Finlandia Online loka Kasino

1 Star2 Béntang3 Béntang4 Béntang5 Béntang (753 sora, rata-rata: 4.00 kaluar ti 5)

Loading ...

Unlike the Arab Emirates and many other countries, in Finland the management of gambling is a state monopoly. Money earned from lotteries, slot machines and casinos, go for social needs and charity.

For today in Finland there is only one real casino – the Grand Casino Helsinki (Grand Casino Helsinki). This gambling establishment is located in the heart of the Finnish capital, on Mikonkatu street. You can get there by almost any type of transport.

Grand Casino Helsinki is located in a newly reconstructed building dating back to the early 20th century. Its total area is 2500 m2. This space hosts more than three hundred slot machines, a poker club and 20 tables for other games (roulette, Black Jack, Texas HoldXCHARXem, Punto Banco), three bars and two restaurants.

Daptar Top 10 Finlandia Online loka Kasino

The casino opens its doors every day at 12:00. However, XCHARXliveXCHARX card tables begin to function only at 13:30. Until this time, players are only available one-handed bandits, electronic poker tables and a roulette TouchBet. The entrance is officially free, but the wardrobe services will cost you € 2. By the way, the minimum bet in the casino is exactly the same amount.

Dina kasino hiji jalma dina 18 taun teu sakuduna dituju, sarta oge comrades diasah di cocog olahraga teu dibikeun ka pakean luar kana papakean. Ieu kudu dicatet yén kontrol raray di Grand Kasino Helsinki pisan satia tur tenang ngeunaan jeans, tapi anjeunna teu sono leuwih crumpled na unshaven.

Now a few words about money. In the Grand Casino Helsinki, all calculations are conducted only in euros. Bars and restaurants accept for payment both cards and cash, but in the casino chips are changed only to cash European rubles. However, this does not mean that you will have to go an institution with pockets full of banknotes. You can easily come with a plastic card and withdraw from it the necessary amount of cash at the local ATM, which is located next to the reception desk.

Sakumaha didadarkeun di luhur, Grand Helsinki Kasino teu ngan hiji aula judi. Dina bar jeung réstoran anjeun bisa dahar ogé, lalajo siaran télévisi ngeunaan kompetisi olahraga jeung ngadéngékeun hirup musik. Sajaba ti éta, réstoran Fennia Salon rutin sarwa acara program, nu dihadiran ku tim rupa Kinérja sarta popularitas. Harga tiket keur "acara + dinner" Bulan ti 50 mun 100 €.

Casino and ferry In addition to the large capital casino, in Finland there are many more small game halls XCHARXPottiXCHARX and a network of club clubs XCHARXClub RAYXCHARX. In the first there are no real card tables, and the rates can not exceed 20 €. Clubs XCHARXPottiXCHARX, as a rule, are located at shopping centers and have the same work schedule. In XCHARXClub RAYXCHARX, there are restrictions on the rates, but they do not only have machines, but also XCHARXliveXCHARX card tables. The largest clubs of this network are located in Jyväskylä (Kauppakatu 41) and Turku (Eerikinkatu 10).

Also officially Finland owns several “floating casinos”. These are small ferries equipped with tables for playing roulette, poker and blackjack. They appeared immediately after the ban on casinos in Russia, and moored in St. Petersburg, but the game begins only in neutral or Finnish waters.

In addition, enterprising Finns expect to open another large casino in Eastern Finland, in the immediate vicinity of the Finnish-Russian border. The opening is scheduled for 2015.

Judi di Finlandia


Today, we continue our tradition of traveling around Europe. We have already visited Prague, Tallinn, Minsk, Warsaw, Vilnius and Riga. This time CasinoToplists invites you to visit the picturesque country in northern Europe, with many rivers and lakes – Finland. We learn a lot of interesting as the country itself, as well as gambling. So our virtual tour begins!

Kasimpulan artikel:

  • Finland – a little bit of geography and history;
  • casinos dumasar-Land di nagara di momen: monopoli nagara;
  • The casinos kawentar - «Grand Kasino Helsinki»;
  • Five sights Finland capital Helsinki with addresses;
  • Interesting facts about the Finns and Finland.

A sajarah ringkes Finlandia

The first settlements on the territory of modern Finland have appeared during the Ice Age, which is about 8,500 years BC.

The history of this state is inextricably linked with its neighbors: Sweden and Russia . Several centuries Finland was ruled by Sweden, September 5, 1809 Sweden was forced to sign a peace agreement with Alexander I.

Since Finland was annexed to Russia. But not for long XCHARX already December 4, 1917 declaration of independence was signed.

Kasino «Grand Kasino Helsinki»

Judi di Finlandia teu dilarang, tapi dimonopoli ku nagara. Ieu ngandung harti yén sakabéh sharing tina judi nya anggaran nagara urang amal, kitu ogé pikeun program kaséhatan sarta sosial.

Aya nu disebut (mesin maén Association) Association RAY - yén éta milik ukur kasino nagara urang sarta sakabeh mesin slot.

Tungtungna, sakabéh sharing tina judi ieu dikumpulkeun sarta disebarkeun ku pansus dina laju 70% kaperluan sakabeh rupa organisasi amal ( "Union of ditumpurkeun", "Union of yatim" na asosiasi sejenna), bari 30% ieu spent dina pangropéa tina judi na gaji pagawe.

Sajaba ti éta, ieu diawaskeun ka warga: bisa meunang ka kasino hijina kana ngahontal 18 taun umur. Na enya, jadi disiapkeun yén datangna mimiti Anjeun dipenta a paspor jeung photograph - nu peryogi compile anjeun "Émbaran Card Player".

Pakéan-kode nyaeta rada demokratis - anjeun tiasa ngagem sagalana iwal tracksuit tur sneakers. Tapi garments Anjeun bakal dipenta pikeun mikeun mun papakean.

Disebut nagara kasino utama «Grand Kasino Helsinki» . Hal ieu situated di ibukota Finlandia, dina wangunan heubeul nembe direnovasi hotél palas- «Fennia» ( «Fenniya") dina Mikonkatu 19. kasino dibuka ti 12.00 mun 04.00.

Here, fans play games of chance casinos offer American roulette, Baccarat , Black Jack , Red-Dog, Oasis Poker.

If you prefer slot machines, among 300 options you certainly will find himself something to their liking. Especially popular Derby Horse, Touch Bet Roulette and Lightning Poker.

Fans of card games will be able to find a company to Texas HoldXCHARXem, Omaha and other forms of poker . It hosts both the weekly tournaments and the monthly tournament weekend and international poker tournaments, 2 times a year.

Perhatikeun - kasino bisa mayar ngan di cash, tapi restoran, kartu kiridit anjeun rada cocog salaku padika pembayaran. Ayeuna mata uang - euro teh.

Loba nu hayang maén numpak dieu ti St. Petersburg. Leungit, cara ku mobil nyokot ngeunaan jam 3-6 (gumantung wates). Hiji karéta "Allegro" ti St. Petersburg whisk anjeun didieu malah gancang - dina ngan 3: 00. Sajaba ti éta, pikeun nampa éta visa Finlandia jadi gampang.

atraksi Helsinki

  1. Sénat Square (Senaatintori) jeung puseur dayeuh. Di puseur alun mangrupakeun monumen Alexander II, sabab disambungkeun kalayan kapribadian na dimimitian tina kadaulatan nagara urang. Aya oge katedral monumental, Perpustakaan Nasional jeung Istana Présidén. Dayeuh Nu Caket teh Kilang kitu budaya Korjaamo, didieu aya foto - sarta paméran seni tur musium lokasina trams.
  2. Usum Taman. Alamat: Hammarskjöldintie, 1A. Ieu katutupan sagala jinis tutuwuhan rumah kaca jeung kembang dijieun dina abad 19th, Mayor Jenderal Jakob Lindfors. Ieu anjeunna anu miharep lawang éta bébas di dieu, haratis ka sadaya comers - tradisi ieu terus nepi ka poé ieu. Leuwih ti 200 tutuwuhan ti sakumna dunya dikumpulkeun di dieu di gedung tematik tur reueus pisan dulur sadayana babak sataun. Poé libur - Senén. jam gawe - dugi 15.00, weekends - nepi ka 16.00.
  3. Kebon binatang dina Helsinki. alamat: Helsinki Kebon binatang lajeng Mustikkamaanpolku , 12 . Éta "Smithsonian Helsinki Smithsonian" di pulo nu ngaranna sarua. Mangaruhan kelimpahan sasatoan (ngeunaan 200) jeung tutuwuhan (sabudeureun 1000) ti sakuliah dunya. Praktis, di dieu digambarkeun ku sakabeh modél dunya, kalayan pangeusi hirup na. Dina usum panas di dieu bisa ngahontal ku ferry.
  4. Laut Dunya « sagara kahirupan ». Alamat: Tivolitie 10. akuarium ieu dina wangun torowongan, nu bakal balayar rupa-rupa kahirupan laut katuhu luhur anjeun. Ieu mangrupakeun musium tina kahirupan laut di Linnanmäki, nyertakeun wewengkon 250 méter pasagi. méter sarta ngawengku 50 Aquariums.

fakta metot ngeunaan Finlandia jeung Finns

  • The country has two official languages: Finnish and Swedish;
  • Finlandia disebut oge "Suomi", anu hartina "tanah nipah". Aya ngeunaan situ 189.000 sarta kapuloan 179.500;
  • 5 juta jalma di nagara nu diwangun leuwih ti 2 juta saunas, nyaeta salah sahiji kagiatan favorit ti urang Finlandia. Teu aya Lah a jenis lulucon a, "Finn bisa hirup tanpa sauna a. Tapi teu keur panjang. "
  • Fines pikeun nyinggung lalulintas anu diitung gumantung kana tingkat panghasilan palaku: luhur panghasilan nyatakeun, beuki anjeunna kudu mayar;
  • 73 dinten di Finlandia bagian kidul panungtungan "White peuting" - panonpoé teu diatur ulubiung;
  • Finns anu patriots agung nagara maranéhanana, aranjeunna leuwih gampang mésér produk doméstik leuwih mahal ti impor mirah;
  • Finns anu reueus produk susu maranéhanana sarta pisan gemar tina berries;
  • Santa Claus disebut ku Finlandia Joulupukki, sarta manéhna ngabogaan pamajikan Joullumuori (nu hartina heubeul-Christmas);
  • Bahasa Finlandia geus rada kompleks, éta 14 kasus aktif na 2 kasus deui, nu dianggap leungit.

Finlandia dina peta Éropa

Finlandia dina peta Éropa