Hasil gambar pikeun gambar kasino
wartos

Hard Rock satuju pikeun ngoperasikeun Bristol kasino diusulkeun

BRISTOL, Va. - Hard Rock Internasional, dipikanyaho sadunya pikeun hotél, réstoran sareng kasino, sapuk sareng ngajalankeun operasional Bristol Resort sareng Kasino rencanana pikeun Bristol Mall.

Susunan éta nuturkeun bulan diskusi. Mitra pangembangan proyék Jim McGlothlin ngumumkeun susunan ieu siang ayeuna.

"Kami bungah pikeun kolaborasi sareng Hard Rock, merek hiburan anu terhormat sareng legendaris kalayan legenda para pelanggan anu bakti di sakumna dunya," . "Hard Rock dipikanyaho pikeun hotél anu meunang pangajén 31 sareng kasino 12, salian kafe 218 sareng Rock Toko anu nawiskeun rupa-rupa fasilitas anu pikaresepeun pikeun sababaraha pamirsa. Merek iconic Hard Rock nyarioskeun kana akar jero dina hiburan musik langsung sareng koleksi memorabilia kelas dunya, anu bakal maénkeun peran anu kasohor di Hard Rock Casino Bristol. Fokus ieu kanggo musik bakal ngalengkepan warisan musik nagara urang sareng pamandangan musik dinamis di Kota Kembar. ”

Hasil gambar pikeun gambar kasino

McGlothlin sareng pasangan Clyde Stacy ngumumkeun rencana pikeun kasino diusulkeun dina Agustus 2018 sareng undang-undang anu tiasa jalan pikeun operasionalna disatujuan dina Maret ku Majelis Umum Virginia.

Perda anu ngajukeun pikeun casinos beroperasi di kota-kota Virginia khusus ngantosan sékrési Senén laporan ngeunaan kaulinan ku Komisi Jéntréan Komérsial Virginia sareng Komisi Pariksa, ngajukeun deui panerapan nalika anggota parlemén mulang ka Richmond dina Januari sareng pamustunganana referendum umum pikeun Bristol Pamilih Virginia.

Cileungsi tiasa janten lokasi Hard Rock munggaran Virginia. Perusahaan ayeuna ngajalankeun kafe di Pigeon Forge, Nashville sareng Memphis, Tennessee. Hard Rock ngajalankeun sababaraha fasilitas 260 di nagara 75, kalebet casinos 12.

"Kuring teu tiasa mikir tempat anu langkung saé pikeun Hard Rock kasino janten tibatan di dieu di Bristol Virginia," manajer Kota Randy Eads nyarios Jumaah. "Hard Rock sinonim jeung musik. Kalayan sejarah musik anu saé di dieu di Bristol, pikeun ngagaduhan pasangan anu anyar sareng industri musik sapertos Hard Rock nyaéta, kuring henteu tiasa mikir waktos anu langkung seru janten di kota Bristol. "

Hard Rock ngoperasikeun casinos di Hollywood sareng Tampa, Florida; Biloxi, Mississippi; Atlantik Kota, NJ; Las Vegas sareng Lake Tahoe, Nevada; Tulsa, Lebeng; Sioux City, Iowa; Wheatland, California, dua di Kanada sareng anu sanésna di Républik Dominika, nurutkeun website na.

"Saatos ngarobih sababaraha pamimpin di industri, kami yakin yén Hard Rock anu cocog pikeun proyék kami sareng komunitas kami," saur McGlothlin. "Tim Hard Rock ngarti kana pangaruh pangwangunan ékonomi anu signifikan Hard Rock kasino Bristol bakal di kota sareng sakumna daérah, tina segi padamelan énggal sareng pendapatan pajeg tambahan. Salaku operator Resort kasino anu musiman, aranjeunna komitmen pikeun gawé bareng sareng urang pikeun maksimalkeun kauntungan tina proyék ieu pikeun warga lokal bari panyorot seueur kasempetan anu ngagaduhan wilayah ieu. "

Top 10 Best Éropa Online Casinos 2018:

kasinotawaranalat maén Kasino
1th

Meunang nepi ka € 140 Wilujeng sumping Bonus
meunangkeun $ 88 FREE Taya deposit diperlukeun

desktopMobileTablétMaén!
Maén 888 Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
2nd

100% nepi ka € 4000 - ekslusif nawiskeun!
meunangkeun € 15 Chip bébas

desktopMobileTablétMaén!
3th

100% deposit munggaran bonus nepi ka € 200 haratis kalawan kode bonus WELCOME777
77 Free Spins Taya deposit Bonus

desktopMobileTablétMaén!
Maén 777 Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
4th

100 spins bébas di Casumo Kasino
$ 800 FREE tambahan

desktopMobileTablétMaén!
5th

Ieu gé ganda deposit mimiti Anjeun sareng 100% nepi ka $ 100 Wilujeng sumping Bonus
$ 65 FREE Wilujeng sumping Bonus

desktopMobileTablétMaén!
6nd

meunang anjeun $ 1600 FREE
Meunang tawaran ekslusif anjeun ayeuna!

desktopMobileTablétMaén!
7th

meunang anjeun € 3,200 Wilujeng sumping bonus
€ 45 Mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
8th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
9th

300% nepi ka $ 3,200
€ 40 mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
10th

meunang anjeun $ 1000 FREE
!!! tawarkeun ekslusif !!!

desktopMobileTablétMaén!
11th

meunang anjeun € 5000 Wilujeng sumping Bonus
€ 100 FREE signup Bonus

desktopMobileTablétMaén!
12th

meunang anjeun 200% nepi ka € 400
Easter Bunny bonus

desktopMobileTablétMaén!

Top 10 Best AS Online Casinos 2019:

1th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
2th

$ 5,000 bonus on deposit 5 mimiti Anjeun -! Ekslusif nawiskeun!
$ 1,000s di bonus tambahan - unggal minggu!

desktopMobileTablétMaén!
3th

$ 2500 bonus !!! SPINS FREE kaasup!
Cashback ngabagéakeun bonus! Candak deui 25% tina deposit anjeun!

desktopMobileTablétMaén!
4th

Wilujeng sumping pakét - 100 FREE SPINS + $ 2500 bonus
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
5th

bonus Wilujeng sumping $ 777 FREE on Anjeun tilu deposit munggaran
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
6st

$3,750 Kasino Wilujeng sumping Bonus
meunang tilu 100 bonus% mana

desktopMobileTablét Maén!
7th

$4,000 tambahan
Paké Kupon kode: CASINO400

desktopMobileTablétMaén!
8th

400% bonus nepi ka $ 3,000 FREE
JACKPOTS kutang

desktopMobileTablétMaén!
9th

$ 50 FREE chip [Kode: SILVER50] OR
555% Wilujeng sumping bonus [Kode: SOAK555]

desktopMobileTablétMaén!
10th

$ 400 Wilujeng sumping Bonus
$ 10,000 FREE

desktopMobileTablétMaén!
11nd

Meunang nepi ka $3000 di bonus Wilujeng sumping
Leuwih Mimiti Tilu panan anjeun

desktopMobileTablétMaén!
Ngaku Kasino Bonus

Panganyarna henteu deposit kasino Konci bonus:

55 bébas spins bonus di Pokies Kasino
105 ngosongkeun euweuh bonus deposit di ExtraSpel Kasino
40 bébas spins bonus di LVbet Kasino
105 ngosongkeun euweuh bonus deposit di PrimeSlots Kasino
20 euweuh deposit bonus di 21 Kasino
160 bébas spins bonus di Cherry Kasino
55 euweuh deposit kasino bonus di TouchLucky Kasino
25 euweuh deposit kasino bonus di NorgeVegas Kasino
100 spins bébas dina Comeon Kasino
145 euweuh deposit kasino bonus di halaman badarat Kasino
75 euweuh deposit kasino bonus di Iw Kasino
145 euweuh deposit bonus di Aturan Kasino
70 ngosongkeun euweuh bonus deposit di Cherry Kasino
130 bébas spins bonus di SimbaGames Kasino
70 ngosongkeun euweuh bonus deposit di GDFplay Kasino
85 bébas spins kasino di Swédia Kasino
30 euweuh deposit kasino bonus di Whitebet Kasino
65 euweuh deposit kasino bonus di Sverige Automaten Kasino
75 bébas spins bonus di Boss Kasino
70 bébas spins kasino di Devilfish Kasino
80 euweuh deposit bonus di Devilfish Kasino
15 bébas spins bonus di Staybet Kasino
90 ngosongkeun euweuh bonus deposit kasino di SlotJoint Kasino
40 bébas spins kasino di Goldbet Kasino
15 bébas spins kasino di Winzino Kasino


Liberty liang Kasino â € "DM