Online loka Kasino Cina

1 Star2 Béntang3 Béntang4 Béntang5 Béntang (643 sora, rata-rata: 5.00 kaluar ti 5)

Loading ...

Républik Rahayat Cina mangrupikeun nagara anu paling kuat sareng maju ékonomi di dunya, raksasa industri, mutiara pariwisata, di nagara panggedéna katilu ieu di dunya, sadaya bidang bisnis, kalebet industri judi, maju saé .

Bangsa Tionghoa dipikaterang ku rajin sareng efisiensi na, tapi hiji deui ciri ti jalma-jalma ieu nyaéta karep pikeun gim. Judi di Cina nembongan rébuan taun ka pengker sareng hubungan raket sareng budaya sareng sajarah nagara. Teu heran produser anu paling kawéntar ngeunaan eusi buruan pasti aya di antara kamajuanana, anu disebut, kaulinan kalayan carita Asia, anu ngagunakeun simbul sareng atribut budaya wétan, kalebet Cina. Salaku tambahan, aya sababaraha kaulinan Asia salaku alternatip pikeun méja klasik sareng kaulinan kartu: Sic Bo, Mahjong, poker Cina (13 kartu), fan-tan, jst.

Cina cinta ka Gamble jeung happily méakkeun waktu maranéhanana dina gedung kasino kaulinan.

Naon aturan bisnis judi di wewengkon nagara badag kalawan populasi leuwih ti 1 miliar jelema? hukum Naon ngatur industri ieu?

Daptar Top 10 Cina Online loka Kasino

Top 10 Best √Čropa Online Casinos 2021:

kasinotawaranalat maén Kasino
1th

Meunang nepi ka ‚ā¨ 140 Wilujeng sumping Bonus
meunangkeun $ 88 FREE Taya deposit diperlukeun

desktopMobileTablétMaén!
Maén Casimba Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
2nd

100% nepi ka ‚ā¨ 4000 - ekslusif nawiskeun!
meunangkeun ‚ā¨ 15 Chip b√©bas

desktopMobileTablétMaén!
3th

100% deposit munggaran bonus nepi ka ‚ā¨ 200 haratis kalawan kode bonus WELCOME777
77 Free Spins Taya deposit Bonus

desktopMobileTablétMaén!
Maénkeun Kampung Jackpot
18 +, T & C urang nerapkeun
4th

100 spins bébas di Grand Ivy
$ 800 FREE tambahan

desktopMobileTablétMaén!
5th

Ieu gé ganda deposit mimiti Anjeun sareng 100% nepi ka $ 100 Wilujeng sumping Bonus
$ 65 FREE Wilujeng sumping Bonus

desktopMobileTablétMaén!
6nd

meunang anjeun $ 1600 FREE
Meunang tawaran ekslusif anjeun ayeuna!

desktopMobileTablétMaén!
7th

meunang anjeun ‚ā¨ 3,200 Wilujeng sumping bonus
‚ā¨ 45 Mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
8th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
9th

300% nepi ka $ 3,200
‚ā¨ 40 mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
10th

meunang anjeun $ 1000 FREE
!!! tawarkeun ekslusif !!!

desktopMobileTablétMaén!
11th

meunang anjeun ‚ā¨ 5000 Wilujeng sumping Bonus
‚ā¨ 100 FREE signup Bonus

desktopMobileTablétMaén!
12th

meunang anjeun 200% nepi ka ‚ā¨ 400
Easter Bunny bonus

desktopMobileTablétMaén!

Top 10 Best AS Online Casinos 2021:

1th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
2th

$ 5,000 bonus on deposit 5 mimiti Anjeun -! Ekslusif nawiskeun!
$ 1,000s di bonus tambahan - unggal minggu!

desktopMobileTablétMaén!
3th

$ 2500 bonus !!! SPINS FREE kaasup!
Cashback ngabagéakeun bonus! Candak deui 25% tina deposit anjeun!

desktopMobileTablétMaén!
4th

Wilujeng sumping pakét - 100 FREE SPINS + $ 2500 bonus
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
5th

bonus Wilujeng sumping $ 777 FREE on Anjeun tilu deposit munggaran
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
6st

$3,750 Kasino Wilujeng sumping Bonus
meunang tilu 100 bonus% mana

desktopMobileTablét Maén!
7th

$4,000 tambahan
Paké Kupon kode: CASINO400

desktopMobileTablétMaén!
8th

400% bonus nepi ka $ 3,000 FREE
JACKPOTS kutang

desktopMobileTablétMaén!
9th

$ 50 FREE chip [Kode: SILVER50] OR
555% Wilujeng sumping bonus [Kode: SOAK555]

desktopMobileTablétMaén!
10th

$ 400 Wilujeng sumping Bonus
$ 10,000 FREE

desktopMobileTablétMaén!
11nd

Meunang nepi ka $3000 di bonus Wilujeng sumping
Leuwih Mimiti Tilu panan anjeun

desktopMobileTablétMaén!

Hukum judi sareng zona kaulinan Cina

Dina awal abad ka, pusat judi di Cina nyaéta Shanghai. Ti saprak éta, jaman sareng pamaréntahan nagara parantos robih, aya parobihan dina kapamilikan daérah kolonial RRT - sareng dugi ka ayeuna ngan ukur hiji daérah gim dimana sadaya industri permainan di nagara éta konséntrasi nyaéta kota. ti Makau (tilas jajahan Portugal, ti saprak 1999 janten bagian tina RRT, kota anu ayana di pasisian Laut Cina Kidul). East Monte Carlo, anu kadua Las Vegas - pas henteu disebat sudut pikagumbiraeun ieu, dimana urang Cina gaduh kasempetan pikeun ngaleungitkeun hausanana pikeun pertandingan, sareng wisatawan ti sakumna dunya bakal nampi silaturahmi Asia. Kota ieu parantos sababaraha kali ngatur nyalip Las Vegas dina hal perputaran bisnis judi.

Di Makau, ngoperasikeun langkung ti 30 kasino nganggo desktop sareng kartu permainan klasik, mesin slot. Ogé di Makau mangrupakeun kasino pangageungna di dunya - Venetian Makau. Di kota sadayana disusun dina cara anu pangsaéna pikeun anu datang, aya seueur hotél sareng hotél, réstoran sareng bar, toko sareng klub jogét anu nawiskeun sababaraha rupa program hiburan.

Kusabab 2002, wewengkon Makau ogé diidinan muka casinos pikeun asing, anu katarik loba perhatian ti investor ti sakuliah dunya.

Ogé di wewengkon Cina, rada jum'atan beroperasi rupa-rupa lotteries, Makau jeung Hong Kong keur diwenangkeun bet on ras kuda.

fakta metot ngeunaan industry judi di Cina

Budaya di Cina, tangtosna, b√©nten sareng anu √Čropa, sareng aya sababaraha kakhususan di jerona, sanaos saatos munculna kasino asing (seuseueurna Am√©rika), suasana umum sareng aturan anu ketat di Makau parantos lemes pisan. Sacara umum, anu nganjang kasino ti nagara mana wa√© bakal ngaraos raoseun pisan. Tapi urang henteu kedah hilap kana aturan, contona, ampir-ampiran perlu taat kana kode pak√©an, henteu pas√©a sareng penjaga, nyandak kartu id√©ntitas, kumargi ngan ukur jalma anu langkung 18 taun diidinan dina kasino, jsb. .

√Čta pikaresepeun y√©n dina kasino Cina dilarang ma√©nkeun pejabat lokal, sareng anjeun og√© henteu tiasa nyandak kam√©ra sareng alat ageung san√©s. Sareng sesa aturan umum sami sareng anu ngatur di sakumna dunya.

Fitur anu sanés anu matak tina bisnis judi Cina nyaéta kasino ngambang. Aula gim perenahna dina kapal sareng kabuka pikeun sadaya urang Tionghoa anu teu sanggup nganjang ka Makau. Pamaén naék kapal di Hong Kong sareng angkat ka perairan nétral, dimana, tanpa ngalanggar hukum, aranjeunna tiasa aman judi.

Profitability industri judi di Cina

Cina nempatan posisi ternama di dunya dina hal kameunangan industri kaulinan, terus-terusan bersaing pikeun 1 tempat sareng Amérika Serikat. Sanaos lonjakan kauntungan anu aya hubunganana sareng kampanye pamaréntah ngalawan korupsi, kaluarna pamaén ageung ti Makau, sanés kahoyong otoritas pikeun ningkatkeun jumlah zona permainan di nagara éta sareng ngalegalisasi kasino online, untung tina judi di Cina nyaéta puluhan milyaran dolar unggal taun sareng jumlahna langkung ti 50% panghasilan dina anggaran nagara.

Ogé mangrupikeun komponén penting tina total pendapatan tina industri judi nyaéta saham anu dikéngingkeun ku pangembang game mobile di Cina. Panghasilan pamekar parantos ngaleuwihan $ 5.5 milyar, sareng tanda ieu tiasa ningkat ku 2019 janten $ 11-12 milyar.

Salaku tambahan, di Cina, arah judi anu maju pisan, sapertos e-olahraga. Nagara ieu ngagaduhan program nagara pikeun ngembangkeun e-olahraga sareng dukungan pikeun pamaén, anu unggal taun nyandak hadiah dina turnamén internasional. Sanaos kanyataan yén penjualan resmi parangkat lunak pikeun e-olahraga dilarang, studio gim Cina mangrupikeun panyadia kamajuan anu cerdik pikeun perusahaan asing. Gawe sareng prinsip outsourcing, programer Cina nampi pendapatan ageung.

kasino online di Cina

Perlu dicatet yén judi online di Cina dilarang pisan sareng ampir ancur. Pamaréntah nagara netep kana kabijakan kaku anu ngalarang judi online nanaon. Aya perjuangan anu tetep bahkan sareng situs-situs éta anu sacara teu langsung nyayogikeun inpormasi ngeunaan portal kaulinan.

Tangtosna, urang Cina ngadatangan sababaraha jinis kasino online asing, anu operatorna, terang kahoyong warga China pikeun judi, nyayogikeun jasa na dina bahasa sorangan. Tapi di Cina, kagiatan lembaga sapertos kitu hukumna dihukum.

Alesan utama arah judi ieu henteu ngembangkeun, sareng prospek na muncul tina kalangkang na henteu saé - ieu kurangna kabutuhan ékonomi nagara dina ruas bisnis ieu. Upami kaayaan robih, sareng pangasilan tina kasino darat di Makau bakal gancang turun, mungkin pejabat berwenang Cina bakal nimbangkeun deui sikepna kana bagéan online.

Kahareup industri judi Cina

Dina 2015, Makau nyatet panurunan panurunan dina ngahasilkeun sababaraha taun ka pengker. Seueur rol anu kénca ti zona permainan, sareng pangunjung pamaén ti luar negeri parantos turun sacara drastis, kusabab ketatna aturan nganjang ka Makau. Janten, salaku conto, aturan pikeun kéngingkeun visa parantos robih, kaayaan damel operator junket janten langkung rumit, sareng sajabana tindakan pamaréntah sapertos kitu parantos ngajantenkeun gelombang protés ti wawakil zona permainan Makau.

Tapi para ahli nyarios yén taun ieu bakal janten anu paling nguntungkeun pikeun industri kaulinan Cina. Moal lami deui kaayaan bakal stabil, kampanye anti-korupsi bakal lirén, sareng pamaréntah, anu ngartos pentingna industri ieu pikeun nagara, bakal nyiptakeun kaayaan anu langkung raoseun pikeun pamekaran bisnis.

Cina sarta Garawangi

Di dunya urang Cina katelah bangsa anu rajin pisan. Tapi aya bangsa ieu fitur sanés anu tiasa aman disebat karep. Ieu cinta anu luar biasa pikeun judi. Jarang Cina nolak diri kuring anu resep ngagegelkeun saraf anjeun, ngadamel taruhan dina pertandingan naon atanapi mésér sababaraha tikét lotre. Di Cina, judi, contona, mahjong panginten dina acara naon waé, sanaos henteu liburan.
judi Cina

Sajarah
Kecanduan anu sami di Cina ngagaduhan sejarah anu panjang sareng penting, anu nyimpen seueur dokumén anu pikaresepeun. Rékaman judi munggaran di nagara ieu dilakukeun nalika jaman wangsa kahiji, anu hartosna sahenteuna 4000 taun. Cina parantos masihan dunya henteu ngan ukur bubuk, kertas sareng penemuan praktis anu sanés, tapi ogé kagiatan sapertos lotre, mahjong atanapi Pai Gow.
Ti abad katujuh Masehi, di Cina sababaraha abad ngalaksanakeun seueur organisasi, anu muka pendirian pikeun judi. Jalma anu beuki beunghar jadi, beuki loba imah judi muncul. Dina abad ka opat belas dugi ka tujuh belas, bisnis ieu dianggap terhormat sareng nyandak kauntungan anu lumayan. Sering éta ngalibatkeun wawakil dunya kriminal anu gawé bareng pejabat korupsi.
Dina paruh kadua abad ka-XNUMX - mimiti abad ka-XNUMX, pusat judi di Cina nya√©ta Shanghai. √Čta narik pama√©n ti sagala penjuru nagara lega. Sanaos kitu, aya kasino ageung, dimana anjeun tiasa ngadamel taruhan dina seueur kaulinan lokal sareng luar negeri. Lembaga-lembaga ieu aya dina Konsesi Perancis di Shanghai, sareng Padumukan Internasional Shanghai.
Dina 1847, pamaréntah Portugis ngesahkeun judi di Makau. Teras, salaku akibat tina perang sipil Cina ngarajaan di rezim komunis, anu ngeureunkeun sadaya kasino di nagara éta, tapi di Macau, anu masih dikuasai Portugal, aranjeunna teras-terasan beroperasi.
Nalika di 1999, Macao, henteu kajantenan mangrupikeun bagian tina Républik Rahayat Cina, parobihan dina hukum anu aya hubunganana sareng judi. Kusabab 2002, didieu diidinan muka asing kasino. Ayeuna, aya langkung ti tilu puluh kasino Makau, anu nawiskeun puluhan kaulinan, sareng mangrupikeun hiji-hijina tempat di Cina dimana kasino di bumi sah. Di 2010, Makau didatangan ku sakitar dua puluh lima juta jalma, sareng langkung ti satengahna dicoo dina kasino.
Ampir di peuntas Cina mangrupikeun lotre sah di Macao sareng Hong Kong, anjeun tiasa bet dina balapan kuda. Seueur urang Cina dikirim kana perjalanan jangka pondok dina kapal, yén nalika pelayaran ieu maén dina kasino anu dioperasikeun dina kapal.
judi kasino Cina

Budaya jeung masarakat
, tapi pikeun ngarti alesan cinta urang Tionghoa sapertos Gamble, henteu cekap pikeun ngarobah sajarah. Panilitian ngeunaan patarosan ieu meryogikeun pamariksaan budaya Cina. Sakuduna nyarios sakaligus yén urang henteu nyarioskeun dorongan aparat. Anu paling kawéntar ti jalma-jalma ieu henteu nyatujuan kaulinan pikeun artos éta, nganggap éta mangrupikeun buang-buang waktu sareng ancaman pikeun katertiban umum. Ku alatan éta, penguasa anu hésé pisan ngendalikeun kakaisaran anu lega, teras-terasan ngupayakeun ngendalikeun judi bahkan aranjeunna sering dilarang.
Pandangan filosofis Cina dibentuk dina pangaruh Confucianism, Taoism sareng Budha. Di aranjeunna seueur perhatian diperhatoskeun pikeun pangaruh kakuatan anu langkung luhur. Pamaén Cina dugi ka langkung ageung tibatan anu di dunya Kulon percanten nasib sareng nasib. Pikeun aranjeunna, rupa-rupa jimat anu penting pisan, lokasi objék (émut Feng Shui), tanggal sareng nomerna (numerologi terkenal). Sadaya ieu tiasa nyiptakeun ilusi kontrol kana kaayaan, anu sering ngakibatkeun kecanduan judi.
Ku jalan kitu, katergantungan dina judi di masarakat Cina henteu biasana dianggap salaku panyawat méntal. Jalma-jalma sapertos kitu dianggap goréng tina sudut pandang moral, sareng sababaraha jalma bakal karunya ka aranjeunna, sapertos biasa di nagara-nagara Kulon. Confucius nyatakeun yén "jalma anu sopan henteu maén artos."
√Čta og√© pantes diperhatoskeun faktor sosial anu ngagaduhan pangaruh anu signifikan dina psikologi masarakat Cina. Dina taun-taun ayeuna, jutaan jalma di nagara ieu ngungkulan jalan anu sesah tina kamiskinan kana posisi anu stabil, bahkan kamakmuran. Sakumaha anjeun terang, kamari jalma miskin, anu hasil beunghar gancang, sering pisan hoyong nunjukkeun ka dunya y√©n anjeunna tiasa ngalungkeun artos ka k√©nca sareng k√©nca. √Čta sababna seueur urang Cina ngajawab y√©n ma√©nna murni pikeun pelesir.
Entong hilap yén henteuna kasino di sababaraha daérah henteu hartosna yén masarakat daérah ieu henteu maénkeun artos. Salaku conto, mahjong dimaénkeun kalayan harga réa di panjuru nagara mangabad-abad. Kaulinan ieu dianggap janten senam anu hadé pikeun pikiran, gunana pikeun lansia, sareng hiburan anu saé pikeun sagala rupa pésta. Dina maénna, bahkan nalika kawinan sareng pamakaman.

Kampanye ngalawan judi
Sanaos judi di Makau ngembang pesat, pamaréntah Cina henteu ngadukung pamanggih ngabéréskeun kasino di sésana nagara. Sumawona, éta aktip nutup kasino online anu aya. Di 2010, éta kagiatan dilirénkeun di seueur tempat ieu, sareng otoritas nyita operator judi online ampir saratus juta dolar.
Sanajan kitu, pamar√©ntah teu eureun jeung ngambil alih loka anu nyadiakeun inpo ngeunaan casinos online tur nyadiakeun Tumbu ka aranjeunna. Kawijakan ieu henteu ngantep peminat Cina hiburan sapertos kitu henteu aya kasempetan, sareng industri ieu ampir-ampiran ngancurkeun nagara √©ta. Komo operator asing henteu ngagaduhan r√©siko nawiskeun jasa pikeun warga Cina.

Sanajan kitu, judi di Cina aya ti jaman immemorial, sarta eta masih aya kacangcayaan batur atawa hal anu bisa meunangkeun Cina nyerah hobi ieu.

Kasino di Cina - sareng éta bakal dipikahoyong sareng éta dicucuk


Naha aya kasino di Cina? Nyarios umumna, pendirian judi di dinya. Tapi nyatana, aranjeunna ngan ukur damel di zona judi tunggal - Macao. Di sesa nagara lega ngoperasikeun larangan total pikeun ampir sadayana judi. Kumaha carana yén judi Cina dicabut tina hobi na? Maca!

Kasimpulan artikel:

  •   Sajarah judi di Cina;
  •   Hukum ngeunaan judi - judi haram dimana-mana kecuali di Makao;
  •   Makau - zona judi anu diidinan di Cina. Pesaing anu kuat bahkan Las Vegas;
  •   Casinos di Cina dina cai atanapi "ngambang" kasino;
  •   kasino online di RRC:
  •   dilarang;
  •   Diblokir.
  •   Kacindekan mana jeung kumaha ma√©n Cina?
  •   mahjong sareng jalan - ieu kaulinan henteu dilarang;
  •   casinos di Makau;
  •   Lotre Nasional;
  •   balap kuda;
  •   olahraga tohan;
  •   floating casinos, departing di cai n√©tral.

 

Sajarah judi di Cina

Aranjeunna nyarios yén gairah warga Karajaan Tengah pikeun judi muncul langkung tiheula tibatan réa bangsa sanés. Sesebutan mimiti éta mimiti deui ka milénium kadua SM.

Imah judi Cina mimiti dibuka sateuacan batur - bahkan dina abad ka-XNUMX! Malah urang Itali mimiti ngatur kasino ngan ukur dina abad XII, sareng Perancis, sareng bahkan engké.

Sakabeh sajarah Cina raket patalina sareng judi. Nagara beunghar nagara janten, langkung saé perekonomian dikembangkeun, beuki seueur pendirian judi langkung terbuka. Tapi éta kajantenan yén aranjeunna sering pisan aya di handapeun jangjang mafia, sareng nyandak kauntungan anu ageung pikeunna.

Lami-lami, dugi ka tengah abad ka-XNUMX, ibukota nagara kaulinan judi nya√©ta Shanghai. Di dieu, sakumna lingkungan dibangun kasino. Kami damel lembaga anu sa√©, siap ngalayanan tamu sacara royal. Aranjeunna ma√©nkeun sadayana gim anu parantos dikenal di Asia, √Čropa sareng Am√©rika.

Judi sanésna mangrupikeun pulau Hong Kong. Kami maénkeun didieu di jalanan, di pengadilan, di tempat judi khusus sareng di ampir unggal juru.

Tepat di gigir judi dijalankeun sacara aktip di Macau, anu tilas dugi ka 1999 jajahan Portugis.

Nanging, salaku aliran judi sareng kasino gratis, ogé nguatkeun pangaruh organisasi kriminal, beda-beda kapentingan nagara. Ku alatan éta, ku kakawasaan Komunis ampir kabéh judi dilarang.

hukum Cina on judi

Hukum ngalarang kasino sareng judi, diadopsi dina 1949. Sareng anjeunna masih aya pangaruh. Pangecualian leutik dilakukeun pikeun tukang nyieun buku. Aranjeunna diidinan bet dina balap kuda sareng pertandingan maén bal.

Istiméwa sanésna nyaéta lotre. Di Cina, aranjeunna sadayana nasional. Operator swasta kagiatan sapertos kitu dilarang pisan. Dina hal ieu hasil tina Lotre Nasional, diarahkeun kana program pangwangunan sareng sosial.

Anjeun nyarios sakumaha kumaha Macao? Enya enya. Ieu mangrupikeun pengecualian anu sanés anu ngabuktikeun aturanana. Kusabab wilayahna nalika Portugis diijinkeun kasino, maka balikna daérah ka bosom Cina diputuskeun kanggo angkat, sareng bahkan ngembangkeun daérah ieu.

wewengkon kaulinan légal di Cina

Nyatana, Makau mangrupikeun hiji-hijina daérah gim anu sah di Cina. Portugis dilegalkeun kasino di 1847. Sareng Cina parantos masihan persetujuan resmi di 2002.

Sareng kusabab lahan ieu mangrupikeun hiji-hijina tempat anu anjeun tiasa klip kupon ti para penjudi, kalebet asing anu jegud pisan, Cina rasstaralsya janten terkenal. Seueur lesu operasi di handapeun judi Portugis janten subur. Ngan dina dasawarsa, seueur fasilitas mewah, anu ngéléhkeun sadaya rékor.

Kiwari Makau gancang pisan naklukkeun judul modal judi di Las Vegas. Satengah juta kota didatangan ku puluhan jutaan pengunjung unggal taun. Urang asing disambut ku panangan terbuka sareng nawiskeun 1 1000 sareng cara gagabah pikeun ngeusian kas negara bagian.

Tapi warga nagara Cina pikeun dugi ka Makau henteu gampang. Perlu ngabela di hiji pos pamariksaan di Gongbei, janten gaduh jumlah anu tangtu, sareng resolusi na henteu resmi. Judi pejabat dilarang ku hukum, janten aranjeunna henteu ngahaja ngaluarkeun dana publik.

Makau

Floating casinos di Cina

Upami urang Cina henteu tiasa angkat ka Makau, aranjeunna tetep pilihan sanés - floating casino in Hong Kong. Henteu, henteu, ieu henteu kénging maén di pengadilan. Tapi di perairan internasional, henteu aya hambatan Cina anu henteu meta. Sareng éta diarahkeun pelapis manikur anu éndah, lampu iridescent. Ninggalkeun perairan Tiongkok, kadatangan kapal tiasa ngabahekeun judi sapanjang wengi.

Ku jalan kitu, pisan populer di kalangan perjalanan jangka pondok lokal pikeun perjalanan dina kapal-kapal ieu. Tétéla pelayaran éndah sapanjang pantai sareng petualangan judi.

Usaha ieu kusabab lolongkrang dina hukum berkembang sacara suksés. Seueur kapal henteu kalah kaénah dina méwah "Titanic." Aranjeunna salian alat-alat kasino modéren henteu langkung parah sakola-sakola Makau, kolam renang, lapangan olahraga, réstoran, aula konsér, bioskop sareng seueur deui.

Aya parahu sareng langkung gampang, contona, kapal tongkang dirobah. Neroskoshno, tapi tikét kanggo kaulinan wengi hargana $ 38.

casinos online di Cina

√Čta sigana y√©n Cina tiasa ngalihkeun markisa na ti kasino nyata ka virtual. Tapi √©ta henteu aya. Di Cina, aya hukum anu ketat pisan anu ngalarang kagiatan kasino online sareng situs naon wa√© anu nawiskeun hiburan judi.

Kusabab ngalanggar hukum ngahukum tindakan. Anjeun henteu ngan ukur tiasa mayar denda, tapi ogé diuk di panjara.

Di daérah Cina dilarang nempatkeun sérver, sistem pamayaran, anu nyambung kana operasi kasino online. pamaréntah ogé ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyaring sumber daya dunya. Henteu ngan ukur situs anu diblokir kasino sareng toko taruhan, tapi ogé kamar poker, bahkan sumber daya anu ngiklankeun salah sahiji situs ieu.

Ayat dina intricacies jalma komputer nyoba nyegah larangan éta, sacara manual ngarobah IP kana IP di Cina nagara sanés. Tapi dina tahap ieu panyalindungan maya Cina nyaéta calakan anu ngadeteksi trik ieu. Malah pikeun sapertos prank sapertos katarik tanggung jawab kriminal.

Kasimpulan: mana judi di Cina

Lamun masih rék maén di nanaon judi, Anjeun bisa milih salah sahiji pilihan:

  • mahjong sareng jalan - ieu kaulinan henteu dilarang;
  • kasino di Makau;
  • Lotre Nasional;
  • balap kuda;
  • olahraga tohan;
  • floating casinos, departing di cai n√©tral.

Sia teu resiko jeung komunikasi sareng establishments kaulinan Cina clandestine, sarta tarung sareng maranehna pisan serius.

intertops kasino klasik moal aya deposit bonus