Denmark loka Kasino Online

1 Star2 Béntang3 Béntang4 Béntang5 Béntang (655 sora, rata-rata: 4.00 kaluar ti 5)

Loading ...Since 1948, in Denmark, there was a monopoly in the field of gambling, which was owned by the state company under the name of Danske Spil. Not surprisingly, the country flourished underground gambling establishments, but in 1990 in Denmark, there was a casino legalization. Although Danske Spil still retains a monopoly on lotteries and horse racing, greyhound racing, and pigeon racing, the organization of other vidiv gambling became available to private companies, but with some limitations: foreign companies can open a casino in the country only to create a joint a company with a Danish partner, for example, the property owner.

Note for visitors to our online gambling directory that to date, all forms of gambling in Denmark are considered to be legal. The law on gambling in Denmark prescribed all the rules of functioning of the Danish gambling market. Supervise the execution of this law, and also deals with issues of gambling licensing The Danish Gambling (Spillemyndigheden).

Garawangi online di Dénmark

January 1, 2012 was a turning point in the history of online gambling in Denmark. From that day came into force a new law regulating gambling in the country. Despite the fact that Danske Spil has retained a partial monopoly on certain types of gambling, private companies and individuals have become available license sites online gamblingin Denmark, in particular, the online betting on sports sites and online casino sites. In accordance with the law on online gambling in Denmark, to a foreign operator of gambling could provide services to online gambling in the country, it needs to take a test and obtain a license in Denmark, as well as to pay a certain fee.

Already in the first year of the entry into force of the new law license received 25 providers of online casinos, including some of the leading international operators such as 888, Bwin and Ladbrokes. At the same time, the Government is constantly engaged in the fight against unlicensed online gambling sites in Denmark, which get blacklisted and blocked.

Daptar Top 10 Denmark Online loka Kasino

Top 10 Best AS Online Casinos 2018:

kasinotawaranalatmaén Kasino
1th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
2th

$ 5,000 bonus on deposit 5 mimiti Anjeun -! Ekslusif nawiskeun!
$ 1,000s di bonus tambahan - unggal minggu!

desktopMobileTablétMaén!
3th

$ 2500 bonus !!! SPINS FREE kaasup!
Cashback ngabagéakeun bonus! Candak deui 25% tina deposit anjeun!

desktopMobileTablétMaén!
4th

Wilujeng sumping pakét - 100 FREE SPINS + $ 2500 bonus
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
5th

bonus Wilujeng sumping $ 777 FREE on Anjeun tilu deposit munggaran
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
6st

$3,750 Kasino Wilujeng sumping Bonus
meunang tilu 100 bonus% mana

desktopMobileTablétMaén!
7th

$4,000 tambahan
Paké Kupon kode: CASINO400

desktopMobileTablétMaén!
8th

400% bonus nepi ka $ 3,000 FREE
JACKPOTS kutang

desktopMobileTablétMaén!
9th

$ 50 FREE chip [Kode: SILVER50] OR
555% Wilujeng sumping bonus [Kode: SOAK555]

desktopMobileTablétMaén!
10th

$ 400 Wilujeng sumping Bonus
$ 10,000 FREE

desktopMobileTablétMaén!
11nd

Meunang nepi ka $3000 di bonus Wilujeng sumping
Leuwih Mimiti Tilu panan anjeun

desktopMobileTablétMaén!

Top 10 Best Éropa Online Casinos 2018:

1th

Meunang nepi ka € 140 Wilujeng sumping Bonus
meunangkeun $ 88 FREE Taya deposit diperlukeun

desktopMobileTablétMaén!
Maén 888 Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
2nd

100% nepi ka 4000 - ekslusif nawiskeun!
meunangkeun 15 Chip bébas

desktopMobileTablétMaén!
3th

100% deposit munggaran bonus nepi ka € 200 haratis kalawan kode bonus WELCOME777
77 Free Spins Taya deposit Bonus

desktopMobileTablétMaén!
Maén 777 Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
4th

100 spins bébas di Casumo Kasino
$ 800 FREE tambahan

desktopMobileTablétMaén!
5th

Ieu gé ganda deposit mimiti Anjeun sareng 100% nepi ka $ 100 Wilujeng sumping Bonus
$ 65 FREE Wilujeng sumping Bonus

desktopMobileTablétMaén!
6nd

meunang anjeun $ 1600 FREE
Meunang tawaran ekslusif anjeun ayeuna!

desktopMobileTablétMaén!
7th

meunang anjeun 3,200 Wilujeng sumping bonus
45 Mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
8th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
9th

300% nepi ka $ 3,200
40 mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
10th

meunang anjeun $ 1000 FREE
!!! tawarkeun ekslusif !!!

desktopMobileTablétMaén!
11th

meunang anjeun 5000 Wilujeng sumping Bonus
100 FREE signup Bonus

desktopMobileTablétMaén!
12th

meunang anjeun 200% nepi ka 400
Easter Bunny bonus

desktopMobileTablétMaén!

Judi di Dénmark


Denmark Scandinavia called the pearl is not simply this: a small area of ​​the country the number of natural and historical treasures just rolls over. SasinoToplists tell you about the most important features of Denmark, as well as the attitude of the Danes to gambling.

Kasimpulan artikel:

  • Denmark - saeutik saeutik tina géografi jeung sajarah;
  • casinos dumasar-Land di nagara di momen:
  • pausahaan asing kedah gaduh orchestra lokal di organisasi kaulinan judi;
  • Lawang tikét keur kasino di.
  • Kasino Genep nagara anu lokasina di Aalborg, Orhusskae, Clamps, Odense, Helsingor na, tangtosna, di ibukota, Kopenhagen;
  • Lima wisata di kopenhagen ibukota Denmark jeung alamat;
  • fakta metot ngeunaan Denmark sarta Danes.

Location of Denmark sarta rujukan sajarah leutik

Denmark called the Kingdom of Denmark is correct. It is a country in Northern Europe and is the southernmost of the Scandinavian countries. The country is located on the peninsula of Jutland and on the smaller islands of the archipelago, and also includes the Faroe Islands and Greenland.

Denmark has so far remained a constitutional monarchy, and it should be noted at the time the country was a very powerful kingdom XCHARX until the 19th century Danish kings XCHARXheld in his fist,XCHARX the whole of Northern Europe. Now the Faroe Islands and Greenland have a high degree of independence and self-government. Since 1972, the Danish rules the 54-th queen named Margrethe II.

Casinos na Garawangi di Dénmark

Legalization of casinos in the country occurred in 1990 and in it lay the foundation principle of the license for foreign operators. The main condition for issuance of a license XCHARX a foreign operator of gambling services is to create a Danish company in conjunction with the existing Danish company. The most convenient way to create such partnerships at the base of any of the hotel, which is what happened.

Fully comply with the Danish side could such operators as XCHARXHolland CasinoXCHARX from the neighboring Netherlands, XCHARXBad NeuenahrXCHARX from Germany, XCHARXCasinos AustriaXCHARX from Austria . The tax rate in the state is high, depending on the casino profits it starts from 45% of annual turnover.

Di momen, nagara ngabogaan 6 casinos utama. Éta nu lokasina di Aalborg, Orhusskae, Clamps, Odense, Helsingor na, tangtosna, di ibukota, kopenhagen.

Casino Copenhagen. Common rules in the casino quite meet European casino starts at 14.00 and ends at 4.00. Visit the casino can only be at the age of 18, so you need to have a passport.

Another nuance XCHARX at the entrance you will be asked to pay the entrance fee. Day ticket costs 95 Danish kroner (approximately € 12), one week XCHARX 265, and in the year 2.095 DKK. In the summer, you can visit the casino in shorts and shales, but sports clothes here are not welcome.

Just when the game of poker in a casino should not wear glasses, use the iPod and wearing t-shirts without sleeves. But during the world series of poker such as WPT and other major competition rules regarding the appearance of a more democratic.

Overall, casinos in Copenhagen is very popular and in great demand. It has everything what can only wish the soul of a gambler: Roulette (European and American), all kinds of slot machines (140 options), tables for poker , blackjack , and Punto of Banco .

atraksi kopenhagen

Da eta walk baku di puseur dayeuh jeung Aula tradisional inspeksi, wewengkon padeukeut, sarta tugu jeung Little putri duyung, Kopenhagen nawarkeun nganjang sarta atraksi unik.

  1. musium «Believe It atanapi Henteu!». alamat: Urang Sunda å dhuspladsen , 57. Dina musium ieu ilahar di handapeun tanda intriguing "Believe eta atanapi henteu yakin eta!" A kempelan Leroy Ripley - traveler jeung kolektor. Leuwih taun, ratusan ngumbara di sabudeureun dunya anjeunna geus akumulasi loba hal endah pisan. Di dieu Anjeun baris manggihan hiji patandingan di Taj Mahal, rorongkong of mammoth a, a kecapi, maén tanpa string komo laut ngan lucu.
  2. "Experimentarium" musium. Alamat: Tuborg Havnevej, 7, Hellerup. Lamun keur iinditan jeung barudak atawa ngan hoyong ngartos sadayana hukum fisik sami - éta ngan tempat sampurna. Aya mesin polygraph mun nelepon hiji Hurricane na hiji gempa, sarta réa atraksi lianna. Kabéh némbongkeun bisa keuna.
  3. Museum "Guinness". Alamat: Østergade 16. musium ieu perlu aya bubuka, salaku Guinness rékaman ngeunaan everyone weruh. Tapi mun anjeun baca ngan ngeunaan catetan sagala, sok lah hésé pisan ngabayangkeun. Di dieu anjeun bisa manggihan leuwih ti 500 némbongkeun tina rékaman paling menarik, jeung "paméran Mystic Exploratorie » anjeun bisa nyekel kalangkang anjeun, swap huluna jeung sabalikna jalma diuk na malah diuk dina korsi listrik.
  4. Taman "Tivoli" hiburan. Alamat: Vesterbrogade 3. taman hiburan Ieu pangkolotna di dunya sarta, ku jalan, anjeunna diideuan sakali Walt Disney nyieun jaringan Disneyland. Aya atraksi supernavorochennogo, tapi aya hiji atmosfir pisan cozy tina hajatan tur kabagjaan.
  5. "Erotica" musium. Alamat: Kobmagergade 24. This is the first erotic museum in the world, he appeared in 1992. Here you can trace the history of attitudes towards eroticism since ancient Rome and India until the present day. There are paintings, sculptures, photographs and videos, as well as erotic lingerie and all sorts of devices from sadomasochistic direction. Login for obvious reasons, with 18 years, but students with a discount of 50%.

fakta metot ngeunaan Denmark sarta Danes

  • Dinten gawe dimimitian mimiti - salaku awal salaku 8 am, anu Danes buka dianggo, tur di 16.00 anu dibebaskeun. Toko ogé ditutup pisan mimiti, jadi Danes dijadikeun produk utama dibeuli leuwih sabtu minggu teh;
  • Dénmark boga hiji pajeg kacida luhurna - rata-rata 43%. Ieu gumantung kana tingkat panghasilan tina warga jeung mangpaat anu alatan anjeunna;
  • At work, every Dane gets three meals a day. The Danish campaign, company or organization traditionally has its own dining room and cooks;
  • Danish men performing housework equally with women. They wash the floors, take care of children and do not mind to cook something tasty.
  • real estate di Dénmark nu lumayan mahal sahingga mindeng sahiji kualitas goréng. The ngagambarkeun kurva tina tembok, sarta kadangkala teu tata pangalusna anu nyokot tempat di paling apartemen.
  • Dina Denmark, perawatan médis bébas, dina waktos anu sareng ka unggal dokter kulawarga napel sababaraha pasien. Hal ieu dilakukeun dina dasar diwengku, sarta lamun bade ngalih, lajeng dokter kudu ngaganti;
  • Denmark - bangsa sapédah. Éta kabéh pisan dipikacinta tur cherished.

Dénmark dina peta Éropa

Dénmark dina peta Éropa

Judi di casinos di Dénmark

Dina conto Dénmark, anjeun tiasa ningali nu jalur kedah nuturkeun, upami tugas nya éta nyieun industri judi estu pikaresepeun. The Danes, sanajan temperament rélatif tenang, teu kapikiran méakkeun waktu di kasino, sarta pikeun anu dipibanda unggal kasempetan.

Urang Teu Bisa Ngucapkeun lamun kasino di Denmark, dina unggal hambalan, teu. Nagara ieu miboga ukur 7 operator anu regulator dikaluarkeun lisensi, sarta dua aplikasi nu pending. Sanajan kitu, malah dina kasino, nyaeta, cukup keur nyugemakeun nu preferensi judi ti Danes. Ku jalan kitu, di denmark, nya éta imah ngeunaan 5 juta jalma, sarta 7 kasino bieu Cope jeung pangasilan nu datang. Tur upami Anjeun salah anu cukup untung nganjang nagara ieu éndah, pastikeun pikeun didatangan salah sahiji aya kasino di. establishments judi anu mindeng ayana dina kuartal sajarah, wangunan hotél, tur metot malah kakara didatangan.

Judi di casinos di Dénmark

Royal Skandinavia

In Aarhus, the second largest city in Denmark, operates one of the most beautiful Danish casino. It is known not only for its elegant interiors, but also quality of service. The building is also located and luxurious hotel Hotel Royal, which like to stay celebrities and rich people. In the area of ​​the hotel there are numerous historical sites. There is also a well-known and the Latin Quarter with its river cafes and shops.

As for the available games in the casino are located a few tables to bet at roulette, blackjack and poker jokes. In the halls you can find 80 first-class machines. Often the walls of the casino hosts major poker tournaments.

kasino Aalborg

The attractive Denmark, itXCHARXs the fact that each of its city, and not only the capital, is able to captivate tourists. One would assume that all the casinos are located in Copenhagen, but it is not. One of the most enjoyable gambling successfully operates in the city of Aalborg. Needless casino located in the hotel building in the central part of the city and around are always full of life. Many clubs, cozy pubs and small restaurants will not get bored fans of nightlife. In the casino you can play several types of roulette, poker and other card games. Also available in more than 30 slots, including progressive jackpots.

Kasino kopenhagen

However, DenmarkXCHARXs largest casino located in its capital. It opened in 1990 on the eve of the New Year and was the first legal gambling establishment in the country. If you need a maximum choice of casino entertainment, then you need to start looking for it to Copenhagen. Several dozens of gaming tables and more than a hundred slots allow to find a game to your liking. By the way, the biggest poker events are often organized within the walls of this institution. Kasino ieu housed di salah sahiji pangalusna hotél ibukota Radisson Blu Skandinavia.

judi online di Dénmark

gambar Denmark

These findings can be explained by the fact that the Danish population shorter working hours, but, nevertheless, the average level of income – the highest in the world.

Sigana mah rumus for keur ayaan (lamun eta aya dina sakabeh), tapi nu Danes teu méakkeun sagala waktos bébas maranéhna keur ngumpul di Lego.

jalma panghasilan luhur di nagara ieu nyumbang kana kanaékan seukeut dina popularitas judi online.

undang-undang

Prior to January 1, 2012 the state-owned Danske Spil was the one who owned the license for the organization and carrying out of rates. The rest of the Danish and foreign companies were not allowed to offer gambling entertainment and sports betting. But the local government has been forced to change this state of affairs, because the law does not work properly, and more than 400 web sites of sports betting to take bets from the Danes. Many resources are even offered the Danish language to make it easier for users betting process.

judi online di Dénmark Picture

New laws allow to provide its services to companies such as Ladbrokes and the bet365, although the state retained the monopoly on bets on the races of animals and gambling, which are based on pure luck. Refers to games such as scratch cards and bingo, where the player does not use a strategy or skill and relies only on occasion.

Sanajan leungitna hak ekslusif pikeun ngatur tur ngalaksanakeun parusahaan judi revenues Danske Spil ngaronjat sacara signifikan sanggeus robah tina panerapan, sarta eta ayeuna dibagi jadi dua pausahaan: Danske Lotteri Spil na Danske Licens Spil. Kiwari dimungkinkeun nyertakeun sektor kaulinan online sarta geus nembe dirékam paningkatan dina revenues ku 60% dibandingkeun taun ka tukang.

Today, the Danes have a lot of opportunities for gambling. They can play games such as online poker against other players around the world. But the Danish government scrupulously applies to advertising and licensing companies located abroad is governed by strict rules.

pasar populér

Kawas paling Éropa, anu Danes cinta bal na ditunda loba tim Liga Super domestik. The Inggris Premier League oge kawentar alatan kanyataan yén mindeng ditémbongkeun dina Satelit Denmark (Danes bisa ningali 280 of 380 cocog per musim).

Nu anyar, ngaronjat minat golf, utamana berkat kasuksésan Thomas Bern. pamuter Young Torbjörn Olesen, katingalina, baris nyumbang kana kapentingan fans. Tangan na badminton kahontal kasuksésan sustained marengan cyclist-kelas dunya nu meunang hadiah dina lomba sapedah "Tour de France".

The Danes also massively addicted to poker. online pokerXCHARXs popularity began to grow rapidly after the victory in the championship of poker Gus Hansen in the early 2000s. In Denmark, a lot of professional poker players, the country ranks 25th in the world ranking WSOP. Gambling Community Denmark prefers time-tested poker sites such as Party Poker.

Masa depan judi di Dénmark

Judi di Dénmark mimitian ngembangkeun gancang sanggeus bubuka hukum anyar revenues kotor sataun panungtungan ngeunaan séktor judi amounted mun 4 miliar DKK.

Sanajan kitu, pamaréntah geus ngalakonan sagalana mungkin pikeun nyegah unlicensed jaba judi asing nyadiakeun jasa ka Danes. Ieu ngakibatkeun kanyataan yén ngan di 2012, situs 57 anu kacatet dina blacklist teh.

Nu matak heran, sanggeus dekade tina monopoli di judi di Denmark, parusahaan Danske Spil masih owns 62% tina pasar. Butuh sababaraha waktu sateuacan pamaén séjén bakal bisa bersaing jeung bookmaker, anu jasa anu dipaké pikeun ngagunakeun mayoritas populasi Denmark.