Bulgaria Online loka Kasino

1 Star2 Béntang3 Béntang4 Béntang5 Béntang (534 sora, rata-rata: 4.00 kaluar ti 5)

Loading ...
situs kasino online hosting pamaén ti Bulgaria
Pariksa daptar situs kasino online nu nampa pamaén ti Bulgaria sarta nawiskeun-kualitasna alus sarta kaulinan online aman. Di dieu Anjeun baris manggihan rupa-rupa hiburan tina mesin slot pikeun hirup kaulinan kasino tina ngical paralatan software eminent kayaning NetEnt, Merkur, IGT, Novoline, Microgaming, Betsoft, kaulinan nandingan tur loba batur.
You can also review our online casino website reviews to stay up-to-date with the best online promotions, bonuses and payment methods available to players from Bulgaria.

Judi di Bulgaria

Bulgaria metot wisatawan teu ukur mibanda pantai keusik, tapi ogé mibanda rupa-rupa rupa-rupa entertainments. Kana kabagjaan hébat wisatawan sarta warga satempat, judi di Bulgaria nyaéta légal. Catetan pikeun nu datang pikeun katalog kami online tina judi eta casinos panggedéna nagara urang anu di ibukota Sofia, kitu ogé di wewengkon Resort populér. judi otorisasi wewenang pangaturan di nagara éta nyaéta Komisi Garawangi Propinsi, dibentuk ku Departemen Keuangan ti pésbuk. Hiji dokumen resmi nu legalizes judi di nagara éta nyaéta Hukum anyar dina judi di Bulgaria, nu diasupkeun kana gaya on January 1, 2017.

judi online di Bulgaria

Online gambling in Bulgaria is legal. International operators need to obtain a license to carry out gambling activities on the territory of the country. As of January 2017, there are many online gambling sites in Bulgaria XCHARX from online casinos to online bookmakers. The most famous brands are Pokerstars, bet365, bwin and betfair.

Daptar Top 10 Bulgaria Online loka Kasino

Top 10 Best AS Online Casinos 2018:

kasinotawaranalatmaén Kasino
1th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
2th

$ 5,000 bonus on deposit 5 mimiti Anjeun -! Ekslusif nawiskeun!
$ 1,000s di bonus tambahan - unggal minggu!

desktopMobileTablétMaén!
3th

$ 2500 bonus !!! SPINS FREE kaasup!
Cashback ngabagéakeun bonus! Candak deui 25% tina deposit anjeun!

desktopMobileTablétMaén!
4th

Wilujeng sumping pakét - 100 FREE SPINS + $ 2500 bonus
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
5th

bonus Wilujeng sumping $ 777 FREE on Anjeun tilu deposit munggaran
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
6st

$3,750 Kasino Wilujeng sumping Bonus
meunang tilu 100 bonus% mana

desktopMobileTablétMaén!
7th

$4,000 tambahan
Paké Kupon kode: CASINO400

desktopMobileTablétMaén!
8th

400% bonus nepi ka $ 3,000 FREE
JACKPOTS kutang

desktopMobileTablétMaén!
9th

$ 50 FREE chip [Kode: SILVER50] OR
555% Wilujeng sumping bonus [Kode: SOAK555]

desktopMobileTablétMaén!
10th

$ 400 Wilujeng sumping Bonus
$ 10,000 FREE

desktopMobileTablétMaén!
11nd

Meunang nepi ka $3000 di bonus Wilujeng sumping
Leuwih Mimiti Tilu panan anjeun

desktopMobileTablétMaén!

Top 10 Best Éropa Online Casinos 2018:

1th

Meunang nepi ka € 140 Wilujeng sumping Bonus
meunangkeun $ 88 FREE Taya deposit diperlukeun

desktopMobileTablétMaén!
Maén 888 Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
2nd

100% nepi ka 4000 - ekslusif nawiskeun!
meunangkeun 15 Chip bébas

desktopMobileTablétMaén!
3th

100% deposit munggaran bonus nepi ka € 200 haratis kalawan kode bonus WELCOME777
77 Free Spins Taya deposit Bonus

desktopMobileTablétMaén!
Maén 777 Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
4th

100 spins bébas di Casumo Kasino
$ 800 FREE tambahan

desktopMobileTablétMaén!
5th

Ieu gé ganda deposit mimiti Anjeun sareng 100% nepi ka $ 100 Wilujeng sumping Bonus
$ 65 FREE Wilujeng sumping Bonus

desktopMobileTablétMaén!
6nd

meunang anjeun $ 1600 FREE
Meunang tawaran ekslusif anjeun ayeuna!

desktopMobileTablétMaén!
7th

meunang anjeun 3,200 Wilujeng sumping bonus
45 Mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
8th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
9th

300% nepi ka $ 3,200
40 mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
10th

meunang anjeun $ 1000 FREE
!!! tawarkeun ekslusif !!!

desktopMobileTablétMaén!
11th

meunang anjeun 5000 Wilujeng sumping Bonus
100 FREE signup Bonus

desktopMobileTablétMaén!
12th

meunang anjeun 200% nepi ka 400
Easter Bunny bonus

desktopMobileTablétMaén!

Judi di Bulgaria


Bulgaria is a country that attracts tourists with a splendid holiday in the Black Sea, ski resorts and chic casinos. The combination of excellent service and quite democratic prices make this country an object of increased attention of tourists from all over the world. The task of CasinoToplists is to find out how things are with gambling and online casinos in Bulgaria at the moment.

Kasino di Bulgaria:

  • Judi jeung hukum tina 1979 mun 2017;
  • Online casinos of international operators must have a license of Bulgaria. The rest are blocked;
  • Lamun operator internasional teu diblokir, anjeun tiasa maén. Tapi dina resiko sorangan (bisa diblokir);
  • casinos terestrial sakumaha aturan dina hotél 4-5 béntang, ti heubeul 18 taun + paspor;
  • Ulah rék maénkeun kasino online? Urang bakal ngabejaan Anjeun cara ngalakukeun ieu - lengkah-demi-hambalan parentah;
  • Bulgaria: géografi jeung sajarah, tempat menarik di Sofia, fakta matak ngeunaan nagara jeung pangeusi na.

Hukum Bulgaria on judi - a rujukan sajarah

taunHukum na parobahan
1979Bubuka dina kasino munggaran di Sofia hotél "Vitosha"
1999"The hukum tina Khazart" mangrupakeun hukum régulasi judi di nagara éta. Penerbitan lisensi ku Komisi Nagara Garawangi. Dasarna, investor lokal boga hak pikeun muka kasino a. Pikeun ménta lisénsi pikeun pausahaan asing kudu meuli hotél sahenteuna 4 *.
2000operator kasino online kudu ménta lisénsi ti Komisi Nagara Garawangi (SCG).

Naon anu hukum ieu sabenerna hartosna pikeun pamaén?

  • Resmina, ngan maranéhanana casinos nu dilisensikeun di Bulgaria anu diwenangkeun.
  • Some foreign casinos are blocked by IP address and even those that have a license in the European Union (which, in fact, is contrary to the rules of the European Union on free trade).
  • Nurutkeun kana aturan nagara, operator kudu "fisik" hadir dina wewengkon nagara, boga domain misah jeung mayar pajeg dina kahadean nagara.
  • Mun situs di wewengkon Bulgaria teu diblokir - mangka geus sadia pikeun kaulinan.

Land "offline" casinos di Bulgaria

  • casinos terestrial umumna aya di hotél jeung béntang 4-5 na di wewengkon Resort husus
  • Kasino anu diperlukeun pikeun ménta hiji lisénsi ti Bulgaria
  • kaayaan fardhu tina aksés ka kasino di Bulgaria: umur ti 18 taun, ketersediaan dokumén identitas. Anjeun moal bisa maén lamun anjeun aya di kaayaan mabok alkohol atawa narkotika, geus datangna dina seragam sarta PNS atawa anjeun gaduh sambungan kalawan bisnis judi (malah baraya nu boga kasino jeung karyawan teu bisa diidinkeun maén).

kasino online di Bulgaria - Kumaha pikeun mimiti muterkeun kasino online?

Urang mutuskeun nyieun instruksi hambalan-demi-hambalan dina cara mimiti muterkeun dina kasino online. Sakumaha aturan, sadaya casinos asing make English internasional, jadi sahenteuna pangaweruh minimum anjeun bakal kudu.

  1. Pariksa naha kasino ieu légal dina wewengkon Bulgaria. Mun kasino henteu diblokir dina wewengkon Bulgaria ku alamat IP, mangka geus sadia pikeun maén. Kadangkala casinos teu nampa pamaén ti Bulgaria, eta leuwih hade pikeun neuleuman ngeunaan eta dina kasino hususna dina layanan rojongan. jasa saperti aya dina unggal kasino online santun.
  2. Pariksa kasino pikeun reliabiliti. Keur kitu eta sia mastikeun tina:
    • Ayana hiji lisénsi internasional keur kasino di (informasi anu aya dina website kasino di domain publik);
    • Pangalaman tina kasino salila sahenteuna 3 taun;
    • eupan balik alus ti pamaén dina jaringan;
    • Sofwer of kasino di ieu digambarkeun ku pamekar utama kaulinan online (NetEnt, Playtech, Microgaming, jsb).
  3. Nyokot metoda pembayaran - kasino di nawarkeun pilihan sababaraha pilihan mayar (Visa, PayPal, WebMoney, Skrill, Yandex atanapi batur) jeung anjeun ngabogaan hak pikeun milih naon katuhu pikeun anjeun. Sajaba ti éta, tangtukeun aturan pikeun ngasupkeun na withdrawing dana (payouts kadang badag anu dibayar di bagian jeung pikeun kurun waktu nu tangtu). Ulah poho ngeunaan konversi currencies jeung komisi tina operator pikeun mundur dana.
  4. Ngalenyepan kaayaan gawé di kasino di:
    • Bonus terms (wager) and customer loyalty programs
    • Sarat lawang akun (sabagian casinos merlukeun bukti identitas - katuhu.
  5. Taliti maca kaayaan kasino di:
    • watesan bonus na wagers,
    • kaayaan pendaptaran (kadangkala a scan tina paspor teh anu diperlukeun pikeun ngonfirmasi akun);
    • naha nu peryogi pikeun ngundeur software jeung install deui kana komputer atawa Anjeun bisa maénkeun dina panyungsi nu
    • sarat pikeun ciri teknis (pikeun maén online ku dealer live)
    • Jenis jaminan kaamanan teu kasino di nyadiakeun? enkripsi data SSL, program game jawab, jsb
  6. pilihan jeung kahoyong pribadi
    • Teu kasino online ieu nyadiakeun kaulinan anu dipikaresep ku anjeun?
    • Naha anjeun kawas rarancang kasino? Nyaeta sagalana intuitif?

Saatos Anjeun perlu acquainted jeung sakabéh titik di luhur, anjeun tiasa buka game. CasinoTopLists ogé advises anjeun maca inpo ngeunaan aturan kaulinan, sistem na strategi. Ku kituna anjeun bisa gancang diajar di buruan, sarta bankroll anjeun bakal dina kontrol hadé.

Location of Bulgaria sarta tukang sajarah ringkes

The country is located on the Black Sea coast and borders with countries such as Greece , Turkey , Serbia, Romania and Macedonia . For the first time about Bulgarians it is mentioned in 354 year. Since that time, the history of this country has undergone many events: it was the conquest of the Ottoman Empire in the late 14th century, participation in the war with Serbia during the First World War, and participation in World War II on the side of Germany . Modern Bulgaria was formed in 1989 and became a parliamentary republic. Now the country is divided into 28 regions with the capital in the city of Sofia.

Bulgaria dina peta Éropa

Casinos online Bolgarian

Wisata di Sofia

  1. Katedral Alexander Nevsky . Alamat: Aleksandar Nevski 1 1000. Ieu diwangun dina 1912 sarta nangtung kaluar diantara gereja sejen tur monasteries kalawan hebat pisan na. Kapasitas - 5,000 jalma.
  2. Museum Sajarah Nasional . Alamat: Vitoshko Lale Street 16, 1618. Di dieu artefak sajarah dikumpulkeun ti kali paling kuna nepi ka poé urang.
  3. Gallery Gambar Nasional . Alamat: пл. "Pangeran Alexandre I" №1. pencinta seni bakal museurkeun ngadatangan hiji pameran lukisan 50,000 ku Masters renowned ti sakuliah dunya. Ogé di dieu téh paméran di kelas seni tur master modern.
  4. Smithsonian kota . Alamat: Pusat lawang perenahna di Simeonovsko Shosse Pegangsaan. "Western lawang tina Srebarna jalan 1. Di wewengkon 250 hektar anjeun bakal papanggih loba pisan sato aheng teu jeung manuk.
  5. Katedral St. Sophia . Alamat: Paris jalan 2. Ieu teh katedral, diwangun dina abad ka-6th, masihan ngaran ka ibukota Bulgaria.

fakta metot ngeunaan Bulgaria na Bulgarians

  • Sofia is the oldest city in all of Europe;
  • Bulgaria nyaéta nagara Slavia mimiti, nu di 865 diadopsi Kristen;
  • The alphabet in Bulgaria is Cyrillic, very similar to Russian, the letters E, E and N are not in it, but there is a letter b, and this is not a solid sign;
  • 80-85% tina wines di dunya téh diékspor ti Bulgaria;
  • warga satempat mayar nepi ka 40% sakumaha pajeg;
  • pastries favorit - banichka atanapi banitza (lambar baking kalawan fillings béda ti brynza kana kangkung) .Cottage kéju sakumaha misalna teu hadir;
  • Kiselo mlyako – national kefir – has no analogues in the world, as it is produced with the addition of a special kind of bacteria. In Japan it is in great demand and is considered to be the “elixir of longevity”;
  • Bulgarians jalma henteu utamana pas waktuna jeung telat nya diidinan. Sajaba ti éta, urang ieu dicirikeun ku hiji kualitas pikaresepeun kayaning dengki. Tatanggana pisan gemar nyawalakeun silih;
  • Bagpipe mangrupakeun instrumen nasional;
  • Dina kacamatan Resort aya biasana hiji menu pikeun lokal jeung asing. Alami, beda harga anu palpable;
  • “Yes” nods in Russia mean “no” in Bulgaria, and vice versa. Be careful!

Ngeunaan casinos Bulgaria

For the time being I did not even know that in Bulgaria there is a casino. My acquaintance with the gambling establishments of this country took place several years ago. It was late autumn. I came to Bulgaria to carry out cheap and angry skiing. More precisely, I was going to learn how to ride. At that time, it seemed that this skill could accelerate your way to the top in the realities of harsh Russian reality. 

Most of my rest was in a small town called Bansko. In addition to the modest size, it is also notable for its moderate prices, beautiful nature and a constant sense of slight discomfort. The number of tourists reaches frightening values; the balloon was puffed for a long time with air, and he quickly reached a state that precedes a loud, destructive and sudden clap. Crowds of tourists from different European countries, combined with the strange habit of locals – to hang photos of deceased relatives on the front doors of their homes. However, the people from Bansko also have a kindness and friendliness that, in general, overlaps the atmosphere of the photonecropolis. In addition, I really liked how in one local eatery with national cuisine, after a feat of eating a huge meat shank, I was brought in an account and nailed it to a special rack with a spectacular impact of a huge knife. Although to do the same with the money was not given.

Bansko

Now about the casino. In Bansko they are frankly miserable. For promising bright signs are hidden ordinary smoke-filled halls of slot machines.Moreover, even the choice of the same slots in them leaves much to be desired. I remember two places, one was in the hotel Vihren, and the other is proudly called Blitz. By the way, of all the gambling establishments in Bansko he looked the most decent, from others it was distinguished by pleasant staff and the presence of an electronic roulette. The local manager was fluent in Russian. He said that in Bulgaria there is only a normal casino in Sofia and Varna.

Hotél Bulgaria Kasino

Well, I have not reached Varna yet, but IXCHARXve been to Sofia. Initially, I was in Plovdiv. Important matters, work and other circumstances. But I was lucky with having a free day. It remained only to decide how to get to the Bulgarian capital. I was going to drink, so it was contraindicated to take a rental car, the trip on the bus also seemed a dubious pleasure. But a Ukrainian kid named Taras came to my rescue. He has been living in Bulgaria for 10 years and, so to speak, is doing business here. Taras introduced me to Volodya, who came from the hot Saratov. In this southern country, the boy found a second home. In general, he agreed to take me for some ridiculous money. On the way, Volodya admitted that he had never been to Sofia or a casino, and therefore this trip is as interesting to him as to me.

We arrived in the Bulgarian capital, there was little time, but I wanted to have time to do it. For the sake of propriety, I glimpsed a number of important tourist attractions, about which I will tell in more detail in other posts, and in the evening went to the casino. I managed to visit three places: Princesses, Viva and London.

Kasino Putri

The Princess Casino is located in Rodina Hotel. It is quite a decent institution: a standard set of roulette, poker and blackjack XCHARX only 9 tables. Bets can be made in dollars, euros and local leva. Chips are allowed to be bought directly at the table. The Princess was not bad, but time was running out, and I wanted to see more.

The second in line of visits was the Viva casino. In it, all dealers are girls dressed in beautiful green dresses. Especially noteworthy part of the outfits are deep decollete, which, although a little distracting from the game, but they provide aesthetic pleasure. In this casino was the most people, enough for both local and foreigners. Volodya and I managed to find a place at a cheap blackjack table – the rest were busy. So I had to play in children’s stakes. Next to us sat a man, at first I took him for a burned Bulgarian ludoman. All the while the game was going on, he let out some emotional comments in his native language. The main part of his words I did not understand, after Volodya explained – it was not a ludoman, but the father of a croupier’s girl in a green dress with a neckline. Mostly he begged his daughter to return to university and, for greater effect, periodically called her a whore.

Kasino on hotél ieu

By the time the hands of the clock had passed after midnight, Volodya and I were already moving to the next institution. The casino was called London, it greeted us with open arms and left the most pleasant impressions. In London there is club poker. Tours are constantly held here, and they are broadcast on plasma in the common hall. In addition to the television screens hanging on the wall, it also has 13 tables and two more are located in the club poker zone. In this casino there is also a VIP hall, but not all are admitted there. By the way, the staff in London is good, but it gets even better, speaking not in Russian, but in English or another foreign language. Knowledge of languages ​​not only facilitates understanding, but also increases the overall level of service.

London Kasino

In Sofia, there are other casinos, but most of them are halls of slot machines with deceptively bright signs. It’s clear that gambling in Bulgaria is not the main dish, they go to the burden of more traditional rest, nobody comes here specifically for the sake of local casinos, it’s not Vegas for you. And there are shortages in the industry, of course, but my overall impression was quite positive. In addition, I ended the trip to three casinos in pluses, albeit not large, but the cost of the road and entertainment was fully paid off. So, if you find yourself in Bulgaria and you want to play – you can safely go to a local casino, just do not see the brightly colored signs.