Bulgaria Online loka Kasino

1 Star2 Béntang3 Béntang4 Béntang5 Béntang (534 sora, rata-rata: 4.00 kaluar ti 5)

Loading ...
Situs kasino online anu hosting pamaén ti Bulgaria
Pariksa daptar situs kasino online anu nampi pamaén ti Bulgaria sareng nawiskeun kaulinan online berkualitas sareng aman. Di dieu anjeun bakal mendakan rupa-rupa hiburan tina mesin slot pikeun kaulinan kasino langsung tina ngical parangkat lunak sapertos NetEnt, Merkur, IGT, Novoline, Microgaming, Betsoft, Rival Gaming sareng seueur deui anu sanés.
Anjeun oge bisa marios ulasan ramatloka kasino online kami tetep nepi-ka-date jeung promosi pangalusna online, bonus jeung métode pembayaran sadia pikeun pamaén ti pésbuk.

Judi di Bulgaria

Bulgaria narik wisatawan henteu ngan ku pantai berpasir, tapi ogé kalayan rupa-rupa hiburan. Gening pisan wisatawan sareng warga lokal, judi di Bulgaria sah. Catetan pikeun anu sumping kana katalog judi online kami yén kasino pangageungna nagara éta aya di ibukota Sofia, ogé di daérah resor anu populér. Otoritas pangaturan judi anu berwenang di nagara éta nyaéta Komisi Judi Nagara, anu dibentuk ku Kamentrian Keuangan Bulgaria. Dokumén resmi anu ngesahkeun judi di nagara éta nyaéta Hukum anyar ngeunaan judi di Bulgaria, anu mimiti dikuatkeun dina 1 Januari 2017.

judi online di Bulgaria

Judi online di Bulgaria sah. Operator internasional kedah kéngingkeun lisénsi pikeun ngalaksanakeun kagiatan judi di daérah nagara. Ti Januari 2017, aya seueur situs judi online di Bulgaria - ti kasino online dugi ka pembuat buku online. Merek anu kawéntar nyaéta Pokerstars, bet365, bwin sareng betfair.

Daptar Top 10 Bulgaria Online loka Kasino

Top 10 Best √Čropa Online Casinos 2021:

kasinotawaranalat maén Kasino
1th

Meunang nepi ka ‚ā¨ 140 Wilujeng sumping Bonus
meunangkeun $ 88 FREE Taya deposit diperlukeun

desktopMobileTablétMaén!
Maén Casimba Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
2nd

100% nepi ka ‚ā¨ 4000 - ekslusif nawiskeun!
meunangkeun ‚ā¨ 15 Chip b√©bas

desktopMobileTablétMaén!
3th

100% deposit munggaran bonus nepi ka ‚ā¨ 200 haratis kalawan kode bonus WELCOME777
77 Free Spins Taya deposit Bonus

desktopMobileTablétMaén!
Maénkeun Kampung Jackpot
18 +, T & C urang nerapkeun
4th

100 spins bébas di Grand Ivy
$ 800 FREE tambahan

desktopMobileTablétMaén!
5th

Ieu gé ganda deposit mimiti Anjeun sareng 100% nepi ka $ 100 Wilujeng sumping Bonus
$ 65 FREE Wilujeng sumping Bonus

desktopMobileTablétMaén!
6nd

meunang anjeun $ 1600 FREE
Meunang tawaran ekslusif anjeun ayeuna!

desktopMobileTablétMaén!
7th

meunang anjeun ‚ā¨ 3,200 Wilujeng sumping bonus
‚ā¨ 45 Mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
8th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
9th

300% nepi ka $ 3,200
‚ā¨ 40 mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
10th

meunang anjeun $ 1000 FREE
!!! tawarkeun ekslusif !!!

desktopMobileTablétMaén!
11th

meunang anjeun ‚ā¨ 5000 Wilujeng sumping Bonus
‚ā¨ 100 FREE signup Bonus

desktopMobileTablétMaén!
12th

meunang anjeun 200% nepi ka ‚ā¨ 400
Easter Bunny bonus

desktopMobileTablétMaén!

Top 10 Best AS Online Casinos 2021:

1th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
2th

$ 5,000 bonus on deposit 5 mimiti Anjeun -! Ekslusif nawiskeun!
$ 1,000s di bonus tambahan - unggal minggu!

desktopMobileTablétMaén!
3th

$ 2500 bonus !!! SPINS FREE kaasup!
Cashback ngabagéakeun bonus! Candak deui 25% tina deposit anjeun!

desktopMobileTablétMaén!
4th

Wilujeng sumping pakét - 100 FREE SPINS + $ 2500 bonus
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
5th

bonus Wilujeng sumping $ 777 FREE on Anjeun tilu deposit munggaran
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
6st

$3,750 Kasino Wilujeng sumping Bonus
meunang tilu 100 bonus% mana

desktopMobileTablét Maén!
7th

$4,000 tambahan
Paké Kupon kode: CASINO400

desktopMobileTablétMaén!
8th

400% bonus nepi ka $ 3,000 FREE
JACKPOTS kutang

desktopMobileTablétMaén!
9th

$ 50 FREE chip [Kode: SILVER50] OR
555% Wilujeng sumping bonus [Kode: SOAK555]

desktopMobileTablétMaén!
10th

$ 400 Wilujeng sumping Bonus
$ 10,000 FREE

desktopMobileTablétMaén!
11nd

Meunang nepi ka $3000 di bonus Wilujeng sumping
Leuwih Mimiti Tilu panan anjeun

desktopMobileTablétMaén!

Judi di Bulgaria


Bulgaria mangrupikeun nagara anu narik para wisatawan kalayan liburan anu indah di Laut Hideung, Resort ski sareng kasino mewah. Kombinasi jasa anu saé sareng harga anu cukup demokratis ngajantenkeun nagara ieu janten obyék paningkatan perhatian wisatawan ti sakumna penjuru dunya. Tugas CasinoToplists nyaéta pikeun milarian terang kumaha kaayaan judi sareng kasino online di Bulgaria dina waktos ayeuna.

Kasino di Bulgaria:

  •   Judi jeung hukum tina 1979 mun 2017;
  •   Kasino online operator internasional kedah ngagaduhan lis√©nsi Bulgaria. S√©sana diblokir;
  •   Upami operator internasional henteu diblokir, anjeun tiasa ma√©n. Tapi ku r√©siko anjeun nyalira (tiasa dipeungpeuk);
  •   casinos terestrial sakumaha aturan dina hot√©l 4-5 b√©ntang, ti heubeul 18 taun + paspor;
  •   Naha anjeun hoyong ma√©n kasino online? Urang bakal ngawartosan anjeun kumaha carana ngalakukeun ieu - par√©ntah l√©ngkah-l√©ngkah;
  •   Bulgaria: g√©ografi jeung sajarah, tempat menarik di Sofia, fakta matak ngeunaan nagara jeung pangeusi na.

Hukum Bulgaria ngeunaan judi - rujukan sajarah

taun Hukum na parobahan
1979 Muka kasino munggaran di hotél Sofia "Vitosha"
1999 "Hukum Khazart" mangrupikeun hukum anu ngatur judi di nagara éta. Pangaluaran lisénsi ku Komisi Nagara pikeun Judi. Dasarna, investor lokal ngagaduhan hak pikeun muka kasino. Pikeun kéngingkeun lisénsi pikeun perusahaan asing kedah mésér hotél sahenteuna 4 *.
2000 operator kasino online kudu ménta lisénsi ti Komisi Nagara Garawangi (SCG).

Naon anu hukum ieu sabenerna hartosna pikeun pamaén?

  •   Resmina, ngan maran√©hanana casinos nu dilisensikeun di Bulgaria anu diwenangkeun.
  •   Sababaraha casinos asing anu diblokir ku alamat IP na malah jelema nu boga lis√©nsi di Uni √Čropa (anu, kanyataanna, nyaeta sabalikna kana aturan Uni √Čropa dina perdagangan b√©bas).
  •   Numutkeun kana aturan nagara, operator kedah "sacara fisik" aya di da√©rah nagara, ngagaduhan domain anu misah sareng mayar pajeg pikeun nagara.
  •   Upami situs di da√©rah Bulgaria henteu diblokir - maka √©ta sayogi pikeun gim.

Lahan "offline" kasino di Bulgaria

  • casinos terestrial umumna aya di hot√©l jeung b√©ntang 4-5 na di wewengkon Resort husus
  • Kasino anu diperlukeun pikeun m√©nta hiji lis√©nsi ti Bulgaria
  • Kaayaan wajib aks√©s kana kasino di Bulgaria: umur 18 taun, kasadiaan dokum√©n id√©ntitas. Anjeun moal tiasa ma√©n upami anjeun mabok alkohol atanapi narkotika, sumping nganggo seragam sareng janten PNS atanapi anjeun ngagaduhan hubungan sareng bisnis judi (bahkan baraya anu gaduh kasino sareng padamel henteu k√©nging ma√©n).

Kasino online di Bulgaria - Kumaha ngamimitian maénkeun kasino online?

Kami mutuskeun pikeun nyiptakeun petunjuk léngkah-léngkah ngeunaan kumaha cara mimiti maénkeun dina kasino online. Sakumaha aturan, sadaya kasino asing nganggo basa Inggris internasional, janten sahenteuna pengetahuan minimum anu anjeun peryogikeun.

  1. Pariksa naha kasino ieu l√©gal dina wewengkon Bulgaria. Upami kasino henteu diblokir di da√©rah Bulgaria ku alamat IP, maka √©ta sayogi pikeun ma√©n. Kadang-kadang kasino henteu nampi pama√©n ti Bulgaria, langkung sa√© diajar ngeunaan √©ta dina kasino khusus dina layanan dukungan. Jasa sapertos dina unggal kasino online santun.
  2. Pariksa kasino pikeun reliabiliti. Keur kitu eta sia mastikeun tina:
    • Ayana lis√©nsi internasional pikeun kasino (inpormasi sayogi dina halaman w√©b kasino di domain publik);
    • Pangalaman tina kasino salila sahenteuna 3 taun;
    • eupan balik alus ti pama√©n dina jaringan;
    • Software na kasino diwakilan ku pamekar utama kaulinan online (NetEnt, Playtech, Microgaming, jsb).
  3. Nyokot metoda pembayaran - kasino nawiskeun pilihan sababaraha pilihan pamayaran (VISA, PAYPAL, WebMoney, Skrill, Yandex atanapi anu san√©s) sareng anjeun ngagaduhan hak pikeun milih anu pas pikeun anjeun. Salaku tambahan, tangtukeun aturan pikeun ngasupkeun sareng narik dana (sakapeung pangmayaran ageung dibayar bagian sareng kanggo waktos anu tangtu). Entong hilap ngeunaan konv√©rsi mata uang sareng komisi operator narik dana.
  4. Ngalenyepan kaayaan gawé di kasino di:
    • istilah bonus (wager) jeung program kasatiaan customer
    • Sarat muka akun (sababaraha kasino meryogikeun buktina id√©ntitas - leres.
  5. Taliti maca kaayaan kasino di:
    • watesan bonus na wagers,
    • kaayaan pendaptaran (kadangkala a scan tina paspor teh anu diperlukeun pikeun ngonfirmasi akun);
    • naha nu peryogi pikeun ngundeur software jeung install deui kana komputer atawa Anjeun bisa ma√©nkeun dina panyungsi nu
    • sarat pikeun ciri teknis (pikeun ma√©n online ku dealer live)
    • Naon jinis jaminan kaamanan anu disayogikeun ku kasino? √Čnkripsi data SSL, program game anu tanggung jawab, jst.
  6. pilihan jeung kahoyong pribadi
    • Teu kasino online ieu nyadiakeun kaulinan anu dipikaresep ku anjeun?
    • Naha anjeun resep desain kasino? Naha sadayana intuitif?

Saatos anjeun kenal sareng sadaya poin di luhur, anjeun tiasa angkat ka buruan. CasinoTopLists ogé nyarankeun anjeun pikeun maca inpormasi ngeunaan aturan kaulinan, sistem sareng stratégi. Janten anjeun tiasa gancang diajar di buruan, sareng bankroll anjeun bakal aya dina kontrol anu langkung saé.

Location of Bulgaria sarta tukang sajarah ringkes

Nagara ieu aya di basisir Laut Hideung sareng wawatesan sareng nagara sapertos Yunani, Turki, Serbia, Romania sareng Makédonia. Pikeun anu munggaran ngeunaan Bulgarians disebatkeun dina 354 taun. Saprak waktu éta, sajarah nagara ieu ngalaman seueur kajadian: éta nyaéta penaklukan Kakaisaran Ottoman dina akhir abad ka-14, ilubiung dina perang sareng Serbia nalika Perang Dunya Kahiji, sareng partisipasi dina Perang Dunya II di sisi Jérman. Bulgaria modéren kabentuk dina 1989 sareng janten républik parlemén. Ayeuna nagara dibagi kana 28 daérah kalayan ibukota di kota Sofia.

Bulgaria dina peta √Čropa

Casinos online Bolgarian

Wisata di Sofia

  1. Katedral Alexander Nevsky . Alamat: Aleksandar Nevski 1 1000. √Čta diwangun dina 1912 sareng kasohor di antara gar√©ja sareng biara anu san√©sna kalayan kahebatanana. Kapasitas - 5,000 jalma.
  2. Museum Sajarah Nasional . Alamat: Vitoshko Lale Street 16, 1618. Di dieu artefak sajarah dikumpulkeun ti jaman baheula nepi ka jaman ayeuna urang.
  3. Gallery Gambar Nasional . Alamat: –Ņ–Ľ. "Pangeran Alexandre I" ‚ĄĖ1. Pecinta seni bakal resep ngadatangan pameran 50,000 lukisan ku master terkenal ti sakumna dunya. Og√© di dieu aya pam√©ran seni mod√©ren sareng kelas master.
  4. Smithsonian kota . Alamat: Lawang Tengah ayana di jalan tol Simeonovsko Shosse. "Lawang Kulon ti jalan Srebarna 1. Di da√©rah 250 h√©ktar anjeun bakal patepung seueur sato anu teu aheng sareng henteu pisan sato sareng manuk.
  5. Katedral St. Sophia . Alamat: jalan Paris 2. Ieu Katedral, diwangun dina abad ka-6, masihan nami ka ibukota Bulgaria.

fakta metot ngeunaan Bulgaria na Bulgarians

  • Sofia teh kota pangkolotna di sakab√©h √Čropa;
  • Bulgaria nya√©ta nagara Slavia mimiti, nu di 865 diadopsi Kristen;
  • Alfab√©t di Bulgaria nya√©ta Sirilik, sarupa pisan Rusia, anu hurup E, E jeung N henteu di dinya, tapi aya surat b, sarta ieu teu tanda solid;
  • 80-85% anggur di dunya di√©kspor ti Bulgaria;
  • warga satempat mayar nepi ka 40% sakumaha pajeg;
  • Kueang karesep - banichka atanapi banitza (loyang kalayan tambalan anu b√©da tina brynza dugi ka kangkung). K√©ju sapertos kitu henteu aya;
  • Kiselo mlyako - kefir nasional - teu ngagaduhan analogi di dunya, sabab dihasilkeun kalayan ditambahan jinis bakt√©ri khusus. Di Jepang √©ta pisan pam√©nta sareng dianggap "elixir umur panjang";
  • Jalma Bulgaria henteu khusus waktuna sareng telat diijinkeun. Salaku tambahan, jalma ieu dicirikeun ku kualitas anu pikaresepeun sapertos dengki. Tatanggana resep pisan silih bahas;
  • Bagpipe mangrupakeun instrumen nasional;
  • Di kota-kota resor biasana aya menu pikeun lokal sareng asing. Alami, b√©dana harga tiasa ditingali;
  • "Leres" unggeuk di Rusia hartosna "henteu" di Bulgaria, sareng sabalikna. Ati-ati!

Ngeunaan casinos Bulgaria

For the time being I did not even know that in Bulgaria there is a casino. My acquaintance with the gambling establishments of this country took place several years ago. It was late autumn. I came to Bulgaria to carry out cheap and angry skiing. More precisely, I was going to learn how to ride. At that time, it seemed that this skill could accelerate your way to the top in the realities of harsh Russian reality. 

Kaseueuran istirahat kuring di kota leutik anu disebut Bansko. Salaku tambahan pikeun ukuran saderhana, √©ta og√© kasohor harga moderat na, alam anu sa√© sareng raoseun teu raoseun sakedik. Jumlah wisatawan ngahontal nilai pikasieuneun; balon dina puffed pikeun lila ku hawa, sarta anjeunna gancang ngahontal kaayaan anu sateuacan a claping nyaring, ngaruksak tur dadakan. Rame wisatawan ti sababaraha nagara √Čropa, digabungkeun sareng watek aneh warga satempat - ngagantung poto dulur-dulur almarhum dina panto payuneun bumina. Nanging, masarakat ti Bansko og√© ngagaduhan kahad√©an sareng marahmay anu, sacara umum, tumpang tindih sareng suasana photonecropolis. Salaku tambahan, kuring resep pisan di hiji tempat makan lokal sareng asakan nasional, saatos resep tuang daging daging ageung, kuring dibawa kana rekening sareng dipaku kana rak khusus kalayan pangaruh anu luar biasa tina p√©so ageung. Sanaos ngalakukeun hal anu sami sareng artos henteu dipasihkeun.

Bansko

Ayeuna ngeunaan kasino. Di Bansko aranjeunna terus terang sangsara. Pikeun tanda-tanda caang anu ngajangjikeun disumputkeun aula mesin haseup biasa anu disumputkeun. Lian ti éta, sanajan pilihan anu sami slot di jerona tinggal diarepkeun. Abdi émut dua tempat, hiji di hotél Vihren, sareng anu sanésna bangga disebut Blitz. Ku jalan kitu, tina sagala tempat judi di Bansko anjeunna katingali paling sopan, ti batur éta dibédakeun ku staf pikaresepeun sareng ayana roulette éléktronik. Gerentes lokal béntés dina basa Rusia. Cenah mah di Bulgaria ngan aya kasino normal di Sofia sareng Varna.

Hotél Bulgaria Kasino

Nya, kuring henteu acan dugi ka Varna, tapi kuring kantos ka Sofia. Mimitina, kuring di Plovdiv. Perkara penting, damel sareng kaayaan san√©sna. Tapi kuring untung ku gaduh dinten gratis. √Čta tetep ngan ukur mutuskeun kumaha nepi ka ibukota Bulgaria. Abdi bad√© nginum, janten kont√©m√©sis nyandak mobil kontrakan, perjalanan dina beus og√© siga anu pikaresepeun. Tapi budak Ukraina anu namina Taras datang pikeun nyalametkeun kuring. Anjeunna parantos cicing di Bulgaria salami 10 taun sareng, janten tiasa nyarios, nuju damel di dieu. Taras ngenalkeun kuring ka Volodya, anu asalna ti Saratov anu panas. Di nagara kidul ieu, budak lalaki mendakan bumi kadua. Sacara umum, anjeunna satuju nyandak kuring pikeun artos anu teu konyol. Di jalan, Volodya ngaku y√©n anjeunna henteu kantos sumping ka Sofia atanapi kasino, janten perjalanan ieu sakumaha anu dipikaresepna pikeun anjeunna.

Kami dugi di ibukota Bulgaria, aya sakedik waktos, tapi kuring hoyong gaduh waktos kanggo ngalakukeunana. Demi kaperawatan, kuring ningali sababaraha tempat wisata anu penting, ngeunaan anu kuring bakal nyaritakeun langkung rinci dina postingan anu sanés, sareng sonten angkat ka kasino. Kuring hasil nganjang ka tilu tempat: Putri, Viva sareng London.

Kasino Putri

Putri Kasino ayana di Rodina Hotel. √Čta lembaga anu cukup santun: susunan standar roulette, poker sareng blackjack - ngan 9 m√©ja. Bets tiasa dilakukeun dina dolar, euro sareng leva lokal. Chip diidinan m√©s√©r langsung dina m√©ja. Putri henteu gor√©ng, tapi waktos parantos lami, sareng kuring hoyong ningali deui.

Kadua dina garis kunjungan nyaéta kasino Viva. Di jerona, sadaya padagang mangrupikeun budak awéwé diasah ku baju héjo anu saé. Utamana bagian anu penting pikeun papakéan nyaéta decollete jero, anu sanaos sakedik ngaganggu tina gim, tapi éta nyayogikeun pelesir éstétis. Dina kasino ieu mangrupikeun jalma anu paling, cukup pikeun lokal sareng asing. Volodya sareng kuring berhasil milarian tempat dina tabel blackjack murah - sésana sibuk. Janten kuring kedah maén dina patok barudak. Di gigir kami diuk saurang lalaki, mimitina kuring nyandak anjeunna pikeun tukang ludoman Bulgaria anu kabakar. Salami pertandingan lumangsung, anjeunna ngaluarkeun sababaraha émosional dina basa indungna. Bagian utama tina kecap na kuring henteu ngartos, saatos Volodya ngajelaskeun - éta sanés ludoman, tapi bapak awéwé budak awéwé dina baju héjo nganggo cangkéng. Seuseueurna anjeunna ngemutan putrina supados uih deui ka paguron luhur sareng, pikeun pangaruh anu langkung ageung, sacara periodik nyebatna éta awéwé lacur.

Kasino on hotél ieu

Dina waktos tangan jam parantos pas saatos tengah wengi, Volodya sareng kuring parantos ngalih ka lembaga salajengna. Kasino ieu disebat London, éta ngabagéakeun urang kalayan panangan terbuka sareng kénca kesan anu paling pikaresepeun. Di London aya klub poker. Wisata teras-terasan diayakeun di dieu, sareng aranjeunna disiarkeun dina plasma di aula umum. Salaku tambahan kana layar tivi anu ngagantung dina témbok, éta ogé ngagaduhan 13 méja sareng dua deui aya di zona poker klub. Dina kasino ieu ogé aya aula VIP, tapi henteu sadayana diaku di dinya. Ku jalan kitu, staf di London saé, tapi janten langkung saé, nyarios sanés dina basa Rusia, tapi dina basa Inggris atanapi basa asing anu sanés. Pangetahuan ngeunaan basa henteu ngan ukur mempermudah pamahaman, tapi ogé ningkatkeun tingkat jasa sacara umum.

London Kasino

Di Sofia, aya kasino sanésna, tapi kaseueurannana mangrupakeun aula mesin slot kalayan tanda-tanda caang anu nipu. Jelas yén judi di Bulgaria sanés piring utama, aranjeunna ngagaduhan beban tina istirahat anu langkung tradisional, teu aya anu datang ka dieu khususna pikeun kasino lokal, sanés Vegas pikeun anjeun. Sareng aya kakirangan di industri, tangtosna, tapi kesan kuring sacara umum rada positip. Salaku tambahan, kuring ngeureunkeun perjalanan ka tilu kasino di plus, sanaos henteu ageung, tapi biaya jalan sareng hiburan sapinuhna dibayar. Janten, upami anjeun aya di Bulgaria sareng anjeun hoyong maén - anjeun tiasa aman angkat ka kasino lokal, ngan henteu ningali tanda-tanda warna anu hérang.

uptown aces euweuh deposit