Bulgaria Online loka Kasino

1 Star2 Béntang3 Béntang4 Béntang5 Béntang (534 sora, rata-rata: 4.00 kaluar ti 5)

Loading ...
situs kasino online hosting pamaén ti Bulgaria
Pariksa daptar situs kasino online nu nampa pamaén ti Bulgaria sarta nawiskeun-kualitasna alus sarta kaulinan online aman. Di dieu Anjeun baris manggihan rupa-rupa hiburan tina mesin slot pikeun hirup kaulinan kasino tina ngical paralatan software eminent kayaning NetEnt, Merkur, IGT, Novoline, Microgaming, Betsoft, kaulinan nandingan tur loba batur.
Anjeun oge bisa tingalian ramatloka kasino online kami resensi tetep nepi-ka-date jeung promosi pangalusna online, bonus jeung métode pembayaran sadia pikeun pamaén ti pésbuk.

Judi di Bulgaria

Bulgaria metot wisatawan teu ukur mibanda pantai keusik, tapi ogé mibanda rupa-rupa rupa-rupa entertainments. Kana kabagjaan hébat wisatawan sarta warga satempat, judi di Bulgaria nyaéta légal. Catetan pikeun nu datang pikeun katalog kami online tina judi eta casinos panggedéna nagara urang anu di ibukota Sofia, kitu ogé di wewengkon Resort populér. judi otorisasi wewenang pangaturan di nagara éta nyaéta Komisi Garawangi Propinsi, dibentuk ku Departemen Keuangan ti pésbuk. Hiji dokumen resmi nu legalizes judi di nagara éta nyaéta Hukum anyar dina judi di Bulgaria, nu diasupkeun kana gaya on January 1, 2017.

judi online di Bulgaria

judi online di Bulgaria nyaéta légal. operator internasional kudu ménta lisénsi pikeun ngalaksanakeun kagiatan judi asup ka wilayah nagara. Salaku Januari 2017, aya loba loka judi online di Bulgaria - tina casinos online mun bookmakers online. The merek kawentar téh Pokerstars, bet365, bwin sarta betfair.

Daptar Top 10 Bulgaria Online loka Kasino

- suplai kasino -

Top 10 Best Éropa Online Casinos 2018:

kasinotawaranalat maén Kasino
1th

Meunang nepi ka € 140 Wilujeng sumping Bonus
meunangkeun $ 88 FREE Taya deposit diperlukeun

desktopMobileTablétMaén!
Maén 888 Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
2nd

100% nepi ka € 4000 - ekslusif nawiskeun!
meunangkeun € 15 Chip bébas

desktopMobileTablétMaén!
3th

100% deposit munggaran bonus nepi ka € 200 haratis kalawan kode bonus WELCOME777
77 Free Spins Taya deposit Bonus

desktopMobileTablétMaén!
Maén 777 Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
4th

100 spins bébas di Casumo Kasino
$ 800 FREE tambahan

desktopMobileTablétMaén!
5th

Ieu gé ganda deposit mimiti Anjeun sareng 100% nepi ka $ 100 Wilujeng sumping Bonus
$ 65 FREE Wilujeng sumping Bonus

desktopMobileTablétMaén!
6nd

meunang anjeun $ 1600 FREE
Meunang tawaran ekslusif anjeun ayeuna!

desktopMobileTablétMaén!
7th

meunang anjeun € 3,200 Wilujeng sumping bonus
€ 45 Mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
8th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
9th

300% nepi ka $ 3,200
€ 40 mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
10th

meunang anjeun $ 1000 FREE
!!! tawarkeun ekslusif !!!

desktopMobileTablétMaén!
11th

meunang anjeun € 5000 Wilujeng sumping Bonus
€ 100 FREE signup Bonus

desktopMobileTablétMaén!
12th

meunang anjeun 200% nepi ka € 400
Easter Bunny bonus

desktopMobileTablétMaén!

Top 10 Best AS Online Casinos 2018:

1th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
2th

$ 5,000 bonus on deposit 5 mimiti Anjeun -! Ekslusif nawiskeun!
$ 1,000s di bonus tambahan - unggal minggu!

desktopMobileTablétMaén!
3th

$ 2500 bonus !!! SPINS FREE kaasup!
Cashback ngabagéakeun bonus! Candak deui 25% tina deposit anjeun!

desktopMobileTablétMaén!
4th

Wilujeng sumping pakét - 100 FREE SPINS + $ 2500 bonus
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
5th

bonus Wilujeng sumping $ 777 FREE on Anjeun tilu deposit munggaran
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
6st

$3,750 Kasino Wilujeng sumping Bonus
meunang tilu 100 bonus% mana

desktopMobileTablét Maén!
7th

$4,000 tambahan
Paké Kupon kode: CASINO400

desktopMobileTablétMaén!
8th

400% bonus nepi ka $ 3,000 FREE
JACKPOTS kutang

desktopMobileTablétMaén!
9th

$ 50 FREE chip [Kode: SILVER50] OR
555% Wilujeng sumping bonus [Kode: SOAK555]

desktopMobileTablétMaén!
10th

$ 400 Wilujeng sumping Bonus
$ 10,000 FREE

desktopMobileTablétMaén!
11nd

Meunang nepi ka $3000 di bonus Wilujeng sumping
Leuwih Mimiti Tilu panan anjeun

desktopMobileTablétMaén!
grand arena grand kulon kasino -

Judi di Bulgaria


Bulgaria nyaéta hiji nagara anu metot wisatawan ku libur endah manan di Laut Hideung, resorts ski jeung casinos Srimanganti. Kombinasi jasa unggulan sarta harga rada demokratis nyieun nagara ieu mangrupa objek ngaronjat perhatian wisatawan ti sakuliah dunya. Tugas CasinoToplists nyaéta pikeun manggihan sabaraha hal anu ku judi nacasinos onlinedi Bulgaria di momen.

Kasino di Bulgaria:

  • Judi jeung hukum tina 1979 mun 2017;
  •   casinos online tina operator internasional kudu boga lisénsi ti pésbuk. sésana anu diblokir;
  • Lamun operator internasional teu diblokir, anjeun tiasa maén. Tapi dina resiko sorangan (bisa diblokir);
  • casinos terestrial sakumaha aturan dina hotél 4-5 béntang, ti heubeul 18 taun + paspor;
  • Ulah rék maénkeun kasino online? Urang bakal ngabejaan Anjeun cara ngalakukeun ieu - lengkah-demi-hambalan parentah;
  • Bulgaria: géografi jeung sajarah, tempat menarik di Sofia, fakta matak ngeunaan nagara jeung pangeusi na.

Hukum Bulgaria on judi - a rujukan sajarah

taun Hukum na parobahan
1979 Bubuka dina kasino munggaran di Sofia hotél "Vitosha"
1999 "The hukum tina Khazart" mangrupakeun hukum régulasi judi di nagara éta. Penerbitan lisensi ku Komisi Nagara Garawangi. Dasarna, investor lokal boga hak pikeun muka kasino a. Pikeun ménta lisénsi pikeun pausahaan asing kudu meuli hotél sahenteuna 4 *.
2000 operator kasino online kudu ménta lisénsi ti Komisi Nagara Garawangi (SCG).

Naon anu hukum ieu sabenerna hartosna pikeun pamaén?

  • Resmina, ngan maranéhanana casinos nu dilisensikeun di Bulgaria anu diwenangkeun.
  • Sababaraha casinos asing anu diblokir ku alamat IP na malah jelema nu boga lisénsi hiji di Eropa Union (anu, kanyataanna, nyaeta sabalikna kana aturan ti Eropa Union dina perdagangan bébas).
  • Nurutkeun kana aturan nagara, operator kudu "fisik" hadir dina wewengkon nagara, boga domain misah jeung mayar pajeg dina kahadean nagara.
  • Mun situs di wewengkon Bulgaria teu diblokir - mangka geus sadia pikeun kaulinan.

Land "offline" casinos di Bulgaria

  • casinos terestrial umumna aya di hotél jeung béntang 4-5 na di wewengkon Resort husus
  • Kasino anu diperlukeun pikeun ménta hiji lisénsi ti Bulgaria
  • kaayaan fardhu tina aksés ka kasino di Bulgaria: umur ti 18 taun, ketersediaan dokumén identitas. Anjeun moal bisa maén lamun anjeun aya di kaayaan mabok alkohol atawa narkotika, geus datangna dina seragam sarta PNS atawa anjeun gaduh sambungan kalawan bisnis judi (malah baraya nu boga kasino jeung karyawan teu bisa diidinkeun maén).

kasino online di Bulgaria - Kumaha pikeun mimiti muterkeun kasino online?

Urang mutuskeun nyieun instruksi hambalan-demi-hambalan dina cara mimiti muterkeun dina kasino online. Sakumaha aturan, sadaya casinos asing make English internasional, jadi sahenteuna pangaweruh minimum anjeun bakal kudu.

  1. Pariksa naha kasino ieu légal dina wewengkon Bulgaria.Mun kasino henteu diblokir dina wewengkon Bulgaria ku alamat IP, mangka geus sadia pikeun maén. Kadangkala casinos teu nampa pamaén ti Bulgaria, eta leuwih hade pikeun neuleuman ngeunaan eta dina kasino hususna dina layanan rojongan. jasa saperti aya dina unggal kasino online santun.
  2. Pariksa kasino pikeun reliabiliti.Keur kitu eta sia mastikeun tina:
    • Ayana hiji lisénsi internasional keur kasino di (informasi anu aya dina website kasino di domain publik);
    • Pangalaman tina kasino salila sahenteuna 3 taun;
    • eupan balik alus ti pamaén dina jaringan;
    • Sofwer of kasino di ieu digambarkeun ku pamekar utama kaulinan online (NetEnt, Playtech, Microgaming, jsb).
  3. Nyokot metoda pembayaran- kasino di nawarkeun pilihan sababaraha pilihan mayar (Visa, PayPal, WebMoney, Skrill, Yandex atanapi batur) jeung anjeun ngabogaan hak pikeun milih naon katuhu pikeun anjeun. Sajaba ti éta, tangtukeun aturan pikeun ngasupkeun na withdrawing dana (payouts kadang badag anu dibayar di bagian jeung pikeun kurun waktu nu tangtu). Ulah poho ngeunaan konversi currencies jeung komisi tina operator pikeun mundur dana.
  4. Ngalenyepan kaayaan gawé di kasino di:
    • tambahan istilah (wager) jeung program kasatiaan customer
    • Sarat lawang akun (sabagian casinos merlukeun bukti identitas - katuhu.
  5. Taliti maca kaayaan kasino di:
    • watesan bonus na wagers,
    • kaayaan pendaptaran (kadangkala a scan tina paspor teh anu diperlukeun pikeun ngonfirmasi akun);
    • naha nu peryogi pikeun ngundeur software jeung install deui kana komputer atawa Anjeun bisa maénkeun dina panyungsi nu
    • sarat pikeun ciri teknis (pikeun maén online ku dealer live)
    • Jenis jaminan kaamanan teu kasino di nyadiakeun? enkripsi data SSL, program game jawab, jsb
  6. pilihan jeung kahoyong pribadi
    • Teu kasino online ieu nyadiakeun kaulinan anu dipikaresep ku anjeun?
    • Naha anjeun kawas rarancang kasino? Nyaeta sagalana intuitif?

Saatos Anjeun perlu acquainted jeung sakabéh titik di luhur, anjeun tiasa buka game. CasinoTopLists ogé advises anjeun maca inpo ngeunaan aturan kaulinan, sistem na strategi. Ku kituna anjeun bisa gancang diajar di buruan, sarta bankroll anjeun bakal dina kontrol hadé.

Location of Bulgaria sarta tukang sajarah ringkes

Nagara ieu perenahna di basisir Laut Hideung sarta wates jeung nagara kayaning Yunani,kalkun, Sérbia, Romania jeung Makédonia. Pikeun kahiji kalina ngeunaan Bulgarians mangka disebutkeun dina taun 354. Saprak waktu éta, sajarah nagara ieu geus undergone loba acara: ieu penaklukan Kakaisaran Utsmaniyah dina ahir abad 14th, partisipasi dina perang kalayan Sérbia salila Mimiti Perang Dunya, tur partisipasi dina Perang Dunya II di sisiJérman. Modern Bulgaria diwangun dina 1989 tur jadi républik parleménter. Kiwari nagara ieu dibagi kana 28 wewengkon kalayan ibukota di kota Sofia.

Bulgaria dina peta Éropa

Casinos online Bolgarian

Wisata di Sofia

  1. Katedral Alexander Nevsky. Alamat: Aleksandar Nevski 1 1000. Ieu diwangun dina 1912 sarta nangtung kaluar diantara gereja sejen tur monasteries kalawan hebat pisan na. Kapasitas - 5,000 jalma.
  2. Museum Sajarah Nasional. Alamat: Vitoshko Lale Street 16, 1618. Di dieu artefak sajarah dikumpulkeun ti kali paling kuna nepi ka poé urang.
  3. Gallery Gambar Nasional. Alamat: пл. "Pangeran Alexandre I" №1. pencinta seni bakal museurkeun ngadatangan hiji pameran lukisan 50,000 ku Masters renowned ti sakuliah dunya. Ogé di dieu téh paméran di kelas seni tur master modern.
  4. Smithsonian kota. Alamat: Pusat lawang perenahna di Simeonovsko Shosse Pegangsaan. "Western lawang tina Srebarna jalan 1. Di wewengkon 250 hektar anjeun bakal papanggih loba pisan sato aheng teu jeung manuk.
  5. Katedral St. Sophia. Alamat: Paris jalan 2. Ieu teh katedral, diwangun dina abad ka-6th, masihan ngaran ka ibukota Bulgaria.

fakta metot ngeunaan Bulgaria na Bulgarians

  • Sofia teh kota pangkolotna di sakabéh Eropa;
  • Bulgaria nyaéta nagara Slavia mimiti, nu di 865 diadopsi Kristen;
  • Alfabét di Bulgaria nyaéta Sirilik, sarupa pisan Rusia, Anu hurup E, E jeung N henteu di dinya, tapi aya surat b, sarta ieu teu tanda solid;
  • 80-85% tina wines di dunya téh diékspor ti Bulgaria;
  • warga satempat mayar nepi ka 40% sakumaha pajeg;
  • pastries favorit - banichka atanapi banitza (lambar baking kalawan fillings béda ti brynza kana kangkung) .Cottage kéju sakumaha misalna teu hadir;
  • Kiselo mlyako - kefir nasional - boga analogues di dunya, sabab dihasilkeun ditambah jenis husus baktéri. Di Jepang eta aya dina paménta hébat sarta dianggap "elixir of umur panjang";
  • Bulgarians jalma henteu utamana pas waktuna jeung telat nya diidinan. Sajaba ti éta, urang ieu dicirikeun ku hiji kualitas pikaresepeun kayaning dengki. Tatanggana pisan gemar nyawalakeun silih;
  • Bagpipe mangrupakeun instrumen nasional;
  • Dina kacamatan Resort aya biasana hiji menu pikeun lokal jeung asing. Alami, beda harga anu palpable;
  • "Leres" nods di Rusia hartosna "euweuh" dina Bulgaria, jeung sabalikna. Ati-ati!

Ngeunaan casinos Bulgaria

For the time being I did not even know that in Bulgaria there is a casino. My acquaintance with the gambling establishments of this country took place several years ago. It was late autumn. I came to Bulgaria to carry out cheap and angry skiing. More precisely, I was going to learn how to ride. At that time, it seemed that this skill could accelerate your way to the top in the realities of harsh Russian reality. 

Kalolobaan sésana mah dina kota leutik disebutna Bansko. Salian ukuran modest, eta oge kasohor harga sedeng na, alam endah tur rasa nu tetep slight ngarareunah. Jumlah wisatawan ngahontal nilai frightening; balon nu ieu puffed keur lila jeung hawa, sarta anjeunna gancang ngahontal kaayaan nu precedes a keprok nyaring, destructive tur ngadadak. Panongton wisatawan ti béda Eropa nagara, digabungkeun jeung watek aneh locals - ngagantung poto baraya almarhum dina lawang hareup imahna. Sanajan kitu, éta jalma ti Bansko ogé boga kahadean tur friendliness yen, sacara umum, tumpang tindih atmosfir tina photonecropolis. Sajaba ti éta, Nyaan resep kumaha dina hiji eatery lokal kalawan asakan nasional, sanggeus hiji karya tina dahar a shank daging badag, abdi dibawa dina akun tur dipaku deui ka rak husus kalawan dampak spektakuler tina péso badag. Sanajan nepi ka lakonan hal nu sarua jeung duit teu dibikeun.

Bansko

Ayeuna ngeunaan kasino di. Dina Bansko aranjeunna terus terang henteu resep. Pikeun ngajangjikeun tanda caang anu disumputkeun gedung haseup-kaeusi biasa slot machines.Moreover, sanajan pilihan slot sarua di antarana daun teuing mun aya butuhna. Abdi émut dua tempat, hiji éta di hotél Vihren, jeung lianna geus proudly disebut Blitz. Ku jalan kitu, tina sagala establishments judi di Bansko anjeunna katingali paling santun, ti batur eta ieu dibedakeun ku staf pikaresepeun tur ayana hiji éléktronik roulette. The manajer lokal béntés dina Rusia. Cenah eta dina Bulgaria aya ngan hiji kasino normal dina Sofia na voblast.

Hotél Bulgaria Kasino

Muhun, abdi teu ngahontal voblast acan, tapi kuring geus nepi Sofia. Dina awalna, ieu mah di Plovdiv. urusan penting, karya jeung kaayaan séjén. Tapi ieu mah untung kalayan gaduh dinten gratis. Eta tetep ukur keur mutuskeun kumaha meunang ka Bulgaria ibukota. Kuring bade inuman, ku kituna ieu contraindicated nyandak mobil rental, anu lalampahan dina beus oge seemed a pelesir dubious. Tapi hiji nak Ukraina ngaranna Taras sumping ka nyalametkeun abdi. Anjeunna geus hirup di Bulgaria pikeun 10 taun na, jadi mun nyarita, geus ngalakukeun bisnis di dieu. Taras ngawanohkeun kuring kana Volodya, anu sumping ti Saratov panas. Di nagara kidul ieu, budak anu kapanggih imah kadua. Sacara umum, anjeunna sapuk nyandak kuring keur sawatara duit ridiculous. Di jalan, Volodya ngaku yén anjeunna ngalaman pernah geus nepi Sofia atanapi kasino, sarta ku kituna lalampahan ieu salaku metot manéhna sakumaha ka kuring.

Urang anjog di Bulgaria modal, aya sakedik waktos, tapi kuring hayang boga waktu pikeun ngalakukeun eta. Demi propriety, abdi glimpsed sababaraha wisata penting, ngeunaan nu kuring bisaeun di leuwih jéntré dina tulisan séjén, sarta magrib indit ka kasino di. Kuring junun didatangan tilu tempat: Princesses, Viva tur London.

Kasino Putri

The Putri Kasino ieu lokasina di Rodina Hotel. Ieu rada lembaga santun: a set baku tina roulette, poker jeung blackjack - ngan 9 tabel. Bets bisa dilakukeun dina dollar, euro na leva lokal.chip anu diwenangkeun dibeli langsung di tabél. The Putri éta moal goréng, tapi waktos ieu ngajalankeun kaluar, sarta kuring hayang ningali leuwih.

Nu kadua di garis kunjungan ieu kasino Viva. Di dinya, sagala dealers aya katresna diasah di dresses héjo éndah. Utamana noteworthy bagian tina outfits anu decollete jero, anu, sanajan mangrupa distracting saeutik tina kaulinan, tapi aranjeunna nyadiakeun pelesir estetika. Dina kasino ieu paling urang, cukup pikeun duanana lokal jeung asing. Volodya na I junun manggihan hiji tempat di hiji mirah blackjack méja - sésana éta sibuk. Ku kituna kuring kungsi maén dina patok barudak. Gigireun kami diuk lalaki hiji, dina munggaran I ngabawa pikeun dibeuleum Bulgaria ludoman. Sagala bari kaulinan ieu jalan, anjeunna hayu kaluar sababaraha komentar emosi dina basa asli na. Bagian utama kecap na kuring henteu ngarti, sanggeus Volodya dipedar - ieu lain ludoman, tapi bapa ngalamun croupier di pakéan héjo kalawan neckline a. Lolobana anjeunna begged putri-Na ka balik deui ka universitas sarta, pikeun éfék gede, périodik disebut dirina janggol a.

Kasino on hotél ieu

Ku waktu leungeun jam kungsi diliwatan sanggeus tengah wengi, Volodya na I anu geus pindah ka lembaga salajengna. kasino ieu disebut London, éta dipapag kami kalawan leungeun kabuka sarta ninggalkeun tayangan paling pikaresepeun. Di London aya klub poker. Tur terus diayakeun di dieu, jeung nu disiarkeun dina plasma di aula umum. Sajaba layar televisi nongkrong dina tembok, éta ogé boga 13 tabel sarta dua deui anu lokasina di bandung poker zone. Dina kasino ieu aya ogé anu aula VIP, tapi henteu kabeh anu ngaku aya. Ku jalan kitu, staf di London téh alus, tapi meunang malah hadé, diomongkeun teu di RusiaTapi dina basa Inggris atawa basa asing lianna. Pangaweruh basa teu ukur facilitates pamahaman, tapi ogé ngaronjatkeun tingkat sakabéh jasa.

London Kasino

Dina Sofia, aya casinos sejenna, tapi kalobaannana mangrupakeun gedung mesin slot kalawan tanda deceptively caang. Ieu jelas yen judi di Bulgaria teu wewengkon plato utama, aranjeunna buka beungbeurat sésana langkung tradisional, taya sahijieun asalna didieu husus demi casinos lokal, éta teu Vegas kanggo Anjeun. Tur aya kakirangan di industri, tangtu, tapi gambaran kuring sakabéh éta rada positif. Sajaba ti éta, kuring réngsé dina lalampahan ka tilu casinos di pluses, albeit teu badag, tapi biaya jalan jeung hiburan ieu pinuh dibayar pareum. Ku kituna, lamun manggihan diri dina Pesbuk and rék maénkeun - anjeun bisa aman balik ka kasino lokal, ngan teu ningali tanda warna brightly.