Georgian Online loka Kasino

1 Star2 Béntang3 Béntang4 Béntang5 Béntang (946 sora, rata-rata: 5.00 kaluar ti 5)

Loading ...Géorgia mangrupikeun salah sahiji ti saeutik nagara di Kaukasus Kidul, dimana judi sacara sah sah. Industri judi di nagara éta ti saprak NEP, nalika kasino munggaran dibuka di Tbilisi. Tapi, aranjeunna parantos lami (tilu taun) sareng laun-laun ngarobah kagiatanana dugi ka Méi 1928, nalika sadaya kagiatan judi di daérah Uni Soviét dilarang.

Dina waktos éta, boh di Turki tatangga, Rusia sareng Azerbaijan, bisnis judi dina kaayaan anu sesah pisan, Kasino Georgia terbuka pikeun sadaya anu datang. Nanging, masalah judi sareng khususna masalah anu aya hubunganana sareng judi, terus ningkat. Nagara éta sacara rutin nyarioskeun diantara anggota DPRD sareng warga biasa ngeunaan sisi négatip tina judi.

Daptar Top 10 Georgian Online loka Kasino

Top 10 Best √Čropa Online Casinos 2021:

kasinotawaranalat maén Kasino
1th

Meunang nepi ka ‚ā¨ 140 Wilujeng sumping Bonus
meunangkeun $ 88 FREE Taya deposit diperlukeun

desktopMobileTablétMaén!
Maén Casimba Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
2nd

100% nepi ka ‚ā¨ 4000 - ekslusif nawiskeun!
meunangkeun ‚ā¨ 15 Chip b√©bas

desktopMobileTablétMaén!
3th

100% deposit munggaran bonus nepi ka ‚ā¨ 200 haratis kalawan kode bonus WELCOME777
77 Free Spins Taya deposit Bonus

desktopMobileTablétMaén!
Maénkeun Kampung Jackpot
18 +, T & C urang nerapkeun
4th

100 spins bébas di Grand Ivy
$ 800 FREE tambahan

desktopMobileTablétMaén!
5th

Ieu gé ganda deposit mimiti Anjeun sareng 100% nepi ka $ 100 Wilujeng sumping Bonus
$ 65 FREE Wilujeng sumping Bonus

desktopMobileTablétMaén!
6nd

meunang anjeun $ 1600 FREE
Meunang tawaran ekslusif anjeun ayeuna!

desktopMobileTablétMaén!
7th

meunang anjeun ‚ā¨ 3,200 Wilujeng sumping bonus
‚ā¨ 45 Mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
8th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
9th

300% nepi ka $ 3,200
‚ā¨ 40 mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
10th

meunang anjeun $ 1000 FREE
!!! tawarkeun ekslusif !!!

desktopMobileTablétMaén!
11th

meunang anjeun ‚ā¨ 5000 Wilujeng sumping Bonus
‚ā¨ 100 FREE signup Bonus

desktopMobileTablétMaén!
12th

meunang anjeun 200% nepi ka ‚ā¨ 400
Easter Bunny bonus

desktopMobileTablétMaén!

Top 10 Best AS Online Casinos 2021:

1th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
2th

$ 5,000 bonus on deposit 5 mimiti Anjeun -! Ekslusif nawiskeun!
$ 1,000s di bonus tambahan - unggal minggu!

desktopMobileTablétMaén!
3th

$ 2500 bonus !!! SPINS FREE kaasup!
Cashback ngabagéakeun bonus! Candak deui 25% tina deposit anjeun!

desktopMobileTablétMaén!
4th

Wilujeng sumping pakét - 100 FREE SPINS + $ 2500 bonus
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
5th

bonus Wilujeng sumping $ 777 FREE on Anjeun tilu deposit munggaran
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
6st

$3,750 Kasino Wilujeng sumping Bonus
meunang tilu 100 bonus% mana

desktopMobileTablét Maén!
7th

$4,000 tambahan
Paké Kupon kode: CASINO400

desktopMobileTablétMaén!
8th

400% bonus nepi ka $ 3,000 FREE
JACKPOTS kutang

desktopMobileTablétMaén!
9th

$ 50 FREE chip [Kode: SILVER50] OR
555% Wilujeng sumping bonus [Kode: SOAK555]

desktopMobileTablétMaén!
10th

$ 400 Wilujeng sumping Bonus
$ 10,000 FREE

desktopMobileTablétMaén!
11nd

Meunang nepi ka $3000 di bonus Wilujeng sumping
Leuwih Mimiti Tilu panan anjeun

desktopMobileTablétMaén!

Pendapat umum ngeunaan penduduk ngeunaan judi positip, seueur jalma milih judi salaku salah sahiji kagiatan anu dipikaresepna. Hiji studi kasus anu anyar negeskeun yén populasi Georgian sacara positip aya hubunganana sareng judi. Urang Georgia ngartos yén kasinoer narik modal asing anu diperyogikeun, sareng pamaén wisata na.

Parlemén Georgian ayeuna nuju ngémutan draf undang-undang anu ditujukeun pikeun ngaminimalkeun pangaruh négatip tina judi. Usul éta utamina hubunganna sareng larangan aksés kana kasino sareng lembaga judi sanés penduduk lokal, kalayan memperhatoskeun gaji. Disarankeun ngamungkinkeun judi ngan ukur pikeun warga nagara anu gajihna ngahontal sahanteuna 500 GEL, sareng anu henteu kirang ti 5000 GEL dina rekening bank na. Usulna masih dina tinimbangan.

judi online di Géorgia

Judi online di Georgia leres-leres sah. Fitur khusus tina s√©ktor ieu di nagara nya√©ta kanyataan y√©n ampir sadaya kasino darat ngagaduhan situs kasino online na. Industri judi online G√©orgia ngoperasikeun sajumlah operator lokal sareng asing, kumargi kaayaan pikeun k√©ngingkeun lis√©nsi saluyu sareng hukum judi online di Georgia rada saderhana. Ma√©nkeun kaulinan judi online di Georgia tiasa janten klub interaktif khusus anu ngagambarkeun kamar sareng komputer anu nyambung kana Intern√©t sareng set stvu situs kasino online lokal jeung asing.

Urang Georgia resep maén di kasino online di klub-klub sapertos kitu, tapi ayeuna beuki seueur anu nganggo pikeun tujuan ieu alat bumi - komputer, telepon sélulér sareng sajabina.

Anyar, DPRD G√©orgia dianggap inisiatif pikeun larangan iklan tina judi di nagara √©ta. Dina acara anu proposal bakal nampa gaya hukum, sarta palarangan og√© mangaruhan judi online. Og√©, proposal nyadiakeun keur kontrol langkung stringent leuwih partisipasi dina judi sahiji jalma di handapeun umur minor a, sarta fines luhur pikeun sagala kalakuan nu jahat dina bagian tina operator.

Georgia Online - Judi di Georgia


Georgia - mangrupikeun nagara anu cerah sareng alam anu saé sareng kaayaan anu saé pikeun rekreasi sareng wisata. Masakan folklore sareng gourmet lokal, ogé silaturahmi masarakat katarik nagara ieu sareng jalma-jalma ti sadayana penjuru dunya. Kaayaan pikeun judi dina format darat, sareng online ngamungkinkeun cukup pikeun mikaresep gim. Tapi urang bakal nyarios engké. Janten, CasinoToplists dikirim ka Tbilisi!

 

Kasino di Géorgia:

  •    Sajarah judi;
  •    dumasar-Land casinos kaulinan di G√©orgia boga ayana dina Intern√©t;
  •    Aya duanana operator Georgian jeung internasional;
  •    Hal ieu tempo hiji bil mun tighten aks√©s ka sumber daya operator kaulinan online internasional;
  •    Kumaha carana ma√©n kasino online? Parentah l√©ngkah-l√©ngkah;
  •    Lokasi G√©orgia jeung latar sajarah ringkes;
  •    Obyek Tbilisi;
  •    fakta metot ngeunaan G√©orgia sarta Georgians;

 

Judi online di Georgia - latar sajarah

Sateuacan urang nerangkeun kaayaan kiwari judi online di nagara éta, urang nawiskeun ringkes acquainted jeung sajarah judi di Géorgia.

taun Parobahan hukum na
1801 - 1922 Georgia mangrupikeun bagian tina Kakaisaran Rusia sareng nuturkeun sarat na ngeunaan judi. Dina 1918, waktos anu pondok kamerdekaan, sareng di 1922, sasarengan sareng Arménia sareng Azerbaijan janten bagian tina Républik Sosialis Federasi Soviét Transcaucasian. Di 1920 di Tiflis gaduh 2 kasino sareng muka pabrikna nyalira pikeun produksi kartu maen. Pasal 235 KUHP tina GSPC ngalawan organisasi kagiatan judi ilegal - panjara dugi ka 3 taun, sareng kamungkinan nyita harta benda.
1959 Tbilisi nawiskeun taruhan lomba kalayan. Seueur bisnis judi ilegal.
1990 Usaha judi ngagaduhan status l√©gal. Kasino munggaran ¬ęOri Juja¬Ľ di Tbilisi.
1991 Georgia ngagaduhan kamerdekaan. Sikep Sosbstvennoe kana judi.
1992 Présidén Zviad Gamsakhurdia ngaluarkeun peraturan anu pangpayunna, "Perbaikan aturan lotre sareng judi sanés di Républik Georgia." Ngaluarkeun lisénsi kasino.
1997 Kode pajeg.
2000 Présidén Eduard Shevardnadze ngenalkeun tagihanana pikeun larangan judi. Proyék ditolak. Dina titik ieu di Géorgia ngoperasikeun langkung ti 20 kasino, 18 diantarana aya di Tbilisi.
2002 Hukum 1426-Sun "Dumasar tina panerbitan lisénsi sareng ijin pikeun bisnis." Kaayaan anyar pikeun penerbitan lisénsi sareng idin.
2003 Eduard Shevardnadze, sakali deui usaha ngalarang bisnis judi, tapi hasil ku Présidén Mikheil Saakashvili di 2004. Monopoli nagara dina lotre.
2005 Hukum ‚ĄĖ 1180 "Ngeunaan lotre, judi sareng kaulinan anu nguntungkeun san√©s." √Čta beroperasi dugi ka ayeuna, kalayan seueur amandemen.
2014 Nagara ieu ngagaduhan 94 perusahaan judi. Kasino paling kabuka sareng toko tohan di Tbilisi, Batumi sareng Kutaisi nuturkeun anjeunna. Di sagigireun warga Georgia di antara sutradara nyaéta warga Rusia, Turki, Armenia sareng Inggris.
2000 - 2017 Judi online. Ampir kabéh kasino darat, anu ngagaduhan lisénsi resmi, muka situs wébna ku kaulinan online. Kaulinan operator internasional sayogi sayogi.

(Inpormasi anu dicandak tina buku Eugene Kovtun "The kegembiraan di nagara Soviét")

 

Nu arah bisnis judi online?

Paling dipikaresep, dina jangka panjang di Georgia bakal dikembangkeun draf hukum ngeunaan judi online ka operator asing. Aranjeunna mangrupikeun tautan anu paling lemah dina masalah kontrol kana judi ku nagara. Kasino darat sareng online bakal wajib langkung ati-ati mariksa pamaénna pikeun umur mayoritas, ogé ngembangkeun sistem pikeun merangan kaulinan Gambis zavostimostyu-.

 

Yén dina kanyataan hukum ieu hartosna pikeun pamaén?

  1.   Aya kasino darat Georgia? Pilarian og√© dina format online. Organisasi kasino online tanpa analog darat anu cekap kalayan lis√©nsi anu sah di da√©rah G√©orgia dilarang. Nya√©ta, upami anjeun ma√©n dina operator Georgia di Georgia henteu ngagaduhan kasino anu namina sami - henteu sah;
  2.   Anjeun tiasa ma√©n dina kasino online internasional mana wa√©, anu ngagaduhan lis√©nsi nyalira. √Čta henteu bertentangan sareng hukum. Operator internasional henteu diblokir, sabab kajadian, contona, di F√©derasi Rusia.

Sabenerna, anjeun tiasa maén dina kasino tanpa lisénsi a, tapi lajeng eusina sangkan di résiko anjeun sorangan.

Kacindekan: Pamuter online bisa milih antara casinos dumasar tanah-Géorgia digambarkeun dina format online tur operator internasional.

 

Kumaha pikeun mimiti muterkeun kasino online di Géorgia?

  1. Milih hiji kasino online . Kumaha ngajaga diri nalika milih operator internasional? Ngamangpaatkeun daptar kasino kami anu dipercaya. Tempatna dina kolom anu katuhu.
  2. kaayaan learning . Nalungtik sadaya inpormasi dina halaman w√©b kasino online (kaayaan lis√©nsi opsi deposit sareng ditarikna, bonus sareng wager naha aya tanggapan ti kasino (obrolan online, alamat, nomer telepon).
  3. Baca pedaran pamuter ngeunaan sumberdaya online ieu dina jaringan. √Čmut, henteu sadayana ulasan anu nyata, sareng tiasa disesuaikan.
  4. Talks duit . Naon pilihan kasino nawiskeun pikeun nambihan atanapi narik dana? (Ku WebMoney, kartu kiridit sareng kartu debit ngalangkungan Visa, Yandex, sareng sajabana. Naon istilah ditarikna dana? Naon anu pas pikeun anjeun?
  5. Kisaran kaulinan . Naon rupa-rupa kaulinan anu ditawarkeun, kasino ieu? Naha aya anu bakal cocog sareng anjeun sareng anjeun resep?
  6. b√©bas kaulinan . Nalika kasempetan ma√©n dina modeu t√©s anu munggaran, cobi lakukeun. Ngan dina "bungkus". Janten bakal langkung jelas upami anjeun ma√©nkeun sareng naha √©ta pas resep. Salaku tambahan, dina sababaraha kaulinan, sapertos baccarat atanapi keno henteu kaleuleuwihi maca aturan sateuacanna. Kami ngajak anjeun diajar ngeunaan kamungkinan b√©da sareng strategi permainan anu tiasa ngabantosan anjeun langkung ngontrol sareng ny√©√©pkeun bankroll anjeun.

Lokasi Géorgia jeung latar sajarah ringkes

Georgia aya di Wétan Deukeut, éta ngagaduhan outlet ka Laut Hideung. Nagara tatangga anu pang caketna nyaéta Rusia, Armenia, Turki, Azerbaijan.

Téritori anu ayeuna padet didumukan bahkan di dieu milénium II SM The Golden Age of Georgia lumangsung dina kakuasaan Ratu Tamara dina abad XII-XIII. Dugi ka pamaréntahan sababaraha kali ngabobol waktos ayeuna, éta asup kana perang, aliansi militér sareng politik. Garisan ayeuna aranjeunna kaala dina 1918. Aya sababaraha taun di USSR.

Dina 1991, saatos runtuhna Uni Soviét, Georgia janten mandiri deui, sareng di 1992 ngagabung sareng PBB. Ayeuna, nagara éta mangrupikeun tempat sakitar 4.5 juta jalma. Anjeunna présidén Giorgi Margvelashvili sareng Perdana Menteri - Irakli Garibashvili.

 

Géorgia dina peta Asia

Géorgia dina peta Asia

 

atraksi Tbilisi

  1. Trinity katedral suci Tbilisi . Ieu nami Katedral Trinity Suci di Tbilisi. Lokasi: Georgia, Tbilisi, Elia Hill. Gar√©ja ngora Orthodok, didesain ku Archil Mindiashvili - salah sahiji gedong anu paling indah di Tbilisi.
  2. Nerikala . Alamat: Gunung Mtatsminda di Tbilisi. Fragmen pangkolotna tina komplek b√©nt√©ng kagolong abad IV.
  3. kuya Lake . Lokasi: lamping kal√©r Gunung Mtatsminda, 3 km ti Tbilisi. Tujuan liburan anu kaw√©ntar, nya√©ta mobil kabel.
  4. Anchiskhati . Alamat: st. Shavteli, 9, Tbilisi. Gar√©ja Ortodok G√©orgia pangkolotna di nagara √©ta, ti abad ka VI. Numutkeun ka legenda, √©ta diwangun bahkan sareng raja Iberia Villas Udzharmeli.
  5. Keshvati . Adress: Shota Rustaveli, Tbilisi .. Gar√©ja Orthodok St. George awal abad ka-XNUMX.

 

fakta metot ngeunaan Géorgia sarta Georgians

  • Georgia - nami nagara, anu asalna tina basa Arab. Perangkat mandiri nya√©ta Sakartvelo.
  • Iberia - √©ta mangrupikeun nami da√©rah Georgia di abad III SM. e. Dinten ieu nami Spanyol, sareng ieu teu walakaya. Karuhun urang Spanyol sumping ti Georgia. Unik pikeun √Čropa, basa Basque sami sareng Georgia.
  • Bahasa Rusia henteu kaw√©ntar pisan di nagara √©ta, dipikaharti lolobana jalma anu langkung sepuh. Pikeun nonoman san√©s Rusia cekap langkung sa√© dina basa Inggris.
  • Dina s√©sa-s√©sa jalma umur 1 juta. 770 sar√©bu taun, Jorjia kapanggih, kitu og√© thread kuna, nu 34 sar√©bu. Taun.

Peraturan judi di Géorgia kalibet dina pendapatan jasa - badan khusus dina Kementerian Keuangan. Tujuanana nyaéta pikeun nyiptakeun lingkungan anu kondusif pikeun bisnis, ogé dibentukna pajak anu saderhana sareng jelas pikeun judi.

Hukum on judi di Géorgia
Service Pajeg Géorgia

panerapan judi Géorgia ieu dumasar kana dua prinsip utama:

  • mastikeun fairness jeung mahasiswa ITB industri;
  • perlindungan barudak jeung jalma rentan tina cilaka, nu bisa ngabalukarkeun judi.

Ngatur judi di Georgia, pengusaha tiasa milih salah sahiji atanapi sababaraha daérah padamelan kalebet kasino, mesin slot, gim méja, taruhan olahraga, bingo, lotto sareng lotre. Idin ngaluarkeun, ogé régulasi sareng kontrol panitia judi mawa Layanan Penghasilan (United Tax and Customs Administration).

Ku hukum, sadaya idin pikeun muka judi di Georgia tiasa diala dina bentuk √©l√©ktronik, teu kedah hadir dina administrasi pajak. Dokumen na valid pikeun lima taun pikeun aula mesin slot kasino, kantor tohan atanapi firma kalayan bingo atanapi bingo, sareng sataun dina lotre. Perusahaan anu nampi ijin kanggo kasino atanapi slot, tiasa nyungkeun dokum√©n nyalira pikeun kaulinan desktop. √Čta bakal valid dugi ka waktosna sumping resolusi utama.

Kasino di Géorgia: Pajeg

Hukum nyayogikeun biaya taunan sareng triwulanan pikeun sababaraha jinis judi. Fee taunan pikeun ijin - éta mangrupikeun jumlah anu tetep anu dibayar dina angsuran anu sami sacara rutin. Kuartal dieusi opat kali sataun pikeun tiap objék anu dianggo pikeun judi. Jumlahna bénten-bénten gumantung kana bidang judi sareng daérah tempat ayana lembaga.

ongkos Pajak di Géorgia

Tarif variabilitas pisan. Kaseueuran ieu kapangaruhan ku lokasi lembaga, contona, pajak di Tbilisi, langkung seueur tibatan di tempat anu sanés, tapi minat judi langkung luhur. Pikeun idin pikeun muka kasino di dieu di Georgia kedah mayar GEL 5 juta sataun dina slot -. GEL 1 juta Pamilik kasino lokal pikeun muka tilu kaulinan dewan klub tanpa aya pajak taunan di daérah éta, sapertos mesin slot - klub anu sami.

Sababaraha kasino Géorgia sacara lengkep dibebaskeun tina pangmayaran taunan. Di Batumi, Kobuletti, Khelvachauri, Anaklia sareng Ganmukhuri teu tiasa mayar pajeg, gedong 80 dugi ka 100 kamar hotél caket. Di daérah Gudauri, Kazbegi, Bakuriani, Tskaltubo sareng Sighnaghi kasino lengkep dibébaskeun tina éta. Dina gambar warna biru nunjukkeun lembaga anu nampi manpaat pikeun 100+ kamar anu diwangun, beureum - 80+ kamar, héjo - dina sadaya kaayaan.kasino Géorgia

Service Pajeg internal bakal ngecas sababaraha pangmayaran tambahan pikeun judi:

  • pajeg panghasilan pribadi (gajih) - 20%;
  • pajeg harta - dugi ka 1%;
  • Pajak penghasilan perusahaan - 15%;
  • pajak pikeun tanggung jawab, diayakeun salami turnam√©n - 20%.

Kaulinan desktop klub, aula mesin slot sareng buku olahraga dileupaskeun tina kawajiban masang daptar kas kanggo tingkat akuntansi. Aranjeunna kedah nganggo éta waé upami anjeun nyayogikeun jasa tambahan, sapertos ngajual inuman atanapi tuangeun.

ngamungkinkeun waktos kanggo bisnis kaulinan di Georgia - 20 dinten. Anjeun tiasa kéngingkeun gratis. Upami dokumén diperyogikeun penting, dimungkinkeun pikeun mayar GEL 400 ($ 160) - éta bakal siap dina waktos 10 dinten, GEL 800 (320 $) - 5 dinten atanapi GEL 2 rebu ($ 800.) - salami 1 dinten.

Online Kasino Géorgia

Idin anu misah pikeun organisasi kasino online henteu dikaluarkeun, sakumaha ogé proyék sapertos kitu ngan ukur tiasa gaduh lembaga asli anu ngagaduhan lisénsi. Aranjeunna ngagaduhan hak pikeun ngatur situs nganggo kasino, slot, taruhan olahraga sareng gambar lotre. Pesaing asing anu aranjeunna henteu ngancam - pikeun perusahaan luar negeri ku hukum dilarang judi di Georgia, janten pasar anu ngajangjikeun leres-leres gratis pikeun pengusaha lokal.

Numutkeun hasil operasi situs sapertos mayar biaya triwulanan. Ukuranana ditangtukeun ku administrasi lokal. Beda-beda antara 30-60 rébu GEL. ($ 12-24 rebu.). Salaku tambahan, pajak tambahan anu ditagih didaptarkeun di luhur.

Dina titik ieu di Tbilisi ngaluarkeun 3 otorisasina Batumi - 11 (opat di antawisna lembaga anu nembé ngawangun kamar hotél) di Tshaltubo - 5 sareng Kazbegi - 1. Maka, ruang mesin slot 72 sacara resmi ngoperasikeun hukum kaulinan Georgia 107 toko taruhan, perusahaan sareng 3 bingo atanapi lotto, 41 sareng 3 klub judi lotre.

Kanggo sadaya inpormasi anu disayogikeun Berita redaksi ngeunaan Judi hatur nuhun Theon Shiukashvili - Layanan Senior panghasilan Georgia. Anjeunna parantos maénkeun dina kaulinan Kongrés Géorgia salaku narasumber, anjeunna ngagaduhan dasawarsa pangalaman dina aparat pajeg nasional sareng tanggel waler pikeun ngaluarkeun ijin pikeun organisasi judi di Georgia.

Saatos ngagaduhan kamerdekaan, Jorjia parantos komitmen pikeun ningkatkeun industri kaulinan. Posisi geografis anu nguntungkeun, henteuna panerapan larangan judi, ogé kasatiaan kana industri kaulinan ku mayoritas kakuatan pulitik, tingkat korupsi anu handap, gampang ngalakukeun bisnis, kaayaan perpajakan anu nyaman nyayogikeun judi Georgia sababaraha kauntungan.

Perda légal tina judi na casinos di GéorgiaPanerapan Georgia anu ayeuna ngamungkinkeun sacara hukum aya sagala jinis kagiatan judi. Diantara spésiés utama - kasino, bisnis ngadamel buku (kalebet taruhan), lotre, mesin slot parlors, klub judi. Dina ruas online, hukum ngamungkinkeun organisasi kasino, taruhan sareng parlors mesin slot.

Fitur sahiji organisasi judi di Géorgia éta sistem-éléktronik alat kaulinan kudu boga nyata ayana di (taneuh) ngadegna judi.

bisnis judi di Géorgia geus diatur ku ieu meta légal:

  • Hukum Georgia "Kanggo organisasi lotre, judi sareng kaulinan anu nguntungkeun" ti 25.03.2005 ‚ĄĖ1180;
  • Hukum Georgia ngeunaan "Lisensi sareng Idin" tanggal 24.06.2005 ‚ĄĖ1775;
  • Hukum Georgia "Kana lis√©nsi sareng biaya lis√©nsi" ti 12.08.2003 2937;
  • Hukum Georgia "Dina kumpulan judi" ti 29.12.2006 4250;
  • Kode Pajak G√©orgia ti 17.09.2010 ‚ĄĖ3591;
  • Orde Gabungan Menteri Keuangan sareng Menteri Dalam Negeri Georgia "Dina persetujuan aturan pikeun pamilik uji coba kinerja idin judi sareng kaulinan anu nguntungkeun san√©s" ti 14.12.2011 ‚ĄĖ611-1013;
  • Pesenan Kapala Jasa Pemantauan Keuangan Georgia "Dina Pasatujuan Peraturan" Ngeunaan prosedur sareng kaayaan pikeun k√©ngingkeun inpormasi, sistematisasina, pamros√©san Jasa Pemantauan Keuangan Georgia sareng pangiriman ku panitia lotre, judi sareng kaulinan anu nguntungkeun san√©s "Sareng" Dina urutan sareng kaayaan k√©ngingkeun inpormasi, sistematisasina, Jasa monitoring keuangan pamros√©san Georgia sareng pangiriman ku kasino "ti 28.07.2004 94.

Kaayaan pikeun meunangkeun otorisasina

Dina Jorjia, prosedur rada satia tur sarat pikeun meunangkeun hiji diturutan (lisénsi) pikeun organisasi jeung ngalaksanakeun judi.

Perda légal tina judi di GéorgiaMeunang pausahaan can idin didaptarkeun di Jorjia, jeung boga pausahaan ieu tiasa duanana warga Géorgia sarta asing sapuk.

Penerbitan ijin pikeun judi mawa Dinas Pendapatan di Georgia. Anu nampi kedah nyungkeun dokumén anu diperyogikeun dina formulir anu dipindai kalayan bantosan halaman wéb IRS.

Resolusi panarima milih pangiriman istilah tina dokumén gumantung kana undang-undang anu ditetepkeun pikeun 1 dinten damel - GEL 2 rebu / $ 830, 5 dinten - GEL 800 / $ 330, 10 dinten - GEL 400 / $ 365, 20 padamel. dinten - gratis.

Daptar dokumén diperlukeun pikeun ménta idin, a sahingga badag sarta gumantung kana formulir husus tina judi.

idin ngalamar pikeun ngatur tohan, lotteries, lotre promosi submits ka Service Géorgia Pajeg:

  • hiji sari ti Nagara ngadaptar;
  • dokumen nu confirms fee diturutan mayar;
  • kontrak antara grantee jeung jalma atawa lembaga anu ngahasilkeun tiket kaulinan lucrative (iwal kaulinan, dikelompokeun dina formulir Sistim-√©l√©ktronik), nunjukkeun Jumlah tiket dijieunna;
  • kaayaan (perda) organisasi kaulinan nguntungkeun;
  • tik√©t sampel kaulinan nguntungkeun (iwal kaulinan, dikelompokeun dina formulir Sistim-√©l√©ktronik);
  • dina hal organisasi taruhan - dokum√©n anu negeskeun penyediaan dana hadiah henteu kirang ti 10 r√©bu GEL / $ 4, 15 rebu.;.
  • dina hal organisasi totalisator dina bentuk sistemik-√©l√©ktronik (permainan online) - urutan permainan sistem-√©l√©ktronik, anu kedah dikhususkeun: alamat anu saleresna tina anu bakal dikokolakeun nguntungkeun sareng organisasi, daptar sareng inventarisasi ngeunaan kaulinan, lokasi (s) sareng tenggat waktos kanggo mayar, inpormasi ngeunaan larangan ma√©n di jalma anu sahandapeun 18 taun.

Pikeun ngatur sareng ngalaksanakeun kaulinan kasempetan dina Internét (online) ka panitia game, anjeun kedah ngagaduhan ijin pikeun "ground" gim (offline). Saatos nampi ijin pikeun gim offline, anu ngagaduhan ijin ieu ngagaduhan hak pikeun ngalamar Dinas Pendapatan Internal Georgia pikeun ijin ngalaksanakeun kaulinan online kalayan nyayogikeun daptar dokumén di luhur.

Otorisasi kalibet dina kagiatan keur organisasi jeung ngalaksanakeun judi di Géorgia mangrupa valid pikeun 5 taun.

Organisasi jeung pangaturan judi di Géorgia

waragad diturutan

Pamayaran kanggo ngaluarkeun ijin pikeun organisasi judi di Georgia dilaksanakeun taunan. Mimiti, anu nampi mayar kanggo taun mimiti operasi, teras unggal taun nganyarkeun otorisasina ku cara mayar pamayaran anu sanés.

Fee pikeun diturutan gumantung kana lokasi kagiatan dina widang judi.

Fee keur idin pikeun ngatur judi di Géorgia

Biaya anu panghandapna pikeun ijin pikeun ngalaksanakeun kagiatan judi anu dibawa entitas anu ngatur usaha sapertos ieu di daérah resort. Kawijakan ieu ditujukeun pikeun ngembangkeun infrastruktur pariwisata Georgia.

Ku kituna, casinos na establishments judi lianna di kota Resort sahiji nagara (Borjomi, Batumi, Kobuleti) mikaresep kauntungan signifikan dina ngadegkeun dewan pikeun idin pikeun ngalaksanakeun bisnis.

Khususna, tingkat taunan imbalan pikeun idin pikeun ngatur kasino di Batumi nyaéta 250 rébu GEL / $ 103.6 rebu, sedengkeun di Tbilisi - .. GEL 5 juta / $ 2 072 250. Dina hal ieu, upami anu nampi ngagaduhan ijin pikeun ngatur kasino di Batumi nempatkeun lembaga di daérah hotél anu énggal diwangun kalayan ayana henteu kirang ti 100 kamar, éta dibebaskeun tina pambayaran pikeun otorisasina dugi ka 10 taun. Salaku tambahan, ijin dipasihkeun gratis di organisasi kasino wilayah kotamadya Kazbegi, Tskhaltubo, Sighnaghi.

Kaayaan ieu sami sareng ukuran dewan pikeun ijin ngalaksanakeun jinis judi sanés (lotre, tohan olahraga, klub judi). Salaku conto, biaya pikeun idin pikeun ngatur toko buku di Tbilisi nyaéta GEL 200 rebu / US $ 8.3 rebu per taun, nalika di daérah kabupatén administrasi Batumi, Kutaisi, Rustavi -… Sakabéh 80 rébu GEL / $ 33.2 rebu . dina sataun.

muatan administrasi

Sajaba fee taunan pikeun otorisasina tina judi, subjek kagiatan sapertos bayaran hiji fee administrasi, jumlah nu ditangtukeun gumantung kana lembaga sarta skala saparapat a:

  • kalayan tiap mesin slot - GEL 1,5-3 rebu.;
  • kalayan tiap kasino m√©ja - GEL 15-30 rebu.;
  • kalayan tiap klub judi m√©ja - GEL 3-10 rebu.;
  • per buruan dina bentuk sistem-√©l√©ktronik - GEL 30-60 rebu.;
  • kalayan masing-masing kasir atanapi nguntungkeun pikeun kaulinan kasino dina bentuk sistem √©l√©ktronik, anu ayana di luar obj√©k anu diatur, numutkeun kana resolusi, pikeun kaulinan kasempetan atanapi nguntungkeun - GEL 1-1,5 rebu.;
  • kalayan tiap gambar promosi - 10% tina hadiah kolam renang.

Fee dina wates ditunjuk diatur ku administrasi lokal.

panyabutan

Pikeun anu ngagaduhan ijin, anu henteu leres ngajalankeun istilah kontraktual ditumpukeun denda sareng sarat utami pikeun ngalancarkeun kagiatanana saluyu sareng sarat ijin anu ditangtoskeun, dina wates waktos anu parantos ditangtukeun ku badan anu ngaluarkeun ijin. Denda GEL beda-beda ti sarebu. nepi ka 10 rebu. / $ 415-4150.

Upami anu ngagaduhan otorisasina, anu netepkeun tenggat waktos pikeun nyumponan sarat anu diidinan teu minuhan sarat ieu, éta bakal nandakeun hukuman kadua dina jumlah tilu kali. Upami saatos akhir tenggat waktos, ku panerapan kadua dinten anu saé, anu ngagaduhan ijin teu acan nyumponan kaayaan idin, jumlah denda éta janten tilu kali lipat. Upami anu ngagaduhan otorisasina moal nerapkeun kaayaan lisénsi, kaputusan ngeunaan pembatalan otorisasina.

Mun mata pelajaran tina judi henteu rék sataun salajengna neruskeun kagiatan anu ngantisipasi resolusi a, geus cukup keur poé bisnis 5 méméh ahir pembayaran taunan béja ti Pajeg Service internal, anu cancels otorisasina nu.

Mékanisme operator kontrol

Awak pamaréntah utama anu ngawas dijalankeunnana idin ti boga syarat judi diatur kaayaan lisénsi, anu Service Pajeg internal Géorgia, Departemen Georgian Luar internal tur Service pangimeutan Financial Géorgia.

Departemen Keuangan ngatur judi di Géorgia
Kamentrian Keuangan Géorgia

Dina kompeténsi na, badan administrasi kedah niténan sareng nerapkeun metode réspon administrasi kana palanggaran mata pelajaran kagiatan judi. Umum nyaéta mariksa Layanan Penghasilan ngeunaan pamayaran pajak anu pas sareng tepat waktuna. Departemen Dalam Negeri ngawasa minuhan sarat hukum ngeunaan kasadiaan alat dina unggal lembaga pikeun panjagaan. Ogé diawasi patuh kana syarat operator ngeunaan hukuman pamayaran tepat waktu (upami aranjeunna ditumpukeun). Objek anu penting nyaéta nyayogikeun tés pamaén pamaén kas kasino dina hutang pikeun tingkat suku bunga, anu dilarang ku hukum. Upami palanggaran sapertos kitu parantos ditetepkeun, anu ngagaduhan otorisasi pikeun organisasi judi kedah mayar denda ageung. Dina kasus kambuh deui pelanggaran ieu tiasa dicabut ku manajemén tanggung jawab pidana tina ngadegna judi.

Perpajakan tina judi

Georgia - nagara anu ngagaduhan kabijakan pajeg anu jelas sareng transparan, kalayan beban pajak anu rendah.

Kegiatan Bookmaker di Géorgia dipajeg sedemikian rupa sehingga masing-masing operator anu ngagaduhan ijin ngalaksanakeun jenis usaha ieu, mayar 5% tarip tarif PPN. Beban pajak ieu henteu penting pikeun anu ngagaduhan ijin. Nanging, perwakilan bisnis taruhan condong mikir yén anu langkung optimal bakal janten pajak 15-20% tina kauntungan judi kotor.

Kontroversial nya√©ta kaayaan anu mayar pajak kagiatan san√©sna dina bidang judi (kasino, lotre, sareng sajabina. N.). √Čntitas bisnis mayar pajak dina tingkat 15% tina pendapatan net tina kagiatanana. Maka, aranjeunna dina kaayaan anu sami sareng √©ntitas bisnis san√©s di da√©rah Georgia - √©ta mangrupikeun kagiatan anu henteu aya hubunganana sareng penyediaan jasa industri judi.

Specifics tina judi

Pasal 35 Hukum Georgia "Ngeunaan lotre, judi sareng kaulinan anu nguntungkeun" netepkeun sababaraha larangan pikeun ijin anu gaduhna pikeun ngalakukeun judi. Salaku conto, henteu kéngingkeun organisasi lotre judi sareng kaulinan anu nguntungkeun (kacuali lotre promosi), ogé penjualan / distribusi tikét lotre, judi sareng kaulinan anu nguntungkeun (kecuali tikét lotre promosi) di lembaga médis sareng pendidikan anak, ibadah, sanatoriums barudak, perpustakaan, musium, gedong perkantoran pejabat lokal sareng lokal, ogé di tempat-tempat anu dilarang ku otoritas lokal.

Hal ieu dilarang pikeun ilubiung dina jalma judi anu teu attained 18 taun umur, sarta maén dina kasino hiji 21 ulang.

Perda légal tina judi di Géorgia di 2016Mékanisme tambahan pikeun tanggung jawab sosial operator judi nyaéta pikeun ngontrol jumlah kontan anu dianggo ku pamilon judi, ti Layanan Pemantauan Keuangan Georgia. Masing-masing panitia ngeunaan kaulinan kasempetan wajib nginpokeun wawakil masarakat ngeunaan jasa éta, anu nyéépkeun judi langkung ti GEL 3 rébu. / $ 1243 per dinten. Jasa pikeun henteu nyayogikeun inpormasi ieu ka operator tiasa didenda jumlah GEL tina 2-6 rebu. / $ 830-2490. Anu pantes diperhatoskeun nyaéta nyiptakeun Layanan Pemantauan Keuangan tina anu disebut daptar hideung - daptar jalma anu dilarang ilubiung dina judi mana waé di daérah Georgia. Daptar ieu utamina ngandung wawakil sababaraha kelompok téroris internasional sareng geng kriminal.

Salami sababaraha taun di Georgia aya diskusi ngeunaan perluna nyaram iklan judi dina televisi, radio sareng média sanés. Tapi ayeuna pamikiran ngeunaan pangaruh négatip tina iklan sapertos kitu henteu mendakan dukungan pikeun masarakat umum.

kasino istana mandarin euweuh deposit bonus 2020