Slotocash Implengan Misi Angkatan
liang video

Slotocash Implengan Misi Angkatan

Implengan Misi Force SlotoCash liang
Play Ayeuna

Pikeun pamaén online nya éta ningali pilem kultus dina bagian mimiti tina 1980s, téma jeung konsép tukangeun liang Implengan Misi Force SlotoCash bakal geuwat jadi atra. Ieu salah sahiji newest tina Realtime kaulinan liang anu ngagunakeun téma ti pilem populér tina judul sarua.

pilem The ciri anu ngora pisan Jackie Chan, anu ogé ngajadikeun hiji penampilan dina reels ogé bubuka video ka slot. Naon bakal tetep pamaén datang deui maén game ieu nu liar, paburencay, haratis spin jeung multiplier fitur nu kaasup.

Ngamimitian

Ieu lima reel, 20 slot adjustable payline. Pamaén bisa milih Jumlah wager maranéhanana ti low ka luhur sarta ogé milih jumlah garis maén ti hiji nepi ka dua puluh.

Salaku kalawan sakabeh liang, maén sakabeh garis nyadiakeun kemungkinan unggul greatest. Wagering Bulan ti low tina ngan hiji Penny per garis ka maksimum per garis wager tina dollar a. Salaku aya ngan hiji koin dicoo per spin, jumlah wager maksimum keur game nyaeta $ 20.00.

Lambang Perang

Kalawan tema Perang Dunya LL ka buruan, lambang dina reels aya pisan di buruk. Pamaén bakal manggihan pélor, pakarang, knives, planes jet na tipe séjén pakarang dipaké dina éta periode waktu.

Lambang mangrupakeun realists tur digambar kalawan jéntré hébat. Anjeun oge bakal ningali sababaraha karakter iconic ti pilem nu nambahan nice rupa dina reels.

Simbol husus sarta Fitur

Nalika maén liang Implengan Misi Force SlotoCash, pamaén baris hoyong nonton keur simbol paburencay, nu geus dibuntel dinamit. Lambang tunai, kantong duit, ogé bakal penting pikeun néangan dina reels sakumaha anu kasebut alam liar.

Pikeun pemicu rupa gratis spin pilihan, pamaén baris perlu ningali paburencay dinamit dina reel 1 jeung kantong liar kas on reel 5. Ieu bakal ngidinan pamaén nuliskeun fitur kaulinan gratis, anu baris nyadiakeun 7 kaulinan gratis. Salila kaulinan ieu, sadaya winnings anu tripled na aya nu multipliers tambahan mun anjeun ningali liar atawa paburencay salila kaulinan gratis.

Lamun aya hiji sekering on wae simbol dina spin bébas, bisa ngabitukeun, mere pamuter nu fitur Kaboom. Lamun anjeun tingali tilu atawa leuwih anjeun bakal earn 3 spins tambahan per sekering.

Ku kutang jackpot, Liang Implengan Misi Force SlotoCash ngabogaan loba nawarkeun pamaén. Lamun cinta film atawa kawas liang hébat, ieu kaulinan anjeun bakal rék maén.

Play Ayeuna