Éstonia loka Kasino Online

1 Star2 Béntang3 Béntang4 Béntang5 Béntang (234 sora, rata-rata: 5.00 kaluar ti 5)

Loading ...Najan kanyataan yén dina sababaraha taun ka pengker, judi Éstonia kedah ngalangkungan seueur waktos anu sesah - nyaéta krisis global kauangan sareng pangetaan panerapan ti pamaréntah, sareng momen négatip anu sanés - anjeunna tetep henteu ngan ukur fungsina saé, tapi ogé pikeun ngembangkeun .

Tangtosna, sadayana faktor ieu, jadi bisa ngomong, nyumbang kana sababaraha "pembersihan" dina jajaran operator judi. Pamilik kasino leutik kedah nutup aranjeunna kusabab teu kauntungkeun, tapi imah judi ageung, sabalikna, ningkat deui pendapatanna. Nyumbang kana ieu sareng muka hiji kasino online.

Éstonia kasinoKasuksésan pangageungna Éstonia resep roulette, tapi teu jauh ti éta musna poker sareng mesin slot. Sugan didieu bakal ngadamel lotre nagara sareng Eesti Loto. Barina ogé, numutkeun statistik, éta maénkeun ampir 80% warga Éstonia.

Sanajan Baltik nyatakeun diri jeung cinta judi hiburan, tapi nu bulk sharing kasino di Éstonia meunang ti wisatawan . Kaluar tina persaingan diantarana urang Finlandia, kusabab deukeutna geografis dua nagara. Nembe, kumaha oge, aya kacenderungan nunjukkeun yén kasino lokal sering tamu Rusia, anu jumlahna bakal sami sareng urang Finlandia.

Numutkeun Kamentrian Éstonia Pariwisata pikeun taun rata-rata didatangan ku sakitar 800,000 jalma di Finlandia, dina waktos anu sami aranjeunna nyéépkeun 1.6 juta wengi di dieu. Di tempat kadua pastina urang Rusia aya di tukangeun urang Finlandia kuadrat. Lumayan pikeun nyebatkeun yén inohong ieu henteu kalebet jalma anu cicing sareng réréncangan atanapi baraya, sumping ka Éstonia ngan ukur hiji dinten atanapi sumping ka dieu dina kapal pesiar.

Dina hal umur Rusia langkung ngora tibatan urang Finlandia sareng Swédia. Béda sareng turis Skandinavia, Rusia langkung boros. Aranjeunna condong milih henteu ngan ukur hotél mahal, tapi ogé anu sipatna pasti aya kasino. Sareng artos aranjeunna ningalkeun langkung seueur tibatan tatangga kalérna kalayan ngarep-ngarep kéngingkeun hadiah ageung.

Daptar Top 10 Éstonia Online loka Kasino

Top 10 Best Éropa Online Casinos 2021:

kasinotawaranalat maén Kasino
1th

Meunang nepi ka € 140 Wilujeng sumping Bonus
meunangkeun $ 88 FREE Taya deposit diperlukeun

desktopMobileTablétMaén!
Maén Casimba Kasino
18 +, T & C urang nerapkeun
2nd

100% nepi ka € 4000 - ekslusif nawiskeun!
meunangkeun € 15 Chip bébas

desktopMobileTablétMaén!
3th

100% deposit munggaran bonus nepi ka € 200 haratis kalawan kode bonus WELCOME777
77 Free Spins Taya deposit Bonus

desktopMobileTablétMaén!
Maénkeun Kampung Jackpot
18 +, T & C urang nerapkeun
4th

100 spins bébas di Grand Ivy
$ 800 FREE tambahan

desktopMobileTablétMaén!
5th

Ieu gé ganda deposit mimiti Anjeun sareng 100% nepi ka $ 100 Wilujeng sumping Bonus
$ 65 FREE Wilujeng sumping Bonus

desktopMobileTablétMaén!
6nd

meunang anjeun $ 1600 FREE
Meunang tawaran ekslusif anjeun ayeuna!

desktopMobileTablétMaén!
7th

meunang anjeun € 3,200 Wilujeng sumping bonus
€ 45 Mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
8th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
9th

300% nepi ka $ 3,200
€ 40 mobile Bonus

desktopMobileTablétMaén!
10th

meunang anjeun $ 1000 FREE
!!! tawarkeun ekslusif !!!

desktopMobileTablétMaén!
11th

meunang anjeun € 5000 Wilujeng sumping Bonus
€ 100 FREE signup Bonus

desktopMobileTablétMaén!
12th

meunang anjeun 200% nepi ka € 400
Easter Bunny bonus

desktopMobileTablétMaén!

Top 10 Best AS Online Casinos 2021:

1th

Tripel duit Anjeun sareng 200% cocog on deposit munggaran anjeun
PLUS Cokot 100 FREE SPINS

desktopMobileTablétMaén!
2th

$ 5,000 bonus on deposit 5 mimiti Anjeun -! Ekslusif nawiskeun!
$ 1,000s di bonus tambahan - unggal minggu!

desktopMobileTablétMaén!
3th

$ 2500 bonus !!! SPINS FREE kaasup!
Cashback ngabagéakeun bonus! Candak deui 25% tina deposit anjeun!

desktopMobileTablétMaén!
4th

Wilujeng sumping pakét - 100 FREE SPINS + $ 2500 bonus
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
5th

bonus Wilujeng sumping $ 777 FREE on Anjeun tilu deposit munggaran
jackpots kutang: $ 208,357.98

desktopMobileTablétMaén!
6st

$3,750 Kasino Wilujeng sumping Bonus
meunang tilu 100 bonus% mana

desktopMobileTablét Maén!
7th

$4,000 tambahan
Paké Kupon kode: CASINO400

desktopMobileTablétMaén!
8th

400% bonus nepi ka $ 3,000 FREE
JACKPOTS kutang

desktopMobileTablétMaén!
9th

$ 50 FREE chip [Kode: SILVER50] OR
555% Wilujeng sumping bonus [Kode: SOAK555]

desktopMobileTablétMaén!
10th

$ 400 Wilujeng sumping Bonus
$ 10,000 FREE

desktopMobileTablétMaén!
11nd

Meunang nepi ka $3000 di bonus Wilujeng sumping
Leuwih Mimiti Tilu panan anjeun

desktopMobileTablétMaén!

Ngembangkeun bisnis judi di Éstonia

Kasino anu munggaran muncul di nagara éta saatos henteu aya deui Uni Soviét sareng urut républik na ngagaduhan kamerdékaan. Laju ngembangkeun bisnis judi di Éstonia ngan ukur luar biasa. Utamana saatos nagara janten anggota UE. Ayeuna pihak berwenang ngenalkeun amandemen anu langkung ketat pikeun hukum anu ngatur bisnis judi, tapi, anéhna, aranjeunna ngan ukur kauntungan.

Hésé dipercaya, tapi opat taun ka pengker, Éstonia gaduh sakitar 200 judi anu béda (kasino, aula mesin slot, jst.). Aranjeunna ngagaduhan kabeungharan ieu 19 jalma, diantarana aya persaingan anu rada serius. Iklim investasi anu pikaresepeun antukna nyiptakeun kaayaan dimana pamaén henteu ngan saukur sono kana sadaya kasino. Dina istilah législatif anu sami henteu kalebet ukuran pangwatesan. Saha waé anu badé muka tempat judi tiasa ngalakukeunana di Éstonia tanpa aya masalah. Sakali amandemen anu diperyogikeun parantos ditampi di pasar éta ngan ukur pamaén ageung sareng pesaingna anu langkung alit kapaksa angkat.

Kami hoyong nyatet kumaha palinterna otoritas Éstonia ngirimkeun kauntungan sadaya wargana langkung gumantung kana hiburan judi. Sadaya kasino mayar tingkat pajak anu cukup tinggi, sedengkeun sabagéan ageung tina hasil diarahkeun kana pamekaran budaya (46%). Sésa disebarkeun antara Palang Merah sareng pembiayaan program anu ngamungkinkeun anjeun nyayogikeun bantosan ka anu peryogi, kalebet murangkalih.

Alat anu sami ieu nyusun seueur proyek sareng acara budaya: buku anu aya, festival, dipiceun pilem sareng seueur deui. Najan kanyataan yén di Éstonia sareng daérah-daérah ieu dibiayaan tina APBN, éta sering dianggo artos anu ditampi tina potongan pajak tina judi. Kalayan kecap séjén, pamaén anu ngantepkeun artos dina kasino, sareng ngabiayaan mayoritas proyék budaya sareng kagiatan, sareng dana surplus tina perbendaharaan mangrupikeun hal penting anu sanés dilakukeun. 

hukum judi Éstonia

Nalika maén dina kasino Éstonia tiasa saha waé, aya syarat anu tangtu pikeun kunjungan na. Janten, upami anjeun mutuskeun badé nyugemakeun rasa pikagumbiraeun, tong hilap nyandak paspor anjeun atanapi dokumén anu sanés anu ngamungkinkeun pikeun ngaidentipikasi anjeun. Dina waktosna nganjang ka pendirian judi anjeun kedah sahenteuna 21 taun. Di lawang panto kasino naon waé anu nganjang ngadaptar saderhana.

Heran, nalika larangan umur komo budak ogé tiasa miluan judi sareng nyéépkeun waktos nganggo senapan mesin dina kapal pesiar atanapi panumpang. Terbatas pikeun murangkalih sareng taruhan maksimum, nyaéta 10 euro.

Aya sarat anu tangtu sareng panempatan pendirian judi. Éta tiasa ayana di gedong anu misah, sareng bagian tina kompleks hotél, hiburan atanapi pusat perbelanjaan. Prasyarat nyaéta kaluaran anu misah.

Mimiti di 2012, tempat judi diidinan nambihan jumlah mesin di aula judi janten 40 lembar. Di hiji sisi, dimungkinkeun pikeun dilegakeun lingkup hiburan di sisi anu sanésna - niup parna ka kasino alit, anu antukna janten silih caket, teu tahan pertandingan. Dina taun-taun ayeuna, jumlah kasino ampir satengahna, tapi ieu henteu mangaruhan para tamu.

Dina sadaya ieu ogé aya plus. Ngurangan jumlah kasino ditarik dina panurunan jumlah sangsara tina judi. Daptar jalma anu dikirim ka pamilik jurusan pajak sareng pabean kasino. Anu paling pikaresepeun nyaéta henteu aya anu maksa anjeun moal lebet - leres-leres sukarela sareng gumantung kana kahoyong pamuter. Gawe sareng daptar bank, gerakan nyukcruk kauangan dina rekening anu maen judi kaleuleuwihan sareng henteu ngantepkeun aranjeunna calon nambut.

Dimana maén di Éstonia

Dina Éstonia anjeun bakal manggihan rupa-rupa anu kacida gedéna di kasino . Sareng ieu lumaku henteu ngan ukur pikeun ibukota. Paling dilongok jeung casinos panggedena nu lokasina, sajaba Tallinn, Narva, Tartu, Pärnu na Jõhvi.

Judi di Éstonia


Éstonia - ieu mangrupikeun Resort anu saé anu cocog pisan pikeun para penggemar istirahat anu sepi sareng alam anu saé. Tallinn kuno, kasohor ku spa Pärnu sareng Saaremaa - tempat-tempat ieu, ogé seueur anu narik para turis ti sakumna dunya kana ukuranana dumasar kana waktos, monumen arsitéktur sareng hiburan. Naha mungkin di Éstonia angkat ka kasino atanapi maénkeun kasino online? Urang tingali!

 

Kasino di Éstonia:

  •    Hukum Éstonia ngeunaan judi - inpormasi sajarah ti 1990 ka 2017;
  •    operator internasional ilegal anu diawaskeun tur diblokir;
  •    Aya daptar diwenangkeun tur diblokir loka (tumbu ka aranjeunna anu dina artikel ieu);
  •    kadali nu ketat leuwih datang kasino online;
  •    Lawang ka kasino dumasar tanah-nyaéta 21 taun.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal judi di nagara ieu jeung panggedena kasino «reval Park» baca artikel urang.

 

Hukum Éstonia ngeunaan judi - latar sajarah

Éstonia ngagaduhan kamerdekaan ti Uni Soviét di 1991, tapi ti saprak akhir 80-an abad XX di nagara éta mimiti ngembangkeun industri kaulinan. Sorotan pamekaran ieu, sareng hukum hukum, kami nampilkeun dina bentuk tabel.

taun Parobahan hukum na
1989 Kapal "Georg Ots" janten aula gim anu munggaran, dimana aranjeunna maénkeun artos. Kasino munggaran di hotél "Istana" Tallinn.
1990-1994 Muka jaringan sapertos kasino sapertos Olimpiade Kasino, Kristiine Casino, Play-In Casino Group. Nagara ngaluarkeun lisénsi.
1995 Hukum N 580 "Dina judi". Éta kalakuan kitu ku seueur parobihan sareng amandemen. Hak pikeun ngatur di Nagara, anu tiasa masihan lisénsi ka perusahaan swasta. Pastikeun pikeun kéngingkeun lisénsi pikeun kagiatan judi (salaku rupa-rupa kagiatan - salami 10 taun) sareng idin pikeun ngatur kaulinan kasempetan (hak pikeun muka tempat judi di sababaraha lokasi khusus - salami 5 taun).
1997 Iklan judi tapi iklan di pendirian judi. Bubuka Asosiasi operator kaulinan judi Éstonia.
2008 Pengetatan hukum "Dina Judi" - sok mangrupikeun kartu idéntitas, sadaya pangunjung tetep, pamaén tiasa, ku nyalira nyaram kasino diidinkeun anjeunna (tina perlindungan Gamblers). Keterbatasan diri dina judi Éstonia tiasa nyetél Déwan Pajeg sareng Pabean.
2009 The legalisasi kasino online - lisénsi operator légal sareng ngahalangan ilegal. Kasino online kedah sayogi ngan ukur pikeun déwasa, ogé pikeun ngaidentipikasi idéntitas sareng tempat cicingna pamuter. Operator asing pikeun ngesahkeun kagiatanana tiasa janten perjanjian sareng operator lokal, anu dina gilirannana beroperasi dina cara hukum di daérah Éstonia. Sadaya situs asing sanés anu sanés diblokir ku operator jaringan, dina waktos ayeuna daptar anu dilarang di operator asing Éstonia parantos diliwatan salami 1000.

 

Kasino online - anu nyatana hukum ieu hartosna pikeun pamaén?

Di Éstonia, anu aya hubunganana sareng judi dianggo sistem monitoring anu dikawasa - nyaéta judi henteu dilarang, tapi dina 100% dikawasa ku nagara. Ieu lumaku pikeun offline salaku kasino darat sareng kasino online dina Internét.

kasino online
  •   kasino online di Éstonia kudu dilisensikeun di nagara ieu, lajeng maénkeun éta sakabéhna direngsekeun.
  •   Kasino asing tanpa lisénsi di Éstonia, lagu sareng blok. Upami kasino henteu kalebetkeun kana "daptar hideung", maka éta tiasa ka ditu iraha waé teras hasil kaluaran tiasa janten masalah.
  •   Pamaén kedah umur légal. Data na disimpen dina database pamaén khusus.
  •   Rekening sareng kemenangan anu dilacak - artos ngan ukur tiasa ditransfer kana rekening anu disimpen (ieu dilakukeun ngalawan kanyataan yén "artos anu dikaluarkeun") didamel.
Offline casinos dumasar tanah-
  •   casinos dilisensikeun nu sadia pikeun ngadatangan sawawa (kartu identitas wajib).
  •   Pikeun gumantung game aya hiji kamungkinan tampikan dina dasar pernyataan pribadi ka simkuring Pajak tur Adat istiadat, teras kasino teu ngabogaan hak hayu pamuter kana.
  •   Pikeun casinos légal aya sarat pisan jelas tur ketat, jadi jasa nu maranéhna dijalankeun dina hiji tingkat Éropa tinggi, anu mangrupakeun tambah badag pikeun pamaén.
Tusulan hese bisa merlukeun syarat dopolnitenyh

Tallinn, Éstonia: Dayeuh munara jeung casinos

Kolyvan, Rewal, Revel - kitu disebatna Tallinn sateuacan. Kota sahenteuna 900 taun. Ngaran ibukota tiasa hartosna "Istana Denmark", "kota usum" atawa ngan saukur "Ngonci".

Tallinn - palabuan Éropa anu terkenal sareng landmark budaya dunya - utamina kusabab kota heubeul . Di bagian kota ieu dilestarikan seueur gedong abad XI - XV, kalebet seueur menara.

Sejarah nagara caket hubunganana sareng sajarah Rusia. Sanés sakali Éstonia mangrupikeun bagian tina USSR, tapi sok ngusahakeun otonomi. Dina 1991, nagara ngagaduhan kamerdékaan.

Kasino di Tallinn

Tallinn - ku standar ibukota, kota na leutik pisan, ngan ukur 430,000 jiwa. Nanging, éta sakitar 40 "kasino". Kasino di Éstonia mangrupikeun pendirian judi - klub alit anu aya mesin slot, kamar alit di hotél sareng sababaraha tabel kaulinan sareng, tangtosna, imah judi ageung ageung.

Di ibukota Éstonia, sok seueur wisatawan - ieu biasana urang Finlandia sareng Swédia asalna ti Finlandia sareng Swédia. Éta pisan sababna naha staf kasino biasa ka tamu sareng tiasa ngalayanan aranjeunna.

Kasino pangbadagna di kota - nu reval taman lajeng . Ieu mangrupikeun Palasik (dina hartos pangsaéna kecap) lembaga anu ngagaduhan hotél anu saé sareng ruang gim anu saé.

In nu reval taman lajeng kira-kira saratus liang, aya roulette, baccarat, blackjack sareng kamar poker. Ku jalan kitu, di Éstonia ngayakeun sababaraha turnamén poker internasional, supados tamu sareng warga kota biasa kana kagiatan sapertos kieu.

The kasino panggedena geus milik kota tina Olimpiade Hiburan urang Grup anu , anu ogé ngagaduhan pendirian di nagara Baltik anu sanés sareng di Polandia, Slowakia sareng Bélarus.

Asup ka kasino diidinan pikeun jalma anu langkung ti 21 taun, kode pakéan henteu - kecuali dina "sportivkah" moal diidinan.

Éstonia dina peta Éropa

Éstonia dina peta Éropa

atraksi Tallinn

1. Town heubeul: tempat dimana anjeun kedah angkat heula. Akar sajarah bagian kota ieu dugi ka abad ka-13. Upami anjeun mendakan diri di dunya anu sanés: batu anu teu aya dina handapeun kaki, jalan anu sempit, wangunan anu otentik, dilestarikan dina kaendahan aslina.

At nu Town Aula Square mangrupikeun seueur kafe, réstoran sareng sagala rupa toko anu pikaresepeun, butik. Gagasan anu hadé pikeun leumpang ka puncak Kota Tua, Vyshgorod Nu nawarkeun view luar biasa ti kotana tur laut.

2. Kick-di-de-Kok: salah sahiji menara anu kawéntar di kota lawas, anu dikurilingan - hapunten tautology - témbok kandel. Nami ditarjamahkeun salaku " Tingali di dapur ” - sabab éta jelas pisan yén nyiapkeun jalma di imah anu caket.

Kiek di de Kok jangkungna ampir 40 méter, kandelna témbok - 4 méter.

Mun anjeun meunang bosen admiring buta ieu ti jero sarta luar, anjeun tiasa buka dina hiji lalampahan endah ngaliwatan torowongan pungkal ngali sapanjang témbok kota.

3. Kadriorg: warisan kasohor ti Kakaisaran Rusia - istana Peter I. Pangwangunan dimimitian dina 1718, ayeuna musium anu aya di gedong.

Kadriorgtakzhe disebut Ekaterinentalem - "Lebak Catherine." Istana ieu dikurilingan taman anu saé ku cai mancur, manuk sareng kembang.

Teu jauh ti karaton teh Museum of Modern Art Kumu, salah sahiji musium panggedéna di Kalér jeung Éropa Wétan.

Fakta ngeunaan Éstonia

populasi : 1,293 juta

basa umum : Éstonia, Rusia, Inggris

duit nu dipake di sahiji nagara : EUR.

Pikeun asupna kana warga Éstonia of Rusia kedah visa a .

 

bovegas euweuh kode deposit bonus 2020