kartu maén. Artikel 235 KUHP tina GSPC ngalawan organisasi kagiatan judi ilegal - hukuman panjara nepi ka 3 taun, sarta mungkin ngajabel ti harta.
1959Tbilisi nawarkeun liliwatan balapan tohan kalawan. Loba bisnis judi ilegal.
1990bisnis judi narima status légal. Kahiji kasino «Ori Juja» di Tbilisi.
1991Géorgia meunang kamerdikaan. dangong Sosbstvennoe nuju judi.
1992Presiden Zviad Gamsakhurdia dikaluarkeun Perda munggaran "Di perbaikan aturan lotteries sarta judi lianna di Républik Géorgia". The penerbitan lisensi kasino.
1997Kode pajeg.
2000Presiden Eduard Shevardnadze ngawanohkeun bil mun larangan judi. proyék ieu ditolak. Dina titik ieu Géorgia ngoperasikeun leuwih ti 20 casinos, 18 aya ti antarana anu di Tbilisi.
2002Hukum 1426-Sun "Dina dasar penerbitan lisensi sarta idin pikeun bisnis". Kaayaanana Anyar pikeun penerbitan lisensi sarta idin.
2003Eduard Shevardnadze, sakali deui nyoba mun larangan bisnis judi, tapi hasil ku Présidén Mikheil Saakashvili di 2004. Kaayaan monopoli dina lotre.
2005Hukum № 1180 "Di organisasi lotteries, judi jeung kaulinan nguntungkeun séjén." Ieu ngoperasikeun nepi ka poé ieu, kalawan sababaraha amendments.
2014Nagara ieu miboga usaha judi 94. Paling kabuka casinos na warung tohan di Tbilisi, Batumi na Kutaisi nuturkeun manehna. Di sagigireun warga Georgian diantara direksi anu warga Rusia, kalkun, Arménia jeung Britania Raya.
2000 - 2017judi online. Ampir kabéh casinos dumasar tanah-, nu gaduh lisensi resmi, muka situs web maranéhanana jeung kaulinan online. operator kaulinan internasional anu sadia kalawan bébas.

(Émbaran dicokot tina buku Eugene Kovtun "The pikagumbiraeun di nagara Soviet")

 

Nu arah bisnis judi online?

Paling dipikaresep, dina jangka panjang di Géorgia bakal ngembangkeun hiji hukum draf on judi online pikeun operator asing. Aranjeunna link weakest dina masalah kontrol ngaliwatan judi ku nagara. tanah na casinos online bakal wajib leuwih taliti pariksa pamaén maranéhanana pikeun umur mayoritas, kitu ogé ngamekarkeun sistem pikeun merangan kaulinan zavisimostyu- Gamblers.

 

Yén dina kanyataan hukum ieu hartosna pikeun pamaén?

  1.  Aya Georgian kasino dumasar tanah-? Néangan éta ogé dina format online. organisasi casinos online tanpa analog terestrial nyukupan ku lisénsi valid dina wewengkon Géorgia dilarang. Hartina, lamun maén di operator Georgian di Géorgia boga kasino tina nami nu sami - teu légal;
  2.  Anjeun tiasa maén dina sagala kasino online internasional, nu boga lisénsi sorangan. Teu sabalikna kana hukum. operator internasional teu diblokir, sabab kajadian, contona, dina Rusia Féderasi.

Sabenerna, anjeun tiasa maén dina kasino tanpa lisénsi a, tapi lajeng eusina sangkan di résiko anjeun sorangan.

Kacindekan: Pamuter online bisa milih antara casinos dumasar tanah-Géorgia digambarkeun dina format online tur operator internasional.

 

Kumaha pikeun mimiti muterkeun kasino online di Géorgia?

  1. Milih hiji kasino online. Kumaha carana ngajaga diri lamun milih hiji operator internasional? Ngamangpaatkeun daftar urang tina casinos dipercaya. Hal ieu lokasina di kolom katuhu.
  2. kaayaan learning. Nalungtik sagala informasi dina ramatloka ngeunaan kasino online (Kondisi lisénsi deposit na ditarikna pilihan, bonus na wager naha aya hiji eupan balik ti kasino (obrolan online, alamat, nomer telepon).
  3. pamuter Baca resensingeunaan sumberdaya online ieu jaringan. Inget, teu kabeh resensi anu nyata, sarta bisa ngaropéa.
  4. Talks duit. Naon anu nawaran kasino pilihan pikeun nambahkeun atawa withdrawing dana? (Ku WebMoney, kartu kiridit na kartu debit via Visa, Yandex, jsb Naon anu istilah ditarikna dana? Naon katuhu pikeun anjeun?
  5. Kisaran kaulinan. Naon rupa-rupa kaulinan ditawarkeun, kasino ieu? Aya hal anu bakal nyaluyukeun maneh jeung anjeun resep?
  6. bébas kaulinan. Nalika kasempetan maén dina modeu test heula, coba mun teu eta. Ngan dina "wrappers". Ku kituna eta bakal leuwih jelas lamun ulin jeung naha éta fits kawas. Sajaba ti éta, dina sababaraha kaulinan, kayaning baccarat atanapi keno teu superfluous maca aturan sateuacanna. Urang ngajak anjeun ngalenyepan mungkin diffe sarta game strategi anu bisa mantuan Anjeun hadé ngadalikeun sarta méakkeun bankroll Anjeun.

Lokasi Géorgia jeung latar sajarah ringkes

Géorgia ieu lokasina di Wétan Deukeut, éta boga hiji outlet ka Laut Hideung. Pangcaketna nagara tatanggana anuRusia,Arménia,kalkun, Azerbaijan.

Wewengkon ayeuna ieu densely Asezare populata malah didieu teh II milénium SM dina Golden Age of Géorgia lumangsung dina kakuasaan Ratu Tamara di XII-XIII abad. Dugi pamaréntah sababaraha kali peupeus nepi ka wayah kiwari, éta asup kana perang, militér jeung alliances pulitik. outlines maranéhna hadir kaala di 1918. Aya dituturkeun taun dina USSR.

Dina 1991, sanggeus labuhna Uni Soviét, Jorjia madeg mandiri deui, sarta di 1992 ngagabung PBB. Kiwari, nagara mangrupa imah sabudeureun 4.5 juta jalma. Anjeunna Presiden Giorgi Margvelashvili tur Perdana Mentri - Irakli Garibashvili.

 

Géorgia dina peta Asia

Géorgia dina peta Asia

 

atraksi Tbilisi

  1. Trinity katedral suci Tbilisi. Ieu nami teh katedral Suci Trinity di Tbilisi. Location: Géorgia, Tbilisi, Elia Hill. Young garéja Ortodoks, dirancang ku Archil Mindiashvili - salah sahiji wangunan paling geulis Tbilisi urang.
  2. Nerikala. Alamat: Gunung Mtatsminda di Tbilisi. The popotongan pangkolotna ti kompleks bénténg milik abad IV.
  3. kuya Lake. Location: lamping kalér Gunung Mtatsminda, 3 km ti Tbilisi. Hiji tujuan libur populér, nu dina mobil kabel.
  4. Anchiskhati. Alamat: st. Shavteli, 9, Tbilisi. Pangkolotna Georgian Garéja Ortodoks di nagara éta, bobogohan deui ka abad VI. Nurutkeun legenda, eta diwangun malah ku raja Iberia Villas Udzharmeli.
  5. Keshvati. Adress: Shota Rustaveli, Tbilisi .. The Ortodoks Garéja St George awal abad ka.

 

fakta metot ngeunaan Géorgia sarta Georgians

  • Géorgia - ngaran nagara, anu sumping ti Arab basa. Timer designation nyaeta Sakartvelo.
  • Iberia - dinya éta nami wewengkon Géorgia di SM Abad III. e. Dinten nyaeta nami Spanyol, Sarta ieu euweuh kacilakaan. Baduy Spaniards sumping éta ti Géorgia. unik pikeun Eropa, Bahasa Basque téh sarupa jeung Georgian.
  • Rusia basa teu pohara populér di nagara, mangka dipikaharti jalma lolobana heubeul. pikeun non-Rusia nonoman cecekelan hadé kana basa Inggris.
  • Dina sésa-sésa jalma umur 1 juta. 770 sarébu taun, Jorjia kapanggih, kitu ogé thread kuna, nu 34 sarébu. Taun.

Pangaturan judi di Géorgia geus kalibet dina revenues jasa - awak husus dina Departemen Keuangan. Tujuan na nya éta nyieun hiji lingkungan kondusif pikeun bisnis, sakumaha ogé formasi pajeg basajan tur jelas dina judi.

Hukum on judi di Géorgia
Service Pajeg Géorgia

panerapan judi Géorgia ieu dumasar kana dua prinsip utama:

  • mastikeun fairness jeung mahasiswa ITB industri;
  • perlindungan barudak jeung jalma rentan tina cilaka, nu bisa ngabalukarkeun judi.

Pangatur judi di Jorjia, pengusaha teh bisa milih salah sahiji atawa leuwih wewengkon gawé ngawengku hiji kasino, mesin slot, kaulinan méja, tohan olahraga, Bingo, lotto na lotteries. Ngaluarkeun idin, kitu ogé angger jeung kontrol ti panitia ngeunaan judi mawa Pajeg Service (Serikat Pajak tur Adat istiadat Administrasi).

Ku hukum, sagala idin pikeun muka judi di Géorgia tiasa didapet dina formulir éléktronik, aya teu kudu hadir administrasi pajeg. dokumen nu aya valid keur lima taun pikeun slot kasino gedung mesin, tohan kantor atanapi firms kalawan bingo atanapi bingo, sarta sataun dina kasus lotteries. Pausahaan nu narima idin pikeun kasino atanapi liang, bisa menta dokumen nu misah pikeun desktop kaulinan. Ieu bakal sah dugi periode sumping resolusi utama.

Kasino di Géorgia: Pajeg

hukum nyadiakeun biaya taunan tur quarterly pikeun tipena béda judi. fee taunan pikeun diturutan - hal anu maneuh anu geus dibayar di installments sarua dina rutin. Quarterly muatan opat kali sataun pikeun tiap obyék dipaké pikeun judi. Jumlah maranéhanana beda- beda tergantung kana widang judi jeung wewengkon nu lembaga kasebut lokasina.

ongkos Pajak di Géorgia

Tariffs pisan variability. Kalolobaan ieu kapangaruhan ku lokasi lembaga, contona, pajeg di Tbilisi, loba leuwih ti di tempat sejen, tapi kapentingan dina judi nu leuwih luhur. Pikeun idin pikeun muka kasino a didieu di Géorgia kudu mayar gél 5 juta sataun on liang -. Gél 1 juta The boga kasino lokal pikeun muka tilu tina kaulinan klub dewan tanpa pajak taunan wae di wewengkon, sabab pikeun mesin slot - klub sarua.

Sababaraha casinos Géorgia nu pinuh dibebaskeun tina pangmayaran taunan. Dina Batumi, Kobuletti, Khelvachauri, Anaklia na Ganmukhuri teu bisa mayar pajak, gedong tina 80 mun 100 kamar hotél deukeut. Di wewengkon Gudauri, Kazbegi, Bakuriani, Tskaltubo na Sighnaghi kasino lengkep dibébaskeun ti dinya. Dina gambar nu warna biru nunjukkeun eta lembaga nu nampa mangpaat pikeun 100 + ngawangun kamar, beureum - 80 + kamar, héjo - di sakabeh kaayaan.kasino Géorgia

Service Pajeg internal bakal ngecas sababaraha pangmayaran tambahan pikeun judi:

  • pajeg dina panghasilan pribadi (gajih) - 20%;
  • pajeg sipat - nepi ka 1%;
  • pajeg panghasilan perusahaan - 15%;
  • pajeg pikeun tanggung jawab, dilaksanakeun salila turnamen - 20%.

klub desktop kaulinan, gedung mesin slot na sportsbooks dileupaskeun tina kawajiban ka install registers tunai keur ongkos akuntansi. Maranéhanana kudu make eta ngan lamun nyadiakeun layanan tambahan, kayaning jualan inuman atawa kadaharan.

permitting waktu keur bisnis kaulinan di Géorgia - 20 poé. Anjeun tiasa meunang deui haratis. Mun dokumen anu diperlukeun urgently, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun mayar gél 400 ($ 160) - eta bakal siap dina 10 poé, gél 800 (320 $) - dinten 5 atanapi gél 2 sarébu ($ 800.) - pikeun 1 poé.

Online Kasino Géorgia

idin misah pikeun organisasi casinos online teu dikaluarkeun, sakumaha do proyék misalna ngan bisa boga institusi riil nu mibanda lisénsi a. Aranjeunna boga hak pikeun ngatur situs kalayan kasino, liang, tohan olahraga jeung lotre teken. pesaing asing maranéhna teu ngancem - ka pausahaan lepas pantai ku hukum dilarang tina judi di Jorjia, pasar jadi ngajangjikeun sagemblengna bebas keur pangusaha lokal.

Numutkeun hasil operasi di situs sapertos mayar waragad quarterly. Ukuran maranéhna ditangtukeun ku administrasi lokal. Ieu beda-beda di antara 30-60 sarébu gél. ($ 12-24 sarébu.). Sajaba ti éta, accrued pajeg tambahan nu didaptarkeun di luhur.

Dina titik ieu Tbilisi dikaluarkeun 3 otorisasina Batumi - 11 (opat di antarana instansi nu anyar geus diwangun kamar hotél) dina Tshaltubo - 5 na Kazbegi - 1. Ku kituna, slot mesin kamar 72 formal beroperasi dina hukum kaulinan Géorgia 107 tohan warung, pausahaan jeung 3 bingo atanapi lotto, 41 na 3 lotre judi klub.

Pikeun sakabéh informasi disadiakeun News redaksi tina Garawangi nuhun Theon Shiukashvili - nu Service Senior Géorgia panghasilan. Manehna geus dipigawé dina kaulinan Géorgia Kongrés sakumaha spiker, manéhna boga dékade tina pangalaman dina otoritas pajeg nasional jeung jawab ngaluarkeun idin pikeun organisasi judi di Géorgia.

Gaduhan kamerdikaan massana, Jorjia geus komitmen diri pikeun ngaronjatkeun industri kaulinan. Posisi nguntungkeun geografis, henteuna panerapan dina larangan dina judi, sakumaha ogé kasatiaan kana industri kaulinan ku mayoritas gaya politik, tingkat low korupsi, betah ngalakukeun bisnis, kaayaanana teu nyaman perpajakan nyadiakeun judi Géorgia sababaraha kaunggulan.

Perda légal tina judi na casinos di GéorgiaThe Georgian panerapan ayeuna nyandak jum'atan aya sagala jenis kagiatan judi. Diantara spésiésna utama - kasino di, bisnis bookmaking (kaasup tohan), lotre, Mesin slot parlors, klub judi. Dina bagean online, hukum ngamungkinkeun organisasi kasino, tohan tur mesin slot parlors.

Fitur sahiji organisasi judi di Géorgia éta sistem-éléktronik alat kaulinan kudu boga nyata ayana di (taneuh) ngadegna judi.

bisnis judi di Géorgia geus diatur ku ieu meta légal:

  • hukum Géorgia "Di organisasi lotteries, judi jeung kaulinan nguntungkeun" ti 25.03.2005 №1180;
  • Hukum Géorgia dina "lisensi sarta idin" tanggal 24.06.2005 №1775;
  • Géorgia Hukum "Di waragad lisénsi jeung lisénsi" ti 12.08.2003 №2937;
  • Hukum Géorgia "Dina kumpulan judi" ti 29.12.2006 №4250;
  • Kode Pajak Géorgia ti 17.09.2010 №3591;
  • Orde gabungan tina Menteri Keuangan jeung Menteri internal Urusan Géorgia "Di persetujuan aturan keur boga nguji kinerja idin judi jeung kaulinan nguntungkeun séjén" ti 14.12.2011 №611-1013;
  • Urutan tina Kepala tina Service pangimeutan Financial Géorgia "Di persetujuan ti Peraturan" Dina prosedur jeung kaayaan pikeun meunangkeun informasi, systematization na, anu pangimeutan Financial Service processing Georgian jeung transmisi ku panitia ti lotteries, judi jeung kaulinan nguntungkeun séjén "jeung" di urutan jeung kaayaan meunangkeun informasi, systematization na, anu Service ngawaskeun finansial Géorgia ngolah jeung transmisi ku kasino "ti 28.07.2004 №94.

Kaayaan pikeun meunangkeun otorisasina

Dina Jorjia, prosedur rada satia tur sarat pikeun meunangkeun hiji diturutan (lisénsi) pikeun organisasi jeung ngalaksanakeun judi.

Perda légal tina judi di GéorgiaMeunang pausahaan can idin didaptarkeun di Jorjia, jeung boga pausahaan ieu tiasa duanana warga Géorgia sarta asing sapuk.

Penerbitan perijinan pikeun judi mawa Pajeg Service Géorgia. grantee nu kedah ngalebetkeun éta dokumén diperlukeun dina formulir discan jeung pitulung tina kaca web IRS.

resolusi panarima pilih pangiriman istilah tina dokumen gumantung kana set ngecas panerapan pikeun 1 workday - gél 2 sarébu / $ 830, 5 dinten - gél 800 / $ 330, 10 dinten - gél 400 / $ 365, pagawe 20. dinten - haratis.

Daptar dokumén diperlukeun pikeun ménta idin, a sahingga badag sarta gumantung kana formulir husus tina judi.

idin ngalamar pikeun ngatur tohan, lotteries, promosi lotre submits ka Service Géorgia Pajeg:

  • hiji sari ti Nagara ngadaptar;
  • dokumen nu confirms fee diturutan mayar;
  • kontrak antara grantee jeung jalma atawa lembaga anu ngahasilkeun tiket kaulinan lucrative (iwal kaulinan, dikelompokeun dina formulir Sistim-éléktronik), nunjukkeun Jumlah tiket dijieunna;
  • kaayaan (perda) organisasi kaulinan nguntungkeun;
  • tikét sampel kaulinan nguntungkeun (iwal kaulinan, dikelompokeun dina formulir Sistim-éléktronik);
  • dina kasus organisasi tohan - a dokumen anu confirms penyediaan dana hadiah teu kirang ti 10 sarébu gél / $ 4, 15 sarébu;..
  • dina kasus organisasi totalizator dina formulir sistemik-éléktronik (online game) - urutan Sistim-éléktronik kaulinan, anu kudu dieusian: alamat sabenerna ti mana bakal diurus kaulinan nguntungkeun jeung organisasi maranéhanana, daptar na inventory nu tina kaulinan, lokasi (s) sarta deadline pikeun payout, informasi dina larangan maén di individu anu sahandapeun 18 taun umur.

Pikeun ngatur tur ngalaksanakeun kaulinan tina kasempetan dina Internét (online) kana organizer kaulinan, Anjeun kudu boga idin pikeun "taneuh" di buruan (offline). Sanggeus narima idin pikeun kaulinan offline, nu boga ijin ieu boga hak nerapkeun ka Service Pajeg internal Géorgia keur idin pikeun ngalaksanakeun kaulinan online kalawan penyediaan daptar di luhur tina dokumén.

Otorisasi kalibet dina kagiatan keur organisasi jeung ngalaksanakeun judi di Géorgia mangrupa valid pikeun 5 taun.

Organisasi jeung pangaturan judi di Géorgia

waragad diturutan

Pamayaran kanggo penerbitan perijinan pikeun organisasi judi di Géorgia dilumangsungkeun taunan. Kahiji, grantee nu bayaran pikeun sataun mimiti operasi, lajeng unggal taun renews otorisasina nu ku nyieun pembayaran sejen.

Fee pikeun diturutan gumantung kana lokasi kagiatan dina widang judi.

Fee keur idin pikeun ngatur judi di Géorgia

Fee panghandapna keur idin keur ngalaksanakeun kagiatan judi dibawa entitas nu ngatur jenis ieu bisnis di wewengkon Resort. Kawijakan ieu aimed dina ngembangkeun infrastruktur pariwisata Géorgia urang.

Ku kituna, casinos na establishments judi lianna di kota Resort sahiji nagara (Borjomi, Batumi, Kobuleti) mikaresep kauntungan signifikan dina ngadegkeun dewan pikeun idin pikeun ngalaksanakeun bisnis.

Dina sababaraha hal, laju taunan imbuhan keur idin pikeun ngatur kasino di Batumi nyaeta 250 sarébu gél / $ 103.6 sarébu, sedengkeun di Tbilisi - .. gél 5 juta / $ 2 072 250. Dina hal ieu, lamun panarima nu boga idin pikeun ngatur casinos di Batumi nempatkeun lembaga asup ka wilayah nu karek ngawangun hotél kalayan ayana teu kurang ti 100 kamar, éta dibebaskeun tina mayar keur otorisasina mun 10 taun. Sajaba ti éta, idin dibikeun haratis dina organisasi kasino Kazbegi kotamadya wewengkon, Tskhaltubo, Sighnaghi.

kaayaan téh sarupa jeung ukuran dewan keur idin pikeun ngalaksanakeun tipe séjén judi (lotteries, tohan olahraga, Klub judi). Contona, dina fee keur idin pikeun ngatur hiji bookmaker di Tbilisi nyaeta gél 200 sarébu / AS $ 8.3 rébu pér taun, sedengkeun di wewengkon kabupatén administratif Batumi, Kutaisi, Rustavi - ... Nu sakabeh 80 sarébu gél / $ 33.2 sarébu . dina sataun.

muatan administrasi

Sajaba fee taunan pikeun otorisasina tina judi, subjek kagiatan sapertos bayaran hiji fee administrasi, jumlah nu ditangtukeun gumantung kana lembaga sarta skala saparapat a:

  • kalawan unggal mesin slot - gél 1,5-3 sarébu.;
  • kalawan unggal kasino tabel - gél 15-30 sarébu.;
  • kalayan tiap klub méja judi - gél 3-10 sarébu.;
  • per patandingan dina formulir Sistim-éléktronik - gél 30-60 sarébu.;
  • kalawan unggal tunai register atawa nguntungkeun keur kaulinan kasino di formulir Sistim-éléktronik, anu perenahna di luar objek dikelompokeun, nurutkeun resolusi, keur kaulinan tina kasempetan atawa nguntungkeun - gél 1-1,5 sarébu.;
  • kalawan unggal gambar promosi - 10% tina hadiah kolam renang.

Fee dina wates ditunjuk diatur ku administrasi lokal.

panyabutan

Dina wadah tina idin nu teu leres nedunan istilah contractual ditumpukeun denda sarta sarat primér pikeun streamline kagiatan na luyu jeung sarat diturutan alatan, dina wates waktu diatur ku awak nu dikaluarkeun diturutan teh. Fines gél beda-beda ti hiji sarébu. mun 10 sarébu. / $ 415-4150.

Mun nu nyepeng tina otorisasina, anu anu diatur deadlines mawa kana garis permitting syarat teu kaeusi sarat ieu, eta ditumpukeun a pinalti kadua dina jumlah tilu kali. Lamun sanggeus ahir deadline, kalawan imposition kadua poé rupa, nu wadah diturutan teu kaeusi kaayaan idin, jumlah rupa nu geus tripled. Mun nu nyepeng of otorisasina moal ngalaksanakeun kaayaanana lisénsi, putusan on pembatalan of otorisasina nu.

Mun mata pelajaran tina judi henteu rék sataun salajengna neruskeun kagiatan anu ngantisipasi resolusi a, geus cukup keur poé bisnis 5 méméh ahir pembayaran taunan béja ti Pajeg Service internal, anu cancels otorisasina nu.

Mékanisme operator kontrol

Awak pamaréntah utama anu ngawas dijalankeunnana idin ti boga syarat judi diatur kaayaan lisénsi, anu Service Pajeg internal Géorgia, Departemen Georgian Luar internal tur Service pangimeutan Financial Géorgia.

Departemen Keuangan ngatur judi di Géorgia
Kamentrian Keuangan Géorgia

Dina kompetensi anak, awak administrasi wajib niténan jeung nerapkeun metodeu di respon administrasi keur pelanggaran sahiji palajaran kagiatan judi. Umum anu mariksa Service Pajeg ngeunaan mayar ditangtoskeun jeung timely tina pajeg. Departemen Interior ngatur minuhan sarat hukum ngeunaan ketersediaan alat di tiap instansi pikeun panjagaan. Ogé diawaskeun patuh syarat operator ngeunaan hukuman pembayaran timely (lamun maranéhanana ditumpukeun). Hiji obyék penting nyaéta pikeun nyadiakeun test tina kasino pamaén game tunai di hutang keur ongkos dipikaresep, nu mastikeun dilarang ku hukum. Mun palanggaran misalna geus mapan, wadah tina hiji otorisasina pikeun organisasi judi kudu mayar denda badag. Dina kasus kanceuh tina palanggaran ieu mungkin panyabutan manajemén liability kriminal ngeunaan ngadegna judi.

Perpajakan tina judi

Géorgia - nagara kalawan kawijakan pajeg jelas jeung transparan, ku beungbeurat pajeg low.

aktivitas Bookmaker di Géorgia ieu taxed dina cara sapertos nu unggal operator anu boga idin pikeun ngalaksanakeun tipe ieu bisnis, bayaran 5% laju PPN bets. beungbeurat pajeg ieu teu kritis kanggo wadah tina idin nu. Sanajan kitu, wawakil bisnis tohan téh condong kana pikir nu hiji leuwih optimal bakal janten pajak tina 15-20% tina kauntungan judi kotor.

Kontroversial nyaéta kaayaan kalawan taxing kagiatan séjén dina widang judi (casinos, lotteries, jeung saterusna. N.). entitas bisnis mayar pajeg di hiji laju 15% tina panghasilan net kagiatan na. Ku kituna, aranjeunna dina kaayaan nu sarua salaku entitas bisnis sejenna dina wewengkon Géorgia - jelema anu kagiatan anu teu patali jeung rezeki dina jasa Industri judi.

Specifics tina judi

Artikel 35 tina Hukum Géorgia "Di organisasi lotteries, judi jeung kaulinan nguntungkeun" ngawangun hiji Jumlah larangan pikeun idin nu boga urang keur ngalaksanakeun judi. Contona, teu diijinkeun organisasi lotteries tina judi jeung kaulinan nguntungkeun (iwal promosi lotre), Ogé diobral / distribusi lotre tiket, judi jeung kaulinan nguntungkeun (iwal promosi lotre tiket) dina institusi médis sarta atikan di barudak, imah ibadah, sanatoriums barudak, perpustakaan, museum, wangunan kantor ngeunaan otoritas kaayaan sarta lokal, kitu ogé dina tempat nu dilarang ku otoritas lokal.

Hal ieu dilarang pikeun ilubiung dina jalma judi anu teu attained 18 taun umur, sarta maén dina kasino hiji 21 ulang.

Perda légal tina judi di Géorgia di 2016Hiji mékanisme tambahan pikeun tanggung jawab sosial tina operator tina judi nya mun kadalikeun jumlah tunai anu pamilon méakkeun judi, ti Service pangimeutan Financial Géorgia. Unggal organizer tina kaulinan tina kasempetan ieu wajib pikeun nginpokeun ka wawakil rahayat di layanan, anu méakkeun dina judi leuwih ti gél 3 sarébu. / $ 1243 per poé. Service keur teu nyadiakeun informasi ieu operator nu bisa jadi fined dina jumlah gél ti 2-6 sarébu. / $ 830-2490. Pantes perhatian nyaeta kreasi tina Service pangimeutan Financial tina daptar hideung disebut - daptar jalma anu dilarang ti milu dina judi wae di wewengkon Géorgia. Daptar ieu utamana ngandung wawakil rupa grup téroris internasional jeung geng kriminal.

Pikeun sababaraha taun di Géorgia aya diskusi ngeunaan perlu larangan Iklan judi dina televisi, radio jeung média séjén. Tapi kiwari pamikiran ngeunaan dampak negatif tina iklan misalna teu manggihan rojongan pikeun populasi umum.