Liang kalawan patok luhur

Liang kalawan patok luhur

Liang kalawan patok luhur mangrupakeun mesin slot anu merlukeun sums kawilang gede keur kaulinan. ongkos tinggi (jeung, konsékuénsina, resiko tinggi) anu katembong, sakumaha aturan, ku persentase luhur winnings, kitu ogé statusna leuwih narik dibandingkeun jalma dibéré pikeun maén di liang kalawan ongkos low. Dina casinos biasa,-patok luhur liang anu lokasina di gedung husus misah.

Kumaha carana milih hiji tingkat nawar
Sateuacan Anjeun keur diputerkeun dina kasino, Anjeun kudu mutuskeun naon ukuran bet sia lakukeun. Handap urang Huni on masalah ieu di leuwih jéntré.

Sakumaha aturan, nu leuwih luhur laju, nu leuwih luhur persentase pangmayaran. Ieu mangpaat tina point of view tina boga kasino - nu "cent" slot ngawengku salaku loba spasi salaku slot ku alungan tina $ 25, tapi sharing ti slot kalawan bets badag bakal luhur. Sasuai, supados sharing ka balik ti liang cent, Anjeun kudu ngurangan prosentase bayaran ka aranjeunna.

Najan kitu, inget yén ngaronjatna nawar anjeun ukur dina pengejaran perséntase unggul luhur mangrupakeun alesan. Anjeun kudu maén di ongkos kana nu aya paling nyaman. Upami Anjeun gaduh ukur 100 dollar ku wallpaper, jeung anjeun bet 25 on spin, Anjeun leungit instan, tanpa lalaki wae pelesir ti buruan.

Paling pamaén dina mesin nyieun 600 bets per jam. Ku kituna, keur ngitung sabaraha maneh leungit di ongkos ieu atanapi sejenna, geus cukup basajan.

Top roller tinggi casinos online, casinos pangalusna pikeun gamblers VIPKauntungan maksimum kasino hiji biasana 25%, sahingga dina hal awon, anjeun bakal leungit 25% unggal alungan. Sasuai, ngalikeun 600 ku $ 25 na ku 25% - tétéla yén ku alungan dina spin tina $ 25, anjeun tiasa leungit $ 3,750 per jam. Sakumaha aturan kitu, persentase unggul bakal luhur, 90% atawa leuwih - ku kituna, dina skenario ieu, macet bakal geus $ 1500 per jam.

Maén dina liang cent, sanajan kalawan perséntase win of 75%, anjeun bakal leungit pisan kirang: 600 X $ 0.01 X 25% mere ngan hiji satengah dollar per jam. Ieu kaulinan bisa dicoo pikeun waktu anu pohara lila, tapi bakal incredibly pikaboseneun.

Ku kituna, éta pangalusna pikeun milih ukuran bet wae di tengah - moal jadi badag saperti ka leungit dina rébuan gélo, tapi teu kitu low sakumaha diuk na miss.

Sababaraha ahli judi Amérika disebutkeun yen resiko kieu jumlah, leungitna nu di salah sahiji titik bakal ngajadikeun anjeun saraf.

Sanggeus mutuskeun kalayan ukuran tina bets, Anjeun ogé kudu mikir ngeunaan waktu nu bakti ka buruan.

Hayu urang nyebutkeun bade maén keur 8 jam on sabtu minggu ka - jam 4 on Sabtu na 4 dina Minggu.

Sabaraha duit éta bakal nyandak? Lamun satuju kana liang cent, teras cukup tur 10-20 dollar. Anjeun tiasa nyandak gedé, tapi anjeun bisa na sacara umum dina minimum - tapi tetep dina pikiran nu ku alungan tina $ 25 pikeun spin, Anjeun bisa leungit 12 sarébu dollar leuwih sabtu minggu teh! Tapi ulah asa, sabab aya pilihan panengah (jumlah total ibukota nu anjeun kudu daék résiko dituduhkeun dina kurung):

liang cent (dollar 10-20)
ongkos low (dollar 50-100)
ongkos rata (dollar 250-1000)
ongkos tinggi (1-2 rébu pérak)
ongkos ultra luhur (5-10 rébu pérak)
Sadaya ieu, tangtosna, kira - teu kanyataan yén anjeun bakal leungit kabeh ibu anjeun - éta rada dipikaresep nu bakal ngokolakeun eta na kalikeun deui!

liang online kalawan rollers tinggi
Dina kalolobaan ongkos kasino online anu leuwih handap dina leuwih nyata, kumaha aya hiji trik dieu - kadang bisa menta helpdesk ka ngangkat ukuran bet maksimum lamun rék. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu atanapi henteu - eta gumantung kana kasino didinya jeung di software naon eta perkara migunakeun tapi lamun kawas ongkos tinggi, Anjeun masih bisa menta - Anjeun moal meunang duit paménta éta.

Sanajan kitu, tanpa trik ieu anjeun bisa manggihan cukup liang kalawan patok luhur. Ulah hilap nu di paling liang video aya leuwih pisan garis ti hiji, sarta, sasuai, dina slot kalawan patok luhur, upami aya, contona, 9 garis, bet dina spin bakal $ 45 - rada alus.

Dina hal ieu, kawas casinos biasa, liang online boga persentase unggul luhur, saprak casinos online mawa loba kurang waragad. Tambih Deui, hiji teu tiasa tapi catetan kaunggulan ieu casinos online pikeun fans game dina cara badag, kawas karusiahan.