Naha psikologi nyata? 5 scam na scandal dina warta. - Insider
wartos

Pilihan Program perlakuan Kecanduan Judi

Judi tiasa janten kagiatan sakali-sakali-atanapi bari, pikeun sababaraha untung, cara pikeun meunang jackpot anu jahat. Hanjakalna, nu maen judi tiasa janten obsesip sareng nu nyurung kana maén ponies atanapi narik bandit anu nganggo hiji pakarang. Éta tiasa mendakan diri tina katurunan tina kecanduan anu tiasa ngarusak aranjeunna finansial, sosial, psikologis atanapi bahkan fisik.

Asosiasi Kaulinan Amérika ngira-ngira yén saloba 1 persén urang Amérika tiasa janten judi patologis. Upami anjeun aya dina kaayaan anu nyusahkeun ieu, aya pilihan program perawatan kecanduan judi anu tiasa ngabédakeun hirup anjeun. Kami di dieu pikeun ngabantosan sareng hoyong ngadukung anjeun nalika anjeun nyandak perjalanan penting anjeun balik ka kahirupan bébas kecanduan; nelepon kami 24/7 ayeuna dinten pikeun ngamimitian.

Naon Panyababna Kecanduan Judi?

Kecanduan, teu aya masalah atanapi zat, sadayana mendakan panyababna dina psikologi. Janten, naon anu nyababkeun kecanduan judi? Bari seueur jalma tiasa mimiti ngalakukeun atanapi nyandak hiji hal salaku kabiasaan, hiji kecanduan bentuk nalika jalma éta gumantung psikologis. Kantun nempatkeun, kecanduan nalika anjeun ngan saukur teu tiasa ngeureunkeun ngalakukeun hiji hal ku pilihan waé sabab anjeun peryogi anu luhur, hasil ahir atanapi minuhan anu disayogikeun. Judi Anonim ngécéskeun yén gambler sering ngaraosan yén aranjeunna tiasa ngontrol kagiatanana bari maen judi anu wajib diawali sacara leres-leres. Ieu pasti pisan: Sanaos teu aya anu milih gaduh kecanduan, penting pikeun milih iraha ngarobih teu dicekel.

Upami anjeun janten kecanduan judi, sadaya kahirupan anjeun tiasa kapangaruhan. Anjeun tiasa nyanghareupan karusakan finansial, kaleungitan bumi atanapi bisnis kusabab hutang judi, tungtung perkawinan atanapi kaleungitan hak asuh budak, atanapi spiral handap anjeun tiasa nyababkeun anjeun kecanduan tambahan sareng panyakit psikologis. Ieu sababna penting pisan pikeun mikawanoh hiji masalah sedini mungkin, janten anjeun tiasa mendakan bantosan pikeun ngubaran kecanduan judi.

Naha psikologi nyata? 5 scam na scandal dina warta. - Insider

Salaku tambahan, éta gampang ti kantos janten judi ayeuna. Kasino muncul dina sababaraha nagara bagian, sareng parantos aya aksés kana seueur situs kaulinan online. Entong ngantep aksés gampang ngarahkeun anjeun atanapi jalma anu anjeun resep kana jero asa. Sabalikna, nyauran kami dinten ayeuna pikeun milarian terang ngeunaan pangobatan, fasilitas sareng kelompok anu caket anjeun. Kami sayogi iraha waé nalika anjeun mencét.

Naha Aya Kasus pikeun judi?

Panyakit psikologi, sapertos gangguan obsesip-kompulsif atanapi anoreksia, teu ngagaduhan titik akhir dimana aranjeunna dinyatakeun kapok. Di Gamblers Anonymous, anggota terang yén ieu leres ogé pikeun panyawatna. Naha aya ubar pikeun judi? Henteu. Tapi sapertos kecanduan sanésna, léngkah-léngkah anu tiasa dilakukeun pikeun ménggalkeun judi tina kahirupan anjeun atanapi kahirupan jalma anu anjeun resep. Naha anjeun Gamble sadaya waktos sareng henteu tiasa lirén atanapi ngiringan binges anu henteu kadali, waktos kanggo milarian bantosan ayeuna.

Therapies pikeun Judi

Therapies pikeun nu maen judi ngajalankeun gamut tina pangobatan intensif ka pulihna dumasar kelompok. Program perlakuan kecanduan judi henteu hiji-ukuran-cocog-sadayana dalil; rada, anjeun kedah ngajar diri kana pilihan anu sayogi pikeun anjeun sareng kulawarga, ku kituna anjeun tiasa ngadamel kaputusan anu pas anu ngahasilkeun hasil pangsaéna pikeun sadayana anu karaos.

Perawatan Terapi Kognitif Perawatan

Sesi pangobatan terapi-kognitif kognitif parantos nunjukkeun hasil anu ngajangjikeun dina nyanghareupan rupa-rupa kecanduan, kalebet judi. Kalayan perlakuan ieu, saurang ahli kaséhatan méntal tiasa ngabantosan saurang pecandu pikeun ngaidentipikasi prosés pamikiran anu nyababkeun prakték judi anu nyurung. Misalna, seueur anu maen judi yakin yén lamun aranjeunna tetep nempatkeun taruhan pikeun waktos anu langkung lami, aranjeunna pasti bakal meunang jackpot ageung anu diudag. Daripada impian tina kabeungharan, anu maen judi sanésna tetep tetep, ngarepkeun yén kemenangan ka hareup bakal mayar hutang jaman baheula.

Alatan sifat psikologis ngeunaan kecanduan judi, moga maen judi tiasa gumantung sadayana gumantung ka luhur tina jackpots sareng corong anu leungit. Kalayan terapi paripolah kognitif, nu maen judi tiasa ngawitan ngaidentipikasi sareng padamelan pikeun ngabenerkeunana. Nalika sabab akar ieu dikenalkeun sareng kajawab, anjeun atanapi anu anjeun dipikacinta tiasa dimimitian jalan kana jalan pulih.

Métode Terapeutik séjén

Pilihan program perawatan kecanduan Judi kalebet padika terapi ogé. Psikoterapi, atanapi prakték tina hubunganana micu liwat sesi penyuluhan individu sareng kelompok, tiasa nyababkeun seueur hasil anu sami sareng terapi paripolah kognitif, kalebet panyisih panyabab sareng ngabalikeun salah.

Terapi kulawarga ogé tiasa mangpaat pikeun maen judi anu kecanduan. Nalika anjeun Gamble sacara compulsively, éta sigana kulawarga anjeun ogé kapangaruhan. Terapi kulawarga masihan henteu ngan ukur masalah judi sorangan tapi ogé ngurus hubungan kulawarga sareng nyageurkeun deui dina jalur pamulihan babarengan.

Bagian penting tina terapi judi ogé tiasa watesan aksés kana kasempetan judi. Ieu tiasa sesah; seueur jalma anu henteu tiasa nyingkahan paparan kana kolam renang Super Bowl atanapi iklan judi anu muncul dina Internét. Tapi ku sahanteuna ngawatesan aksés ka jalan anu paling jelas sareng diaksés, hiji kecanduan judi tiasa mimiti difokuskeun kana tingkah laku anu obsesip atanapi nu nyurung, sanés ngan ukur ngawujudkeun dijauhkeun.

Perawatan Kecanduan Inpatient Judi Perumahan

Upami anjeun atanapi anu dipikacinta kecanduan pikeun judi sareng kecanduan éta nyababkeun kana pilihan kahirupan anu langkung goréng sareng hasil, pusat perawatan kecanduan judi atanapi inpatient meureun mangrupikeun pilihan pangsaéna pikeun pamulihan anjeun.

Kauntungan Perjudian Perumahan Residen

Kauntungan perlakuan judi padumukan tiasa ngahontal langkung tebih tibatan perawatan pasien pasien sanés kusabab pasien aya anu museurkeun kana pamulihan tanpa bising hirup sapopoe. Dewan Nasional ngeunaan Masalah Judi ngalangkungan kauntungan ieu:

  • Ngurus 24/7
  • Program pikeun ngubaran masalah psikologis sareng perilaku
  • Aktivitas terapi
  • Perawatan serentak pikeun gangguan anu aya
  • Pengawasan médis sareng psikologis

Fasilitas mewah kecanduan judi

Panah luhur anu legendaris dina pamandangan judi, sareng aranjeunna nyanghareupan masalah kecanduan anu sami sapertos anu maen judi Penny. Bédana, tangtosna, nyaéta kamampuan pikeun nanggungkeun hiji pilihan tambahan kana pilihan pangobatan tradisional. Salaku conto, fasilitas kecanduan judi mewah tiasa nawiskeun fasilitas sapertos spa kaasup urut, kolam renang sareng kasadiaan bak panas, sareng tempat anu langkung subur. Pamustunganana, anu mikaresep judi beunghar nampi jinis perlakuan psikologis anu sami sareng dulur anu sanés; aranjeunna ngalakukeunana ngan ukur dina setting anu langkunganding jeung Resort méwah tibatan fasilitas rumah sakit.

Hiji kauntungan pikeun pusat séjén yén fasilitas kecanduan judi méwah mungkin gaduh, kumaha ogé, ningkatkeun aksés ka professional kaséhatan médis sareng méntal. Jalma anu sanggup mayar langkung seueur ogé katingali langkung, sareng ieu tiasa nyababkeun gancang deui waktosna.

Program Kecanduan Judi Eksekutif

Program kecanduan judi eksekutif nyayogikeun kana professional anu sibuk anu sadar yén waktosna parobihan pola-pola anu cilaka, tapi anu ngan saukur teu ngagaduhan kamampuan nyéépkeun waktos jauh tina lingkungan karya. Ahli profésional ieu, anu sapertos rollers luhur, kamungkinan tiasa mayar langkung seueur pikeun terapina, tiasa gaduh aksés ka program singget, sapertos program sabtu minggu ngan ukur. Program bisa ogé ngaropéa kanggo nambihan kecanduan aranjeunna bari ngamungkinkeun aranjeunna milu kana urusan poéan kapentingan bisnis eksekutifna.

Resep Garawangi Kuda sareng Rawatan Program

Rehab rehabpatient judi sareng program perawatan tiasa dibasajankeun grup sapertos Gambler Anonim pikeun setélan grup anu diawasi pikeun terapi individu anu teraskeun. Seueur naon anu tiasa dilakukeun dina dasar pasien ogé tiasa dilakukeun dina setélan pasien pasien. Bédana antara program perawatan rawat inpatién sareng rawat pasien nyaéta panjang waktos anu dilaksanakeun dina terapi. Seueur rencana perawatan rawat inpatién kalebet panyebaran rawat pasien saatos pelepasan pasien. Dewan Nasional ngeunaan Masalah Perjudian nunjukkeun ngagunakeun kriteria ieu pikeun milari program perawatan kecanduan judi anu leres pikeun anjeun atanapi anu dipikacinta.

  • Fasilitas anu akreditasi kalayan staf anu dilatih sareng dilisensikeun
  • Program ngaropéa kabutuhan kecanduan judi
  • Pakasaban tina pembimbing judi anu disertifikasi

Salah sahiji protokol judi anu hirup katelah pasien anu paling populér diusahakeun ku Gamblers Anonim sareng dumasar kana program 12-hambalan anu sami anu dianggo ku Alcoholics Anonymous and Narcotics Anonymous. Judi Anonim tiasa dianggo sareng pecandu anu ngaku masalahna sareng narékahan pikeun amending sabab ogé tiasa dianggo pikeun cageur tina nangkep judi. Organisasi, anu ngajagaan sadaya inpormasi anu dibagikeun dina setélan rapat rahasia, tiasa dianggo pikeun maen judi anu nembe ngaku dina tempat anu tiasa dilaksanakeun, nyurihkeun saha waé pikeun saha anu kaancam ku judi na sareng salajengna janten mentor ka batur anu aya dina jalan anu sami.

Upami anjeun atanapi jalma anu dipikacinta sadar yén kecanduan judi, kami tiasa ngabantosan anjeun mendakan rapat Gamblers Anonim lokal, fasilitas rawat inap atanapi program rawat jalan. Nelepon dinten ieu pikeun megatkeun ranté judi dina kahirupan anjeun sareng ngawitan damel nuju kasopanan. Kami parantos ngalatih staf anu sayogi 24/7 kanggo ngabantosan kabutuhan anjeun nalika nelepon.

Pangobatan sareng Pangobatan Kawasa-Luhur

Pangobatan kadangkala janten bagian anu penting tina protokol pamulihan tambihan judi. Upami anjeun atanapi batur dina kulawarga anjeun judi sacara compulsively, ati-ati sareng nganggo ngan pangobatan anu parantos resep atanapi disarankeun ku professional anu mumpuni. Nalika anjeun dikawasa ku hiji kecanduan, éta gampang teuing janten tumiba ka diri sorangan. Nanging, obat anu diresepkeun sareng diawasi ku dokter anjeun tiasa ngabantosan dina nyageurkeun awakna.

Universitas Minnesota réngsé diajar sababaraha taun ka pengker pikeun nalungtik pangaruh tina strategi pangobatan sapertos kitu. Peserta pangajian na janten dua kelompok: anu ngagaduhan pangendali dorongan rendah sareng anu tunduk kana kabiasaan anu nyurung. Dina kasus anu maen judi anu nyurung, pangobatan anu rutin dianggo dina rencana kecanduan narkoba, sapertos naltrexone, dipendakan ngagaduhan pangaruh anu positip. Pikeun anu maen judi kalayan kontrol dorongan rendah, panilitian nalungtik zat anu mangaruhan korteks prefrontal otak. Program pangobatan anu anjeun pilih tiasa ngabantosan ngaidentipikasi pilihan pangsaéna pikeun kaayaan anjeun.

Kumaha Milarian Fasilitas Perawatan Kecanduan Judi Pangsaéna

Milarian program pangubaran kecanduan judi anu pas pikeun anjeun atanapi jalma anu dipikacinta tiasa janten prosés anu panjang. Urang tiasa ngabantosan. Staf kami tiasa ngabahas kaayaan unik anjeun sareng ngabantosan anjeun ngaidentipikasi program atanapi pilihan pangobatan naon anu tiasa ngabantosan anjeun sareng kulawarga anjeun kabur tina kecanduan judi. Janten, nyauran kami dinten ayeuna di, diskusikeun pilihan anjeun sareng salah sahiji panaséhat anu kami terang, sareng mimitian perjalanan balik deui ka kahirupan bébas kecanduan.

Kupon psikologi aya di dieu: