Austria Online loka Kasino

1 Star2 Béntang3 Béntang4 Béntang5 Béntang (499 sora, rata-rata: 5.00 kaluar ti 5)

Loading ... Judi di Austria cukup sah. Sumawona, mangtaun-taun mangsér pikeun sumber panghasilan utama pikeun nagara. Sakabéh bentuk judi di Austria nu diatur ku Departemen Federal tina Keuangan (Bundesministerium bulu Finanzen). Dinten, aya 12 dumasar tanah-kasino. Sémah ditawarkeun rupa-rupa kaulinan, kalebet roulette, poker, blackjack, mesin slot kalayan jackpot kutang sareng hiburan judi sanésna.

Ngadegna judi paling kasohor di Austria teh Kasino, ayana di gedong tina hotél Grand Hotel de l'Éropa. The hotél sorangan diwangun dina 1907, sarta imah judi lamun dibuka ka umum saprak 1984 sarta boga wewengkon 600 méter pasagi. Kusabab Austria mangrupakeun Resort populer di kalangan wisatawan, paling casinos nu diwangun deukeut hotél. Catetan yén imah kaulinan di nagara ieu teu dianggo sabudeureun jam. Aranjeunna kabuka pikeun nu datang ti 18: 00 atanapi 19: 00.

Garawangi online di Austria

Judi internét ngagaduhan sajarah anu langkung panjang di nagara ieu. Sababaraha situs online judi di Austria di Éropa anu paling nguntungkeun, sanaos markasna henteu ayana di téritori nagara, sapertos Kapuloan Channel. Catetan kasino online Austrian Bvin (Bwin), anu dilisensikeun di sababaraha nagara di sakumna dunya.

Hukum judi online di Austria ogé ngidinan Anjeun pikeun ngabulkeun lisensi ka pausahaan séjén lokasina di nagara, tujuan anu - peluncuran portals judi online anyar. Sanajan kitu, aya salah sahiji kaayaan - jaba ieu dijieun solely ku gamblers lokal. Dina waktu nu sarua aya euweuh larangan dina isu game dina portals internasional, Austria jeung populasi kalawan bébas bisa maké ladénan situs asing

Daptar Top 10 Austria Online loka Kasino

Top 10 Best Éropa Online Casinos 2018:

kasinotawaranalat maén Kasino
1th

Meunang nepi ka € 140 Wilujeng sumping Bonus
meunangkeun $ 88 FREE Taya deposit diperlukeun

desktopMobileTablétMaén!
Maén 888 Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
2nd

100% nepi ka € 4000 - ekslusif nawiskeun!
meunangkeun € 15 Chip bébas

desktopMobileTablétMaén!
3th

100% deposit munggaran bonus nepi ka € 200 haratis kalawan kode bonus WELCOME777
77 Free Spins Taya deposit Bonus

desktopMobileTablétMaén!
Maén 777 Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
4th

100 spins bébas di Casumo Kasino
$ 800 FREE tambahan

desktopMobileTablétMaén!
5th

Ieu gé ganda deposit mimiti Anjeun sareng 100% nepi ka $ 100 Wilujeng sumping Bonus
$ 65 FREE Wilujeng sumping Bonus

desktopMobileTablétMaén!
6nd

meunang anjeun $ 1600 FREE
Meunang tawaran ekslusif anjeun ayeuna!

desktopMobileTablétMaén!
7th

meunang anjeun € 3,200 Wilujeng sumping bonus
€ 45 Mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
8th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
9th

300% nepi ka $ 3,200
€ 40 mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
10th

meunang anjeun $ 1000 FREE
!!! tawarkeun ekslusif !!!

desktopMobileTablétMaén!
11th

meunang anjeun € 5000 Wilujeng sumping Bonus
€ 100 FREE signup Bonus

desktopMobileTablétMaén!
12th

meunang anjeun 200% nepi ka € 400
Easter Bunny bonus

desktopMobileTablétMaén!

Top 10 Best AS Online Casinos 2019:

1th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
2th

$ 5,000 bonus on deposit 5 mimiti Anjeun -! Ekslusif nawiskeun!
$ 1,000s di bonus tambahan - unggal minggu!

desktopMobileTablétMaén!
3th

$ 2500 bonus !!! SPINS FREE kaasup!
Cashback ngabagéakeun bonus! Candak deui 25% tina deposit anjeun!

desktopMobileTablétMaén!
4th

Wilujeng sumping pakét - 100 FREE SPINS + $ 2500 bonus
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
5th

bonus Wilujeng sumping $ 777 FREE on Anjeun tilu deposit munggaran
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
6st

$3,750 Kasino Wilujeng sumping Bonus
meunang tilu 100 bonus% mana

desktopMobileTablét Maén!
7th

$4,000 tambahan
Paké Kupon kode: CASINO400

desktopMobileTablétMaén!
8th

400% bonus nepi ka $ 3,000 FREE
JACKPOTS kutang

desktopMobileTablétMaén!
9th

$ 50 FREE chip [Kode: SILVER50] OR
555% Wilujeng sumping bonus [Kode: SOAK555]

desktopMobileTablétMaén!
10th

$ 400 Wilujeng sumping Bonus
$ 10,000 FREE

desktopMobileTablétMaén!
11nd

Meunang nepi ka $3000 di bonus Wilujeng sumping
Leuwih Mimiti Tilu panan anjeun

desktopMobileTablétMaén!

Situs kasino online narima pamaén ti Austria

Tingali daptar situs kasino online anu nampi pamaén ti Austria, sareng nawiskeun kaulinan anu berkualitas tinggi sareng aman. Di dieu anjeun bakal mendakan rupa-rupa hiburan tina mesin slot dugi ka kaulinan kasino langsung tina padagang parangkat lunak anu kasohor sapertos NetEnt, Merkur, IGT, Novoline, Microgaming, Betsoft, Rival Gaming, sareng seueur anu sanésna. Anjeun ogé tiasa maca ulasan ngeunaan situs kasino online, janten sadar ngeunaan promosi online anu saé, bonus sareng pilihan pamayaran anu sayogi pikeun pamaén ti Austria.

Judi di Austria


Salju-capped Alps, situ pristine jeung nikmat mozartkugel permen jeung marzipan - kabeh ieu sareng leuwih teh ciri khas Austria. Yén CasinoToplists nagara ieu didatangan sareng anjeun dinten dina urutan manggihkeun casinos pangalusna sarta klub kaulinan.

Kasimpulan artikel:

  • A bit sajarah jeung géografi Austria;
  • Austria - casinos jeung judi di nagara ieu:
  • casinos dumasar-Land anu diwenangkeun, aranjeunna 12, aya ogé kapal kalayan casinos on dewan;
  • Sateuacan casinos online operator asing diblokir kiwari Ban diangkat;
  • Aya operator kasino online anu lokal.
  • The casinos dumasar tanah-paling kasohor di Austria;
  • Obyek Wina;
  • fakta metot ngeunaan nagara jeung pangeusi na.

Lokasi Austria jeung latar sajarah ringkes

Pamaréntah Federal sareng sacara républik parlemén sacara resmi nyaéta Républik Austria. Sebutan munggaran ngeunaan tanggal 996 Maséhi Australi perenahna di tengah Éropa. Sajarah nagara dipatalikeun pisan sareng nagara féderal Bavaria Jerman - ngan dina 1156, républik henteu janten mandiri. Dina hiji waktu di nagara éta dicaping Républik Céko, Kroasia sareng Hongaria, salian sesah pisan gaduh hubungan sareng Turki, Perancis sareng tangtosna Jérman. Ibukota nagara urang nyaéta kota Wina. Saatos akhir perang dunya kadua Austria salaku Jerman dibagi kana zona 4.

Casinos na Garawangi di Wina

The lisénsi munggaran pikeun pangwangunan kasino a ieu dikaluarkeun dina 1922, sarta ngadegna judi mimitina ieu diterbitkeun dina Salzburg. Saprak harita, loba cai geus flowed, tapi hiji hal tetep sarua - a kasino di Austria anu diwenangkeun. Mangrupa organisasi pangbadagna "Casinos Austria", eta ngoperasikeun 12 casinos tur ngawengku organisasi sejenna nurutkeun prinsip nyekel.

Jadi perusahaan "Casinos Austria International" geus dipikawanoh tebih saluareun wates nagara sorangan: eta boga cabang di nagara 15 sarta ayeuna dina casinos 57 ngajalankeun nya. Sajaba ti éta, parusahaan ngembangkeun hiji séktor langkung lucrative tina judi bisnis: kapal kalayan casinos on dewan. Jumlah maranéhanana gancang approaching tanda tina 100.

dangong ieu pamarentah nuju judi brings panghasilan signifikan kana milyaran euro.

The casinos kawentar di Austria

Bad Gastein - a suburb kidul Salzburg

Di dayeuh ieu aya salah sahiji casinos paling mewah mah ukur aya di Austria, tapi ogé di sakuliah Éropah. Hal ieu lokasina di gedong tina Grand Hotel de l'Éropa, diwangun dina awal abad XX. Biasana beroperasi kasino di kapasitas pinuh mimitian ti 19: 00, sarta sakabeh anu keukeuh didatangan perlu nengetan kodeu pakéan - cocog olahraga sarta kolor teu ngabagéakeun dieu. Kalawan manehna Anjeun kudu gaduh dokumen identitas nanaon. Hal utama - ayana poto anjeun, sarta umur heubeul ti 18 taun. The tikét lawang waragad euro 23, anjeun meunang aranjeunna tokens denominated dina Euro 25.

Salzburg

Di kota ieu, kasino «Kasino Salzburg» perenahna di istana Schloss Klessheim ieu, diwangun dina gaya rococo-niup, yén dina dirina mangrupikeun atraksi. Tempat ieu sanés ngan ukur pamandangan pikeun moto. Lawang ka kasino anu dibayar, nilaina gumantung kana waktos sareng peristiwa anu lumangsung di istana. Éta tiasa janten pagelaran teater atanapi panyanyi.

Velden

The Resort kota Velden oge kasohor casinos anak, diwangun deui dina 1950. Tapi saprak jelema wishing nyekel buntut Simpenan unggal taun janten beuki loba, wangunan kasino ieu dimekarkeun. Wangunan anyar, dibuka dina 1989, nyaeta tiasa nyandak 4,000 datang na teu kirang mewah. Aya réstoran, bistro, bar, sarta antrian outdoor ploschadka- bérés leuwih danau megah. Éta rightly salah sahiji casinos pang populerna jeung modern di Éropa.

atraksi Wina

  1. Wina Opera. Location: Wina, Opernring, 2. Austria bangga tina genius musik - Mozart, jadi datangna ka "Wina Opera" anu diparentahkeun bisa kaasup kana daptar atraksi nempoan wajib;
  2. Hundertwasser House. Location: Wina, Untere Weissgerberstrasse, 13. Di alamat ieu anjeun bakal manggihan salah sahiji wangunan paling boros di Austria.
  3. Sigmund Freud Museum. Location: Wina, Berggasse, 19. Pastikeun pikeun didatangan museum ti élmuwan kawentar. Aya nu bakal bébéja moal ukur tina hirup tapi ogé tina praktek psychotherapeutic. Wangunan tina psychoanalyst hébat cicing pikeun ampir 47 taun.
  4. Wina Woods. Location: Wina, Wienerwald. Bosen jalan sibuk Vienna, anjeun tiasa salawasna bersantai di taman kota megah.
  5. Museum "Sajarah of Art". Alamat: Burgring 5. Di dieu gaze anjeun bakal muncul aslina lukisan ku Masters kayaning Titian, Raphael, Vermeer jeung pangarang lianna, kitu ogé patung sarta sagala rupa artefacts.

fakta metot ngeunaan Austria sarta Austrians

  • Populasi nya 8, 4 juta jalma, 90% nyarita Jerman;
  • Kusabab tina kasaruaan tina ngaran, mindeng bingung Austria jeung Australia. Ku sabab eta mangrupa souvenir kawentar "Austria: aya euweuh kangaroos";
  • Ieu hiji-hijina nagara nu pamilu diwenangkeun warga mun 19 taun, tinimbang 18;
  • Lake Gruner hides taman nyata - dina mangsa éta wungkul 1-2 méter jero, tapi sanggeus banjir tina jero cai ngalembereh janten 12 méter;
  • Dina Austria, sakumaha di Jerman, di sauna nu, lalaki jeung awewe ngamandian di kamar anu sarua;
  • Leuwih ti satengah tina populasi jalu Austria anu kaleuwihan beurat;
  • nagara ieu imah teu ukur Mozart tapi ogé ku Haydn, Schubert, Liszt, Strauss, Mahler, Bruckner.

Austria dina peta Éropa

Austria dina peta Éropa