The Kahirupan na petualangan Mr. Sloto: Bab 8

The Kahirupan na petualangan Mr. Sloto: Bab 8

The Kahirupan na petualangan Mr. Sloto

Salaku diulas dinawww.slotomagazine.com
Diideuan ku saran ti Sloto'Cash pamuter Priscilla Robles

(ngaliwatanwww.facebook.com/SlotoCash.Casino/)

Mesin waktos datang ka kénéh a. Aya musik luar jeung lampu warni haneut. Victor Fluke nilik hiji riungan badag di luar jandela mesin urang. "Éta sadaya katembong senang, Jigana kami aman" nyebutkeun anjeunna. Bapak Sloto na Koswara akal lingkungan haneut kalawan lagu mariachi di tukang. Salaku Mr. Sloto téh rék lengkah kaluar, Victor asup kaluar "Kade, aya hiji hayam jalu di suku anjeun ... erm, roda". Bapak Sloto taliti avoids stepping on hayam jalu jeung duanana travelers waktos asupkeun ka pamandangan haneut.

Aya corncob, tortillas, topi Cowboy badag tur cheers nyaring kabéh sabudeureun. "Simkuring di Mexico" nyebutkeun Koswara. Aranjeunna pleased ningali lingkungan welcoming misalna sanggeus kabeh adventures panganyarna maranéhanana. Aranjeunna mutuskeun meunang kacamatan a lamun ujug-ujug maranéhna ngadéngé hiji sora tarik datang kaluar tina speaker overhead. "Atención! Macho Camacho vs minutos Taco Malo en 5 ".

Bapak Sloto nilik cingcin gulat di tengah aula badag. "Ieu hiji cocok gulat bawah tanah, yoohoo!" Yells Mr. Sloto kaluar tina pikagumbiraeun sheer.

Sabab kaanggo ring a Cowboy mabok ngahaja ngadorong Mr. Sloto sarta anjeunna mana digedekeun ku balaréa sarta kana ring. wasit Sigana bingung. "Naon nombre anjeun?" Bapak. Sloto, pinuh kana peran anyar-Na, waleran: "Sloto Roboto".

wasit announces yen eta bakal cocok anyar antara Sloto Roboto na Taco Malo. balaréa anu perplexed sarta aranjeunna tukeur kavling bets. The favorit jelas nyaeta Taco Malo.

bel geus struck sarta cocok gulat dimimitian. Taco Malo asalna lempeng dina Mr. Sloto. Victor yells yén anjeunna ngan kedah ngajalankeun. Bapak Sloto dina suku roda na ngan mana buleud tur buleud cingcin mibanda Taco Malo ngajalankeun tukangeun manehna. Saatos 5 menit Taco Malo sagemblengna exhausted. "Ieu kasempetan anjeun, sambel anjeunna handap" jeritan Koswara.

Bapak Sloto spits kaluar hiji koin emas jeung hits Taco Malo lempeng dina sirah. Anjeunna mana handap instan! Wasit nyaéta panggero kaluar juara: "El ganador es Sloto Roboto".

riungan téh ambek sakumaha paling leungit bets maranéhanana sarta aranjeunna mimiti ngajawab yén Mr. Sloto geus ditipu. Ujug-ujug sakabeh gedung kabukti ngalawan Mr. Sloto sarta anjeunna dimimitian ngajalankeun jauh - deui - pikeun hirupna!

"Gancang ka mesin waktos", nyebutkeun Koswara. Aranjeunna duanana ngajalankeun deui mesin jeung gancang nyolok dina nomer anyar. waktos Ieu aranjeunna nempatkeun 2018 neuleu. "Waktu keur balik kana hadir", nyebutkeun Koswara.

Bapak Sloto sighs kalawan relief sarta nyangka kaluar pisan: teu tiasa ngantosan ningali geu deui.

 

Hayu daya imajinasi Anjeun ngajalankeun liar!

Ieu mangrupa carita interaktif sangkan anjeun bisa nyumbangkeun kalayan sagala gagasan atawa saran pikeun bab salajengna. Kirim surélék urang saran anjeun pikeun[Surélék ditangtayungan]

Urang hatur Priscilla Robles pikeun ngirimkeun ide nya. Manehna geus diganjar ku 200 FREE SPINS.

Lamun urang make saran anjeun surah salajengna, urang bakal showcase ngaran anjeun salaku co-panyipta sarta pangajén nu teuing ku 200 FREE SPINS!