SlotoCash super Promotionsals

SlotoCash super Promotionsals

, 000 Free

Kita Hayu maénkeun hiji campuran lega sadaya-waktos kaulinan kasino Palasik kaasup:

Blackjack, Video poker, Rummy, Tilu-Card poker, PAI-Gow tur leuwih!

tambahan Nepi ka Code Kupon
100% mana $500 TABLE1MATCH
50% mana $500 TABLE2MATCH

* Promos tahan 25x playthru tur euweuh max cashout! Nilai per $ 1 wagered on kaulinan tabel sarta video poker bisa rupa-rupa ti game pikeun kaulinan Mangga asupkeun kodeu Kupon dina bagian 'redeem Kupon' tina kasir na tingalian rinci sateuacan meunangkeun.

 

titik comp

Kumaha carana sangkan eta pagawean?

Pikeun unggal $ 1 Anjeun wager, anjeun bakal earn jumlah nu tangtu nunjuk Sloto gumantung kana kaulinan nu tos dipilih jeung Status VIP Anjeun. Lamun anjeun ngahontal 100 comp titik bisa ngarobah Sloto nunjuk anjeun ka duit nyata! titik 100 comp ditarjamahkeun jadi $ 1 duit nyata. titik comp dirobah kudu wagered sahenteuna sakali saméméh sagala pamundut ditarikna.

* Comp ganjaran bakal diaktipkeun sakali anjeun ngalengkepan deposit mimiti Anjeun dina kasino di!

 

Ngaku Cashback saharita via ngobrol hirup!

Urang pasti bersih pamaén urang jeung ngarti unggal kedah Anjeun. Mun anjeun tipe pamuter anu teu resep maén kalawan syarat napel deposit, atawa lamun keur perasaan kawas maén kalawan henteu tambahan napel, Anjeun bisa milih kami25% saharita Cashbacknawiskeun kana sagala deposit anjeun ngadamel!

Ngarasa Luncat ka ngaku panawaran ieu viangobrol hirupwaktos salajengna basa Anjeun bust deposit a! Tawaran nahan playthrough 10x tur euweuh max cashout!

  • Perhatikeun yén Cashback saharita bisa jadi dipénta nepi ka 48 jam kana deposit dadung.
  • Instan Cashback mungkin teu dibales lamun dua atawa leuwih padeukeut bonus duit haratis geus dipaké sanggeus deposit dadung.
  • akun anjeun kudu boga NO kasaimbangan dina urutan janten layak pikeun cashback tambahan.
  • 35% Cashback saharita tawaran geus sadia tiKemisngaliwatanMinggu!

 

Sloto Cash nyaeta reueus nawarkeun panghadena jeung ekslusif VIP Kasino Club di internet.

Meunang bonus paling ekslusif jeung ganjaran, kaasup taya deui tunai bonus, tokens no-playthrough, unbeatable ongkos titik comp jeung hadiah Free ekslusif. Anjeun ogé bakal nampa éntri Free turnamén, ganjaran tunai reuwas ogé jasa express tina host VIP anjeun!

kaanggotaan VIP kami geus ditawarkeun ka pamaén nu aktip maén di Sloto'Cash. Éta wajib nu geus dikirim dina dokumén kaamanan anjeun pikeun gabung klub urang.

Lamun hoyong inquire ngeunaan eligibility anjeun pikeun VIP Club punten surélék[Surélék ditangtayungan].

 

VIP Emas
unggal poe tambahan 110% mana + 100 Free Spins
Comps titik 1 keur unggal $ 7.50 alungan
bulanan Cashback
5% Cashback on karugian net
mingguan $ 50 ganjaran
VIP Platinum
unggal poe tambahan 125% mana + 100 Free Spins
Comps titik 1 keur unggal $ 5 alungan
bulanan Cashback
10% Cashback on karugian net
Cashouts & Max Ujang Withdrawals Expedited na No Max Ujang aturan
mingguan $ 50 ganjaran
VIP Inten
unggal poe tambahan 150% mana + 100 Free Spins
Comps titik 1 keur unggal $ 4 alungan
bulanan Cashback
15% Cashback on karugian net
Cashouts & Max Ujang Withdrawals Expedited na No Max Ujang aturan
mingguan $ 50 ganjaran

Anggota Anyar token:A wilujeng sumping kiridit bébas ti Manager nu!

VIP Daily tambahan: VIP Code nahan 25x liang, keno, atanapi kartu scratch playthrough 50x kaulinan séjén kaasup progressives. Sadia sakali per poé.

tuntung minggu Jackpot tambahan:
Ngarasa dilakonan unggal sabtu minggu na saluareun kalawan $ 1,000 tambahan di akun anjeun ngarasakeun ALL Anjeun Kaulinan Paporit kaasup progressives! Tawaran nahan 25x liang, keno atanapi kartu scratch playthrough. Mangga parios kasir keur nilai bets arah wagering on kaulinan séjén. Ngaku VIP sabtu minggu anjeun Jackpot tambahan sakali per poé ti Kemis ngaliwatan Minggu!

Comp nunjuk:
 
Earn Comp nunjuk pikeun wagers Anjeun. Tukeur aranjeunna keur Free Cash! (Unggal 100 titik = $ 1 Free)

Cashback bulanan: ganjaran ekslusif ieu dumasar kana deposit bulan saméméhna dikurangan réngsé atawa pending cashouts. Promotion kudu dipénta viangobrol hirup- VIP Bulanan Cashback ieu credited dina poé bisnis 3 mimiti bulan ayeuna na teu retroactive keur bulan saméméhna taun kalender.

Cashback instan: VIP urang anu layak pikeun 35% saharita Cashback on deposit dadung kalawan NO tambahan Napel tina Senén ngaliwatan Salasa jeung50% saharita sabtu minggu Cashback tina Kemis ngaliwatan Minggu. Mangga ngaku panawaran ieu viangobrol hiruplamun lumangsung bust deposit Anjeun non-bonused.* Promo ieu nahan 10x playthru on liang, Keno, Bingo atanapi Kartu scratch. Taya max cashout! nilai Wagers on kaulinan séjén rupa-rupa ti game pikeun kaulinan. rinci pinuh di kasir.

Nawarkeun VIP ekslusif:Unggal bulan anjeun bakal nampa surelek promosi ekslusif sarta hurup ti Tim VIP urang. Tetep di dieu!

Winnings gancang dina saku anjeun:Salaku VIP Anggota, beluk tunai anjeun bakal diolah kalayan prioritas ku Tim Keuangan kami!

VIPADDEDSPINS:Unlimited ditambahkeun spins bébas Kupon on unggal deposit. panawaran ieu nambahan nepi kas bankroll anjeun kalayan henteu wates cashout max! VIPADDEDSPINS winnings + deposit kudu wagered 1x cashing prior kaluar. Taya wates ditarikna max!


Siap spin pikeun pools hadiah dijamin?

Salaku hiji anggota aktip ti kasino urang, anjeun boga aksés unggal minggu nepi ka rébuan dollar di Cash nu ngan ngantosan sahingga bisa dibéré jauh. turnamén poean kami dibasajankeun turnamén Éntri bébas turnamén kalawan sakumaha saeutik jadi ngan $ 0.05 Toko di. Cokot aub jeung meunang KAS REAL! Gabung dinten tina peta kami $ 2,000 Bulanan Pot granting tempat kahiji kalayan $ 1,000 Hadiah Cash! Perhatikeun yén salaku hiji depositor aktif dina kasino kami anjeun bakal boga aksés ka Freerolls luhur sarta leuwih kauntungan turnamén!

pasanggiri Beuli-Dina Cost Tambahkeun-Di Cost Rebuy Cost pot Max Pot dimimitian tungtung
Senen Tien Juara nyokot ALL! $0.00 $0.80 $1.00 $250.00 $250.00 Senén 12am Salasa 12pm
Senen Newbies Free liang $0.00 $0.25 $0.50 $35.00 $50.00 12am sapopoé 12pm sapopoé
Senen nikel poean $0.05 $0.05 $0.05 $50.00 $50.00 12am sapopoé 12pm sapopoé
Salasa Kasatiaan liang poean $0.00 $0.60 $0.85 $100.00 $100.00 12am sapopoé 12pm sapopoé
Salasa Newbies Free liang $0.00 $0.25 $0.50 $35.00 $50.00 12am sapopoé 12pm sapopoé
Salasa nikel poean $0.05 $0.05 $0.05 $50.00 $50.00 12am sapopoé 12pm sapopoé
Rebo Kasatiaan liang poean $0.00 $0.60 $0.85 $100.00 $100.00 12am sapopoé 12pm sapopoé
Rebo Newbies Free liang $0.00 $0.25 $0.50 $35.00 $50.00 12am sapopoé 12pm sapopoé
Rebo nikel poean $0.05 $0.05 $0.05 $50.00 $50.00 12am sapopoé 12pm sapopoé
Kemis Kasatiaan liang poean $0.00 $0.60 $0.85 $100.00 $100.00 12am sapopoé 12pm sapopoé
Kemis Newbies Free liang $0.00 $0.25 $0.50 $35.00 $50.00 12am sapopoé 12pm sapopoé
Kemis nikel poean $0.05 $0.05 $0.05 $50.00 $50.00 12am sapopoé 12pm sapopoé
Jumaah Super $ 1,000 Challengel $0.00 $1.00 $1.50 $1000.00 $500.00 Jumaah 12am Kemis 12am
Jumaah nikel poean $0.05 $0.05 $0.05 $50.00 $50.00 12am sapopoé 12pm sapopoé
Septu Kasatiaan liang poean $0.00 $0.60 $0.85 $100.00 $100.00 12am sapopoé 12pm sapopoé
Septu Newbies Free liang $0.00 $0.25 $0.50 $35.00 $50.00 12am sapopoé 12pm sapopoé
Septu nikel poean $0.05 $0.05 $0.05 $50.00 $50.00 12am sapopoé 12pm sapopoé
Minggu Kasatiaan liang poean $0.00 $0.60 $0.85 $100.00 $100.00 12am sapopoé 12pm sapopoé
Minggu Newbies Free liang $0.00 $0.25 $0.50 $35.00 $50.00 12am sapopoé 12pm sapopoé
Minggu nikel poean $0.05 $0.05 $0.05 $50.00 $50.00 12am sapopoé 12pm sapopoé
* Mun anjeun lain duit nyata depositor di Sloto'Cash meureun ukur cashout $ 180 sakali tina sagala pasanggiri winnings. Kasaimbangan sésana bakal dikaluarkeun tina akun Anjeun. Deposit dinten na unleash Anjeun pasanggiri Poténsi!

Sloto'Cash Kasino kasir

Sloto'Cash Kasino nyadiakeun Aman, aman tur dipercaya Banking. Urang employ protokol kaamanan baku industri (kaasup 128 bit, SSL téhnologi enkripsi data) keur mastikeun yen sakabeh transaksi kaasup deposit na withdrawals nu dieksekusi dina ragam sagemblengna aman sareng pamayaran ajakan tina winnings anjeun!

Nyieun deposit a

Kantun ngundeur kasino jeung didatangan kasir na turutan step by pituduh hambalan ka nyieun deposit ngagunakeun salah sahiji pilihan perbankan kami dianjurkeun di handap ieu.

waragad pihak-katilu tambahan bisa jadi dilarapkeun ku parusahaan kartu kiridit nu Player urang jeung / atawa pakumpulan kartu na kawas kitu téh saluareun kontrol parusahaan. Perhatikeun yén anjeun bisa jadi boga muatan hiji fee tambahan antara 0.01 na $ 1 per urus ku bank processing kartu kiridit.

Paké tunai pikeun dana akun anjeun ti naon baé situs processing Duit Transfer ayana sakabéh sakuliah dunya. Ngahubungan rojongan customer jasa departemén kami pikeun ngirim parentah.

Cara pembayaran tambahan on deposit Time ngolah neundeun duit ditarikna
pisa pisa nuhun instan nuhun No
MasterCard MasterCard nuhun instan nuhun No
American Express Galuh nuhun instan nuhun No
Skrill (Moneybookers) skrill nuhun instan nuhun nuhun
Neteller neteller nuhun instan nuhun nuhun
eco Card eco nuhun instan nuhun nuhun
Transfer Bank bank_wire nuhun instan nuhun nuhun
Duit langsung DirectMoney nuhun instan nuhun nuhun
Bitcoin bitcoin nuhun Instan ka nepi ka 1 Sajam nuhun nuhun

Lamun merlukeun bantuan wae mangga ulah ragu ngahubungan rojongan 24 / 7 urang. Urang bakal leuwih ti senang pikeun mantuan Anjeun iraha wae dibikeun ku inquiries anjeun!

Live Chat

Urang hirup obrolan wawakil nu sadia pikeun mantuan Anjeun 24 jam / 7 dinten saminggu. Ngobrol, mangga klikIeuh!

Phone

Tol bébas: 1 866-890-6745

Jumlah biasa: 1 657-208-5477

E-mail

[Surélék ditangtayungan]

Nyieun ditarikna a

Anjeun tiasa mundur winnings anjeun ngaliwatan rupa pilihan perbankan didaptarkeun di kasir kasino. Withdrawals aya olahan dina jam bisnis 72. Perhatikeun yén withdrawals AS via kawat-mindahkeun butuh nepi ka 15 bisnis poé gawé sarta pangmayaran ewallet anu instan sanggeus ngolah jam. kasino prosés withdrawals on poé bisnis wungkul.

Mangga ngalengkepan 'Faxback Bentuk' bentuk otorisasina diperlukeun pikeun ngolah ditarikna Anjeun.
Faxback Bentuk - pdf versi

Sloto'Cash Kasino kasir

Sloto'Cash Kasino nyadiakeun Aman, aman tur dipercaya Banking. Urang employ protokol kaamanan baku industri (kaasup 128 bit, SSL téhnologi enkripsi data) keur mastikeun yen sakabeh transaksi kaasup deposit na withdrawals nu dieksekusi dina ragam sagemblengna aman sareng pamayaran ajakan tina winnings anjeun!

Nyieun ditarikna a

Kantun nganjang ka kasir kasino jeung turutan step by pituduh hambalan ka nyieun ditarikna ngagunakeun salah sahiji pilihan perbankan dianjurkeun kami di handap ieu:

Métode ditarikna mnt Jumlah Max Jumlah waragad requests payout gambaran
Bank Kawat bank_wire $100 $2,500 $ 60 p / txn 1 p / minggu Kode Swift pikeun bank anjeun wajib, urang teu tiasa ngolah bankwires ka bank pihak 3rd.
cek kurir Cék $150 $3.000 $ 30 p / txn 1 p / minggu Cék kudu disimpen kana rekening bank anjeun clearance.
Bitcoin bitcoin $100 $2,500 Free! 1 p / minggu Pangmayaran olahan dina jam bisnis 48
Neteller neteller $25 $2,500 Free! Unlimited! Pangmayaran olahan dina jam bisnis 72
Skrill (Moneybookers) skrill $25 $2,500 Free! Unlimited! Pangmayaran olahan dina jam bisnis 72
eco Payz eco Paz $25 $2,500 Free! Unlimited! Pangmayaran olahan dina jam bisnis 72

Saacanna ditarikna mimiti Anjeun dina kasino, urang bisa menta dokuméntasi kaamanan pikeun pariksa kaaslian rekening pembayaran Panyekel akun atawa informasi kartu kiridit. Ieu diperlukeun pikeun mulasara standar utmost kaamanan sarta pamuter panyalindungan.

Pikeun mastikeun fluidity sarta pembayaran ajakan ka sadaya pamaén sapuk, aya wates ditarikna mingguan ti $ 4,000 pikeun ditarikna munggaran anjeun sarta saterusna $ 5,000 per minggu atanapi sakumaha per perjangjian silih kalawan / na manajer akun pribadi nya.

Kudu meunang $ 20,000 urang ngaluarkeun pembayaran ti $ 5,000 dina minggu kahiji, teras $ 5,000 on kadua jeung saterusna, nepi ka sakabéh jumlah anu dibayar kaluar. Perhatikeun manajemén nu bisa nangtukeun leuwih atawa kirang wates payout mingguan gumantung status VIP Anjeun.

Mun anjeun mibanda patalékan ngeunaan informasi di luhur, mangga ulah ragu ngahubungan Rojongan Live urang iraha wae dibikeun!

Live Chat

Urang hirup obrolan wawakil nu sadia pikeun mantuan Anjeun 24 jam / 7 dinten saminggu. Ngobrol, mangga klikIeuh!

Phone

Tol bébas: 1 866-890-6745

Jumlah biasa: 1 657-208-5477

E-mail

[Surélék ditangtayungan]